Jump to content

UFC: Randy Couture напуска компанията


neshev

Recommended Posts

На върха на своето могъщество и популярност, Utlimate Fighting Championship днес се раздели със смятания от много Лицето на спорта днешни дни. UFC Heavyweight шампиона и UFC Hall of Famer-a Randy Couture днес обяви, че напуска организацията, оставайки още два мача, позицията на анализатор и коментатор и короната в тежката категория.

"Оценявам всичко, което MMA и UFC ми дадоха," каза Couture. "Въпреки това чувствам, че съм постигнал всичко в този спорт. Нещото, което можеше да ме накара да остана е евентуален мач с Fedor Emelianenko, но след като подписа с друга федерация е време да се оттегля и да се концентрирам върху останалите ми проекти."

Dana White отговори на изявлението на Randy Couture.

"Не съм изненадан от решението на Randy. Преди няколко седмици Randy сподели с мен, че ако не успее да се бие с Fedor Emelianenko, не остава какво да докаже в този спорт."

"В момента се занимава доста с актьорство и сега е в Южна Африка за да снима филм. Мисля, че е добро решение за актьорската му кариера да се откаже от спорта."

"Както всички знаем Randy и преди се е отказвал. Сцената в ММА се променя всеки ден. Тъй че, когато поиска да се върне отново с удоволствие ще го приема."

EDIT: "Знаейки колко са предложили на него [Fedor], щях да искам да ми платят повече или еквивалентна сума."

"Мисля, че последния удар за мен беше, когато се срещнах с Dana White и Lorenzo (Fertita, собственик на UFC) и ме увериха, че съм втория най-добре платен боец, което е пълна лъжа. Знам колко изкарват Tito, Chuck, Quinton, Hughes, Cro Cop, Wanderlei. Знам колко са предложили на Fedor и за мен това е обидно.

Sherdog.com допълниха, че има девет месечен период на изчакване преди Randy Couture може да се бие за друга организация.

Link to comment

Гадна работа, надявах се поне още 1-2 мача да се бие...

Couture forever in our hearts !!!

[center][color="#ffc0cb"]
[size=6][color="#483d8b"][s]Flair[/s][/color][/size][/color]

[img]http://www.wwfchamps.com/wallpaper/thumbnails/Shane_Douglas_1.jpg[/img]
[/center]
[color="red"][size=18][center][size=7][b][font="Impact"][color="#ffa500"]Flair[/color] [color="#0000ff"]is[/color] dead [color="#000000"]![/color][/font][/b][/size]
[/center][/size][/color]

Link to comment

Е,не!Шокиран съм просто! :ph34r: Дано Коутър промени решението си,което е ставало и преди,но сега...просто съм в някакъв шок!

[url="http://imageshack.us"][img]http://img120.imageshack.us/img120/9594/mcmgsm61ya1.jpg[/img][/url]

Link to comment

Randy Couture suxxxx!Изобщо не ме интересува,че напуска.С това за пореден път доказва,че е пълна жена ;) А и добре,че го прави защото ако се беше срещнал с Fedor не знам дали щеше да остане жив ;)

Link to comment

Може ли да ми кажете на ринга как са казва щтото за първи път го чувам :(

UFC не е кеч, може би затова не си го чувал. Става дума за смесени бойни изкуства.

Link to comment

Благодаря ти много аз по принцип гледам само WWE TNA Сумо (рядко) по Евро Спорта :lol: други гледам само когато ги фана по ТВ

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...