Jump to content

Според вас, кой е най-добрия Boxing Heavyweight на 90-те?

Според вас, кой е най-добрия Boxing Heavyweight на 90-те?  

11 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Гледам раздела не е само за MMA, затова реших малко да разнообразя темите.

Гласувам за Lennox Lewis, защото победи всеки, с който се би през 90-те включително Holyfield. Победи Ruddock, Morrison, Bruno, Mercer, Holyfield, Mavrovick, Briggs, Golota, McCall, Akinwande, Tucker, Briggs, и Weaver, и направи да изглежда лесно.

После се нареждат Holyfield, Bowe, Foreman, Moorer и Tyson на база представянето им през този период.

Edited by neshev

А, браво за темата. :)

Гласувах за Тайсън. Освен, че си остава един от най-великите той се превърна и в нещо като Hulk Hogan за кеча, колкото и клиширано да звучи, всеки, който попиташ за бокс първото име, което му изкача е неговото.

Пък и фактът, че ми е един от големите любимци доста ми помогна при избора. :D

Гласувах за Ридик Бау... Ми ей така щот никой немаше да гласува за него :P ... Доколкото си спомням си беше спечелил световната титла на магия... ;)

Гласувах за Тайсън. Освен, че си остава един от най-великите той се превърна и в нещо като Hulk Hogan за кеча, колкото и клиширано да звучи, всеки, който попиташ за бокс първото име, което му изкача е неговото.