UltraMadd Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Реших да пусна една анкета, за да видя как стоят нещата. Аз в общи линии знам кои гласуват редовно, но те са много малка част от редовните потребители във форума. Интересно ми е да разбера защо другите не гласуват (не случайно опцията "Не гласувам" е единствената, която изисква да напишете разясняващо мнение). Quote Link to comment
Old_school Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Аз гласувам всеки месец. Най-малкото което е, защото ми се иска да се превърне в една дълга традиция. :) Quote Link to comment
BiZkiT Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 И аз си гласувам всеки месец освен ако случайно пропусна... Quote Link to comment
STING_ER Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Класацията е фенска и несмятам, че с моя глас ще допринеса много. Пък и аз гледам само TNA & WWE, а тя обща и някак си не е чесно според мене. Може би ще е добре да има за TNA & WWE и една обща, но пък токава тежко на хората обработващи резултатите. Иначе 2-3 пъти съм писал, понеже съм имал време и желание тогава, но несмятам да го правя редовно, само когато преценя че ми е кеф. Quote Link to comment
neshev Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Спрях да гледам кеч активно, затова класацията ми не може да е адекватна. Quote Link to comment
Recommended Posts