Jump to content

Кечист/Diva който ви кефи, но gimmick-a му не ви допада?


G

Recommended Posts

Ако имате някой/я в предвид пишете в тази тема. Значи ако кечист/дива ви харесва като стил, looks и тн. но gimmick-a му/и не ви допада можете спокойно да го отбележите..

За мен това са:

Jay Lethal - Black Machismo gimmick - много му се радвах с gimmick-a протеже на Джо.. солидни движения и нормална прическа :D това новото е супер зле.. поне за мен.

Austin Aries - A-Starr Gimmick - Един от любимите ми кечисти, бе бая развален с този тъп gimmick.

Eugene - ясно защо :) Може и да е забавен, но на моменти Е-то прекаляват.

Link to comment
Brock_Lesnar

Booker T - преди повече ми допадаше, Can you dig it, suckaaaaaaa?

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

 

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Link to comment

Sonjay Dutt - честно казано новия му образ супер много ме дразни и според мен така TNA буквално развалят добрия кечист.Вместо да му дадат нещо по-нормално,те му дадоха възможно най-олигофренския образ.Жалко за един страхотен кечист :(

Link to comment
The_Impact_Player

Определено Кинг Букър преди ме кефеше повече с Can You Dig It Sucka???А сега с тази Шармел нещо този джимик не ме кефи особено!

[img]http://i.data.bg/07/10/28/634932_orig.jpg[/img]

Link to comment

Austin Starr - глупав gimmick за един талантлив кечист.

Sonjay Dutt - отново.

Eugene - за трети път...

King Booker - Определено ми харесваше много повече със Sucka gimmick-а си, но незнайно защо WWE решиха, че Booker T е станал stale... Поне за мен не е така, а съм го гледал и в WCW и в WWF/E с този gimmick и не ми е писнал.

John Cena - Всъщност аз дори не знам с какъв gimmick e в момента... Rapper/Marine/Hero или човек, който все някак си успява да свърши на върха. Толкова stale е станал, че просто няма накъде. Определено има нужда от смяна на gimmick-а, да търне хийл и да дропне титлата... Тогава ще е супер.

The Miz - От gimmick на неудачник до Playboy... Ужасна транзисия, просто не знам как им хрумват на WWE такива идеи. Иначе момчето си има солидни умения.

Charlie Haas & Shelton Benjamin - Най-подценявания отбор в WWE. Те пък направиха транзисия от World's greatest Tag Team to World's greatest Job Team to World's greatest Gay team. Мисля, че това говори само за себе си...

Serotonin - Един от малкото Job stable-и.

ПП: Изпуснах AJ Styles

AJ Styles - Gimmick на retard как ви се струва ? Дали е добър... Поредния талантлив кечист с ужасен gimmick в TNA.

Edited by DjPetko

[center][color="#ffc0cb"]
[size=6][color="#483d8b"][s]Flair[/s][/color][/size][/color]

[img]http://www.wwfchamps.com/wallpaper/thumbnails/Shane_Douglas_1.jpg[/img]
[/center]
[color="red"][size=18][center][size=7][b][font="Impact"][color="#ffa500"]Flair[/color] [color="#0000ff"]is[/color] dead [color="#000000"]![/color][/font][/b][/size]
[/center][/size][/color]

Link to comment

тука може да засегна много болни теми, но все пак...

AJ Styles - гимикът му е отвратителен. Ъм... просто с всичките тези ентъртейнинг щуротии, трябва да е over, обаче се държи като лигльо за да има хийт. Ако ТНА могат да нарекат някой свой кечист "легенда", то в ума ми изникват две имена... не, не са Крисчън и Стинг... "Ейджей Стайлс и Джеф Джарет". Никога не съм подозирал, че най-пушвания кечист в историята на ТНА ще стане джобър с ъпър мид-крад статус... какво да се направи, ако в речника на Винс Русо липсва нещо, то това са следните три думи "No Gimmicks Needed" ;)

X-division goes gimmicky - само го споменавам. Като се тръгне от а до я. Вече не знам какво гледам - анимационно филмче или кеч... не съм против пуша чрез gimmick, но съм против подобни крайности с гимиците.

и тука е мястото да извадя един стар спомен от прахоляка - ДДП - сексуален маниак... без коментар :)Да, нека отбележа и Букър - "Кing" гимика е чиста подигравка в моите очи. Може да му помага да се издига, хубаво, обаче самият образ ан краската особа първо е адски изтъркан, и второ - негър-крал... В thug-гимика кефеше много повече.

[img]http://i21.photobucket.com/albums/b290/-CaPtAiN_cHaRiSmA-/f24afa9a.png[/img]
[color="#990000"]HAIL SABIN[/color]

Link to comment
The Olimpic Hero

Напълно съгласен съм с Big Evil за AJ Styles,може би най-голямото чисто TNA име,мистър TNA,лицето на TNA,оргиналният TNA,всякак може да се нарече.Образът му в момента,образът на глупак,който не разбира какво му говори Christian...ужасен е в моите очи,да може би понякога е забавен,но някак си не му отива.

               

Link to comment

Austin Aries - A-Starr Gimmick - Този образ,този образ съсипа тоално един от най-лиубимите ми кечисти и още не мога да простя на ТНА за това(липсва ми ''иу'' на клавиатурата,съжлаявам :) )

[url="http://imageshack.us"][img]http://img120.imageshack.us/img120/9594/mcmgsm61ya1.jpg[/img][/url]

Link to comment
The Crippler

Booker T преди беше много по добре,Jey Lethal този gimmick сякаш е взет от Macho Man той също говореше така дрезгаво и казваше "Ooo Yeah" ама Macho Man си беше по-добре.

Batista - колкото и странно да е gimmick-a му хич не ме радва, по принцип самия Batista е адски добре ,но когато влиза точно е направено кофти малко Goldberg style му е влизането. :ph34r:

[b]Тhe Best WRESTLER EVER ----> [url="http://youtube.com/watch?v=uIBrsKtOlqs"]http://youtube.com/watch?v=uIBrsKtOlqs[/url][/b]

Link to comment
30secondstomars

Уилиям Рийгъл като страхлив хийл; сегашният образ на Джилиан. :down:

А стига бе, Уилиам си е идеален за този образ, продължение на това, което беше през 2001 и е много забавен. А пък Джилиан ме кара да се смея, така че не ми пречи образа, който са избрали за нея.

Booker T определено е в челно места в класацията да противен образ, даже не го възприемам като heel, а просто е дразнещ.

Victoria - от доста отдавна се губи женицата около новодошлите попълнения, просто се пилее потенциал. А от както я вързаха и с Кени и него го дърпат назад така.

[img]http://img514.imageshack.us/img514/4711/stephsiggyjg3.jpg[/img]

Link to comment

Рийгъл е добре в тоя образ, но много повече ме радваше като хийл тип English brawler в отбор с Дейв.

Джилиан не е за коментар - добра мадама, която става за посмешище, а все ми се струва, че е на високо ниво в уменията си на ринга и има много какво да покаже, със сигурност доста повече от това да имитира дъщерята на Хоуган. :down:

Link to comment
  • 1 month later...
  • 3 months later...

Mickie James - Кефи ме като стил на ринга,като визия,ама образа и хич не ми допада.Според мен да е face въобще не и отива.Като беше луда беше много яко.А сега... ;( забутват я при онея слабачки Ashley,Torrie,Maria и т.н.

[img]http://www.beth-phoenix.org/photos/albums/screen_caps/wwewebsiteexclusives/santinos-casa/august7th2008/snapshot20080807200639.jpg[/img]

Link to comment

Sonjay Dutt - Определено не е Lethal-а,който познавах.Сега ходи с някакви джунджурии и само ги клати.И постоянно е усмихнат,но все пак този образ не е като за него.

Jay Lethal - Мразя му Black Machismo гимик-а.Много ме нерви само знае да говори като Randy Savage...По-добре беше преди.

AJ Styles - Изкарват го тъпак и неандерталец.Той е имидж-а на TNA,не знам просто как сценаристите са избрали да го унижават така...

Undertaker - Не че не ми харесва Deadman стила му,но като Bad Ass просто беше върха.Искам отново да е Heel с гимик-а си : Big Evil Red Devil!

[center][img]http://img340.imageshack.us/img340/9691/ravendaffneysigbycarnag.jpg[/img][/center]

Link to comment

Booker T определено ме кефеше преди с Cannnnnn YOUUUUUUUUU DIGITTTTTTTT SUCKAAAAAAAAAA а сега с тая Шармел чак ми се повдига...

Link to comment

Booker T определено ме кефеше преди с Cannnnnn YOUUUUUUUUU DIGITTTTTTTT SUCKAAAAAAAAAA а сега с тая Шармел чак ми се повдига...

Booker вече е в TNA с Sharmell и там gimmick-a си му е Can You Dig it Sucka.И най-важното,че е face.

[center][img]http://img340.imageshack.us/img340/9691/ravendaffneysigbycarnag.jpg[/img][/center]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...