Jump to content

Кечист/Diva който ви кефи, но gimmick-a му не ви допада?


G

Recommended Posts

Ако имате някой/я в предвид пишете в тази тема. Значи ако кечист/дива ви харесва като стил, looks и тн. но gimmick-a му/и не ви допада можете спокойно да го отбележите..

За мен това са:

Jay Lethal - Black Machismo gimmick - много му се радвах с gimmick-a протеже на Джо.. солидни движения и нормална прическа :D това новото е супер зле.. поне за мен.

Austin Aries - A-Starr Gimmick - Един от любимите ми кечисти, бе бая развален с този тъп gimmick.

Eugene - ясно защо :) Може и да е забавен, но на моменти Е-то прекаляват.

Link to comment
Brock_Lesnar

Booker T - преди повече ми допадаше, Can you dig it, suckaaaaaaa?

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

 

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Link to comment

Sonjay Dutt - честно казано новия му образ супер много ме дразни и според мен така TNA буквално развалят добрия кечист.Вместо да му дадат нещо по-нормално,те му дадоха възможно най-олигофренския образ.Жалко за един страхотен кечист :(

Link to comment
The_Impact_Player

Определено Кинг Букър преди ме кефеше повече с Can You Dig It Sucka???А сега с тази Шармел нещо този джимик не ме кефи особено!

[img]http://i.data.bg/07/10/28/634932_orig.jpg[/img]

Link to comment

Austin Starr - глупав gimmick за един талантлив кечист.

Sonjay Dutt - отново.

Eugene - за трети път...

King Booker - Определено ми харесваше много повече със Sucka gimmick-а си, но незнайно защо WWE решиха, че Booker T е станал stale... Поне за мен не е така, а съм го гледал и в WCW и в WWF/E с този gimmick и не ми е писнал.

John Cena - Всъщност аз дори не знам с какъв gimmick e в момента... Rapper/Marine/Hero или човек, който все някак си успява да свърши на върха. Толкова stale е станал, че просто няма накъде. Определено има нужда от смяна на gimmick-а, да търне хийл и да дропне титлата... Тогава ще е супер.

The Miz - От gimmick на неудачник до Playboy... Ужасна транзисия, просто не знам как им хрумват на WWE такива идеи. Иначе момчето си има солидни умения.

Charlie Haas & Shelton Benjamin - Най-подценявания отбор в WWE. Те пък направиха транзисия от World's greatest Tag Team to World's greatest Job Team to World's greatest Gay team. Мисля, че това говори само за себе си...

Serotonin - Един от малкото Job stable-и.

ПП: Изпуснах AJ Styles

AJ Styles - Gimmick на retard как ви се струва ? Дали е добър... Поредния талантлив кечист с ужасен gimmick в TNA.

Edited by DjPetko

[center][color="#ffc0cb"]
[size=6][color="#483d8b"][s]Flair[/s][/color][/size][/color]

[img]http://www.wwfchamps.com/wallpaper/thumbnails/Shane_Douglas_1.jpg[/img]
[/center]
[color="red"][size=18][center][size=7][b][font="Impact"][color="#ffa500"]Flair[/color] [color="#0000ff"]is[/color] dead [color="#000000"]![/color][/font][/b][/size]
[/center][/size][/color]

Link to comment

тука може да засегна много болни теми, но все пак...

AJ Styles - гимикът му е отвратителен. Ъм... просто с всичките тези ентъртейнинг щуротии, трябва да е over, обаче се държи като лигльо за да има хийт. Ако ТНА могат да нарекат някой свой кечист "легенда", то в ума ми изникват две имена... не, не са Крисчън и Стинг... "Ейджей Стайлс и Джеф Джарет". Никога не съм подозирал, че най-пушвания кечист в историята на ТНА ще стане джобър с ъпър мид-крад статус... какво да се направи, ако в речника на Винс Русо липсва нещо, то това са следните три думи "No Gimmicks Needed" ;)

X-division goes gimmicky - само го споменавам. Като се тръгне от а до я. Вече не знам какво гледам - анимационно филмче или кеч... не съм против пуша чрез gimmick, но съм против подобни крайности с гимиците.

и тука е мястото да извадя един стар спомен от прахоляка - ДДП - сексуален маниак... без коментар :)Да, нека отбележа и Букър - "Кing" гимика е чиста подигравка в моите очи. Може да му помага да се издига, хубаво, обаче самият образ ан краската особа първо е адски изтъркан, и второ - негър-крал... В thug-гимика кефеше много повече.

[img]http://i21.photobucket.com/albums/b290/-CaPtAiN_cHaRiSmA-/f24afa9a.png[/img]
[color="#990000"]HAIL SABIN[/color]

Link to comment
The Olimpic Hero

Напълно съгласен съм с Big Evil за AJ Styles,може би най-голямото чисто TNA име,мистър TNA,лицето на TNA,оргиналният TNA,всякак може да се нарече.Образът му в момента,образът на глупак,който не разбира какво му говори Christian...ужасен е в моите очи,да може би понякога е забавен,но някак си не му отива.

               

Link to comment

Austin Aries - A-Starr Gimmick - Този образ,този образ съсипа тоално един от най-лиубимите ми кечисти и още не мога да простя на ТНА за това(липсва ми ''иу'' на клавиатурата,съжлаявам :) )

[url="http://imageshack.us"][img]http://img120.imageshack.us/img120/9594/mcmgsm61ya1.jpg[/img][/url]

Link to comment
The Crippler

Booker T преди беше много по добре,Jey Lethal този gimmick сякаш е взет от Macho Man той също говореше така дрезгаво и казваше "Ooo Yeah" ама Macho Man си беше по-добре.

Batista - колкото и странно да е gimmick-a му хич не ме радва, по принцип самия Batista е адски добре ,но когато влиза точно е направено кофти малко Goldberg style му е влизането. :ph34r:

[b]Тhe Best WRESTLER EVER ----> [url="http://youtube.com/watch?v=uIBrsKtOlqs"]http://youtube.com/watch?v=uIBrsKtOlqs[/url][/b]

Link to comment
30secondstomars

Уилиям Рийгъл като страхлив хийл; сегашният образ на Джилиан. :down:

А стига бе, Уилиам си е идеален за този образ, продължение на това, което беше през 2001 и е много забавен. А пък Джилиан ме кара да се смея, така че не ми пречи образа, който са избрали за нея.

Booker T определено е в челно места в класацията да противен образ, даже не го възприемам като heel, а просто е дразнещ.

Victoria - от доста отдавна се губи женицата около новодошлите попълнения, просто се пилее потенциал. А от както я вързаха и с Кени и него го дърпат назад така.

[img]http://img514.imageshack.us/img514/4711/stephsiggyjg3.jpg[/img]

Link to comment

Рийгъл е добре в тоя образ, но много повече ме радваше като хийл тип English brawler в отбор с Дейв.

Джилиан не е за коментар - добра мадама, която става за посмешище, а все ми се струва, че е на високо ниво в уменията си на ринга и има много какво да покаже, със сигурност доста повече от това да имитира дъщерята на Хоуган. :down:

Link to comment
  • 1 month later...
  • 3 months later...

Mickie James - Кефи ме като стил на ринга,като визия,ама образа и хич не ми допада.Според мен да е face въобще не и отива.Като беше луда беше много яко.А сега... ;( забутват я при онея слабачки Ashley,Torrie,Maria и т.н.

[img]http://www.beth-phoenix.org/photos/albums/screen_caps/wwewebsiteexclusives/santinos-casa/august7th2008/snapshot20080807200639.jpg[/img]

Link to comment

Sonjay Dutt - Определено не е Lethal-а,който познавах.Сега ходи с някакви джунджурии и само ги клати.И постоянно е усмихнат,но все пак този образ не е като за него.

Jay Lethal - Мразя му Black Machismo гимик-а.Много ме нерви само знае да говори като Randy Savage...По-добре беше преди.

AJ Styles - Изкарват го тъпак и неандерталец.Той е имидж-а на TNA,не знам просто как сценаристите са избрали да го унижават така...

Undertaker - Не че не ми харесва Deadman стила му,но като Bad Ass просто беше върха.Искам отново да е Heel с гимик-а си : Big Evil Red Devil!

[center][img]http://img340.imageshack.us/img340/9691/ravendaffneysigbycarnag.jpg[/img][/center]

Link to comment

Booker T определено ме кефеше преди с Cannnnnn YOUUUUUUUUU DIGITTTTTTTT SUCKAAAAAAAAAA а сега с тая Шармел чак ми се повдига...

Link to comment

Booker T определено ме кефеше преди с Cannnnnn YOUUUUUUUUU DIGITTTTTTTT SUCKAAAAAAAAAA а сега с тая Шармел чак ми се повдига...

Booker вече е в TNA с Sharmell и там gimmick-a си му е Can You Dig it Sucka.И най-важното,че е face.

[center][img]http://img340.imageshack.us/img340/9691/ravendaffneysigbycarnag.jpg[/img][/center]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...