Jump to content

Mortal Kombat


Recommended Posts

logo.jpg

Малко по различен тип дневник. Дневника ще е на епизоди! Като постепенно ще се появяват нови герой и истории. Ако искате да се запишете с някой ми пишете на ЛС. Скоро очаквайте първи епизод: The Born Of Deadly Alliance.

Roster:

Good Forces:

Jax

Johnny Cage

Kitana

Kung Lao

Liu Kang

Raiden

Sonya

Sub-Zero - mikelp

Nightwolf

Evil Forces:

Baraka

Chameleon

Ermac

Kano

Noob Saibot

Quan Chi

Rain

Reptile

Scorpion - KENNEDY

Shang Tsung

Prime Evil Boss:

Goro

Motaro - LOCKED!

Shao Kahn - LOCKED!

Dragon King Onaga - LOCKED!

Blaze - LOCKED!

The Worlds And Their Rullers:

Outworld - Shao Kahn

Nehtherrealm - Goro

Earth - None

afdaf.jpg
assadsa.jpg
It`s real, it`s DAMN real... BROTHER!

Link to comment

Episode 1: The Born Of Deadly Alliance

В царството на Куан Чи в Netherrealm. Куан Чи седи на трона си в мрачната зала, вратите пред него се отварят и оттам влиза Скорпиън, той носеше черно-жълто облекло на нинджа и жълта маска която покриваше устата му. В миналото беше известен като смъртоносен боец, готов на всичко за да получи целите си. Но сега вече е душа която обитава тялото, той беше убит и съживен в Netherrealm, което е “Ада” в Mortal Kombat.

Скорпиън: Какво искаш Куан Чи?

Куан Чи: Какво ще кажеш да ти предложа живот? Да този живот който ти беше отнет, в замяна на една услуга?

Скорпиън: Кажи?

Куан Чи: Искам Суб-Зиро мъртъв!

Скорпиън: И след това ще ми върнеш живота?

Куан Чи: Само ако главата на Суб-Зиро се търкаля в краката ми!

Скорпиън: Дадено!

Скорпиън се запъти към портала за земята, където ще намери и убие Суб-Зиро.

Куан Чи на себе си: Скорпиън наистина си мисли, че отново ще може да осети вкуса на храна и мириса на вино. Но аз разбира се ще го оставя само с тази негова мисъл, нямам никакво намерение да го връщам сред живите! А сега трябва да се погрижа за гробницата която намерих, гробница пълна с дракони войни, които само чакат да бъдат съживени! С тях най-накрая ще контролирам земята! Сега след като и Скорпиън се погрижи за Суб-Зиро никой няма да може да ме спре! Никой!

547693_orig.jpg

Най накрая Куан Чи стигна прословутата гробница, точно същата, както я остави миналия път. Време беше тази армия от дракони войни да бъде съживена. Куан Чи седна близо до войните и започна да подготвя заклинанието си. Остави една голяма кесия до него, и изкара един меч, с него започна да чертае руни и изрече заклинанието. За жалост то беше успешно, но от 10 000дна армия той успя да съживи само 2ма. Силите му бяха изчерпани.

547695_orig.jpg

Куан Чи на себе си: Излезе по трудно от колкото си мислех. Ще трябва да ползвам помощ на някой друг магьосник, единствения достатъчно силен колкото мен е моя кръвен враг – Шанг Тсунг.

Куан Чи веднага подготви друго заклинание за незабавен телепорт в Outworld. Царството на Шао Кан!

Шанг Тсунг седеше в покоите си и подготвяше разни заклинания. Когато изведнъж осети приток на голяма енергия в стаята му, веднага подготви наум защитните си заклинания. В стаята се появи от нищото Куан Чи.

Куан Чи: Магьоснико! Идвам с мир, имам нужда от помощта ти! Какво ще кажеш да ти предоставя свят пълен с души в замяна на твоята помощ?

Шанг Тсунг: Интересно и преди съм искал душите на Netherrealm, но никога не си ми ги давал? Какво искаш да направя?

Куан Чи: Чувал ли си за предишния господар на този свят – Outworld, истинския господар – Краля Дракон Онага! Намерих армията му 10 000 Дракона войни с тях ще сме непобедими магьоснико! Но сам не мога да ги съживя, успях да съживя само двама от тях. Повярвай ми с такава армия ще управляваме Земята, Outworld, всеки свят който пожелаем!

Шанг Тсунг: Заинтересован съм, нека сключим нашия съюз, нашия СМЪРТОНОСЕН СЪЮЗ!

547697_orig.jpg

Characters In This Episode:

Quan Chi:

547698_orig.jpg

Scorpion:

547702_orig.jpg

Shang Tsung:

547705_orig.jpg

Next Episode - Episode 2: The Scorpion Hunt

afdaf.jpg
assadsa.jpg
It`s real, it`s DAMN real... BROTHER!

Link to comment

Episode 2: The Scorpion Hunt

Скорпиън току що беше пристъпил в земния свят и още се адаптираше към промяната на климата и условията. Той се запъти към стария храм, където беше обучаван още като нинджа. Искаше да бъде максимално подготвен за срещата си със Суб-Зиро, той не беше глупак и знаеше, че Суб-Зиро няма да се даде лесно и без бой.

Докато вървеше към храма Скорпиън се беше замислил, защо Куан Чи иска толко много смъртта на Суб-Зиро, така де вярно ще си беше пречка, но ако го искаше мъртъв най-добре щеше да е да си го свърши сам. Скорпиън подозираше, че Куан Чи не му казва цялата истина и битката ще е много по-трудна от очакваното.

Скорпиън, най-накрая стига в храма, разполага се и започва с тренировката си.

i1098_Scorpion.gif

През това време, Рейдън – бога на гръмотевицата, събира всички борци на доброто за да поговори с тях.

Рейдън: Куан Чи и Шанг Тсунг са сключили съюз, тези двамата ако се напрегнат може би даже ще победят Шао Кан – императора на външния свят. Но имам чувството, че тяхната цел е друга. Тук е замесено нещо много по-голямо и силно. Аз не мога да стоя повече така, затова преустановявам статута си на Древен Бог и се намесвам в делата на смъртните.

Джони Кейдж: Окей, какъв е плана?

Рейдън: За сега не знам, но ще имам нужда от всички вас – Джакс, Джони Кейдж, Кунг Лао, Луй Кенг. Даже и помощта на Нощния Вълк и други. Ние на всяка цена трябва да спрем този смъртоносен съюз!

549799_orig.jpg

В гробницата на драконите войни.

Шанг Тсунг: Повярвай ми моя начин за съживяване на тези войни е много по-лесен от твоя и хаби много по-малко енергия.

Куан Чи гледаше с интерес как Шанг Тсунг изсмуква душата на един обикновенен войн който се беше решил да ги придружи и я влива в мъртвия дракон войн.

549801_orig.jpg

Куан Чи: Страхотно сега ни остава само да намерим 10 000 доброволци. Сещам се само за едно място от където можем да си ги набавим.

Шанг Тсунг: И ти ли си мислиш същото като мен?

Куан Чи: Точно така запътваме се към земята и нейните крехки хора!

Скорпиън беше привършил с тренировката си и вече беше по дирите на Суб-Зиро, колкото по-малко се забелязваше той, толкова по-добре за него. Единственото което искаше е да елиминира Суб-Зиро и да си върне душата. Ето че дирите го откараха в един изоставен град, който явно се беше превърнал в убежище на Суб-Зиро.

Скорпиън: GET OVER HERE! Знам че си тук!

От тъмнината се показа човек със същото облекло и маска като на Скорпиън, само че вместо жълти те бяха сини. Това без съмнение беше Суб-Зиро, той можеше да контролира силите на леда.

Суб-Зиро: Отдавна не се бяхме срещали. Нямаш място тук върви си.

Скорпиън: Тук съм да те убия! Предизвиквам те на СМЪРТОНОСНА БИТКА!

549798_orig.jpg

Какво ще стане ще разберете в епизод 3: The Deathbringer

Characters In This Episode:

Scorpion:

547702_orig.jpg

Sub-Zero:

549811_orig.jpg

Quan Chi:

547698_orig.jpg

Shang Tsung:

547705_orig.jpg

Raiden:

549817_orig.jpg

afdaf.jpg
assadsa.jpg
It`s real, it`s DAMN real... BROTHER!

Link to comment

Oпределено интересно четиво.Браво за идеята :clap: !Сега,време е за анализа на Frantic :) :

Историята е добра и найситна ми е интересно.Кучан Чи и Тшанг Сунг са корави копелета,но не мисля,че могат да си имат доверие един на друг и очаквам опити за предателства.Рейдън направи опит да организира контра-атака срешу алиансът им,но ще видим какво ще стане.Колкото до,Скорпиън-Съб-Зиро,очаквам един солиден ****1/2 сблъсък :) .

[url="http://imageshack.us"][img]http://img120.imageshack.us/img120/9594/mcmgsm61ya1.jpg[/img][/url]

Link to comment

Страхотна идея :clap: Започнал си много добре, чакам да видя сблъсъка Sub-Zero vs Scorpion. И пак браво за идеята!!!

Link to comment
The Olimpic Hero

Първите две серии са се получили страшно интересни,аз като MK марк ще следя дневника с голям интерес и за в бъдеще. :)

               

Link to comment

Episode 3: The Deathbringer

Скорпиън и Суб-Зиро седяха един срещу друг и обикалях в кръг.

Суб-Зиро: Проблем с теб нямам, върви си!

Скорпиън: Какво стана да не се изплаши? Приемаш ли предизвикателството ми или просто ще ме оставиш да те убия и в двата варианта губиш! Просто единия е по-лесен.

От ръцете на Суб-Зиро започна да се образува лед и постепенно се превърна в огромна ледена купчина, която Суб-Зиро изстреля към Скорпиън, той беше приключил със приказките. От друга страна Скорпиън също беше готов и от ръката му, мигновено се изстреля подобно на змия, само че по-дълго. За жалост и двамата не можаха да се уцелят.

553164_orig.jpg

След неуспешните им опити да се поразят със силите си, двамата се изправят един пред друг със бойните си умения. Това се оказва също без успех, защото двамата са нинджи и са твърде равностойни за момента.

553171_orig.jpg

Двамата продължават безкрайната смъртоносна битка, но Скорпиън постепенно взима преимущество, Телепортира себе си и Суб-Зиро на един мост, след което продължава със ударите си, докато не го повали от моста.

553189_orig.jpg

Скорпиън продължава да налага Суб-Зиро, вкарва му силен ритник, Зиро излита и размазва една врата от изоставения град. И точно когато Скорпиън си мисли, че всичко е свършило, то започва от начало!

553215_orig.jpg

Разбира се по погледа на Суб-Зиро, че е бесен! Засилва се към Скорпиън със всичка сила която може да има един войн като него и започва своята серия от брутални изпълнения. Всичко върви добре, докато Скорпиън не хваща Суб-Зиро неподготвен и му пуска змията, Скорпиън се извиква GET OVER HERE! Ехото на грубия му глас се разнася из целия град. И тъкмо когато вече всичко изглежда свършило за Суб-Зиро, той замразява змията на Скорпиън и я чупи! Скорпиън се чувства осакатен!

i1100_scorpionzero8.gif

Суб-Зиро хваща момента и започва своята магия за замразяване на Скорпиън, подготвя я, изстрелва я, но в последния момент Скорпиън се телепортира.

553231_orig.jpg

Зиро е за момент изненадан, но след това блокира всички удари на Скорпиън и отново си проличава, че е изкусен войн, личи си и яростта която показва Зиро.

553234_orig.jpg

Скорпиън обаче не се отказва и отново се засилва към Суб-Зиро, това може би е най-голямата му грешка, защото излиза извън контрол и оставя яда му да го води. Суб-Зиро без проблем си подготвя замразяващата магия под носа на Скорпиън, и най-накрая го замразява макар и с тънък слой лед, той веднага се възползва от ситуацията и чупи замразения Скорпиън.

553238_orig.jpg

Скорпиън бързо се възстановява от току що ледения, за голяма изненада и с последни свой сили започва да го обработва и то във въздуха! Скорпиън успява да повали Суб-Зиро и го запалва със своята магия, Суб-Зиро, който никак не е свикнал на толкова високи температури веднага му повлиява.

553240_orig.jpg

Скорпиън най-накрая си мисли, че това е свършило и тъкмо да довърши Суб-Зиро се появява Куан Чи

Куан Чи: Браво, браво! Благодаря, че ми свърши мръсната работа! Аз ще поема оттук!

Скорпиън: Прави каквото искаш! Искам да ми върнеш духа! Искам отново да почувствам какво е да си жив! Заслужих си го!

Куан Чи: Не, не, не. Въобще нямам такова намерение, ще те изпратя във най-далечното място на Netherrealm. Остров целия заобиколен от лава!

Вижда се как Куан Чи започва да подготвя магията си за телепорт и започва да телепортира Скорпиън.

Скорпиън: Никога!

В този момент Скорпиън се засилва към Куан Чи и в последната секунда двамата се озовават на самотен остров целия заобиколен от лава. От където няма измъкване!

553256_orig.jpg

Суб-Зиро, започва да пълзи към изхода на града, където ще може да намери спокойно място и да се възстанови от раните си.

Next Episode 4: The Nightmare

Characters In This Episode:

Scorpion:

547702_orig.jpg

Sub-Zero:

549811_orig.jpg

Quan Chi:

547698_orig.jpg

afdaf.jpg
assadsa.jpg
It`s real, it`s DAMN real... BROTHER!

Link to comment

Много добри 2-ри и 3-ти епизод! Особено 3-ти когато се помляхме със Суба :P Браво продължавай с невероятните писания MK 4LIFE!

Link to comment

Episode 4: The Nightmare

Шанг Тсунг, беше във Външния свят, в царството на Шао Кан, беше във своята стая, разположил се и се усмихваше на момичетата, които бяха с него. Но вътрешно във себе си знаеше, че нещо не е наред със Смъртоносния Съюз, не беше се чувал с Куан Чи от няколко дена, точно от както отиде да се погрижи за Скорпиън и Суб-Зиро. Нещо беше станало и той трябваше да разбере какво, къде ли е Куан Чи сега? Но какво да направи? Да се върне в миналото беше твърде опасно дори и за него, най-малката промяна в миналото можеше да преобърне нещата. Той подготвяше атаката си срещу земята, но сам нямаше да може да я направи! Имаше нужда от помощна на Куан Чи, но щом той се беше загубил някъде в ада, можеше да ползва помощта на някой друг, далеч по-силен и могъщ! Самият император Шао Кан. И изведнъж Шанг Тсунг измисли идеалния план, с който ще притежава не само земята, но и външния свят, само за себе си! Но задължително първо трябваше да открие Куан Чи. Затова той подготви магия за призоваване! След като изрече думите, пода се разтвори, образува се мъгла, и от там се появи мрачна фигура, беше облечен с доспехите на нинджа като Скорпиън и Суб-Зиро, само че целия беше черен, имаше и маска, тя също беше черна.

561798_orig.jpg

Шанг Тсунг: Нууб Сайбот. Имам нужда от помощта ти, да нападнем земята! Време по заповед на Шао Кан, всички бойци, който са в външния свят трябва да нападнат земята! Затова те призовах, а сега е ред на Ермак. И Тсунг отново подготви магия. И ето, че не след малко се появи още един.

561803_orig.jpg

Ермак отново беше нинджа с червени одежди, но беше различен, той беше създаден от Шао Кан, беше съвкупност от хиляди души събрани в едно тяло.

Шанг Тсунг каза същото което и на Нууб. И продължи с призоваването, следващия беше Рейн.

561827_orig.jpg

Рейн е нинджа, със лилав цвят, владетел на гръмотевиците и светкавиците!

Шанг Тсунг: Остана само един – Влечугото!

Влечугото беше избрал целения цвят, могъщ боец на някога древен народ пълен с влечуги, сега той е останал последния от своя народ.

561847_orig.jpg

Шанг Тсунг: Сега, след като всички сте тук, отиваме в Netherrealm да вземем Куан Чи! Той не е обвързан със Шао Кан както вие и не мога да го телепортирам! След като вземем и него нападаме земята и я унищожаваме! Дните на земята са преброени!

След което Шанг Тсунг отвори портал към Netherrealm.

Четиримата война нинджи тръгнаха след Шанг Тсунг следвайки заповедите му.

Те се запътиха към царството на Куан Чи. Но това което откри когато отиде там Шанг Тсунг беше Горо!!! Който седеше на трона на Куан Чи, самопровазгласил се за новия господар на Netherrealm, след безследното изчезване на Куан Чи! Шанг Тсунг отново проклина, че е забравил да си обвърже кръвта с тази на Куан Чи при сключването на Смъртоносния Съюз.

Goro: Вървете си! Не сте добре дошли тук повече! Гласа му ехтеше из цялата зала.

Шанг Тсунг: Искам само да ми кажеш къде държиш Куан Чи!

Горо се изправи от трона си и скочи, като падна там където бяха краката му се напукаха плочките!

561867_orig.jpg

Горо: Няма да повтарям! Напуснете царството ми, или умрете!

Тсунг и другите си тръгнаха, разбира се 5тимата имаха доста добър шанс срещу един, но се пак това беше Горо, а това значеше, че от тези 5тима, 3ма ще оцелеят в най-добрия вариант.

Шанг Тсунг се беше замислил, кошмара който беше предвидил за земята, сега се оказа кошмар за него. Горо се беше показал, въпрос на време беше другите да разберат, че ги е събрал и използвал без знанието на Шао Кан, тогава щеше да свърши за храна на Влечугото. И започна да мисли план как да излезе от кашата която сам забърка…

Някъде в земята.

Суб-Зиро беше стигнал до “щаб квартирата” на бойците! Рейдън, Джакс и Джони Кейдж бяха там.

Суб-Зиро: Помощ… имам нужда от… помощ.

Рейдън без да се замисли веднага му помогна и превърза раните му.

Рейдън: Какво стана?

Суб-Зиро: Скорпиън… Куан Чи…

Джони Кейдж: Къде е Куан Чи сега?

Суб-Зиро: На остров… защитен от магии… със Скорпиън… няма изход от там…

Рейдън: Но има вход! И мисля, че знам как да го намеря! Джони Кейдж, Джакс пригответе се! Отиваме директно при звяра! Време да сложим край на това!

Джакс: Какво по дяволите!? Не го ли чу! Няма изход от там!

Рейдън: За това ще му мислим по-късно!

Суб-Зиро: Почакайте... Вземете ме със вас... ще съм ви от полза!

Рейдън малко се поколеба, но взе и Суб-Зиро със себе си. Така четиримата се запътиха към място от което няма изход а само вход!

Next Episode 5: No Way Out!

Characters In This Episode:

Shang Tsung:

547705_orig.jpg

Rain:

561900_orig.jpg

Reptile:

561903_orig.jpg

Ermac:

561905_orig.jpg

Noob Saibot:

561906_orig.jpg

Sub-Zero:

549811_orig.jpg

Raiden:

549817_orig.jpg

Johnny Cage:

561909_orig.jpg

Jax:

561912_orig.jpg

BOSS UNLOCKED!

Goro:

561918_orig.jpg

afdaf.jpg
assadsa.jpg
It`s real, it`s DAMN real... BROTHER!

Link to comment

Абе честно казано не ме кефи дневника. :| Torex имаше един мноооого стар дневник, още от 2005 година, който яко рулираше и който ще се радвам да възроди. Историите бяха заплетени и го следях с интерес. Та ако решиш да си го подновиш, само кажи, за да отключа темата :)

35izpu1.jpg

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...