neshev Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 (edited) Гледам раздела не е само за MMA, затова реших малко да разнообразя темите. Гласувам за Lennox Lewis, защото победи всеки, с който се би през 90-те включително Holyfield. Победи Ruddock, Morrison, Bruno, Mercer, Holyfield, Mavrovick, Briggs, Golota, McCall, Akinwande, Tucker, Briggs, и Weaver, и направи да изглежда лесно. После се нареждат Holyfield, Bowe, Foreman, Moorer и Tyson на база представянето им през този период. Edited June 11, 2011 by neshev Quote Link to comment
Loop Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 А, браво за темата. Гласувах за Тайсън. Освен, че си остава един от най-великите той се превърна и в нещо като Hulk Hogan за кеча, колкото и клиширано да звучи, всеки, който попиташ за бокс първото име, което му изкача е неговото. Пък и фактът, че ми е един от големите любимци доста ми помогна при избора. :D Quote Link to comment
Jericho Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Гласувах за Ридик Бау... Ми ей така щот никой немаше да гласува за него ... Доколкото си спомням си беше спечелил световната титла на магия... ;) Quote Link to comment
STING_ER Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Гласувах за Тайсън. Освен, че си остава един от най-великите той се превърна и в нещо като Hulk Hogan за кеча, колкото и клиширано да звучи, всеки, който попиташ за бокс първото име, което му изкача е неговото. Quote Link to comment
Recommended Posts