Jump to content

Клетката на Radox

Radox

Recommended Posts

След ДЕБЕЛО закъснение е време и за 17-тото издание на Новата клетка. Благодаря на Diamond Dog за изчерпателните отговори.

1. От кой град си, на колко си години и с какво се занимаваш/учиш?

Определено се чувствам яко, че съм поредния участник в това доста интересно начинание и се надявам на тези, които ще прочетат следващите редове да им е интересно.Първо казвам се Росен Янков и съм от най-прекрасния град в България (малко място за реклама ), градът на гларусите – Бургас. След 13 дни ставам пълнолетен, и въпреки че това е доста повратна възраст аз нещо още не мога да я усетя.Пък и се прокрадват първите нотки на това да искам да съм с 1-2 години по-малък ама няма...Иначе в момента уча последна година в английската гимназия в Бургас и в момента съм в подготовка за кандидатстване в САЩ като ми остават още 2 изпита. Да се надяваме, че нещата ще се подредят както трябва. Иначе с какво се занимавам – освен обичайното излизане с приятели и т.н. съм огромен hip-hop марк като колекцията ми от такава музика е доста солидна и продължава да расте.От време на време чета нещо интригуващо и гледам някои друг сериал или филм. Btw The X-Files ми е любимият сериал.Но стига съм писал глупости – да преминавам към въпросите

2. Преди време имаше стабилен аватар на Батиста. На какво се дължеше той след като сега забелязвам, че вече не харесваш особено Животното?Както с времето човек узрява, така се променят и някои негови виждания по дадени неща. Когато започнах пак да гледам кеч много редовно (и преди това зяпах ама само откъслечни мачове и сегменти, но предимно само резултати) към края на 2004 и началото на 2005, Батиста доста ме кефеше и в крайна сметка беше любимият ми кечист по онова време.Особено когато започнаха нещата с Трипси да се заформят и екплоадириха в една от най-добрите вражди в последните години, яко се кефех, че се поставяше под въпрос доминирането на Играта. Пък и тогава Батиста беше интересен образ, мускулест, имаше си харизма, публиката му се кефеше и следователно и аз изпитвах големи симпатии към него. Но тогава въобще нямах такъв обширен поглед върху кеча както имам сега и тогава некадърността му на ринга беше най-малкото което гледах в него. Именно затова все си мисля, че онези времена, когато умението на ринга оставаше на заден план и нямаше такива изтичания на информация (не говоря разбира се само за 2005, която не е толкова далеч в миналото, ами по принцип) всичко си е по-интересно и има тръпка. Затова донякъде им и завиждам на така наречените маркове, които си се кефят на продукта и си мислят, че повечето от нещата са истина. Именно така беше с мен когато бях фен на Батиста, аз още съм му фен донякъде, защото малко или много има нещо уникално в него, което го свързва по някакъв начин с публиката в залата, а и зад екраните.Ако трябва да бъда честен Батиста е едно от най-хубавите неща в WWE за последните години според мен.

3. Кое е най-качественото шоу от трите на WWE в момента и защо според теб?

Определено си заставам зад RAW и тука едва ли има няколко мнения по този въпрос. Винаги повече ме е кефело когато си пусна RAW, грандиозността на декорите, музиката, продукцията всичко винаги е било на много високо ниво. Пък и там са събрани най-големите звезди, които можеш да видиш на кеч сцената в момента. И въпреки това изниква разбира се големият проблем за дългото царуване на Сина и как въпреки многото звезди, той няма с кой да враждува поради факта, че е побеждавал вече всички. И Ранди Ортън го чака същата съдба. Оттам нататък вече незнам какво ще става. Много хора казват, че Трипси иска титлата, но вече не мисля, че и на него много му се иска да става шампион, поради простия факт, че и той вече е на възраст, не е едновремешния Хънтър, който беше жаден за злато и беше намесен във всяка main event история. Сега някакси може би и самият той осъзнава, че времето му малко или много е минало и е време да чака да заеме важен пост във федерацията след оттеглянето на Винс. Иначе като качество, в последните няколко месеца според мен RAW е топ кеч шоуто в Америка, като това, което ни предоставят е доста добро. Историята за сина на Винс, както всички оплювахте ви накара да ви запука за WWE и рейтингите даже го показаха. Сина срещу Ортън враждата е яка, като изключим гаврата на Unforgiven. Като цяло нещата ми допадат доста (много добра комбинация между кеч и забавление, което наистина забавлява).

Уви това не е така със Смакдаун като царуването на Кали там просто опропасти иначе набралото скорост със Edge като шампион шоу. Много скука беше събрана там, със скучни сегменти, адски скучни мачове и в крайна сметка абсолютно нищо интересно.Може би проблема идваше и оттам, че имаше много контузени – нямаше го Edge (който сам може да носи шоуто на гърба си), Тейкър още не се е завърнал (тази седмица май ще стане това), Мистерио го нямаше допреди месец и това са 3 топ звезди, които наистина адски много липсваха. Сега когато се завърнат да се надяваме,че нещата ще живнат малко (макар че това няма как да станат по-лоши). Батиста като шампион в началото го оплюх яко ама сега ми са струва долу-горе хубав вариант особено ако Тейкър тръгне за титлата и продължат враждата си. Определено другото което ме кефи там (освен JBL като коментатор) е и враждата на MVP и Мат Харди, която ако продължава така може да се бори за вражда на годината.Много хубави неща от тези двамата като се доказва, че MVP is SmackDown!!

ECW е най-зле от всички шоута като тука просто няма какво да се каже. С 13 кечисти активен ростър едва ли има и какво повече да искаме, но тука определено няма какво да се види. Пънк има някакви шансове да стане звезда ама шоуто прави най-слабите си рейтинги когато той е шампион (макар че на последните 2 шоута участието му беше доста слабо, но все пак).Но може да се каже, че става за гледане с превъртане...

4. Как ще се справят TNA с двата часа време за Импакт! и какво препоръчваш да направят?

Определено доста интересен въпрос. Лично аз съм оптимист и смятам, че това осезаемо ще подобри продукта. Но и тука има 2 вариянта – единият е качеството се подобрява и така повече хора започват да превключват на Импакт или пък го хващат по някое време, заради това, че е по-дълго, и така рейтинга се подобрява, а другият е качеството да остане посредствено с 1-2 вражди,които да се развиват свястно и така на хората да им доскучее и поради дължината на шоуто да превключат на друг канал.Това дето четох, че Спайк се надавяли ТНА да задържат рейтинга около 1, за мен е много несериозно, защото трябваше да разберат досега, че това на тях им е die-hard фен базата и тя не може да се загуби. Ако и сега ТНА не успеят да покачат рейтинга си и да привлекат НОВИ зрители, поне според мен ще е провал и незнам какво друго ще трябва да направят, за да стане по-гледано шоуто.Лично аз смятам, че ще успеят да се справят и ще издухат ECW със няколко пункта, а за нещо повече само времето ще покаже, както и букинга, който поне на мен много много не ми допада в последната година.

5. Кои са любимата ти храна, филм и музикален изпълнител?

Тъй като съм едро момче ям всичко и не подбирам много много. Иначе ако трябва да кажа нещо – любимата ми храна е плоф (това е узбекистанско основно ястие, което се прави с ориз, пилешко месо, моркови, лук и специални подправки и става меко казано жестоко).Иначе ми харесват и традиционно яките манджи като пълнени чушки, сарми, мусаката не ми харесва толкова. Обичам много и баница, като разбира се и италианската и китайската хукня са ми любими. Имам много любими филми, но тези до 1999 own-ват почти всичко, което излиза сега. Кефят ме много Goodfellas, Enemy of The State, а от по новите The Butterfly Effect, The Prestige и последния James Bond много ме впечатли. Музикален изпълнител – Еминем. Израстнал съм с него и винаги ще ме кефи музиката му. От сегашните Lupe Fiasco – рапър от Чикаго, който за много ще е The Next Big Thing. Може да му преслушате някои неща – 100% ще ви хареса.

6. Дежурният въпрос - кога за първи път гледа кеч и кой е първия борец, който ти направи впечатление?

За първи път преди много години дори и аз не помня вече кога е било, но преди БТВ и си спомням, че гледах WCW. Тогава бях чувал само за WWF и всичко свързвах с тях и когато видях WCW си помислих, че е някаква федерация на WWF. Нямам никакъв спомен, кой ми е направил впечатление, защото беше на немски, аз не им знаех имената и ставаше мазало. Вече по пресен спомен беше когато започнаха да дават по БТВ и как калитарите само нацелиха точно най-якия период. Оттам си спомням, че първия който ми направи яко впечатление беше Кърт Енгъл, особено когато build-ваха Armageddon 2000, но не ми стана любимец. Ледения за мен беше номер 1 – и като образ и като умения и като всичко. Просто никога повече няма да има такъв кечист и такава тръпка както тогава=

7. Има ли бъдеще според теб Кен Кенеди или тотално го закопаха?

Тотално да са го закопали ми са струва малко крайно. Че покрай тия скандали го издуха яко, издуха го. Тази история със сина беше скалъпена специално за него и си беше разочарование, че трябваше да го накажат и син да се окаже Hornswoggle. Въпреки това си мисля, че накрая всичко ще се окаже бъзик от страна на някои и джуджето ще духа супата – няма той да е сина, а Кенеди. Ако това стане Кенеди ще има зелена светлина за издигане и към нещо по значимо. Всичко зависи от това дали ще го направят син на Винс и след скандала. Ако това стане – да има бъдеще, ако не – кой може да каже, може пък титла да му дадат директно, знаиш ли кво ще роди гениалния ум на Винс.Но като цяло и пича си адския карък – първо спечели куфарчето,и когато щеше да стане шампион се контузи, после тая контузия се оказа не толкова сериозна и спокойно са можели да му оставят куфарчето, че сега и това със тия стероиди го прецака яко.

8. Коя е най-добрата вражда в WWE за теб за тази година?

Еми тази година се отличаваха 2 вражди – Taker vs Batista и Cena vs HBK като наистина ми е много трудно да кажа коя ми харесва повече. От една страна първите двама имаха импълнен със заряд и емоция мач на WrestleMania, последван от още един много добър на BackLash и там враждата свърши много рязко поради контузията на Тейкър. Сина и Шон имаха хубав мач на Мания, а после направиха MOTYC и то на RAW в един наистина невероятен мач. Така че наистина ми е трудно да определя коя точно, но нека бъде Батиста срещу Тейкър.

9. Следиш ли и други федерации освен двете "стандартни"?

Интересното е че любимата ми федерация е сред тези други. А именно ROH. Може би доста хора ме знаят като ROH фен и аз наистина съм доста зарибен такъв. Още помня как в началото на 2006 си изтеглих едно шоу Final Battle 2005 като незнаех какво да очаквам, а просто го дръпнах заради Кента и след края на шоуто когато стоях и си виках „ баси шоуто, баси чудото, баси мачовете и изпълненията” И все още мача между Кента и Low-Ki си ми остава като един от топ мачовете които съм гледал и може би това беше мача, който ме зариби по индитата. Това за мен беше определено един нов свят. И най-якото беше, че тогава аз си мислех, че индитата са адски долнопробни федерации, които се провеждат в някви салони с публика 20-30 човека, а атмосферата на ROH беше просто неописуема. После нещо не ми са намираха шоута и ентусиазма ми беше на път да замре, докато с Борко не намерихме и изтеглихме 4th Year Anniversary – шоуто, което изгради Bryan Danielson като любимият ми кечист. И вече знаех, че това е моята федерация. Последваха невероятните Milestone Events и още по невероятни мачове, вражди като се кефех, че Драгон е в центъра на всичко и че прави звезден мач след звезден мач.Няма такъв кечист просто. И така започнах да колекционирам шоутата като в момента ми липсват някъде около 4-5.Ама какво приказвам. Влезте в темата за ROH, дръпнете и вижте сами...

10. Какво мислиш за постоянните нападки между фенове на WWE и TNA във форума? Какво би посъветвал "участниците".

Няма какво да ги посъветвам освен да гледат това, което ги кефи и да бъдат малко по-обективни в преценките. Поне при мен такива мнения от рода на „тва беше бахти тъпото, тоя Русо се осира все повече и повече” не могат да минат. Лично ми са доста несериозни. Винаги в едно шоу има нещо лошо и добро. Понякога хубави неща няма. Понякога пък всичко е топ ниво. И ТНА и WWE са правили подобни шоута. Така че едва ли е от най-разумните неща да тръгнат членовете на форума да се дръвчат, кое било по-добре, кое по-зле, защо това станало така, еди кое си било гавра със зрителя, като това според мен няма значение. То, по принцип има, но като е обосновано, бъде дадет един дълъг, хубав отговор и се гледа реално на нещата, а не пристрастно и да се изтъкват само хубавите неща на дадена федерация, без да се обръща внимание на недостатъците.Аз поне това което видях от тази „вражда” бяха само нападки, обиди, като тук-таме имаше и смислени мнения, но в крайна сметка не се стигна до някакво заключение или разбирателство. Лично мисля, че бяха напълно ненужни всички тези теми, защото всеки вижда нещата по различен начин и никога няма да може да ме убеди някой, че в TNA Мат Морган рулира. Или пък Black Reign. Или Jay Lethal с тоя педалски образ. Всичко друго е чешене на езиците

35izpu1.jpg

Shawn_Michaels

Много ми хареса интвервюто,както и отговорите на Diamond Dog бяха на доста високо ниво и мисля че гледа много трезво на нещата,Diamond Dog rulezz :)

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Браво, много хубаво издание - интересни въпроси, изчерпателни отговори :)

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Браво батка :) Едно от най-интересните и изчерпателни издания на "Клетката".Всички въпроси ми харесаха,а както казах отговорите бяха на високо ниво.

The Olimpic Hero

Браво Dog,наистина много добри отговори на въпросите.Защити достойно великото име на Бургас. :D

Много добро издание на клетката ! Аз бях забравил,че съществува тази рубрика във форума,а като се има в предвид,че и изданието с djihad съм го пропуснал май наистина в последните 6 месеца не съм чел клетката ";)"

[img]http://img354.imageshack.us/img354/1330/havocsig3rk2.jpg[/img]

Доста добро издание, може би едно от най-добрите и определено едно от най-изчерпателните. А и самото завръщане на Клетката беше доста неочаквано.

Posted Image

Много интересно първо издание след голямата пауза, браво на Радокс за въпросите и на Дог за отговорите :) Айде и както казва REICH, гледай следващият брой да не е след 6 месеца :D

Добро завръщане,грандизоно! :) Браво на Diamond_Dog за изчерпателните отговри.Дано видим следващият брой по-скоро!

[url="http://imageshack.us"][img]http://img120.imageshack.us/img120/9594/mcmgsm61ya1.jpg[/img][/url]