Frantic Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 Тук ще се постват шоутата,коментарите ще са в другата тема .Правя го за прегледност и за по-леко четене. Championship Wrestling Bulgaria Presents FIGHT NIGHT Шоуто започва и камерите се завъртат около феновете.175 души са се събрали да гледат дебюта на федерацията.Това е доста добра цифра за млада инди федерация,като CWB.Днес ще станем свидетели на един от най-великите мачове в историята-Loop-Djihad във 60 Minutes Iron Man Match за определяне на първият CWB шампион.Ще бъде велико!Но освен това-Heidenreich и Torex се изправят един срещу друг във No Limits мач,което също ще е много интигуващ сблъсък.Младите надежди на кеча-Socki и Unforgiven също имат мач тази вечер.Но това не е всичко.Ще наблюдаваме и троен,отборен мач!Тримата бойци,който ще се изправят във Triple Threat мач за определяне на Bulgarian шампиона в следващият евент на федерацията ще се бият и тази вечер,в троен мач,сега ще бъде отборен.Кои ли за избранниците за tag team partners на Olimpic,Bizkit и Mikelp ще разберем по-късно.Но първо,мениджърът на федерацията Francis Ticlall ще направи своет специално изявление. Francis Ticlall Opening Statement Franics Ticlall,като феновете ръкопляскат и скандират ''CWB!CWB!''.Ticlall помахва на публиката и се качва на ринга.След това взима микрофон,подаден от човек от staff персонала.Franics Ticlall:''Виждате ли,никога през живота си не съм предполагал,че ще седя тук,на откриването на българска кеч-федерация за да правя изявление,още повече,като мениджър!Никога не съм смятал,че някой ще ме покани за такова нещо,никога не съм мислел,че съм най-добрият,дори добър.Е,явно има хора,които мислят различно,и ето че съм тук,пред вас.Вие,които подкрепяте кеча в България,за което аз и всички,занимаващи се с тази федерация,дори този спорт...ви благодарим!(одобрителни възгласи от страна на феновете).Явно,това се превръща в поредното лигаво благодарствено слово,но...няма как!Аз наистина обичам това,с което ще се занимавам,наистина ви благодаря за подкрепата,наистина съм признателен!И за да се отблагодарим,смятаме да ви представим едно наистина невероятно шоу,наситено с големи моменти!И мисля,че е по-добре то да започе веднага!Let's roll!'' Феновете започват да аплодират оттеглящият се Francis Ticlall и да скандират:''CWB!CWB!''.Ticlall се покланя още веднъж,след което отива зад кулисите.Преди да видим мача на Socki и Unforgiven,ще се насладим на интервютата на двете мегазвезди-Djihad и Loop,който ще се бият за CWB титлата в 60 Minutes Iron Man Match! Loop-Djihad Shoot Interviews Loop:''Преди години,когато започнах да тренирам си мислех следното:Има ли смисъл?Има ли смисъл да се бъхтя толкова много?Има ли смисъл тук,където кечът е тема табу?Има ли смисъл дори да мисля,че някой ден ще участвам в кеч федерация?Е,после си казах-да,има смисъл!И продължих с тренировките...Всеки ден,всеки час,работех усърдно,скъсвах се от работа.Връщах се по нощите,бях забравил как изглеждаше жена ми.Но тогава бях обсебен.Обсебен от кеча,обсебен от мечти за участия,обсебен от мен!Един ден,когато бях готов да се откажа,получих покана.Покана за първата българкса федерация.Казах си-най-накрая:резултат!Щастието ми беше огромно,но нямах с кого да го споделя.Жена ми ме напусна,приятелите ме бяха забравили.На първият Ringstorm се почувствах отлично,но нещо липсваше.Мислех си:семейство,приятели...живот?Кое точно липсва?Тогава...ме осени отговорът!Отговор,който ме правеше още по-обсебен,отколкото си мислех,че съм.Откирх,че не ми липсва семейството,приятелите или личният ми живот!Липсваше ми...титла!Да...колан,пояс,титла!Световна.И тогава си казах:''Явно наистина съм свързан до края на живота с този бизнес!Тогава-щом ше играем играта,да я играем докрай!''И я играх!Изиграх я!Няколко пъти...Но не изцяло!Исках още,искам още,винаги ще искам ощe!И сега,тук в CWB ми се отдава възможност да спечеля още една титла!Поредната титла!И смятам да я спечеля!Djihad-пази се!Нищо лично...'' Djihad:''Е,време е!Явно и тук ще трябва да се доказвам!Не виждам никакъв проблем в това,свикнал съм!Доказвал съм се на толква места,че вече им изгубих бройката!Не искам да звуча,като арогантен и себичен глупак,но е така!Вижте постиженията ми!Вижте мен!Това е достатъчно.За разлика от някой хора,аз подплатявам самочувствието си с представяне!За разлика от някой хора,аз никога не хленча!За ралика от теб,Loop аз не съм пропаднал!Напротив-бих казал,че в момента съм в най-добрата си форма.Ти ще кажеш-''няма нищо по-хубаво да те победя в най-добрата ти форма''.Е аз ще кажа...няма нишо по-хубаво от това да те победя с резултат 10:0 и да се изплюя в лицето ти,след което гордо да видгна във въздуха CWB титлата и да извикам:''Аз съм на върха!''.А това...То се подразбира!Iron Man мачът не е някакво обикновено мачле,Loop,при това особено,ако е 60 Minutes!И определено не е мачът в който ти ще ме победиш!'' Явно и двамата са настроени да спечелят този мач!Определено ще бъде спекатъл!Но сега е време за първият сблъсък за шоуто!Socki срещу Unforgiven!И двамата са технични,бързи и ловки!Но кой ли е по-добрият? Socki VS Unforgiven Single Match Socki излиза по рампата с бърза походка.Ръкува се със няколко фена,след това се качва на ринга.Младият Socki е крайно концентриран днес,ще видим какво ще направи.Музиката на Unforgiven се пуска и той тръгва към ринга,с бавна и наперена походка.Отказва да се ръкува с феновете,което му докарва освирквания.Unforgiven пренебрежително маха с ръка и прескача въжетата.Socki и Unforgiven застават лице в лице и известно време се гледат.След това гонгът бие и мачът започва!Започва се! Socki започва мачът по-ентусиазиран и спъва Unforgiven.След това младежът го засипва със серия от юмруци в лицето.Unforgiven обаче бързо се изправя на крака и изритва в корема Socki.Socki обаче не пада и успява да избегне сабленият удар на противиника си.Unforgiven се изнервя и отново опитва саблен удар.Този път Socki демонстрира сила,като хваща за ръката Unforgiven и го преобръща!Неверятно движение!Феновете започват да скандират името на Socki.Socki не оставя Unforgiven да се съвземе и го изритва два пъти в гърдите.След това младежът се качва на сглобката и се приготвя за скок.Но Unfogiven се изправя и светкавично бързо хваща опонента си за крака.Socki се стъписва и не успява да реагира навреме.Unforgiven се възползва и тръшва Socki по лице право в средата на рина!Следва опит за туш,но Socki се повдига.Това ядосва Unforgiven,който ''помага'' на Socki да стане,след което го събаря отново с Clothesline From Hell!Unforgiven отново опитва да тушира съперника си,но и този път Socki се повдига.Unforgiven тропва с ръка по ринга и става.Този път изчаква Socki да се изправи и опитва Spear!Но Socki се отмества и контраатакува със бърз neckbraker!Следват няколко юмрука в лицето на Unforgiven.Socki се изправя,докато феновете отново скандират името му.Младокът наглася Unforgiven за ДДТ!Дали ще успее?В последният момент Unforgiven се отскубва и изхвърля Socki извън ринга!След това Unforgiven се качва на третото въже и се приготвя за скок!Това ще е невероятно!Unforgiven скача...Socki обаче го хваща във въздуха и го завърта право в металната ограда!Главата на Unforgiven жестоко пострада от този удар!Socki се изправя на крака и качва Unforgiven на ринга!Socki опитва туш,но...Unforgiven се повдига!Socki не може да повярва,но въпреки това вдига Unforgiven и се готви за Socki Clash,но Unforgiven изумява всички,като преобръща Socki в roller!1...2...roller и от Socki,но и Unforgiven се повдига.Двамата се изправят и застават лице в лице.Socki атакува с юмруци във черепа на противника си,но Unforgiven блокира ударите му и го изритва три пъти в главата!Тези ритници сериозно зашеметяват Socki,който отстъпва няколко крачки назад.Unforgiven се възползва и прилага светкавичен Pilledriver на Socki.Следва опит за туш-...и победител е окървавеният Unforgiven!Socki яростно започва да удря с юмруци по ринга.Unforgiven се оттегля,освиркван от феновете,като изтрива кръвта по лицето си с кърпа!Страхотен начин да открием CWB! Team Mikelp VS Team BiZkiT VS Team Olimpic Triple Tag Team Match Olimpic,Mikelp и BiZkiT ще се изправят един срещу друг на CWB 2 за да определят Bulgarian шампиона!Но сега,те тримата ще се бият,заедно със хората,които са избрали за съотборници тази вечер!Тук ще си проличи кой е по-подготвен,кой в каква форма е.Първи излизат Team Mikelp-Mikelp и DjPetko!Двамата се качват на ринга и се покатерват на сглобките,където започват да позират.Следва излизането на Team BiZkiT-BiZkiT и Remus Willmore!Този отбор определено е перспективен.Двамата,може би най-технични млади кечисти са в него!BiZkiT и Remus прескачат въжетата и се вторачват във Team Mikelp.Но това е прекъснато от гръмкото излизане на Team Olimpic-Olimpic и Zombayo.Или по-точно,гръмкото излизане на Olimpic,който избутва Zombayо встрани и продължава към ринга.Zombayo видимо не е доволен от маниерите на именитият си съотборник,но се качва заедно с него на ринга.И така-време е да започваме! Мачът за Team Mikelp ще започне Mikelp,за Team BiZkiT-Remus Willmore,a Zomabyo се готви за бой срещу тях двамата.Когато гонгът бие,обаче Olimpic тупва Zombayo по гърба и влиза на ринга.Zombayo е в недоумение,но се оттегля зад ъгъла.Olimpic се нахвърля на двамата си противници със двоен саблен удар,като успява да удари само Mikelp.Remus се навежда и след,като Olimpic се обръща,Remus го изритва право в главата.Willmore веднага започва да набира енеркция със няколко chops,след което поваля и Mikelp със Fireman's Carry.И Mikelp,и Olimpic са в два различни ъгъла,но не и техните.Remus се засилва от въжетата и първо скача въру Mikelp,а след това прави същото и върху Olimpic.Remus не спира дотук и наглася Olimpic за суплекс,когато Mikelp го удря с лакът във тила и събаря със clothesline.Mikelp известно време се кефи пред публиката,но това дава време на Olimpic да се изправи и да приложи bulldog на Mikelp.Zombayo иска смяна,което предизвиква единствено смях от страна на Olimpic.Определено на тези двамата няма да им е лесно...Remus Willmore също се изправя и опитва саблен удар срещу Olimpic,който обаче го избягва.Но Remus вече се е засилил и успява да се смени с BiZkiT.BiZkiT влиза на ринга на скорост и веднага започва със бърза серия от юмруци в черепа на Olimpic.Mikelp опитва да нападне в гръб BiZkiT,но той се обръща навреме и Mikelp поваля Olimpic.BiZkiT се възползва и хваща Mikelp в sleeperhold.Mikelp се паникьосва,но BiZkiT е стиснал здрав о захвата,а Olimpic е повален.Около двадесетина секунди BiZkiT държи hold-а,като след това бавно го отпуска.Но той явно е забравил за Olimpic,който му забива злокобен scissor kick и neckbraker!Много добра комбинация!И тримата лежат на ринга.Olimpic е изтощен,но има шанс да се смени-близо е до Zombayo!Няма избор...Zombayo е протегнал ръка!Но не!Olimpic използва въжетата,като упора и става.Zombayo започва да крещи,но The Olilmpic Hero само маха с ръка и опитва туш на Mikelp.1...2...DjPetko прекъсва броенето!Remus също влиза на рина за да се разправя с DjPetko и на съдията му трябва известно време да въведе ред.През това време Mikelp вече се е възстановил и поваля и двамата си съпеници с два двойни саблени удара.След това Mikelp се сменя със DjPetko!DjPetko влиза на ринга и атакува Olimpic.Olimpic,който единствен още не е направил смяна бива лесно повален.DjPetko опитва туш,но BiZkiT прекъсва броенето и бързо се сменя с Remus!Remus WiIlmore започва схавтка с DjPetko.Двамата си разменят свирепи юмруци,като накрая Remus блокира един на противникa си и го прехвърля през ръката си по гръб!Много добро движение на Willmore!Remus започва да рита DjPetko в корема и гръдите,като след това опитва туш.Но Olimpic прекъсва броенето и обръща Remus в School Boy!Но Remus се измъква!DjPetko отново се е изправил и атакува Remus в гръб,като го поваля.Olimpic отново се възползва от ситуацията и с ритник запраща DjPetko извън ринга!Remus също е повален от spear на Olimpic,който видимо изнемогва!Сега е моментът за смяна.Olimpc отказва да се смени за пореде път и опитва туш.Но Remus се повдига.Докато Olimpic се изправя,DjPetko се завръща на ринга и му забива три юмрука,след което се затичва към ъгъла си и се сменя с Mikelp.Mikelp се усмихва при вида на изтощеният Olimpic и се хвърля срещу него със салто!Olimpic обаче за пореден път шокира феновете,като хваща Mikelp във въздуха и му прилага Powerbomb!!!Невероятно!Докога Olimpic ще може да удържи?Zombayо крещи и тропа с крак,но...Olimpic за пореден път маха с ръка и се заема да рита Mikelp в корема.Но Remus се връща на ринга и спъва Olimpic,като след това се сменя с BiZkiT.BiZkiT влиза на ринга ентусиазиран и скача с крак напред срещу Olimpic!Ауч-това болеше!BiZkiT изчаква Mikelp да се изправи и опитва neckbraker,но MIkelp се отдръпва с две крачки назад светкавично и контраакатува.Но двамата не забелязват пълзящият към ъгъла си Olimpic,който неухотно се сменя със Zombayо!Най-накрая!Zombayo е като дръжан на въже и влиза на скорост!И MIkelp,и BiZkiT биват повалени от развилнелият се Zombayo.Zombayo се качва на сглобката и се готви за скок!BiZkiT обаче се изправя...Но Zombayо не слиза-напротив!Zombayо обаче скача и поваля BiZkiT със невероятен Flying Kick!!!Невероятно!Поразително!Феновете започват ''This Is Awesome'' chant-а,което явно подразва Olimpic.Olimpic се ядосва,че е обърнато такова внимание на Zombayо и се засилва към Remus,като го поваля с летящ саблен удар!Но така Mikelp остава единственият,който може да извърши смяна...и го прави!DjPetko влиза на ринга и веднага опитва да тушира BiZkiT,който обаче се повдига!DjPetko го изритва няколко пъти,като след това се заема със Zombayo.DjPetko успява да забие няколко ъперкъта,след което му прилага суплекс.Следва опит за туш-но BiZkiT прекъсва туша с последни сили.DjPetko решава да повали и BiZkiT,но той дава отбор с няколко лакъта в лицето и след това Side Kick!Опит за туш-но BiZkiT отново се повдига!След което забелязва Remus Willmore,който се е върнал в ъгъла си!DjPetko бива повален в гръб от Zombayo,а това дава време на BiZkiT да изтича до ъгъла си и да се смени със Remus.Willmore влиза на ринга,като буря и помита и двамата си съперници.След това наглася Zombayо за Nevermore!Но...какво?Това е музиката на Borko!Borko илиза по рампата с микрофон в ръка и спира точно пред ринга.Borko:''Е,Remus-съдейки по изражението ти,изобщо не си очаквал да ме видиш тук!Как те наричаха-?...''Вторият Брайън Даниелсън''!Да...печелил си много титли в Мексико,Япония...нали Remus?Много титли,много успех,много хвалби.Но ти пропусна нещо-мен.И пропусна това,че само аз знам твоята малка тайна!(Remus сякаш застива на място).Дааа!И мисля да я разкрия,защото ми писна!Писна ми!И ако направиш само още едно движение,което може да донесе победата на твоят отбро,аз ще я разкрия на следващият евент!Обещавам!Само едно движение...Съжалявам!''Remus се е вцепенил,а DjPetko го изритва в корема и му прилага ДДТ!Защо Remus не контраатакува?Толкова важна ли е тази тайна?!?DjPetko се сменя с Mikelp.Mikelp изчаква Remus Willmore да стане и се приближава до него.Remus не прави нищо-явно тази негова тайна е много важна!Zombayо обаче удря и двамата с двоен саблен удар за да стигне при завърналият се Olimpic и да се смени с него.Olimpic влиза на ринга и удря с няколко бързи юмрука и двамата,след което прехвърля Remus към Mikelp!И двамата падат!Olimpic се готви да тушира Remus!Не по този начин!Не и така...И победител е...но!Remus се повдигна!Borko започва да крещи,че ще разкрие тайната му!Remus се изправя и се приближава до Borko,явно забравил за мача си.Mikelp атакува Olimpic,който се навежда и забива Olimpic Slam!Опит за туш-и най-накрая Team Olimpic взе победата!Borko се омита зад кулисите!Невероятен мач!След мачаът всички отбори се сръкостискат...Не!Всъщност всички без Olimpic,който отказва да се ръкува.Вместо това той взима един микрофон и започва да говори.Olimpic:''Първо,тази федерация изобщо не се вписва в представите ми за кеч-федерация на високо професионално ниво!Второ,българската титла за която ще се бия,и която ще спечеля след месец,не се вписва в представите ми за много желана титлаИ трето,вие жалки,нещастни,безполезни пародий на сянка на истиснки кечисти,никак,ама никак не се вписвате в представата ми за истински противници!!!Нито пък съотборници...''.Olimpic се обръща към Zombayo.Olimpic:''А ти...имам един въпрос!...Кой по-дяволие си ти?!?''Явно тази реч много ядосва останалите на ринга.Mikelp:''Слушай,нещастник!Ти не проявяваш уважение към нас,нито ние към теб.Но поне ние имаме доблеста да искаме да стиснем ръката ти!Но явно ти не разбираш от уважение,и честно казано-не ми пука!Сега..имаш 10 секунди да се разкараш от този ринг,в противен случай ще ти спретнем такова хубаво олимпийско посрещане,че няма да го забравиш до края на живота си!''.След това и шестимата кечисти се доближават до Olimpic.Mikelp вече е стигнал до 5,когато Olimpic изпсува и напуска ринга.И шестимата останали на ринга боици се поздравяват взаймно.Но изведнъж Olimpic,отново се появява на рампата.Olimpic:''Мислите,че може да ме разигравате?Мислите,че може да ме заплашвате?Боклуци-вие сте мравки в сравнение с мен!Никой,никой не може да ме заплашва!''Olimpic се качва на ринга,тичайки и поваля Zombayo с лакът в главата.Но BiZkiT и Mikelp го разбиват от бой и изхвърлят извън ринга.Какво ли ще е отмъщението на Olimpic само след месец? Камерите ни показват как Loop и Djihad се подготвят за Iron Man мача. HEIDENREICH VS Torex No Limits Match HEIDNENREICH получава голям pop,докато се качва на ринга.Той е настроен да спечели този мач и да се оттърве от ампоато си на ''Half Of A Team''.REICH определено е ентусиазиран.Следва излизането на Torex,който се ръкува с няколко фена и посочва HEIDENREICH,след което се качва на ринга,неоткъсвайки поглед от него.Това е No Limits мач,което означава,че всичко е позволено!Двамата започват да си крещят и да се бутат,когато гонгът дава началото на мача.HEIDENREICH и Torex се вкопчват в схавтка,като REICH успва да приложи armbreaker,след което прилага Side Slam!Torex пада,но не за дълго.След това опитва да изрита HEIDENREICH,който обаче го хваща за крака и го изтласква назад.След това HEIDENREICH го удря няколко пъти в черепа и изхвърля извън ринга!REICH явно не губи време да използва условието на мача и взима един метален стол.Следват три удара в гърба на Torex със стола.HEIDENREICH бързо изправя Torex и го запраща право в металната ограда!Това болеше!REICH започва да удря главата на Torex в оградата.Но Torex не се оставя ленсо и съумява да изритва HEIDENREICH в корема няколко пъти,след което го удря с юмрук в главата.Следват бързи ритници в корема и накрая Torex завършва комбинацията си със Moonslaut!!!Това беше сериозно!REICH падна право върху металният стол!Torex отстъпва няколко крачки назад и се засилва срещу HEIDENREICH!Но в последният момент REICH се навежда и Torex се размазва в металната ограда!HEIDENREICH се усмихва и удря ощеняколко пъти опонента си с металният стол.След това го качва на ринга и там му прилага axe kick.Следва опит за туш,но Torex се повдига.REICH не се ядова,а слиза от ринга и започва да рови под него.От там изважда метална верига.HEIDENREICH се качва на ринга,но Torex вече се е изправил.REICH опитва да удари с веригата Torex в главата,но той се навежда и прилага spear на REICH!Нов опит за туш-но и Heidenreich се повдига.Двамата отново са лице в лице.Torex атакува пръв,но REICH отбягва атаките му и го изритва в ребрата няколк пъти след което го тръшва по лице!HEIDENREICH взима столът извън ринга и го качва.Там го наглася и слага зашеметеният Torex върху него!След това се качва на третото въже!REICH скача със задно салто и размазва Torex върхи стола!Поразително движение!Феновете отново започват да крещят :''This Is Awesome!''..REICH отнов оппитва туш!И невероятно!Torex се повдига!REICH не може да повярва!Феновете не могат да повярват!Никой не може да повярва!REICH се ядосва и взима отново изпод ринга една торба с кабарчета!REICH се готви да приложи ERASER на Torex върху кабарчетата!Това ще е брутално!Но...Torex контрира с ритник в корема и прилага T-Rex на REICH върху кабарчетата!Лицето на HEIDENREICH е вече покрито с кръв!Опит за туш-но REICH се повдига!Господи,как издържа?Това е нечовешка болка!Torex отново опитва да бутне опонента си въру кабарачетата...но HEIDENREICH контрира с Belly To Belly Supleks!Сега и Torex кърви!И двамата кървят!REICH явно е решил да вдигне летвата още повече,като наглася на ринга една маса.След това REICH я полива с туба бензин и...вади кибрит!О,не!О,не!HEIDENREICH пали масата!Не и това!Това е прекалено..Torex опитва да противодейства,но не успява!DDT на REICH!Torex вече няма никакви шансове!ERASER върху горящата маса!!!Нечовешко...Опит за туш-...и HEIDENREICH печели! Зад кулистие е показан Olimpic,който носи маркер и малка бяла дъска.Окачва я на стената и започва да пише нещо.След известно време се отдръва и се вижда надписът:''Olimpic>All''.Olimpic:''След един месец,аз ще стана Bulgarian шампиона!Това е несъмнено...Но след един месец ще се случи и друго!Аз ще отмъстя!ОТМЪСТЯ!!!ОТМЪСТЯ!!!ОТМЪСТЯ!!!BiZkiT и Mikelp си мислят,че могат ей-така да ме изхвърлят от ринга!Като кукла...Е,имам новини-аз не съм шибана кукла!BiZkiT,Mikelp така ще ви бия,че чак от тук до Китай ще чуват крясъците ви:''Милост,милост!''.След българската титла,идва и CWB титлата-там идвам аз!Там ще докажа,че ''Olimpic>All''. А сега е време за поразителният МЕ,който всички очакваме!Loop се изправя срещу Djihad за да определят кой ще е CWB шампиона!И двамата са легенди,и двамата са жадни за успех...И двамата ще се бият,един ще стане шампион!Не пропускайте! MAIN EVENT: Loop VS Djihad 60 Minutes Iron Man Match CWB Championship Loop излиза пръв,като феновете откачат!Loop се здрависва с няколко от тях,като след това се качва бързо на ринга и започва да загрява за мача.Djihad също получава голяма реакция,била тя и смесена.Той известно време гледа Loop и прави знак,че CWB поясът ще бъде негов,като след това се качва на ринга.Всичко е готово за този невероятен сблъсък!Loop-Djihad,One On One,Right Now!Феновете скандират имената и на двамата!Атмосферата е невероятна....И гонгът бие!Започва се! 0-10:Двамата започват пасивно мача,защото са наясно,че трябва да си пестят силите.Loop опитва няколко атаки към дясната буза на Djihad,но Djihad е много концентриран и отбягва всичките.Накрая Djihad се възползва от грешка на Loop и го изритва в корема.Веднага след това му забива ъперкът в брадата и го натиква в един ъгъл.Там Djihad атакува Loop с бърза серия от юмруци,като след това го хваща за ръката и преобръща.Следва dropkick от страна на Djihad,който веднага след това опитва туш.1...Loop се повдига!Loop бързо се изправя и контраатакува с няколко ъперкъта и German Supleks!Djihad опитва да удари Loop със саблен удар,но Loop се навежда и хваща през кръста Djihad,като след това го тръшва!ОООО!Djihad се преметна във въздуха няколко пъти преди да падне на ринга!Опит за туш-но и Djihad се повдига...Loop не губи кураж и забива страхотен Elbow Drop на противника си.Djihad е в сериозна беда...Loop не спира до тук и моментално прилага Fist Drop на лежащият на ринга Djihad.Но явно Djihad се изправя по-бързо от очакваното и избягва саблен удар на Loop.Djihad веднага започва комбинация от леви и десни юмруци.Loop отстъпва няколко крачки назад,но успява да се отмести от атаката на засилият се Djihad и да приложи Forearm Smash From Nowhere!Невероятно...Loop изчаква отново Djihad да се изправи и го изритва в главата,след което следва Big Boot. 10-20:Loop веднага опитва туш,но Djihad отновo се изправя!Djihad избягва следващата атака на Loop и му забива Dragon Whip!Светкавични движения след светкавични движения!И двамата опоненти не могат да си намерят мира!Loop също се изправя по-бързо от очакваното и избягва няколко удара на Djihad,след което го удря с няколко chops.Loop се засилва и забива Backflip Kick!Поредното невероятно движение.Опит за туш-...и Djihad се повдига!Невероятно!Loop не иска да повярва.Феновете са на крака...Loop се готви за DDT!Но Djihad му прилага невероятен Lariat!!!Това не беше много приятно-както и да е,опит за туш!Loop kicks off!Djihad не губи надежда и изчаква Loop да се възстанови!Loop се изправя с помощта на въжетата...Djihad се засилва към него!...Но в последният момент Loop се омтества и...забива Shiranui!!!Поразителна маневра-опит за туш-1...2..3!1:0 за Loop!Loop повежда в 17-тата минута.Loop се възползва от временната безпомощност на Djihad и го заключва в Hear Atack!!!Държи го в захвата цели две минути,като накрая го пуска.Това определено ще се отрази на Djihad и ще трябва да се постарае за да спечели CWB титлата! 20-30:Loop определено е в стихията си,като отбива всички атаки на Djihad и същевременно му нанася злокбни удари по лицето и корема!Loop се качва на сглобката и се готви за скок!!!Скача...но Djihad се отмества и Loop пада право в средата на ринга.Опит за туш-но Loop се повдига!Djihad определено не е доволен-такъв изпуснат шанс може да му коства мача!Djihad се изправя и прилага Axe Kick!След това Djihad изправя Loop,дърпайки го за косата и се готви да му приложи Superplex!Но Loop накарва залата да избухне,когато се ''приземява'' на крака и забива на Djihad страхотен One Handed Bulldog!Да...опит за туш!И поразително!Това е 2:0 за Loop!2:0!Djihad крещи,докато по лицето на Loop се прокрадва усмивка!Въпреки всичко Djihad се изправя и избягва два саблени удара на Loop,като контрира третият с High Knee!Изглежда Djihad не е загубил надежда,не е загубил увереност в умениятa си!Loop се изправя и опитва да вкара лакът в лицето на опонента си,но Djihad го хваща за ръката и прилага armbreaker!Невероятно!Djihad опитва туш,но...Loop се повдига!Djihad бързо се изправя на крака и изчаква Loop да стане!Качва се на третото въже...и това е Crossbody!Опит за туш-и това е туш!Djihad намали резултата-2:1!Невероятно-в рамките на шест минути видяхме два туша. 30-40:Djihad явно се поободрява и атаките му над Loop зачестяват!Но Loop все още води в резултата и това му дава увереност!Loop бързо успява да си спечели време,като известно време се задоволява само с това да избягва ударите и ритниците на Djihad.След малко,обаче Loop нанася няколко колена в ребрата на Djihad и така пробива гардът му!Следва Moonslaut и опит за туш.Този път Djihad се повдига!Невероятен сблъсък се получава засега.А имаме още над двадесет минути Loop-Djihad!Интригата е жива!Или поне това показват опитите на Djihad да атакува.Накрая все пак успява,като удря Loop с два саблени удара.Следва Diving Elbow чрез отблъскване от третото въже!Нещата определено стават сериозни и за двамта...залогът е CWB титлата!Loop още не се е предал и опитва да заключи противника си в sleeperhold.Djihad все пак надделява в борбата и изритва Loop в корема!Следва neckbraker!И Powerbomb!Невероятна серия от Djihad!Djihad се отпуска на въжетата...явно се готви за Saint's Last Will!И да...Djihad успява да забие Lariat-а си!Saint's Last Will!Опит за туш-и поразително!Във 39-тата минута имаме изравняване на резултата!Djihad изтрива потта от челото си,но има още много работа да бъде свършена!... 40-50:Loop се амбицира още повече и от началото на мача.Явно тези два изравнителни туша изиграха ролята на предупредителна сирена за Loop!Djihad отново опитва Saint's Last Will,но Loop се навежда навреме и прилага Side Kick,който до известна степен изравнява нещата!Двамта отново се вкопчват в борба,която този път Loop печели и забива German Supleks!Loop веднага опитва туш,но Djihad се повдига.Явно и на двамта им е много трудно да отбележат туш,но как иначе след като залогът е толкова голям!Loop продължава с атаките,като не дава миг почивка на опонента си.Djihad е притсинат до стената...Loop увеличава интензивността на атаките си и закономерно след известно време успява да заключи Heart Atack!!!Захватът на Loop отново влиза в действие!Loop задържа Hear Atack няколко минути,след което хваща Djihad за косата и го подвига.Moonslaut от страна на Loop!Невероятен Moonslaut без съмнение!Опит за туш-и имаме нов обрат!3:2!Какво става тук?!?Туш след туш,хватка след хватка,секунда след секунда!Този мач е ...феноменален!Loop трябва да остане концентриран и може да се каче,че титлата му е сигурна.Обаче Djihad бързо се изправя и забива няколко неочаквани ъперкъта в лицето на Loop,след което следва Pilledriver! 50-60:Никой не е очаквал,че Djihad ще успее да се съвземе толкова бързо след този пагубе трети туш на Loop!След Pilledriver-a,Djihad заковава и Dragon Whip,като следва опит за туш-Господи мили!Djihad отново изравнява!След,като изговорихме толкова за концентрацията на Loop,той си позволи да я изгуби за няколко секунди и ето че това му коства инфарктни десет минути!Djihad се е насочил към спечелването на мача и респективно титлата!Двамта си разменят удари известно време,но накрая отново Djihad взима превез със суплекс!След това се отблъсква от въжетата и се готви за Saint's Last Will.Djihad скача във въздуха...но в последният момент Loop го хваща през кръста и го превърта в School Boy!!!1...2..3!Loop печели в последната секунда!Първият CWB шампион е Loop!Loор печели!Невероятно-след толкова обрати Loop спечели.Djihad намира сили да стисне ръката на Loop.Невероятна класика!!!Loop е CWB шампионът.Шоуто завършва с кадри как Loop е паднал на колене по средата ма ринга и гледа титлата си. КРАЙ НА ЕВЕНТА!МОЖЕТЕ ДА КОМЕНТИРАТЕ В ДРУГАТА ТЕМА Quote [url="http://imageshack.us"][img]http://img120.imageshack.us/img120/9594/mcmgsm61ya1.jpg[/img][/url] Link to comment
Frantic Posted October 8, 2007 Author Share Posted October 8, 2007 Championship Wrestling Bulgaria Presents... CWB REVENGE Добре дошли на вторият евент на CWB-Revenge!Днес 298 фена са заели местата си и са готови да проследят събитието!А днес определено ще има какво да се гледа!Looр,който спечели CWB титлата след инфарктен Iron Man мач с Djihad на CWB Fight Night,ще направи изявление!Какво ли ще е то и за какво ще се отнася?Две млади надежди на федерацията-Socki и DjPetko ще се изправят един срещу друг.Remus Willmore и Zombayo също имат мач,където победителят ще спечели право за one Bulgarian Championship Title Shot на CWB 3.Като заговорихме за българската титла-тази вечер,в главният мач трима мъже ще решат съдбата й!Високомерният и твърдо убеден в уменията си Olimpic ще се бие,нахъсан за отмъщение срещу Mikelp,който също има да го връща на Olimpic заради първата пресконференция на Revenge,както и рещу младият и устремен BiZkiT.Един от тези тримата ще е първият българси шампион-но кой.Също така-дебютът на ''Ground God'' KENNEDY.KENNEDY ще дебютира в CWB по твърдият начин.Троен Cage мач срещу HEIDENREICH и Djihad.Определено този сблъсък ще бъде невероятен,а победителят от него ще се изкачи в йерархията.Стана дума и за дебюти,още в първият мач ще видим in-ring дебютът на Borkoр,който обеща на този евент да разкрие тайната на Remus!Видяхте какво шоу ни очаква!Сега е време за shoot интервютата на участниците в главният мач,след което започваме! Olimpic,Mikelp and BiZkiT Shoot Interviews Olimpic:''Получих доста нападки заради постъпката си на първата пресконференция.И от разни хора,незначителни разбира се,и от шефовете.Самият Ticlall ми каза:''Внимавай да не се повтори отново,защото в такъв случай-хващаш пътя!''.Ха...смело,смело Francis!Но и аз,и ти,и многото ''фенове'' знаем отлично,че ти няма да ме уволниш.Аз съм единственият ти коз,единственото асо.Но Francis,помни-някой ден аз ще направя така,че тук,в CWB моята дума да е от най-голямо значение!Някой ден аз ще движа изцяло CWB!!!Но да не се отплесвам-дойдох в Бургас за да печеля титли!Българската такава,по-специлано.Няма да е трудно,с оглед на противниците ми.Mikelp-сокът да не ти е подействал отрицателно?И ти искаш отмъщение,а?Искай-аз също искам.Разликата между мен и теб в този случай,е че аз ще получа моето.Докато ти,за пореден път ще остане с пръст в уста.BiZkiT-колкото и да си техничен,бързи и ловък-забрави,че ще ти дам шанс да го покажеш.И на двама ви няма да дам шанс да дишате!Да мръденете! Аз съм асото на тази компания,и нито някой от противниците ми,и нито някой от малките хора-''феновете'' могат да променят факта.Тази вечер е началото на ерата ''Olimpic''!И тя няма да свърши скоро,повярвайте ми...'' Mikelp:''На първата официлана CWB Revenge пресконфренция Olimpic,заслепен от манията си за величие,реши да ме залее със сок.Аха..ясно е,че човекът си е теснгоръд!Не може да се промени!Но тази вечер ще станата ясни още две неща:Olimpic,на теб ще ти стане ясно,че колкото и да се опитваш,каквото и даговориш,както и да го изкарваш и увърташ...ти няма да си по-добър.Няма да си по-добър от мен,от BiZkiT,от който и да си помислиш.Защото,когато ме видиш със Bulgarian титлата в ръка,убеден съм че ще се пречупиш.Твърдиш,че си бил изхвърлен от ринга,като кукла-не ти не си кукла.Ти си ку**а!!!Второто нещо:Тази вечер ще бъде ясен CWB шампионът!Единственото нещо,на което се надявам повече от това аз да стана първият такъв,е това Olimpic да не стане шампион!Колкото до другият ми съперник-BiZkiT!И той ще яде от ударите ми!И той е замесен в мача,и независимо,че сме приятлеи аз ще го третирам като съперник.Ще го атакувам,хвърлям,ритам!Ще направя всичко за да спечелят тази проклета,проклета титла!'' BiZkiT:''Явно и двамата,срещу които искат да се убият!Няма проблем ще кажете-така по-лесно можеш да вземеш титлата.Е,аз не искам да ми е лесно!Ако взема тази титла лесно,то после ще започнат приказки,че титлата е била прекалено достъпна и аз не съм истински шампион!Аз искам да съм шампион!Да ме зачитат,като такъв!Да ме уважават!Така,че ще наритам и Mikelp,и Olimpic,ще ги накарам да се сетят,че мачът не е One VS One,а Triple Way!Triple!Никога не съм бил по приказките,ще покажа на ринга на какво съм способен и доколко далеч мога да стигна!Правил съм го и преди,сега няма да е проблем..Аз съм единствената CWB звезда,която тренораше две години преди официланото отваряне на федерацията!И аз,и единствено аз имам правото да се нарека истински претендент за българската титла!Аз,и само аз мога да изява претенций към ВСИЧКИ титли.Нито Olimpic,нито Mikelp могат да направят това.Тази вечер...е моята вечер!!!И никой,никой,НИКОЙ не може да ми я отнеме!Аз ще бъда първият Bulgarian шампион на Championship Wrestling Bulgaria!Обещавам...'' наистина името на евента е много подходящо!Както и да е,време е да се насочим към началото на евент-а!А именно,Borko ще направи in ring дебютът си за CWB!И то срещу човекът,който загуби от HEIDENREICH на първият евент в доста брутален мач-Torex!Torex не направи от най-успешните си дебюти,но показа колко твърд е всъщност.Borko има проблеми с Remus Willmore,като тази вечер трябва да разкрие прословутата му тайна.Но сега е време за мачът! Borko VS Torex Single Match Пръв,стабилно освиркван от публиката,излиза Borko!Той показва средни пръсти на феновете и енергично скача на ринга.Borko досега е бил в сянката на Remus,ще видим дали и тук ще е същото.Torex е на другата плоскост-излиза доста аплодиран от феновете,като сочи с пръст Borko. Torex се качва на една сглобка и приветства феновете.Гонгът бие!Borko не изчаква Torex да слезе и започва да го дърпа за крака!Torex обаче бързо го изритва и слиза на ринга.След това атакува Borko с бърза серия от ъперкъти.Borko не може да се съвземе и бива суплексиран.Torex прилага и един axe kick,след което опитва туш...Но не!Borko се повдига!Borko веднага се изправя и започват да си разменят удари!Torex се завърта и хваща Borko през кръста,като опитва германски суплекс.Но...Borko го удря с два лакътя в лицето,след което се обръща и го поваля със доста силен big boot!Torex отстъпва няколко крачки назад,но това е достатъчно на Borko да забие много бързо ДДТ.Нов опит за туш-но и Torex се повдига!Borko се изправя и изчаква опонентът си да стане.Borko се засилва към Torex за spear,но в последният момент Torex го прескача и изритва и с двата си крака в гърба!Феновете са на крака и скандират името на Torex!Кавко невероятно движение.Torex прилага и два саблени удара на противника си,след което го поваля с Aztecan Supleks.Следва Swingin DDT и Borko е тотлано разбит!Пореден опит за туш-тези двамата много бързат да приключат мача.Но Borko се повдига и този път.Torex не дава никакви признаци на раздразнение,даже напротвив.Изправя Borko и му прилага shortlariat!Може да се каже,че това отвя Borko!Но Borko няма намерение да се предава и опитва да забие лакът в лицето на противника си.Torex обаче контрира и отново извършва невероятна маневра-spinning backbreaker!И за пореден път-опит за туш!Но и този път Borko изнервя феновете,и вече Torex!На Torex явно му писва и се готви за T-Rex.Един T-Rex би могъл да доведе до краят на този мач.Край,какъвто Borko едва ли ще хареса...И ето,че Torex повдига Borko...Но внимание!С някакви сили Borko изблъска рамото на опонента си и така разчупи хватката!Невероятно!И двамата лежат на ринга,като Torex си помага с въжетата за да се изправи.Опитва neckbraker,но Borko контрира и забива German supleks!Браво на Borko!Borko доказа,че е способен на обрати и в най-критичните моменти,макар и това да не се харесва на феновете.Съдейки по жестовете му,явно на него не му пука.Borko се качва на сглбоката...Явно чака Torex напълно да се изправи!И това е Shooting Star Press!!!НЕ-ВЕ-РО-ЯТ-НО!!!Кой е очаквал,че Borko има Shooting Star Press в арсенала си!Опит за туш...но и Torex се повдига.И двамата показват кураж.Borko и Torex отново лице в лице.Torex успява да забие няколко юмрука в лицето на противника си,но Borko го обръща в hammerlock!Ха...наблюдаваме нещо като възход на Borko.От негова страна следва dragon supleks!Определено и двамата кечисти обичат суплексите и силовите захвати,но някак си Borko винаги улучва правилният момент кога да ги прилжи.Следва втори dragon supleks!Но изненадващ fasebuster от страна на уж-зашеметеният Torex!!!Какво става тук!!!След такава серия никой не би предположил,че Torex ще успее да приложи каквато и да е хватка.И това е roller от Torex-Borko kicks off!Borko се изправя бързо и забива противника си право в един ъгъл.След това се засилва и скача срещу него!Ау,това болеше!Borko домъква Torex до средата на ринга и се засилва за саблен удар.Но това е pilledriver от никъде!!!Невероятно!За пореден път думата ''невероятно'' е използвана в коментара на този мач!Той точно и това заслужава...Torex едвам-едвам успява да се изправи преди Borko и му вкарва четири chops в гърдите.Kneebar от Torex и нов опит за туш-Господи!Borko за пореден път се повдига!!!Двамата отново застават един срещу друг,като този път Borko атакува...но Torex завърта Borko и го запраща извън ринга!!!Изумително движение!След толкова бой,Torex още е на линия.Torex не губи време и слиза извън ринга при Borko.Там той го наглася за T-Rex върху металният под,но Borko го повдига на рамената си!Господи!!!Колко време ще издържи на такъв натиск!Съдията е слязъл извън ринга!Но Borko просто не го вижда...и тръшва Torex върху него!Това до някъде омекоти падането му...Но Borko се усмихва широко.Той знае,че неговата сила е в непозволените движения,а сега съдията е аут!!!Той вади метален стол изпод ринга и удря в гърба изправилият се Torex.След това Borko мята на ринга стола и след това качва и Torex.За момент се обръща към публиката и им се усмихва.Публиката никак не харесва това и го дарява с освирквания.Borko губи още малко време извън ринга и тръгва да се качва...Но там вече се е изправил Torex със столът в ръце!!!Borko обаче моментално го изритва под пояса!След това взима столът и се готви да удари Torex със него!Не-Torex не заслужава да загуби така!Но...това е Remus!Remus Willmore!!!Remus се качва на ринга...И това е светкваичен Nevermore за Borko!!!Явно Remus няма да търпи безчинстването на Borko!Torex се докопва до съдията и го връща на ринга.След това имаме опит за туш-...и това е!Победител,съвсем заслужено грабна победата!Torex се оттегля под овацийте на феновете,а Borko започва да се дърпа за въжетата в изблик на бяс.Съдията опитва да го успокой,но само си отнася spinbeuster.Borko:''Remus,ти нещастен тъпако-ела тук!Ела НА РИНГА,БОКЛУК!!!...Не,не,не-всъщност недей!Подготви се за мача си добре,все пак залогът е голям-ако спечелиш,ще се биеш за Bulgarian титлата!Да...Но ще ти кажа нещо!Не съм се отметнал от думата си!Тази вечер тайната ти,твоята скъпоценно пазена тайна,ще бъде разкрита.И то след мачът ти!Ако спечелиш,ще помрача настроението ти и мнението за теб доста ще се обърне.Ако загуби,пак ще го направя!'' Borko определено е бесен и иска тотлано да съсипе Remus.Ще видим какво ще стане нататък...Сега нека се пренесем в стаята,или по-точно офисът на американската инди легенда KENNEDY. KENNEDY явно говори на телфеон с някой.KENNEDY:''Да...Да..Не!Не!Не!Не ме интересува къде е!Взимай самолет,кола,колело,кон или каруца и тръгвай!До два часа искам да говори с адвоката на....тези некадърници от...ъъъ...как беше?PEDERAS?Не ми пука как се казват!!!Слушай,Джон-връзките...на Ground God се скъсаха!Ако бяха връзките нанякой обикновен човечец,като например идиота с камерата тук,добре!Но осъзнаваш ли какво се случи!?!Връзките на KENNEDY се скъсаха!Така,че искам да го намериш...Да!За няколко милиона искът ще бъде оттеглен.Не ми пука,че трябва да съм луд!!!Слушай-след малко имам мач!И то,Cage Match!Така,че не ми е до глупости!Т-р-ъ-г-в-а-й!!!''KENNEDY затваря телефона.KENNEDY:''Да,нека всички камери се съсредоточат върху Ground God,върху KENNEDY.Все пак звезда с така ерудиция,като мен тук няма и едва ли някога ще има.Наясно съм с това-и Djihad,HEDIENREICH!Прощавам ви...Прощавам ви,че сте едни обикновенни нещастници,обикновени,жалки имитацийки.Прощавам ви,че дори само като видите как KENNEDY пристъпва на ринга ще припаднете!Прощавам ви...'' Какво изказване само!Определено си имаме човек,който може да се мери с Olimpic по его.Както и да е,следва сблъсък на двама младежи,чийто кариери тук са много обещаващи,но все пак имат и нужда от доста време за да се усъвъшенстват,да се подобрят!Това са Socki и DjPetko.На CWB 1 видяхме на какво са способни в мачовете им,да видим кой ще е по-добрият тази вечер!!! [socki VS DjPetko Single Match Socki получава стабилен pop от феновете.Той излиза по рампата доста ентусиазиран,като поздравява феновете на първите редици.Явно е настроен да се реваншира за загубата му от Unfrogiven на предишният евент.DjPetko излиза спокойно,като високомерно отказва дори да погледне феновете.Качва се по стълбите на ринга,спира се...и показва среден пръст на освиркващите го фенове.След това се качва на ринга и застава право срещу Socki.Време е този сблъсък да започне! DjPetko атакува много изненадващо с комбинация между два ритника в корема и ъперкът.Следват няколко chops.DjPetko се засилва от въжетата и удря с лакът Socki в челото.Това не беше безболензено.Petko не намалява темпото,дори напротив-подлага Socki на скоростни атаки с колена и юмруци.Следва scissor kick и Socki е окончателно повален!DjPetko вдига противника си и се готви да ми приложи side slam,когато Socki контрира с bulldog.След това Socki започва да засипва Petko със серия от юмруци.После Socki се качва със скок на третото въже и забива страхотно салто!Веднага след това прилага и jumping sidekick!Феновете аплодират Socki-те са напълно на негова страна!Socki сломява DjPetko със superkick!Опит за туш-но DjPetko се повдига на 1!Socki явно смята да повиши градусът на мача,като беси противника си на въжетата и минава от външната страна на рингс!След това Socki наглася DjPetko за вертикален суплкес!Petko опитва да контрира...Това ще е убийствено за него!Но Socki се бори успешно...и това е унищожителен vertical supleks!!!Ветикален суплекс право на металният под!НЕНОРМАЛНО!!!Socki дава признаци на живот,като вдига едната си ръка,но Petko не е способен на такова нещо...Socki едвам-едвам става и успява да повдигне и Petko.Следват няколко юмрука и DDT!DjPetko е тотално смачкан!Socki качва опонента си и опитва туш..но DjPetko в последният момент слага десният си крак на второто въже!Socki домъква DjPetko до средата на ринга и отново опитва туш...Но и този път DjPetko се повдига!!!Socki отново го изправя и се оттласква от въжетата,но Petko се навежда и избягва удара му.Socki се обръща,но Petko го дарява с big boot!Следва бърз armbreaker и комбинация от няколко chops и bulldog!Каква експлозия на DjPetko!Изглежда обаче на феновете това не им харесва!Petko опитва Swinging DDT,но Socki спира серията му с lariat!!!Тези двамата просто си разменят надмощието!Socki се засилва срещу DjPetko и опитва суплекс!Но Petko го изритва в ребрата и му прилага scissor kick.След това започва да го обработва с бавни,методични атаки и удари.Накрая DjPetkо опитва туш,но Socki се повдига.Досега наблюдаваме просто впечатляващо представяне и на двамата младоци.Socki опитва да се върне в мача с backbreaker,но DjPetko го хваща за колената и го тръшва на ринга по гръб!!!Много добро изпъление!Дори някои фенове ръкопляскат.DjPetko обаче в типично негов стил им показва среден пръст и насочва вниманието си към Socki.''Помага'' му да стане,след което му прилага spinning neckbraker!Пореден опит за туш-и поредно повдигане от страна на Socki.DjPetko се засилва,но на свой ред Socki го спира и му забива legged moonslaut сякаш отникъде!Следва Socki Clash!Опит за туш-и победител в тази много оспорвана битка е Socki!Сякаш точно когато DjPetko беше набрал най-голяма преднина и беше в разцвета си,Socki заби Socki Clash отникъде и така го победи!DjPetko никак не е доволен и напада Socki в гръб!След като го поваля,започва да го рита с бесни викове.В този момент по рампата се задава тичайки Unforgiven,възпитаникът на японската школа.Той се готви да удари в гръб DjPetko с метален стол,но в последният момент Petko се навежда и Unforgiven халосва изправилият се Socki.DjPetko и Unforgiven започват да си разменят удари и ритници,като доста време никой не може да вземе превез.След това и бесният Socki се включва във въргала.Всичко става доста объркано,когато DjPetko намесва и столът и удря в корема Unforgiven.Той обаче спира следващият удар на металният стол и го обръща към Socki.Socki пък вади изпод ринга slaghammer и започва да бие и двамата с него!DjPetko също вади от гащите си бокс,явно си го е криел за всеки случай!Мешаницата става пълна!И тримата започват да си разменят бесни удари с оръжията,като накрая и тримата падат едновременно!Медицинският екип идва,трие кръвта от лицата им и ги изнася!Господи!Какъв въргал! Връщаме се след този невероятен мач само за да идем на по-невероятен!KENNEDY,Djihad и HEIDENREICH ще се изправят един срещу друг във метална клетка.KENNEDY се връща от пътят за титлата,сега иска нова!REICH тепърва тръгна по този път,а Djihad падна от него!Не е изключено победителят да получи CWB Title Shot!А след този мач веднага ще се прехвърлим на дебютът на Xzibit-нова обещаваща звезда,но тепърва ще видим колко струва!А да не забравяме и за изявлението на шампионът Loop,както и за Triple Way ME-а,който ще реши съдбата на българската титла.Всичко това-по-късно в евента! KENNEDY VS HEIDENREICH VS Djihad Triple Way Steel Cage Match Пръв излиза дебютиращият,самоувереният,арогантният, ''Ground God'' KENNEDY,заедно със 10-тина души.Феновете видимо не му се радват.А когато няколко фена искат да се ръкуват с него,няколко от слугите му взимат бяла кърпа и започват да трият ръката му.KENNEDY псува няколко пъти публиката и се качва на ринга.Там трима души от прислугата му,му качват няколко стъпала за да може да се качи на сглобката.Ground God се качва и разперва ръце.След това слиза,прислугата му обира стъпалата и напуска ринга.Втори излиза Djihad.Публиката му се радва много повече.Дори започват да скандират името му.Той се качва на ринга и явно иска да стисне ръката на KENNEDY.Ground God видимо се възмущава и отстъпва няколко крачки назад.Последен излиза HEIDENREICH,който отново се радва на стабилен pop.REICH се здрависва с няколко фена от публиката и прескача въжетата на ринга.Ръкува се с Djihad,а KENNEDY отстъпва още няколко крачки назад.И точно когато Djihad му казва:''Когато се спусне клетката,няма да има накъде да отсъпваш!'',металната конструкция започва да се спуска над ринга.И тримата гледат клетката известно време,след което гонгът бие и мачът може да започне!Единственият начин да се победи е да се излезе от клетката.На врата има ключове,но те са прекалено много,и трябва добре да си подредил съперниците си за да излезеш.Другият,по-опасният начин,е като прескочиш стената.Победителят е този,който е ИЗЦЯЛО НА ПОДА!Дотогава нищо не се знае... Djihad и HEIDENREICH веднага се впускат в схвтака,а KENNEDY се отдръпва настрани и с усмивка гледа случващото се.REICH буквално отнася главата на Djihad със невероятен саблен удар,след което го изритва в кръста два пъти.След това HEIDENREICH вдига Djihad и го забива право в металната ограда!Лошо начало от страна на Djihad!REICH се обръща,но е посрещнат от ритник в лцието от KENNEDY.Ground God забива няколко ъперкъта на REICH,като след това му прилага moonslaut и го поваля..Djihad също не губи никакво време и започва да налага KENNEDY със бърза комбинация от юмруци.След това го повдига и го тръшва с Powerbomb!!!Това болеше!!!Djihad не спира дотук и се приготвя да приложи tiger supleks на KENNEDY.Но HEIDENREICH вече е станал и го изритва в гърба с big boot!След това REICH разбива Djihad с dropkick и няколко chops за всеки случай...След това REICH насочва вниманието си върху Ground God KENNEDY.С помощта на armbreaker успява да го сломи и да го забие право в единят ъгъл.След това REICH го довършва със screw driver!REICH поглежда нагоре,поглежда и към вратата и все пак се насочва към ключалката.Там той пробва четири ключа,но нито един не е този за вратата.През това време Djihad се е възстановил и се насочва към REICH!Но HEIDENREICH се обръща навреме и веднага двамата започват да си разменят юмруци.Все пак Djihad взема надмощие със няколко ъперкъта и последвал sholderbraker.Но REICH не се дава лесно и успява да приложи knee bar,който обаче не помага много-много за положението му.Двамата така се унасят във битата помежду си,че не заблязват катерещият се по стената на клетката KENNEDY.Все пак Djihad,който успява да тръшне REICH се обръща навреме и веднага се затичва към него.В крайна сметка успява да хване Ground God за крака.KENNEDY се дърпа,но безуспешно.Все пак Djihad събаря KENNEDY със невероятно тръшване!!! Господи!!!Господи!!!Djihad бързо започва да се катери,но на свой ред HEIDENREICH го спира с няколко топовни юмрука във ребрата му.След това HEIDENREICH се покатерва на третото въже..О не!!!Не ми казвайте,че...REICH хваща за гърлото Djihad!!!Той да не би да иска да приложи ERASER от такава височина!!И да!!!ERASER почти от средата на металната стена!!!Публиката гръмва в оваций и започва chant"This is awesome!''.Нечовешко!!!REICH става с много мъки,но го посреща KENNEDY,който изкрещява:''Тепърва ще видите какво може Ground God!''.Ground God прилага два Back Suplex-a на REICH,като след това го поваля оконачателно с running forearm smash!!!Следва rolling reverse cradle!KENNEDY се насочва към вратата и започва да изпробва различните ключове.Успява да пробва няколко,но изглежда,че нито един не отговаря и той започва да удря с крак по ринга.Изглежда обаче един ключ влиза в ключалката.Ground God се усмихва,но Djihad го поваля в гръб със hammer.Djihad влиза в схавтка с KENNEDY,която спечелва със brain buster!Djihad изглежда не иска да си губи времето излишно и се насочва към едн от металните стени,но HEIDENREICH го спира с няколко юмрука.Djihad обаче контраатакува със светкавичен ритник в главата и забива belly to belly supleks!Но KENNEDY изглежда се е възстановил доста бързо и се нахвърля срещу Djihad,като доста ловко контрира ударите му..Все пак Ground God прилага KennedyHold,което е доста лошо за Djihad.Който обаче се възстаноявява и оттървава сравнително бързо!KENNEDY се навежда за да избегне удар на Djihad и го запраща към въжетата!Но вместо да се оттласне,Djihad ги използва,като подпиралка и се засилва за своят Saint's Last Will!!!И успява!Djihad приложи финишъра си!В този мач не сме видели само Chaos Theory на Ground God KENNEDY,който обаче сега лежи в несвяст.Djihad все пак решава да опита късмета си с ключовете...Но REICH отново го възспира със саблен удар от никъде.След това HEIDENREICH започва бърза серия от юмруци,която завършва със fireman's carry.REICH за момент спира и поздравява феновете,които му отвръщат с аплодисменти и одобрителни скандирания.REICH тръгва да се катери по едната метална стена.KENNEDY се е съзвел и вместо да се опитва да го спре започва да се катери близо до него.Двамата са до средата на клетката,когато започват да си разменят удари и юмруци!Господи-някой може да падне!А падане от такава височина никак няма да е хубаво!...Не и за този,който падне,де!Двамата продължават да си разменят юмруци и не забелязват как Djihad започва да се катери по срещуположната стена!!!О,не!Изглежда обаче Djihad не иска да спечели по такъв лесен начин...И той!!!МИЛИ БОЖЕ!!!Djihad скочи от едната стена на клетката право срещу другата и едвам-едвам хвана HEIDENREICH за крака!!!И го поваля!!!Невероятно!ТОВА НЯМА ДА СЕ ЗАБРАВИ НИКОГА!!!Djihad се хвана с едната ръка за клетката,а с другата с огроми усилия тръшна REICH обратно на ринга!Но сега Djihad изритва брутално Ground God в черепа.KENNEDY не пада,но изглежда е в полу-безсъзнание.Djihad стига до върха и там вдига ръце!Феновете започват да крещят името му!Djihad изчаква малко и излиза от другата страна на клетката!!!Имаме победител!Няма начин на земята някой да излезе преди Djihad!Но...KENNEDY!Ground God е на върха на стената!Djihad вече е преполвил клетката и половин стена разстояние го дели от победата!KENNEDY гледа много странно...Но какво!!!Изглежда се готви да скочи!?!!??!Е,не!!!Много ще дойде на всички-такъв скок ще го убие!!!KENNEDY става все по-нервен..а и Djihad скъсява бързо разстоянието...Съвсем малко му остава а стъпи на пода!!!....Но KENNEDY СКАЧА!!!ТОЙ СКОЧИ И СЕ РАЗМАЗА ПРАВО НА МЕТАЛНИЯТ ПОД!БОЖЕ МИЛИ!БОЖЕ МИЛИ!ТОВА Е НЕ-ЧО-ВЕШ-КО!!!!ФЕНОВЕТЕ ИЗБУХВАТ!!!Ground God KENNEDY може би се самоуби преди малко!Djihad не може да повярва,че загуби по такъв нелеп начин,но човек,който има куража да изпълни подобен скок определено заслужава да спечели!Невероятно!Медицинският екип веднага идва,слага кислородна маска на кървящият обилно KENNEDY и го изнася на носилка!Какъв мач... Невероятно!Просто велик момент бе сътворен днес!KENNEDY спечели дебютният си мач,но на каква ли цена?Ще побързаме да се информираме за състоянието му,колкото се може по-скоро.Но сега,колкото и да е трудно,трябва да забравим за миг този мач и да се насочим към дебютът на Xzibit.Младият кечист подписа съвсем наскоро със CWB и сега ще направи своята дебютна реч! Xzibit Debut Speech Xzibit Debuts In CWB Светлините на залата загасват...Това продължава около двадесетина секунди,като изведнъж мощен звук от ''Ludacris-Get Back'' раздира цялата зала и осветлението се възстановява.Xzibit излиза по рампата с пистов мотор Kawasaki Ninja.Това излизане обира аплодисментите на феновете в залата.Xzibit слиза бавно от мотора си,оглежда високомерно феновете и още по-бавно се качва на ринга. Xzibit:''Така,тук съм за да започна своята кариера в CWB!Не...това не става-клиширано е!Кахъм...време е една славна ера да започне!Не..и това не става-няма думи,които могат да опишат каква ера ще започне.Ааа...Аз съм тук и ще накарам звездите да избледнеят пред мен...Мамка му!И това не е добро-не е достатъчно грандиозно!Абе какво се лигавя,а не взема да кажа точно това,което мисля!!!А аз мисля,че всеки който не ме харесва най-спокойно,добродушно,ефирно и грациозно може...да духа яко!!!Да...Ако не ме харесвате се Ш****е и млъкнете,защото аз ще остана мнооого дълго време тук!А ти,нещастен,сплескан п******т,имащ нахалствот да се нарича звуков режисьор!!!Ако още веднъж ми сложиш цензура на ш****те думи,ще те смачкам!!!(Звуковяит режисьор седи точно до коментаторсата маса и изглежда непоколебим).Разба ли,в тази чу***а...е не!Край!' Xzibit се насочва право срешу режисьорът и го сваля от столът,на който седи.След това започва да го рита бясно,като накрая го удря с металният стол по гърба и се връща на ринга. Xzibit:''Такам..до къде бях стигнал?А-да!В тази чукана федерация ще се слуша моята дума!Сега може и да ви е смешно банда разпасани,раздромпани,глупави нещастници,но след още малко време ще начуа и вас на респект!Респект към мен!За тази цел няма да си троща костите,като онзи шибаняк KENNEDY,чието прехласване граничи с шибана лудост!Направо се чудя как тази първокласна,божествена шитня е издържала психологическият тест!Но не ми и дреме...Ако трябва ще го смажа от бой!Ако не-...пак ще го смажа от бой!Ще смажа всеки от бой!Така ще смазвам всеки от бой,че до пет месеца тук няма да остане човек,който да каже,че не е бил победен от мен,шибаният Xzibit!Защото аз шибано казах така!'' Xzibit показва среден пръст на феновете,качва се на мотора си и отпрашва. Уау...Опрделено...злобен дебют!!!Както и да е,сега Remus-Zombayo ни предстой!Който спечели,ще получи Bulgarian Title Shot One Time Only.Залогът определено е голям,и в двамата има много хляб и се обзалагам,че държат да ни покажат всичко,на което са способни тази вечер за да си спечелят правото да се бият веднъж за Bulgarian титлата,която ще бъде спечелена тази вечер.Както и да е.сега нека видим този без съмнение вълнуващ мач! Remus Willmore VS Zombayo Winner Gets One Time Only Bulgarian Championship Title Shot at CWB 3 Remus Willmore излиза пръв на ринга.Феновете го аплодират доста възторжено.Той застава на стълбите,известно време оглежда залата,като след това се качва на ринга,като прескача въжетата.Доста освиркван излиза и Zombayo,който се спъва по рампата на път към ринга.Един фен започва да крещи ''YOU IDIOT!''.Zombayo не му остава длъжен,а го изритва в главата!Това носи още повече освирквания!На него не му дреме,а най-спокойно се качва на ринга и застава срещу Remus.Гонгът бие-време е да видим кой е по-добър! Remus веднага се впуска в атака срещу опонента си.Remus Willmore разбива гардът на Zombayo и го притиска до сглобката със преса.Zombayo обаче ловко се измъква и забива няколко юмрука в черепа на Remus,след което го изритва бързо в корема.Zombayo се оттласква от въжетата и скача срещу Willmore,но Remus се навежда.След това светкавично забива dragon whip и няколко chops в гърдите на Zombayo.Следва armbar takedown и Zombayo е повален.Феновете започват''Go,go Remus!'' chant-а.Remus Willmore с един скок се озовава на сглобката и скача върху опонентът си със бързо задно салто!Много добро движение...Remus не спира дотук и прилага два axe kick-а на рабитият Zombayo.Опит за туш..1...но Zombayo се повдига!Remus изчаква противника му да стане след,което му прилага spear право в сгобката!Remus Willmore изглежда е набрал преднина...оуу!Която бива прекратена след този зверски big boot от Zombayo в главата на Remus!Zombayo избягва следващите няколко опита за ритник от Remus и успява да го заключи в chokehold!Remus се бори известно време,след което е принуден да падне на колене.Zombayo не дава никакви признаци,че ще отпусне захвата...Remus Willmore се бори със всичко,което има,но просто не може да се освободи!След известно време Zombayo отключва захвата и се засилва с помощта на въжетата.И така той забива inverted DDT!!!Туш...но Remus Willmore явно не е пречупен напълно и се повдига.Zombayo веднага започва да го рита,в стремеж да го задържи на земята,но WIllmore го хваща за крака и изтасква.Каква сила!Remus се изправя,колкото се може по-бързо и се засилва срещу Zombayо...който обаче го хваща около кръста и прилага German supleks!Remus все още не е разбит и като се навежда за да се оттърве от ударът на Zombayo,изритва го изритва в черепа!!!Това беше брутално!!!Zombayo започва да се олюлява и Remus го поваля окончателно със lariat.Но...това е музиката на Borko!Willmore веднага става и започва да крещи нещо на Borko,който носи със себе си метален стол.Но Borko просто вдига рамена и сяда на стола по средата на рампата.Remus откъсва поглед от Borko,макар и трудно.Но Zombayo вече се е изправил и започва схватка с Remus.След размяна на chops по средата на ринга,Zombayo успява да вземе надмощие и прилага на Remus Willmore tiger supleks!Опит за туш-Remus се повдига.Zombayo се качва на сглобката..но изведнъж залата избухва!Remus успява да стане със скок ''ала Шон Майкълс''.Zombayo все пак се решава да скочи,което се оказва голяма грешка,защото Remus Willmore също скача и успява да забие spear!!!Това също беше поредната невероятна маневра,която виждаме тази вечер!Пореден опит за туш-но Zombayo все още не е победен и се повдига.Remus опитва да заключи sleeperhold,но Zombayо се измъква с два лакъта в корема и scissor kick!Докато Willmore се олюлява около въжетата,Zombayo се засилва и със саблен удар го изхвърля извън ринга.След това никак не губи време,качва се на третото въже...и това е shooting star press извън ринга!Не знам колко такива движения видяхме тази вечер,но определено,определено не са никак малко.Чак след около четиредесет секунди Zombayo се изправя и започва да налага противника си с тежки юмруци.Следва neckbraker!!!Явно Zombayo не бърза да се връща на ринга и удря с няколко ъперкъта Remus Willmore.Камерите показват доволното изражение на Borko.Remus не може да даде никаква съпротива,а Zombayo го изчаква да се изправи и го повдига!!!Готви се да го тръшне,но с крайни усилия Remus се измъква и бързо се качва на ринга.Zombayo се ядосва и го последва.На ринга Remus се чувства видимо по-добре,като отнася опонента си с два саблени удара и последвал running powerbomb!!!Това разтресе ринга!Remus прилага и Nevermore!!!Това окончателно довърши Zombayo!Явно поб...Но Bokrko става и хвърля стола на ринга!Какво!?!Съдията го взима за да го изхвърли,но това е достатъчно на Borko да влезе на ринга с бокс в ръка и да нокаутира Remus,след което бързо да се измъкне!!!Каква змия!!!Remus трябваше да очаква това-а сега кърви!Все пак Remus и Zombayo се изправят по едно и също време.Zombayo опитва суплекс,но с адски усилия Remus се измъква и удря няколко пъти Zombayo.Явно обаче е прекалено слаб,тъй като Zombayo контрира и прилага reverse DDT,последвано от spinebuster!Опит за туш-и очаквано победителят е Zombayo!!!Той ще се бие на CWB 3 с българският шампион,чието име ще разберем след малко.Но заслужаващият да спечели това право си беше един-Remus Willmore!Borko взима един микрофон. Borko:''Е,Remus,мисля че късметът ти се изчерпа.Предишният път ти успя да ме спреш да разкрия тайната ти,но сега..ха,ами да кажем,че не си способен!Ти ми отне победата,аз направих същото!А пък и обещах на тези кретени,че сега ще кажа какво всъщност криеш!Така,всеки си мисли за многоброните успехи на Remus в Япония-и следват възгласи,като "Този ще стане голям играч!'',''Той е невероятен,мамка му!''.Да,историята на титлите му в Япония е впечатляваща,но някак си е забравил да спомене,че...''.Явно тайната е толкова важна за Remus,че със последни сили той се качва на третото въже светкавично и изпълнява салото върху Borko!!!!Borko изобщо не разбра какво го удари!Каква е тази толкова важна тайна за Willmore?Защо я пази толкова стремително..със зъби и нокти!Със сетни сили!Охраната идва и разделя двамата,като бързо евакуира Borko.Каква е проклетата тайна на Remus Willmore? Надяваме се да разберем това на някой от следващите евенти.А сега...време е за обръщението на CWB шампионът,MMA легендата,един от най-известните кечисти в днешно време-Loop!Нека видим какво има да ни каже Loop след този поразителен 60 Minutes Iron Man мач с Djihad!Според мен той напълно заслужи титлата си,прозвището си,репутацията си!Но-нека видим! Loop Calls The Contenders! Loop Special Statement Още при пускането на музиката на Loop,цялата зала започва да скандира името му.А след като Loop излиза и се запътва с титлата си на рамо по рампата,залата буквално е съдрана от емоций.Loop се здрависва,с колкот може от феновете,след което се качва на ринга с енергични стъпки.Там вдига високо титлата,покаланя се на феновете и взима един микрофон. Loop:''Първо-много ви благодаря за топлото посрещане тук,чудесно е!Това е най-важното...Но не по-малко е важно е...направо да карам диркетно!Няма да опявам колко труден е бил мачът ми,защото вие сами видяхте!Беше нещо повече от труден-физически и психически енергиен убийец!Но,както и да е-радвам се,че го спечелих и сега стоя пред вас,като шампион!Но..всеки шампион има нужда от противници!Противници,срещу които да залага най-ценното!Срещу които да се доказва!Които да побеждава,от които да губи!Проблемът е,че след като Djihad загуби тазвечершният си мач,Francis Ticlall отказа да му даде тайтъл-шот в следващите два евента.Също каза,че и за след това никак не е сигурно!Така,че вариантът,който всички си мислеха,за най-възможен,който АЗ мислех за най-възможен,отпада!Така,че колкото и да ми е тежко да го съобщя-в близко време няма да има Loop-Djihad 2.Исках още един мач с него,но кой знае...някой друг път!Нататък-просто листът с претендентите не може да бъде съставен за два евента!Ще дам време на всички да се докажат,и аз и господин Ticlall ще преценим кой заслужава тайтъл-шот за тази титла най-много!Сега,преминахме форамалностите,време е аз да отправя едно предупреждение към всички,смеещи да изяват претенций за CWB титлата!CWB шампионът съм аз!И изобщо не ми пука кой ще застане срещу мен,не ми пука колко го хвалят,не ми пука колко е силен,не ми пука какви титли е печелил,не ми пука какво е работила майка му преди да срещне баща му!Пука ми какво ще покаже и колко е готов да вземе тази титла!Защото,както вече съм споменавал-на ринга всичко губи значение!Оставаш ти,противника и титлата!Аз исках тази титла,получих я,и смятам да я задържа!Така,че претенденти-налазвайте,коп***та!Сега е времето...Но преди да направите първата си крачка към ринга,където ще ви чакам аз,си направете изводите!Изводите,че аз няма да приключа с който и да е,докато не го видя задържан на ринга за 1..2..3!Докато не се убедя,че нещастникът не може да мърда,да диша,да говори!Докато не сметна,че всичко трябва да свърши!Защото хората,които са дошли да ни гледат не заслужават нищо по-малко от това!Има някои хора тук,които мислят да превърнат CWB в цирк!Е,докато аз съм тук,докато аз съм шампион,това няма да стане! '' Loop си тръгва нарамил титлата под гръмките аплодисменти на феновете!Какво изказване! А сега!Дойдете моментът на вечерта!Моментът,когато Olimpic,Mikelp и BiZkiT ще се изправят един срещу друг в Triple Way мач за определяне на Bulgarian шампионът!Всеки има шанс,всеки иска своето лично отмъщение,всеки от тях тримата иска титлата!Един ще я получи!Но кой ли ще е той?Време е да разберем... Olimpic VS Mikelp VS BiZkiT Triple Way Match For Determinating The First Bulgarian Champion От колоните удря музиката на Olimpic,и сякаш като по команда залата избухва в освирквания.Olimpic излиза с цигара в усата,която веднага захвърля някъде към феновете.След това се усмихва и дава знак,че ското българската титла ще е около неговият кръст!Olimpic се качва на ринга,където застава в един ъгъл и започва да гледа към рампата.По която втори излиза Mikelp.Mikelp гледа яростно олимпийският медалист,като се качва по стълбите и се ръкува с феновете,неоткъсвайки очи от него.След като е вече на ринга,той спокойно се обляга на въжетата,не изпускайки от поглед Olimpic.Третият претендент за титлата е BiZkiT,който излиза по рампата на бързи крачки и се качва още по-бързо.Явно няма търпение мачът да започне!Съдията вдига българската титла.Olimpic и BiZkiT поглеждат към нея,но Mikelp просто не сваля погледа си от Olimpic.Гонгът бие!Време е за история! Mikelp се хвърля,като държан на въже срещу Olimpic и го поваля с bulldog!След това веднага го заспива със невероятна серия от тежки юмруци в черепа.Но BiZkiT дава край на всичко това,като изритва в гърба Mikelp и му прилага neckbraker.BiZkiT опитва бърз туш,който е неуспешен.Olimpic вече се е изправил и се нахвърля върху BiZkiT.Двамата започват да си разменят ритници в главата!!!1,2,3,4,5...BiZkiT явно не издържа на темпото и се сгромолясва.Olimpic се обръща към Mikelp,само за да бъде ударен от саблен удар!Mikelp опитва суплекс,но Olimpic много силно го изритва в корема,след което окончателно спира наплива му с ъперкът в челюстта.Olimpic не спира дотук,а продължава серията си с мощни ритници в корема на Mikelp,след което го поваля с spinebuster.Mikelp е в несвяст!BiZkiT обаче се е съвзел и атакува олимпиеца.Olimpic ловко се навежда и повдига BiZkiT,след което се опитва да го тръшне,но BiZkiT е набрал скорост и забива scissor kick!След още няколко юмрука,Olimpic вече е запратен в ъгъла.Там BiZkiT започва да го налага с chops,но Mikelp го напада в гръб,като му прилага backbreaker!Лол!Това заболя!Mikelp се усмихва и прилага на Olimpic jumping DDT!Опит за туш-но и Olimpic се повдига!Мачът започва много динамично!BiZkiT вече се е изправил и двамата с Mikelp бързо влизат във схватка.BiZkiT успява да приложи,колкото и невероятно да излгежда ,Dragon supleks,след което изритва Mikelp доста тежко в гърдите!Опит за туш-Olimpic прекъсва!Olimpic започва да рита бясно BiZkiT,като след го изтощава.След това медалистът повдига BiZkiT и стъпва на второто въже!!!...Е,не!Отново ли ще имаме някакъв зверски скок?Olimpic наглася BiZkiT за Olimpic Slam!И..това е Olimpic Slam извън ринга от третото въже!!!За пореден път тази вечер:Невероятно!!!Mikelp се възстановява и се оглежда в ринга.След това забелязва,че и двамата му опоненти са проснати извън ринга.Като Olimpic вече е почнал да става!Mikelp се качва на третото въже!!!Мили боже!Flying Clothesline за Olimpic от Mikelp!Докъде само стингна жаждата за мъст на MIkelp!И тримата кечисти известно време лежат проснати на металният под,като в крайна сметка BiZkiT се помръдва пръв.Той все пак става и ''помага'' на Mikelp да стане.След това го завежда близо до коментаторската маса!Сега пък какво!?!BiZkiT изглежда иска да настигне противниците си в правенето на безмосъчни маневри!Определено ще е интригуващо какво...BiZkiT наглася Mikelp за The Red Line District върху коменаторската маса!Ето,че го извърта...Mikelp все пак изритва в гърба BiZkit и се освобождава!Двамата светкавично започват да си разменят юмруци!Господи-та те се бият върху коментаторската маса!!!Няма ли поне да слязат...Mikelp все пак с няколко ъперкъта сломява BiZkiT и се готви за ДДТ!!!Това е прекалено...Mikelp се готви да забие DDT-то!Но BiZkiT някак се изнизва и съвсем неочаквано...The Red Line District върху коменаторската маса!!!!Е не!!!Е не!!!Това вече е много!!!Масата не се счупи,но започна да поддва.А междувременно Olimpic...Olimpic се е качил на ринга,а съдията вече започва отброяване!!!Стига до ''4''.Olimpic за пореден път се доказва,като въздух под налягане!Това е чист страх!Феновете започват да скандират :''Cowerd!Cowerd!''.Това явно засгя Olimpic,който започва да крещи и жестикулира.Феновете усилват възгасите.Съдията стига до 7!Не и така...Но Olimpic!Olimpic се качва на сглобката и се готви за скок...но не ми казвайте,че ще скача върху коментаторската маса!Не...Скок!!!Olimpic се размаза право върху Mikelp и BiZkiT върху коментаторската маса!!!Господи боже!!!Какъв самоубисйтвен ПОРЕДЕН скок тази вечер наблюдаваме!Тук се твори история!Масата е счупена и прилича на бардак,а се виждат само крайници на самите кечисти!Те са затрупани!Това не е мач!Това е клане!Превърна се в такова,още когато Olimpic приложи Olimmpic Slam-а извън ринга!Ескалира,когато Mikelp изпълни Clothesline-а си от третото въже!Достигаше до кулминцаията си,когато BiZkiT заби The Red Line District върху коменаторската маса!Но всичко достигна апогеят си,когато Olimpic изпълни този убийствен скок!Феновете крещят :''CWB!CWB!CWB!''.BiZkiT се размърдва и някак си отмества останките и се насочва към една сглобка на ринга.Той едвам-едвам ходи,а цялото му лице е в кръв!Господи...BiZkiT се качва на една сглобка!Но и Olimpic,пълзеейки е достигнал една!И двете са срещуположни!Това е най-поразителното и извратеното съввапдение!BiZkiT и Olimpic се гледат известно време...и скачат един срещу друг!!!!И двамата се размазаха на ринга!Но изглежда Olimpic не е напълно!Той става сравнително бързо за състоянието си,като изтрива доколкото може кръвта от лицето си.И се усмихва!Не,явно все пак има право!Та той е почти сигурен български шампион.BiZkiT лежи проснат,а Mikelp...Mikelp се качва на ринга.Olimpic се обръща и опитва да го изрита,но явно е прекалено изненадан!Феновете крещят!Down to the lose!!!Mikelp заби финишъра си!!!1..2...3!!!!ГОСПОДИ!!!Имаме български шампион...и неговото име е Mikelp!!!Mikelp успява само да вдигне титлата си,след което припада!Веднага идва медицинският екип и изнася и тримата на носилки!Шоуто завършва с кадри как Mikelp е изнасян заедно с българската си титла! КРАЙ НА ЕВЕНТА!КОМЕНТАРИТЕ-В ДРУГАТА ТЕМА ДАНО ВИ Е ХАРЕСАЛ! Quote [url="http://imageshack.us"][img]http://img120.imageshack.us/img120/9594/mcmgsm61ya1.jpg[/img][/url] Link to comment
Recommended Posts