Jump to content

UFC: Новини


neshev

Recommended Posts

Dana White иска да проведе шоу в Хавай през следващата година възможно най-скоро. Pulver срещу BJ Penn направи 20.8 рейтинг на острова, най-голям от всичко освен от American Idol.

Компанията обмисля да популяризира UFC в Япония. Друг вариант е първо да опитат с WEC (компания собственост на Zuffa). След като там има повече "леки" дивизии, ще има повече място за японски бойци.

Cro Cop не е отговарял на обажданията на UFC след загубата му на UFC 75 и бъдещето му e под въпрос. След двете му поредни загуби, от Gabriel Gonzaga (UFC 70) и от Cheick Kongo (UFC 75) не се знае дали ще го видим да се бие отново.

Sean Sherk успя да премине успешно детектор на лъжата. Въпреки че успешно успя да го премине, това няма да увеличи шансовете му за отмяна на наказанието или неговото намаляване.

Dan Henderson иска да остане в 205-паундовата дивизия, докато Dana White иска да свали килограми за още един unification bout с победителя от Rich Franklin и Anderson Silva. Henderson има още един мач в договора му.

Link to comment

Ех,дано Дан се съгласи да свали килограми,защото Henderson-Silva,или Henderson-Franklin би бил страхотен сблъсък.Cro Cop явно се е отчаял,надявам се да се съгласи да се бие още два-три пъти,защото такова име като него не заслужава да завърши UFC кариерата си.

[url="http://imageshack.us"][img]http://img120.imageshack.us/img120/9594/mcmgsm61ya1.jpg[/img][/url]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...