Jump to content

Най-забавни сегменти в кеча през последните години?

G

Recommended Posts

Кои според вас бяха най-забавните сегменти в кеча до сега през последните години? Стремете се да са от периода (2006-2007).. не по рано

Ето от мен нещо..

Mike Kruel като шампион в OVW.. Просто супер забавен heel е с Team America и всичко ;) Трябва да се гледат 2-та сегмента.. 1-ния, в който взема титлата от Kozlov, а другия с Пол Бърчил. The True American Hero strikes again..

Сегментите с Kevin Nash & Paparazzi Pro. бяха също много забавни.. не очаквах да пожънат такъв успех.. но класики като "and From the land of anabolics.. Sonjay Dutt" няма как да останат незабелязани :D

Сегментите с Кърт като heel champ в TNA.. предполагам, че няма смисъл да казвам защо

Christian Cage и коалицията - Много добра идея да съберат Кейдж с групичка и да правят добри и забавни сегменти.. евала на TNA за това.

John Cena burries Kennedy - Въпреки, че много от вас не харесват Сина.. момчето си има голяма харизма и сегмента, в който "зарови" Кенеди с шегички за името му беше бая забавен.

DX returns - Въпреки, че този период в WWE не ми хареса, не мога да отрека, че имаше няколко забавни сегмента с тях.. особено когато се правиха на Винс и Шейн и когато имаше "награда" за главите им.

За това се сещам в момента.. пишете и вие какво ви е било най-забавно през последните години.

DX се ебава със Spirit Squad

Dating game-а на Уилям Ригъл

DX изкарва Ортън гей

BOD пускат фалшив ентранс на Fists of Rage :lol:

35izpu1.jpg

= John Cena - Просто понякога прави супер забавни промота :)

= Kurt Angle - В момента той е най-забавния и в двете федерации.

= Paparazzi pro. - Няма такъв смях с тези.

= AJ Styles - Според мен Christian & Tomko не са толкова забавни колкото AJ.Вярно,че се прави на супер гляпав,но на мен ми е много смешен.

= DX - малко изтъркано,но пак си е забавно

WWE Idol беше забавно :cool2:

[center][color="#ffc0cb"]
[size=6][color="#483d8b"][s]Flair[/s][/color][/size][/color]

[img]http://www.wwfchamps.com/wallpaper/thumbnails/Shane_Douglas_1.jpg[/img]
[/center]
[color="red"][size=18][center][size=7][b][font="Impact"][color="#ffa500"]Flair[/color] [color="#0000ff"]is[/color] dead [color="#000000"]![/color][/font][/b][/size]
[/center][/size][/color]

айде аз като умник да дам две-три по-различни предложения.

EMO Jimmy Jacobs/Lacey/Colt segments - те на това викам аз забавно! А да, забравих, "истински" забавно, не като някое "готино" промо на някой cool heel/face. Е, и нямаше "ти не мож ме видя", ама все пак ми беше забавно.

"Sweet 'n' Sour" Inc. - Суийни прави гениални промота... няма нищо по хубаво от образ, който пародира превъзнесените мейстрийм промота :D

Good Times, Great Memories with Colt Cabana - най-забавните моменти в историята на РОХ станаха там. Е, сега Колт ще почне ново шоу - Good Jobs, Great LOw carding :) Бтв, личният ми фаворит от сегментите е тоя с Carnage Crew!

Dark Breed/Order of The Neo-Solar Tempel/Ultramantis Black promos(Chikara) - надали някой тук знае за кой става дума... но това е един от най-забавните уъркъри на инди сцената. Всъщност образът му на хартия е страшно зле, но изпълнението е велико...

и едно споменаване като лично предпочитание. Не е особено забавно, но ми е смешно на мен лично - "the toothless" Mark Brsicoe - man up bro!...

[img]http://i21.photobucket.com/albums/b290/-CaPtAiN_cHaRiSmA-/f24afa9a.png[/img]
[color="#990000"]HAIL SABIN[/color]