Jump to content

UFC: Randy Couture напуска компанията

neshev

Recommended Posts

На върха на своето могъщество и популярност, Utlimate Fighting Championship днес се раздели със смятания от много Лицето на спорта днешни дни. UFC Heavyweight шампиона и UFC Hall of Famer-a Randy Couture днес обяви, че напуска организацията, оставайки още два мача, позицията на анализатор и коментатор и короната в тежката категория.

"Оценявам всичко, което MMA и UFC ми дадоха," каза Couture. "Въпреки това чувствам, че съм постигнал всичко в този спорт. Нещото, което можеше да ме накара да остана е евентуален мач с Fedor Emelianenko, но след като подписа с друга федерация е време да се оттегля и да се концентрирам върху останалите ми проекти."

Dana White отговори на изявлението на Randy Couture.

"Не съм изненадан от решението на Randy. Преди няколко седмици Randy сподели с мен, че ако не успее да се бие с Fedor Emelianenko, не остава какво да докаже в този спорт."

"В момента се занимава доста с актьорство и сега е в Южна Африка за да снима филм. Мисля, че е добро решение за актьорската му кариера да се откаже от спорта."

"Както всички знаем Randy и преди се е отказвал. Сцената в ММА се променя всеки ден. Тъй че, когато поиска да се върне отново с удоволствие ще го приема."

EDIT: "Знаейки колко са предложили на него [Fedor], щях да искам да ми платят повече или еквивалентна сума."

"Мисля, че последния удар за мен беше, когато се срещнах с Dana White и Lorenzo (Fertita, собственик на UFC) и ме увериха, че съм втория най-добре платен боец, което е пълна лъжа. Знам колко изкарват Tito, Chuck, Quinton, Hughes, Cro Cop, Wanderlei. Знам колко са предложили на Fedor и за мен това е обидно.

Sherdog.com допълниха, че има девет месечен период на изчакване преди Randy Couture може да се бие за друга организация.

Гадна работа, надявах се поне още 1-2 мача да се бие...

Couture forever in our hearts !!!

[center][color="#ffc0cb"]
[size=6][color="#483d8b"][s]Flair[/s][/color][/size][/color]

[img]http://www.wwfchamps.com/wallpaper/thumbnails/Shane_Douglas_1.jpg[/img]
[/center]
[color="red"][size=18][center][size=7][b][font="Impact"][color="#ffa500"]Flair[/color] [color="#0000ff"]is[/color] dead [color="#000000"]![/color][/font][/b][/size]
[/center][/size][/color]

Е,не!Шокиран съм просто! :ph34r: Дано Коутър промени решението си,което е ставало и преди,но сега...просто съм в някакъв шок!

[url="http://imageshack.us"][img]http://img120.imageshack.us/img120/9594/mcmgsm61ya1.jpg[/img][/url]

Randy Couture suxxxx!Изобщо не ме интересува,че напуска.С това за пореден път доказва,че е пълна жена ;) А и добре,че го прави защото ако се беше срещнал с Fedor не знам дали щеше да остане жив ;)

Може ли да ми кажете на ринга как са казва щтото за първи път го чувам :(

UFC не е кеч, може би затова не си го чувал. Става дума за смесени бойни изкуства.

Благодаря ти много аз по принцип гледам само WWE TNA Сумо (рядко) по Евро Спорта :lol: други гледам само когато ги фана по ТВ