G Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Коя е най-добрата "Pure Wrestling" компания в наши дни според вас? АКо съм пропуснал някоя, в което съм почти сигурен можете да я напишете на мнение. Quote Link to comment
Big Evil Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 определено ROH Вярно, в последно време малко претопиха стила си, но въпреки това си остават най-добрите, поне по мое мнение. ПРосто една компания, където не мога да намеря някакъв голям минус или голяма издънка от 3-4 години насам. това е положението, ROH мачкат! Quote [img]http://i21.photobucket.com/albums/b290/-CaPtAiN_cHaRiSmA-/f24afa9a.png[/img] [color="#990000"]HAIL SABIN[/color] Link to comment
G Posted September 29, 2007 Author Share Posted September 29, 2007 Вижте нещо и на UWFi. Може да са shoot wrestling компания, но все пак има страхотни Pure wrestling мачове, които трябва да се видят. Quote Link to comment
UltraMadd Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Между другото, федерацията UWFi не съществува от повече от 10 години. Давам гласа си за ROH. Тях съм ги гледал най-много и имам наистина добри впечатления. По принцип pure wrestling не ми е сред любимите wrestling стилове и затова не следя редовно ROH, но има някои мачове, които наистина си заслужава да се видят. Quote Link to comment
Unforgiven Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 AJPW вече съвсем не я считам за "Pure Wrestling" :D Quote Link to comment
G Posted September 30, 2007 Author Share Posted September 30, 2007 AJPW вече съвсем не я считам за "Pure Wrestling" Вече.. преди.. темата е по принцип защото не останаха много от този вид :) Quote Link to comment
Diamond_Dog Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Гласувам си за ROH,защото смятам че там си е най-добрият wrestling, който човек може да види в момента.Жалко че махнаха Pure Wrestling титлата, защото тя добавяше към уникалността на компанията, но да се надяваме, че ще я върнат някога. Quote Link to comment
Guest Renegate Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Определено ROH! Има мачове класики като Кобаши vs Джо, Пънк vs Джо, тъй че няма спор коя е най-добрата "Pure Wrestling" компания! Quote Link to comment
Kalata Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Без да се замислям - NJPW. Quote Link to comment
DjPetko Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 ROH, но относно ring psychology са много назад. А ring психологията е нещото над което се изградил кеча. Quote [center][color="#ffc0cb"] [size=6][color="#483d8b"][s]Flair[/s][/color][/size][/color] [img]http://www.wwfchamps.com/wallpaper/thumbnails/Shane_Douglas_1.jpg[/img] [/center] [color="red"][size=18][center][size=7][b][font="Impact"][color="#ffa500"]Flair[/color] [color="#0000ff"]is[/color] dead [color="#000000"]![/color][/font][/b][/size] [/center][/size][/color] Link to comment
BORKO_10 Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Ако говорим за сега,то компанията която избирам е ROH,но ако говорим за преди 20-тина години,тоест края на 80-сете и началото на 90-сете,то вота ми отива при AJPW с Misawa,Kobashi и Kawada :P Quote Link to comment
Frantic Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 Аз без да съм гледал много Japan Pure Wrestling,си давам гласа за ROH.Гледам ги от някъде 5-6 месеца,но определено няма други като тях. Quote [url="http://imageshack.us"][img]http://img120.imageshack.us/img120/9594/mcmgsm61ya1.jpg[/img][/url] Link to comment
wwz Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 NJPW-една от любимите ми федераций. Quote Link to comment
gboy Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 А някой ще ми обясни ли точон Pure Wrestling кво значи ? :) Quote Link to comment
UltraMadd Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 А някой ще ми обясни ли точон Pure Wrestling кво значи ? Най-просто казано "чист кеч", т.е. почти няма entertainment, а се набляга главно на in-ring action. Quote Link to comment
Recommended Posts