G Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Кои според вас бяха най-забавните сегменти в кеча до сега през последните години? Стремете се да са от периода (2006-2007).. не по рано Ето от мен нещо.. Mike Kruel като шампион в OVW.. Просто супер забавен heel е с Team America и всичко Трябва да се гледат 2-та сегмента.. 1-ния, в който взема титлата от Kozlov, а другия с Пол Бърчил. The True American Hero strikes again.. Сегментите с Kevin Nash & Paparazzi Pro. бяха също много забавни.. не очаквах да пожънат такъв успех.. но класики като "and From the land of anabolics.. Sonjay Dutt" няма как да останат незабелязани Сегментите с Кърт като heel champ в TNA.. предполагам, че няма смисъл да казвам защо Christian Cage и коалицията - Много добра идея да съберат Кейдж с групичка и да правят добри и забавни сегменти.. евала на TNA за това. John Cena burries Kennedy - Въпреки, че много от вас не харесват Сина.. момчето си има голяма харизма и сегмента, в който "зарови" Кенеди с шегички за името му беше бая забавен. DX returns - Въпреки, че този период в WWE не ми хареса, не мога да отрека, че имаше няколко забавни сегмента с тях.. особено когато се правиха на Винс и Шейн и когато имаше "награда" за главите им. За това се сещам в момента.. пишете и вие какво ви е било най-забавно през последните години. Quote Link to comment
Radox Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 DX се ебава със Spirit Squad Dating game-а на Уилям Ригъл DX изкарва Ортън гей BOD пускат фалшив ентранс на Fists of Rage :lol: Quote Link to comment
BiZkiT Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 = John Cena - Просто понякога прави супер забавни промота = Kurt Angle - В момента той е най-забавния и в двете федерации. = Paparazzi pro. - Няма такъв смях с тези. = AJ Styles - Според мен Christian & Tomko не са толкова забавни колкото AJ.Вярно,че се прави на супер гляпав,но на мен ми е много смешен. = DX - малко изтъркано,но пак си е забавно Quote Link to comment
G Posted August 14, 2007 Author Share Posted August 14, 2007 BOD пускат фалшив ентранс на Fists of Rage BOD > DX & nWo откъм сегменти... какво да се прави рулираме :D Quote Link to comment
DjPetko Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 WWE Idol беше забавно :cool2: Quote [center][color="#ffc0cb"] [size=6][color="#483d8b"][s]Flair[/s][/color][/size][/color] [img]http://www.wwfchamps.com/wallpaper/thumbnails/Shane_Douglas_1.jpg[/img] [/center] [color="red"][size=18][center][size=7][b][font="Impact"][color="#ffa500"]Flair[/color] [color="#0000ff"]is[/color] dead [color="#000000"]![/color][/font][/b][/size] [/center][/size][/color] Link to comment
Big Evil Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 айде аз като умник да дам две-три по-различни предложения. EMO Jimmy Jacobs/Lacey/Colt segments - те на това викам аз забавно! А да, забравих, "истински" забавно, не като някое "готино" промо на някой cool heel/face. Е, и нямаше "ти не мож ме видя", ама все пак ми беше забавно. "Sweet 'n' Sour" Inc. - Суийни прави гениални промота... няма нищо по хубаво от образ, който пародира превъзнесените мейстрийм промота Good Times, Great Memories with Colt Cabana - най-забавните моменти в историята на РОХ станаха там. Е, сега Колт ще почне ново шоу - Good Jobs, Great LOw carding Бтв, личният ми фаворит от сегментите е тоя с Carnage Crew! Dark Breed/Order of The Neo-Solar Tempel/Ultramantis Black promos(Chikara) - надали някой тук знае за кой става дума... но това е един от най-забавните уъркъри на инди сцената. Всъщност образът му на хартия е страшно зле, но изпълнението е велико... и едно споменаване като лично предпочитание. Не е особено забавно, но ми е смешно на мен лично - "the toothless" Mark Brsicoe - man up bro!... Quote [img]http://i21.photobucket.com/albums/b290/-CaPtAiN_cHaRiSmA-/f24afa9a.png[/img] [color="#990000"]HAIL SABIN[/color] Link to comment
Recommended Posts