Jump to content

The True Detective Story (STORY FICTION)


Recommended Posts

THE TRUE DETECTIVE STORY

Реших да разнообразя малко писането на дневници и ви представям нещо по-различно от типичния wrestling fan fic. Така нареченият Story Fiction ще представлява епизоден дневник съдържащ история и колоритни герои (нещо като сериал). Много от хората във форума ще вземат участие било то за постоянно или временно. Историята е за детектив страдащ от загуба на паметта след зловеща катастрофа.. ролятя ще бъде изиграна от The Olimpic Hero. Той ще тръгне по петите на жесток убиец, след като бъде нает от жената на една от жертвите. В "The True Detective Story" ще има още много герои, които по един или друг начин са свързани с убийството. Без повече да мрънкам за сценария ето и главните роли.. или така наречения cast на дневника :)

CAST

The Olimpic Hero - P.I. Johny "Olimpic" Freespoon

Shawn_Michaels - Ricky Santoro

Radox - Detective Bill "The Law" Rachett

ViChIX - Enrique "Thuglord" Lorenzzi

Lita_fen - Paola Rossi

NAT - Natalie "NAT" Lorenzzi

Loop - Sonny "The Don" Donetti

KENNEDY - Detective Jason Francis Kennedy "JFK"

Jericho - Ryo Saito

Unforgiven - Ken Saito

UltraMadd - Savio Vega

ToReX - Chief of Police Steven "Stevie" Wallnut

HEIDENREICH - The Monster

Borko_10 - Mr. X

Diamond_Dog - FBI Agent Nicholas McNugget

veseo - Steve The Dealer

djihad - Costa "Bat Boy" Donetti

DBG_PafO - Sal Bandini

`Heartbreaker` - Joey "Heartbreaker" Stamboli

и много други...

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО 1-ВИ ЕПИЗОД: "A Night in Butcher Bay City"

Link to comment
The Olimpic Hero

Много обещаващо звучи всичко.Нямам търпение за първия епизод.Lol не съм очаквал аз да съм главния герой.

               

Link to comment

Преди да "излезе" и първи епизод ето разяснения по персонажите,за да знаете горе долу за какво става дума :)

The Olimpic Hero - P.I. Johny "Olimpic" Freespoon - Бивш полицай, сега частен детектив Johny Freespoon, знаен от всеки като "Olimpic", заради постижения в леката атлетика е претърпял тежка автомобилна катастрофа преди известно време и е загубил почти всякаква връзка с миналото си. Разследвайки много случаи, борейки се с вътрешните си демони и опитвайки се да открие всичко за миналото си Johny бива най-колоритната личност в Butcher Bay City.

Shawn_Michaels - Ricky Santoro - Най-добрият приятел на Johny Freespoon готов да му помогне във всяка ситуация, бивш затворник тясно свързан с подземния свят, който се опитва да започне на чисто и да докажа на всички що за стока е.

Radox - Detective Bill "The Law" Rachett - Най-добрият детектив в полицейското управление на Butcher Bay City. Заедно с партьора си Jason Francis Kennedy винаги решава най-сложните случаи които му бъдат предоставени.. но дали няма да удари на камък този път?

ViChIX - Enrique "Thuglord" Lorenzzi - Големият Бос в Butcher Bay City.. Шеф на най-известната мафиотска групировка в града - The Saints. Enrique Lorenzzi се опитва да държи мира между враждуващите фамилии в града, при което и получава имунитет от полицията.. паралелно с това опитва да предпази дъщеря си Natalie Lorenzzi от голямата "престъпна вълна" която залива всяко кътче на metropolis-a.

Lita_fen - Paola Rossi - Съпруга на убития Pelеrmo Rossi. Търси главно помощ от детектива Johny Freespoon.

NAT - Natalie "NAT" Lorenzzi - Дъщеря на боса на "Светците" Enrique Lorenzzi!

Loop - Sonny "The Don" Donetti - Бос на втората по сила групировка в града "The Vampires". Sonny, американец с италиянска кръв е главния опонент на Enrique за властта в целия град.

KENNEDY - Detective Jason Francis Kennedy "JFK" - Детектив, партьор на Bill Rachett

Jericho - Ryo Saito - Шеф на току що пристигналата в града японска групировка "KAMIKADZE", Ryo Saito иска да превземе всичко и да разпространи нов вид японски наркотик из улиците на Butcher Bay City.

Unforgiven - Ken Saito - Син на Ryo Saito..

UltraMadd - Savio Vega - Най-известният наркодилър и сводник в Butcher Bay City.

ToReX - Chief of Police Steven "Stevie" Wallnut - Шефа на полицията

HEIDENREICH - The Monster - Известен участник в подземни боеве и caretaker на фамилиите

Borko_10 - Mr. X - Наемен убиец.. много малко се знае за него

Diamond_Dog - FBI Agent Nicholas McNugget - Федерален агент изпратен от правителството да се занимае със зловещото убийство в Butcher bay City

veseo - Steve The Dealer - Забавен и параноичен Стив Дилъра е информатор на полицията и.. дилър добър приятел със Savio Vega

djihad - Costa "Bat Boy" Donetti - Син на Sonny Donetti

DBG_PafO - Sal Bandini - Дясната ръка на Enrique Lorenzzi.

`Heartbreaker` - Joey "Heartbreaker" Stamboli - Aдвокат на мафията :)

Link to comment
The Olimpic Hero

Лудница. :clap: Дневникът ще кърти.Всички персонажи са страшно интересни,нямам търпение за първа част. :)

               

Link to comment

Персонажите наистина са яки, само не разбрах защо трябваше да съм вдовица :( Иначе с интерес ще следя дневника ти, началото започва обещаващо =)

Link to comment

Ей...нови и стари мафиоти...пазете се защото Mr. X ще ви изтрепе :D

Адски добра е идеята и се надявам дневника да просъществува!

Link to comment

EPISODE 1: "A Night in Butcher Bay City"

Нощта в Butcher Bay City бе тиха, което не бе често срещано явление. Насилието витаеше из улиците всеки ден и благодат като този не бе виждан досега. Само един човек страдаше от безсъние.. човек, който бе загубил миналото си.. човек който изкарваше прехраната си с нещастието на другите.

Johny Freespoon (по телефона): "Да една средна пица.. донесете я в офиса на частния детектив.. аз съм него да. Johny Freespoon.. F R E E S P O O N!.. Ok.."

Johny погледна последното досие, по което работеше, след което си наля уиски в често пресъхващата чаша. Той запали цигара и започна да разлиства четивото на поредния прелюбодеец, който на сутринта трябваше да следи.

Freespoon (на себе си): "Подяволите.. Артър Бийтъл неможа ли да го правиш по-дискретно.. сега трябва да те пипна както всички бедни глупаци търсещи развлечения из крайните квартали.. Артър Артър.."

Джони отпи от мръсната чаша и разлисти нататък.. той се загледа в някакво изречение от контекста, когато силно почукване на вратата го разконцентрира.. Джони се изненада от късната визита и за всеки случай взе седящия на бюрото му пистолет "Барета".. присъщ за него тик от малък. Детективът се изправи от удобното си кресло и се насочи към вратата с бавни крачки..

Freespoon: "Кой е!?.. Човека с пицата?"

Freespoon не получи отговор..

Freespoon: "Кой е подяволите?"

Той хвана здраво дръжката на вратата в момент на хладнокръвие и я отвори донякъде. Очите му се изпълниха със силует на жена.

Freespoon: "Госпожо знам, че е на мода уличаването на мъже в изневяра и пребирането на половината им имущество.. но неможахте ли да изчакате до утре?"

Жената: "Ricardo Santoro ме изпраща.. каза, че сте най-добрия и че ще ми помогнете.."

Freespoon (на себе си): "По луксозния, скъп тоалет си личеше, че това не е тип момиче за стария Рики.. но човек никога не знае.."

Freespoon: "Добре заповядайте.. и без това не мога да заспя вече цяла седмица!"

Жената влезе в скромният апартамент на детективът и бързо свали палтото си. Тя се настани на малкият му диван, след което кръстоса крака и запали цигара.. луксозна цигара. "Олимпик" както и го наричаха всички огледа добре гостенката си, след което се облегна на стената допушвайки фаса си.

Freespoon: "Госпожо трябва да ви кажа преди всичко, че нямам място за случаи с прелюбодейство.. папката и програмата ми е пълна с тях.. затова няма смисъл да си губите времето.. по-добре се върнете у вас и му простете. това винаги е вариант."

Жената: "Господин Фрийспуун искам да ви ангажирам с нещо друго.. мъжът ми бе убит преди седмица и искам да разбера кое животно го е направило.."

Freespoon (на себе си): ".. току що убийство ли каза!? Не бях разледвал подобно нещо отдавна.. от онова съдбовно черно лято и виолетовите жътни ниви.."

Freespoon се оттегли от стената на креслото си и запали още една цигара след което отправи погледа си към дамата..

Freespoon: "Казвате убийство.. отдавна не бях разследвал подобно нещо.. ще го направя! За сметката ще ви се обадя.. плащате само при свършена работа.. мисля, че това е от мен ако може ми дайте някакви детайли за да се захвана още от утре."

Жената: "Може и да сте дочули за случая.. мъжът ми се казваше Palermo Rossi, а моето име е Паула Росси."

Johny (на себе си): ".. о не и това, знаех си че ще има някаква уловка.. гледах репортажа преди седмица.. това си бе истинска касапница!"

Johny: "Сещам се за случая.. защо не отидохте при полицията имам приятели там и мога да ви насоча за да ви помогнат?"

Paula: "Мислите ли, че на полицията ще и се занимава с умрял счетоводител, при положение скорощните случки покрай Enrique Lorenzzi?"

Freespoon (на себе си): "Lorenzzi.. подяволите мразех това име!"

Freespoon: "Е може би сте права.. ще опитам да направя всичко възможно, ако имам напредък ще ви се обадя!"

Паула: "Благодаря ви господин Фрийспуун... и внимавайте!"

Freespoon (на себе си): "И внимавайте... този израз също го мразех.."

Freespoon: "Не се безпокойте за мен госпожо.. аз съм професионалист"

Paula се усмихна чаровно след което взе палтото си и излезе от офиса/дом. Фрийспуун се загледа в нея докъто изчезваше в тъмнината след което отпи от уискито си..

Freespoon: "Хах.. шибаният Енрике Лорензи.."

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Полицейски участък "Butcher Bay"

..

В участъкът всички бяха заети както винаги.. Отдел убийства, чакаха поредното парче месо разпиляно из града.. искаха кръв."

Detective Bill "The Law" Rachett: "Ей Томи гледа ли мача вчера..."

ТОми: "Бях с жената вчера брато.."

Bill Rachett: "Кога каза, че се пенсионираш.. подяволите!! Kennedy ти гледа ли?"

Jason Kennedy: "3:4 шефе.."

Rachett: "Видя ли какво направи Саймън.. аа какво ти казах! най-добрият нападател от 5 години насам."

Kennedy: "Не съм особен фен на Лейкърс.."

Рачетт: "Ти на какво ли си и фен.."

В закачки минаваше вечерта на детективите, когато не дойде и night spoiler-a.. този път бе новобранеца Стиви Франклин..

Франклин: ".. Закон шефа те вика!"

Rachett: "Пак ли.. вече си мисля, че ще ми предложи брак.. е да го видим какво иска! Кеннеди поеми обажданията.."

Kennedy: "Дадено.. и не му целувай задника както миналата седмица.. устните ти се бяха напукали!"

Rachett показва среден пръст на партньора си, след което развеселен се насочи към офиса на шефа.. едрият ветеран от войната Chief Steven Wallnut.. Единственото, което Бил Рачет незнаеше е, че тази вечер щеше да промени живота му напълно!...

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

Link to comment

Добро първо епизодче с адски много неизвестни :) За сега развитието на историята започва много добре и пак казвам,че идеята е просто уникална :)

Link to comment
The Olimpic Hero

Много добър първи епизод.Историята тепърва ще става от интересна,по-интересна,сигурен съм.Също така няма да откажа ако епизодите занапред са по-дълги. :) Наистина идеята за подобен дневник е адски добра.

               

Link to comment

Добре звучи това - всичко е обвито в мистерия :) Само че не виждам смисъл да сме с измислени имена - по-яко ще е всеки да участва в историята със собствения си ник.

35izpu1.jpg

Link to comment

Добре звучи това - всичко е обвито в мистерия :) Само че не виждам смисъл да сме с измислени имена - по-яко ще е всеки да участва в историята със собствения си ник.

Еми мислих и върху това, но хората в историята да се казват SHawn_Michaels или `Heartbreaker` малко не върви затова и измислих имена за да стане по-интересно. Отначало наистина няма да се свикне с тях, но мисля, че след няколко епизода всичко ще си дойде на мястото.

Link to comment

EPISODE 2: "3:00"

(21:40) Полицейски участък "Butcher Bay"

Един от хората изпълнени с най-голям оптимизъм в цялото управление бе именно Detective Bill "The Law" Rachett. Той бе от хората, които никога не вземаха подкупи и не оставяха случаи неразгадани и неразрешени.. но това щеше да се промени много скоро! Детективът се движеше из коридорите на сградата все едно се намираше в собствения си дом.. участъка и бе негов дом. Той се доближи до голяма врата в края на коридора на, която красноречиво пишеше "Chief Steven Wallnut".. Бил влезе без да почука, след което се настани на удобното кресло срещу колегата си.

Bill Rachett: "Знаеш ли шефе трябва да смениш декорацията на това място.. твърде подтискащо е."

Steven Wallnut: "Бил Бил.. Бил винаги си бил нахално копеле, но си най-добрия полицай в този участък и си както се казва незаменим.. затова и имам нов случай за теб!"

Bill се стараеше да изглежда незаинтересован, но новите случаи винаги повдигаха настроението му.

Bill Rachett: "Както се казва.. на линия съм."

Steven Wallnut усмихвайки се захвърли една прашна папка пред полицая. Любопитството на Бил натделя само след няколко секунди и той я разлисти..

Bill Rachett: "Красота.."

Steven Wallnut: "Надали.. хайде разкарай извратения си задник от офиса ми и се захващай.. или имаш вечерен час?"

Bill Rachett: "Нямам такъв от 5 годишен.."

Bill взе папката със себе си и тръгна усмихнат към бюрото си.. той усещаше, че този случай ще преобърне кариерата му.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(23:30) Отдалечен хотел в крайните квартали

Обстановката в Getsto's Hotel беше спокойна както винаги. Там обикновенно аристократите и богаташите вечеряха и обсъждаха новите си скъпи коли и вили. На една от големите маси в ъгъла седеше и самия Enrique "Thuglord" Lorenzzi.. около него масите бяха празни.. дали от страх.. дали от параноя. Lorenzzi бе в компанията на две хубави мадами, а срещу него седеше незивестен мъж!

Lorenzzi: "Мисля, че добре знаеш кой съм въпреки, че не сме правили бизнес заедно.."

Mr. X: "Знам кой сте.. но не знам защо ме извикахте."

Mr. X бе от хората, които минаваха директно на въпроса и се стараеха да останат в мрака.. животът на наемения убиец бе изпълнен със самота.. но и с много пари.

Lorenzzi: "Трябва така да се каже.. да премахна един човек и разбрах, че ти си най-добрият."

Mr. X: "Носи се такава мълва.. искам информацията на лист, отделно снимка и как трябва да стане. Ваш човек може да ги донесе на обществено място по мой избор.. явно знаете как да се свържете с мен затова няма да ви оставям.. адрес."

Lorenzzi се засмя леко, след което запали поредната си пура..

Lorenzzi: "Искаш ли една.. Фидел Кастро ми ги изпрати миналата седмица лично."

Mr. X: "Не пуша, но благодаря.."

Lorenzzi: "А може би си си харесал някое от момичетата срещу теб?"

Mr. X: ".. може би някой друг път.. беше ми приятно."

Mr. X остави пари за сметката си и напусна заведението без да се обръща назад. Лоренззи добре знаеше, че точно такъв човек трябва да работи за него.. но уви Mr. X работеше сам.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(01:56) Крайните квартали

Детектив Джони Фрийспуун реши веднага да излезе и да потърси нещо по новия си случай.. той не бе разследвал убийство от много време и желанието му да се занимае с това начинание сериозно бе надвило желанието му да спи.. а може би просто неможеше да заспи. Той тръгна по тъмната уличка, когато видя силует в далечината.. Силуетът му махна с ръка и задвижи крачката си към него..

Johny Freespoon (на себе си): "Това можеше единствено да бъде Стив.. или както всички в квартала го знаеха Стив Дилъра"

Johny Freespoon: "Стиви.. какво правиш тук по това време.."

Стиви дотича до него, след което се наведе да си поеме въздух. Той се закашля, след което веднага запали цигара..

Steve The Dealer: "Нали знаеш.. задачи това онова! Стиви винаги е желан от клиентки."

Johny Freespoon (на себе си): "One way ticket to the moon.. Стиви движеше с не кой да е, а самия баровец Savio Vega.. натурален колумбиец, който внасяше всичко в града."

Johny Freespoon: "Хах.. е не искам да карам фенките ти да чакат.. а и аз самия съм се запътил надолу към града."

Steve The Dealer: "Пак ще уличаваш някой, който не може да си го държи в гащите... аа.. велик си човече!"

Johny Freespoon: "Този път не Стиви.. този път не"

Фрийспуун си каза чао със събеседника си, след което се насочи надолу по улицата към най близкото такси..

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(02:48) Някъде из улиците на града

Detective Bill Rachett и партньорът му Det. Jason Kennedy се бяха запътили към неизвестна посока със служебната кола.

JFK: "Ще ми дадеш ли досието да видя на къде сме тръгнали?"

Rachett: "Кенеди.. Кенеди къде изчезна добрата стара изненада.. сега ще видиш почти стигнахме."

JFK: "Радостен си това не е на добре.. явно ще е пак някоя касапница в китайския квартал."

Rachett: "Неможеш да познаеш, кое име е написано на това досие.."

JFK: "Не може да бъде!"

Rachett: "Явно може.. приготви си жилетката защото отиваме да арестуваме самия Sonny Donetti!"

JFK се обади на жена си и и каза.. че сигурно ще закъснее.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(3:00) ....

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

Link to comment

И втория епизод беше адски интригващ.Вече и аз участвах като максимално много се кефя на образа си :) Надявам се в някой от следващите епизоди да се разбере и малко повече за мен :)

Link to comment

Еми,мога да кажа само-супер идея :clap: !Евала,че си се захванал с подобно начинание-историята засега е много интригуваща,продължавай в същият дух! :)

[url="http://imageshack.us"][img]http://img120.imageshack.us/img120/9594/mcmgsm61ya1.jpg[/img][/url]

Link to comment

Супер идея за такъв дневник.Чете се много гладко и е интересен много.Да се надяваме,че това високо качество ще се задържи и нататък

Link to comment

И двете серии бяха много добри, нямам търпение да видя какво ще стане нататък! Трудно се свиква кой кой е, но ще се оправим :). Дневника rulzzzz.

afdaf.jpg
assadsa.jpg
It`s real, it`s DAMN real... BROTHER!

Link to comment

EPISODE 3: "The Bust" (Специален Гост - mikelp като Диспечерът Франки Бишоф)

..(3:00) Пред вилата на Sonny "The Don" Donetti

Колата най-накрая спря и Кенеди грабна радиостанцията за да извика подкрепление. Рачет изглеждаше твърде спокоен за такъв голям арест. Той запали цигара и провери личният си пистолет "Барета"..

Kennedy: "Трябва ни подкрепление на адрес Stonson Road 43.. Къща 10.. По-добре изпратете повечко коли може и да стане напечено.."

Диспечер: "...Прието..край"

Kennedy: "Човече викам по-добре да ги изчакаме.."

Rachett: "Ти чакай.."

Рачет зареди пистолетът си и излезе яростно от вратата, след което се наочи към предната порта..

Kennedy (на себе си): "Подяволите защо винаги на мен се случва партьор психопат.."

Kennedy: "..Чакай подяволите идвам.."

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Междувременно в къщата..

Донети беше напрегнат както винаги. Той бе от хората, които изливаха лошото си настроение върху другите с особена бруталност.. типичен психопат. Синът му Costa "Bat Boy" Donetti бе не по малко луд. За разрешаване на проблемите си обичаше да използва своята лична бухалка.. затова и му бе измислен прякора "Bat Boy"

Sonny Donetti: "Подяволите къде е шибаното дистанционно.. нищо не мога да намеря в тази проклета къща!! Рамонннн.. къде си подяволите!!!"

Рамон: "Тук съм шефе.."

Sonny Donetti: "Виждам, не съм сляп кретен такъв! Къде е синът ми.. извикай го тук!"

Рамон: "В момента е зает.. играе билярд в игралната зала"

Sonny Donetti: "Мислиш ли, че ми пука какво прави.. извикай го тук!"

Рамон: "Играе билярд с главата на онази прокурорка.."

Sonny Donetti: "Хахаха.. thats my boy!.. И все пак го извикай.. кретен"

Сънни запали пура след като Рамон излезе от стаята и започна да чете днешния вестник... Телефонът изведнъж започна да звъни..

Sonny (викайки): "Мамка му дано не е шибания Savio Vega.. казах му миналата седмица, че няма и да му дам и цент за тази помия, която ми изпрати!"

Sonny: "Ало! Кой е това.. подяволите"

Неизвестен глас: "Няма значение кой е господин Донетти.. исках само да ви предупредя, че две ченгета идват да ви арестуват точно в този момент."

Sonny: "Какво!! Кой си ти бе!?"

Неизвестен глас: "Приемете ме като приятел и се изпарявайте от там.."

Sonny: "Виж прияте... какво затвори ми! Никой не затваря на Сънни ДОнетти.. умри гад тъпа умри!!.. Шибаняк.. Рамоннннннннннннннн!!!!!!!!!!!..."

...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Полицейски участък "Butcher Bay"

Джони "Олимпик" Фрийспуун си бе поставил като дестинация полицейския участък на града. Освен, че беше работил дълго там, той имаше и много познати, които можеха да му помогнат за новия му случай. Той знаеше, че навсяка цена трябва да намери убиеца на Палермо Роси.. човека който отряза главата му и я наби на един от коловете на кея в крайните квартали. Джони се питаше, какво е правил заможен счетоводител като Палермо в тази отдалечена част на града и кой подяволите искаше смъртта му.. все повече и повече Olimpic бе сигурен, че някоя от фамилиите е замесена... Mob Hit както се казваше на този вид убийство. Johny плати на таксиджията и слезе пред управлението.. нощта бе студена и имаше вероятноста след малко да завали дъжд.

Джони: "Ейй Франки какво става.."

Франки Бишоф: "Same 0.. same 0"

Джони: "Как са жената и децата?"

Франки Бишоф: "Създават ми нерви както винаги.."

Джони: "Нещо "горещо" при вас тази вечер?"

Франки: ".. Дам.. може да се каже, че има нещо бая горещо.."

Джони: "Нека да позная.. Рачет е поел случая.."

Франки: "Кой друг човече.. кой друг.. ти никога не си го харесвал, защо така.. той е добро ченге.."

Джони: ".. не знам явно нещо не ми е приятен.. получавам някакво странно чувство в стомаха когато го видя, но може и да е от престоялия сок, който пих миналата седмица... виж имам нещо за теб.. ще можеш ли да го прегледаш и да ми дадеш нещо за този човек."

Франки: "Подяволите Джони.. могат да ме уволнят за това.."

Джони: "Като гледам и по-добре.. знаеш, че си ми длъжник и ми трябва малко помощ.. какво ще кажеш"

Франки: "Какво мога да кажа винаги ме оставяш без особен избор.."

Джони: "Мерси човече задължен съм ти.. Поздрави Сисил от мен"

Франки: "Да бе.."

Олимпик се запъти към вратата, когато пред него изникна не кой да е, а самия Савио Вега..

Фрийспуун: "Савио Вега... срещаме се на много нетипично място.."

Вега: "Някой е обрал апартамента ми.. можеш ли да повярваш.. някой се ебава със Савио Вега! Аз познавам хора.. никой не трябва да се заяжда така с мен!"

Фрийспуун: "Ке ти мине.. преди малко видях причтелчето ти Стиви.. заминаваше по "поръчки"

Вега: "не знам за какво говориш.. и все пак си мери приказките Фрийспуун.. не е много мъдро да си правиш проблеми с човек като мен"

Савио Вега.. типичен сводник.. долнопробен червей който смучеше парите от бедните и в същото време ги тровеше с евтин наркотик. Мислише си, че притежава града заради връзките си, но всъщност никоя от фамилиите не го харесваше.. просто им бе необходим за да правят пари. Въпреки това Вега имаше хора, с които можеше да оправи почти всеки един проблем из западната част. Олимпик се усмихна и излезе от участъка, когато телефона му звънна..

Джони: "Ало.."

Рики Санторо: "Чух, че си поел нов случай брато.."

Джони: "Рики, копеле надуто от къде изнамери такава мацка.. мислех, че си падаш само по "loco" момиченцата в квартала.."

Рики Санторо: "Дълга история, познавах съпруга и.. преди да стане тази касапница.. задължен съм и Джони, трябва да се погрижиш!"

Джони: "Вече започнах..след като утре взема досието му ще направя генерално разследване и знаеш.."

Рики Санторо: "Отбий се и утре удома имам да ти казвам нещо важно.. не е за по телефона"

Джони: ".. Ок.. ще мина след обяд някъде айде до утре"

Джони прибра телефона си и се запъти към таксито.. утре го чакаше голям ден.. Докъто в друга част на града детективите от отдел убийства бяха готови да нахлуят в дома на един от най-големите гангстери в града.. дали щеше всичко да мине по вода с психопат като Сънни Донетти.. надали!..

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

Link to comment

И този епизод беше страхотен!Хареса ми абсолютно всичко,но все още неизвестността е голяма и няма много,много какво да се коментира.Интересно ми е дали Сони Донети ще успее да се измъкне от капана,който му приготвиха и също така кой ли беше човека,който го предупреди?! :ph34r:

Link to comment

The rage is going strong :) .И третата част беше на голямото ниво на предишниите две,въпросителни останаха,появиха се и още.Интересно е кой предупреди Дънети...Аз смятам,че е някой корумпиран полицай или нещо такова :) .Очаквам четвъртата част...

[url="http://imageshack.us"][img]http://img120.imageshack.us/img120/9594/mcmgsm61ya1.jpg[/img][/url]

Link to comment

Чак сега видях тази тема, уникат. Много интересни първи 3 епизода, дано да продължи така :). Браво, Кennedy !

3xTNA prediction champion 3xWWE prediction champion 1xUniversal champion 6xPrediction tag team champion

Link to comment
The Olimpic Hero

Sonny Donetti rulezz,надявам се да се развие по още по-злобен начин образът му.Дано и да се измъкне от ченгетата,хаха.Кой ли наистина го предупреди...историята засега е супер. :)

               

Link to comment

И на мен ми се видя доста забавно-има някакво ноар усещане,малко ала Макс Пейн/Син Сити...Ще го чета-браво.

Колкото до имената не ми пука,кой кой е от форума-историята е интересна а и моя образ лесно се помни-едва ли ще блестя с много акъл :D

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...