Jump to content

ROH Driven

DjPetko

Recommended Posts

Айде пишете впечатления, аз го изгледах и мнението ми е че е поредното Indy No psychology PPV.

[center][color="#ffc0cb"]
[size=6][color="#483d8b"][s]Flair[/s][/color][/size][/color]

[img]http://www.wwfchamps.com/wallpaper/thumbnails/Shane_Douglas_1.jpg[/img]
[/center]
[color="red"][size=18][center][size=7][b][font="Impact"][color="#ffa500"]Flair[/color] [color="#0000ff"]is[/color] dead [color="#000000"]![/color][/font][/b][/size]
[/center][/size][/color]

Само МЕ гледах, щото рекоха, че бил фантастичен мач. Такъв си беше :P . Иначе ROH по принцип си правят силни мачове, предполагам, че и другите не са били за изхвърляне, но определено няма да ги гледам щото много раоти ми се насъбраха.

Та само за МЕ ще си кажа мнението. Найджъл много ме радва, това е вторият му мач, който гледам, първият беше срещу Кристофър Даниелс. Много потенциал има в това момче, а и има визията на супер звазда. Нещото, което за мен му липсва на Дракона. Да - страхотен е на ринга, но на визия не го докарва, а знаем колко се цени това в съвременния рестлинг (за мейнстрийма де, не за индитата) . Така че на този етап Макгинес според мен спокойно може да се присъедини и към WWE и към TNA и масоваа публика ще си го приеме от воле. А най-хубавото е, че и като уменияна ринга е страхотен - и хайфлай спота му беше много добър, и техниката му е прилична и на скорост го докарва. не знам на колко е, но ако не се бъркам, си е младо момче и определено това е бъдещето на про-рестлинга. За Даниелсън поредният страхотен мач и не е трудно човек да го оцени що за стока е. Блийдинга му беше страхотен и изобщо като цяло си беше на много високо ниво. А бе страхотен мч, който не го егледал много е изпуснал.

Някой знае ли колко звезди са му дадени от "разбирачите" ?

Някъде има ли го качен само мача McGuines vs Danielson, защото не ми се тегли цялото PPV (с тая мизерна скорост)? Ако може да ми даде само линк за мача ще съм много благодарен.

Само шансът и моментът да ги видя тези двамата отново един срещу друг е достатъчен да си изтегля 9-10 часово ППВ :D (Добре де,малко се олях тука...)

[url="http://imageshack.us"][img]http://img120.imageshack.us/img120/9594/mcmgsm61ya1.jpg[/img][/url]

мнението ми е, че смарт-марковете с "the ring psychology" МНОГО прекаляват. Особено на фона на качеството на днешния кеч, това да се търсят кусури на РОХ си е чисто издребняване. Както е прието да се казва - всеки с мнението си. ППВ-то беше солидно от до, с уговорката, че мачовете имаха малко време и имаше един крайно ненужен(Примо/Брент). Иначе останалото беше, нека ползвам това клише "от добро до отлично". Опънърът беше адски добър. Обичам такива бързи мачлета... бих искал Х-Дивизията да прилича поне малко на това, не на комикс на "Marvel"! Брискотата с/у Стийн и Дженерико беше твърде кратко за мач с такъв мащаб. Пък и Шима-мача... каква е идеята да правиш тайтъл мача на ППВто си скуош, при положение, че и предишния ППВ тайтъл мач също беше скуош? Няма логика. Има си моменти, където си проличава, че РОХ те първа навлизат в ППВ-стила на букинг. Иначе за МЕ - този мач беше всичко, което очаквах! 20 минути солиден кеч, какво повече??? Мачът СИ ИМАШЕ нужната психология, просто тя не беше до болка познатото ни олд-скуул селване, включващо лежането, охкането и всичко останало. ДА, подчертавам - ДА - положително имаше моменти, на които и двамата си спестиха селинга, но в аспекта на мача това не навреди на качеството му. В психологията на конкретния мач не беше заложено да има внимателен селинг. И това му беше целта - един по-реалистичен, по-агресивен сблъсък, за разлика от обичайния олд скуул фест, който е специалност и на двамата(особено на Даниелсън). "Психологията" в кеча, поне от моя гледна точка, надали може да бъде формулирана като някаква обща закономерност, определяща мача като "добър/среден/слаб". Всеки мач си носи посланието, както е и с други форми на изкувство. Вярно, един мач на Флеър и Бари Уиндам надали има много общи черти с един мач на Некро и Зандиг, например, както и "Крахът на Третият Райх"(доста съдържателен филм, препоръчвам го) няма много общи черти с някой филм за Джейсън, или Фреди, или за Джейсън и Фреди. Но и двата филма си имат аудитория. Тъй че, това че някой мач не се води по стогодишното клише за добър мач не означава, че мачът е по-долу. Това беше мнение, изразяващ, изглежда, повече възмущението ми от някои публикации в Нета

[img]http://i21.photobucket.com/albums/b290/-CaPtAiN_cHaRiSmA-/f24afa9a.png[/img]
[color="#990000"]HAIL SABIN[/color]

мнението ми е, че смарт-марковете с "the ring psychology" МНОГО прекаляват. Особено на фона на качеството на днешния кеч, това да се търсят кусури на РОХ си е чисто издребняване. Както е прието да се казва - всеки с мнението си. ППВ-то беше солидно от до, с уговорката, че мачовете имаха малко време и имаше един крайно ненужен(Примо/Брент). Иначе останалото беше, нека ползвам това клише "от добро до отлично". Опънърът беше адски добър. Обичам такива бързи мачлета... бих искал Х-Дивизията да прилича поне малко на това, не на комикс на "Marvel"! Брискотата с/у Стийн и Дженерико беше твърде кратко за мач с такъв мащаб. Пък и Шима-мача... каква е идеята да правиш тайтъл мача на ППВто си скуош, при положение, че и предишния ППВ тайтъл мач също беше скуош? Няма логика. Има си моменти, където си проличава, че РОХ те първа навлизат в ППВ-стила на букинг. Иначе за МЕ - този мач беше всичко, което очаквах! 20 минути солиден кеч, какво повече??? Мачът СИ ИМАШЕ нужната психология, просто тя не беше до болка познатото ни олд-скуул селване, включващо лежането, охкането и всичко останало. ДА, подчертавам - ДА - положително имаше моменти, на които и двамата си спестиха селинга, но в аспекта на мача това не навреди на качеството му. В психологията на конкретния мач не беше заложено да има внимателен селинг. И това му беше целта - един по-реалистичен, по-агресивен сблъсък, за разлика от обичайния олд скуул фест, който е специалност и на двамата(особено на Даниелсън). "Психологията" в кеча, поне от моя гледна точка, надали може да бъде формулирана като някаква обща закономерност, определяща мача като "добър/среден/слаб". Всеки мач си носи посланието, както е и с други форми на изкувство. Вярно, един мач на Флеър и Бари Уиндам надали има много общи черти с един мач на Некро и Зандиг, например, както и "Крахът на Третият Райх"(доста съдържателен филм, препоръчвам го) няма много общи черти с някой филм за Джейсън, или Фреди, или за Джейсън и Фреди. Но и двата филма си имат аудитория. Тъй че, това че някой мач не се води по стогодишното клише за добър мач не означава, че мачът е по-долу. Това беше мнение, изразяващ, изглежда, повече възмущението ми от някои публикации в Нета

Психологията се свежда до три неща : babyface shine, heat, comeback

И на това е и изграден кеча, сега вече как точно селваш по-време на heat-а е друг въпрос... Само че аз в нито един от мачовете не видях такава конструкция, сега не искам да казвам, че абсолютно всички мачове бяха spotfest, но когато правиш move след move, без някаква психология, всеки следващ ще се омаловажава...

Това имах и в предвид като казах, че е Indy No psychology PPV. Това е и основния проблем на ROH, но дори и без ring psychology са най-добрата федерация в Америка в момента PERIOD !>

Иначе в Америка всичко различно от психология от типа : babyface shine, heat, comeback никога няма да издигне една компания. Виж сега в Мексико е друго там Lucha Libre-то също си има психология, но това е САЩ все пак. Далеч съм от мисълта за borefest-овете от 80-те, но когато имаш една 10 000 публика и в нея различни хора, различни предпочитания за стил, единственото което ги обединява са ЕМОЦИИТЕ, а именно това се постига с психологията. Затова и mainstream-а си е mainstream.

[/center]
[color="red"][size=18][center][size=7][b][font="Impact"][color="#ffa500"]Flair[/color] [color="#0000ff"]is[/color] dead [color="#000000"]![/color][/font][/b][/size]
[/center][/size][/color]

Много благодаря :) А къде ги виждате оценките ?

Ами то различните сайтове с различни автори си слагат свои оценки...

Няма официални такива.

[/center]
[/center][/size][/color]

Много хубаво ППВ от началото до края ! Много съм доволен ! :) Брискотата рулират , а пък Кевин Стиин е нечовек :) Мейн Ивента беше изкл , мач и въпреки , че не съм голям фен на Драгън , този път мача между него и Найджъл си беше класика и много ме израдва ! :) С нетърпение чакам следващото ппв ! А някой да поясни кога е то , ако може :) ?

Ноември Man up.

[/center]
[/center][/size][/color]

Някъде има ли го качен само мача McGuines vs Danielson, защото не ми се тегли цялото PPV (с тая мизерна скорост)? Ако може да ми даде само линк за мача ще съм много благодарен.

Ето втория диск в датата, сега го качих http://gbwrestling.data.bg/kyr-rohd07b.avi

Какво ? Това е от миналата година :w00t:

Не е от миналата година, тази ще е...

Знае се, че след Driven, това е следващото PPV и даже вече е записано, вероятно Ноември месец ще се излъчи, макар и да не е сигурно на 100%, че ще е ТОЧНО тогава.

[/center]
[/center][/size][/color]

^ Сигурно е, че ще се излъчи през ноември. Даже май има и точни дати за различните PPV provider-и, но сега не ми се търси.

Какво ? Това е от миналата година :w00t:

"Time To Man Up" е от миналата година :)

Posted Image

^ Сигурно е, че ще се излъчи през ноември. Даже май има и точни дати за различните PPV provider-и, но сега не ми се търси.

"Time To Man Up" е от миналата година :)

Във Wikipedia пише, че все още няма ОФИЦИАЛНА дата, но почти съм сигурен, че ще е Ноември, защото все през 2 месеца има ROH PPV от Respect is Earned насам. Спойлери не съм чел, но като гледам Brisco-тата ще са в 27 минутен мач, което означава Fast pace extravaganza :clap:

[/center]
[/center][/size][/color]