Radox Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 1. Как върви ремонта? Успя ли да "заличиш" щетите? Ремонта приключи преди месец,а най-хубавато е,че големи щети нямаше и сега не личи,че имало нещо.Знам,че това е атентат от Russo , но за негово съжеление съм още тук и продължава да мразя неговия лош букинг. 2. Според теб кой би бил най-добрия сценарии за завръщането на Гробаря и продължаването на кариерата му до Кечмания 24? Както се знае отново ще го видим да възкръсва и сигурно ще започне вражда със Mizzark Henry,но имайки предвид настоящото състояние в SD ще най-добре да се насочи към титлата и да я отнеме от тогавашния шампион Khali или Batista,но имайки предвид,че е враждувал и със и двамата няма да се получи нещо невиждано,но да не започва нова вражда с някой от тях,ако може да му се намери някой временен противник и да се чака завръщането на Edge за да започне вражда с него. 3. Следиш ли TNA и ако да, кое в тази федерация ти допада най-много? Значи честно да ти кажа тук доста труден въпрос ми даде,но ще се опитам да отговоря мога да напиша доста какво не ми харесва.Например всички титли на линия в един мач,враждата без край Roode-Young и техния мач номер 4141455,цялата вражда Angle-Joe плюс развода на Angle,но мисля да спра дотук.Може да се каже,че ми харесва малко враждата между Steiners и 3D,но чак толкова,все пак и двата отбора са минали най-добрите си години,а face turn-a на Scott Steiner ми се вижда малко бозав плюс цялата му обич за пуерториканците,но винаги е хубаво да видиш легендарен отбор като Steiners.Очевидно следя TNA. 4. Колко често с HEIDENREICH пиете бирички и къде обичате да ходите? Зависи когато сме свободни,но сега често се случва да се разминаваме понеже и двамата ходим на работа.Колегата Reich ми показа едно хубаво кръчме във Студентски Град където е приятно и евтино,а преди бяхме редовно в Гюлето да пием,но за съжеление го затвориха.Сега тъкмо се връщам от Студентски Град и гледам,че си ми пратил въпросите за клетката. 5. На какво се дължи внезапната промяна в мнението ти за Сина - все пак преди ти не можеше да го понасяш, доведе PAC в България, а сега си по-скоро позитивно насочен към него? Мнението ми за Cena се промени след като започна враждата му със Edge,която беше много добра и ни предостави много добри мачове и сегменти,но Cena не спря дотук като продължи да прави много солидни мачове послевдва и враждата с Umaga,която доведе отново добри мачове,но Cena пак продължи нагоре като ни предостави с Michaels мачове,които са много силни кандидати за мач на годината.Също доказа,че качеството на тези мачове не се дължи само на противниците му,а и на него имайки предвид как изнесе Khali във цялата им вражда.Както и факта,че се раздели със рап образа си. 6. Какво бъдеще го очаква бранда ECW и въобще какво е мнението ти за него? За съжеление това бъдеще не е светло в целия roster има точно двама човека и те са Punk и Morrison,които са използвани правилно със този тънък roster сме принудени да гледаме едни и същи мачове всяка седмица,спомнте си колко пъти са се срещали Punk и Richards,а и те не са единствения пример затова,но очевидно тук има по-голям проблем и той се казва Dave Lagana,които не успява да ни предостави добри вражди и факта е на лице,че от доста време не се случвало нещо интересно,което прави периода на Heyman начело на brand-а напрова прекрасен.Друг голям пример за лошото управлениe на Lagana е провалената вражда между Punk и NB,която започна много добре и беше най-интересното нещо в ECW като доста напомняше за Rock и Nation Of Domination,но за съжление се избърза с враждата,която можеше да продължи месеци,а беше прекратена за две седмици.Най-добре ще бъде brand-a да бъде затворен,които звезди стават да бъдат пратени в SD,които се нуждае от голямо подкрепление. 7. Кой е най-най-най-любимият ти кеч-турнир, който някога си гледал? Тук няма спор,че най-любимият ми турнир е IYH-Canadian Stampede,които наскоро гледахме с Reich.Един невероятен турнир където всички мачове са с четири звезди,а накрая триумфира Hart Foundation начело с Bret,а американците са пребити под бурните освирквания на канадците. 8. Как върви образованието? Къде следваш сега и какво? Добре върви сега ще бъда втора година,а иначе следвам Компютърни Мрежи в колеж,а през третата година ще се местя в НБУ. 9. Мислиш ли, че Брет Харт получи това, което трябва в WCW и като цяло, доволен ли си от booking-а му там? За съжеление почти не беше използван правилно доста дълго време го държаха в midcard-a за да може Hogan да участва в колкото се може повече main event-и,все пак след почти две години никъде най-накрая спечели световната титла,която не загуби в мач,а после последва и "mule kick",които прекрати кариерата на Bret. 10. Защо не гласуваш в "BWC's most valuable user"? лол Понеже съм зает за съжеление трябва да ходя на работа. Следващата седмица гост ще бъде един от най-активните членове на форума, ветерана ... Diamond Dog ;) Quote
UltraMadd Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Просто поредното добро издание. Не виждам какво друго мога да кажа. Quote
BORKO_10 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Интересно издание Другата седмица очаквам също да е много добро. Quote
Shawn_Michaels Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Интересно издание отново,но честно казано съм чел и по-добри въпросите не бяха сякаш много добре подготвени,иначе като цяло става :) Quote "Doin' what I want to do, When I want to do it."
Recommended Posts