G Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 Според вас коя беше най-лошата мейнстрийм вражда (в TNA & WWE) през последните 2 години? Давайте и аргументи за избора си.. Моят избор за най-лоша е Кейн vs Кейн Freakin Deacon, който до колкото разбрах беше фалшивия Кейн въобще не се представи на ниво и враждата сама по себе си съкваше. Въпреки интересните 2,3 клипа, буукинга беше много смотан и не създаде това, което искаха WWE да пресъздадът и в последствие да изкарат от този feud. Vince vs Trump е другият feud, който въобще не ми хареса. Идеята в началото беше до някъде добра, но някак си не се получи въпреки heat-a между двамата. Тръмп не вложи много в това и Винс трябваше да изкара почти целия feud by himself За мачовете между Умага и Лашли няма какво толкова да се коментира. Quote Link to comment
Radox Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 Ти луд ли си бе? Как Кейн срещу Кейн ще е най-лошата? Толкова много помии имаше през последните 2 години, че направо не може да се определи коя от тях съкваше най-яко. Quote Link to comment
G Posted July 27, 2007 Author Share Posted July 27, 2007 Ти луд ли си бе? Как Кейн срещу Кейн ще е най-лошата? Толкова много помии имаше през последните 2 години, че направо не може да се определи коя от тях съкваше най-яко. Може просто за нея се сещам най-добре в момента Quote Link to comment
KZL Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 Сега се сещам за една отвратителна,ако не се лъжа между Tomko и Stevie Richards,който се правеше на жена,освен това в микса бяха забъркани и Trish и Victoria.Простотия до шия. :) Quote Link to comment
Team_Xtreme Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 Сега се сещам за една отвратителна,ако не се лъжа между Tomko и Stevie Richards,който се правеше на жена,освен това в микса бяха забъркани и Trish и Victoria.Простотия до шия. Quote [img]http://i.data.bg/07/07/25/476304_orig.jpg[/img][img]http://i.data.bg/07/07/08/452917_orig.jpg[/img][img]http://i.data.bg/07/07/25/476307_orig.jpg[/img] Link to comment
Veetor Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 Отговори пак си цитат, моля те! Quote Gonna fly this boat to the moon somehow First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry. Link to comment
Xplode Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 Те по принцип не са малко, но хайде и аз залагам на Винс vs Тръмп.Просто със това "битката на милярдерите"... Quote Link to comment
Old_school Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 Според мен враждата между Vince & Trump беше най-добре билдваната вражда за Кеч-мания 23. Мисля си, че най-лошата вражда от 2 години насам беше Booker vs Batista... Като говоря за главни вражди. От нея не лъхаше никаква свежест... Всяка седмица гледахме Lashley/Batista vs Booker/Regal/Finlay... Беше ми адски скучна и безинтересна вражда... Quote Link to comment
Brock_Lesnar Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 Една от най-слабите вражди за последните 2 години, която веднага ми изплува в ума, е тази между Еди Гереро и Рей Мистерио. Не стига, че през цялата 2005 до КечМания се биеха заедно, после започанаха да се бият и помежду си. Враждата не че беше толкова лоша или пък правеха слаби мачове, но просто след третия вече ми беше дошла до гуша. Прекалено начесто се биеха и то с един и същ изход - победа за Мистерио. Мачовете бяха много сходни и много бързо ми писнаха, но сега вече две години по-късно с удоволствие бих изгледал някой от тях :) Quote Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦 Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE: vs Edge vs Benoit vs Triple H vs Eddie vs HBK vs Austin vs Cena vs Lesnar vs The Rock Най-доброто за годината от WWE: 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Link to comment
Unforgiven Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 Една от най-слабите вражди за последните 2 години, която веднага ми изплува в ума, е тази между Еди Гереро и Рей Мистерио. Не стига, че през цялата 2005 до КечМания се биеха заедно, после започанаха да се бият и помежду си. Враждата не че беше толкова лоша или пък правеха слаби мачове, но просто след третия вече ми беше дошла до гуша. Прекалено начесто се биеха и то с един и същ изход - победа за Мистерио. Мачовете бяха много сходни и много бързо ми писнаха, но сега вече две години по-късно с удоволствие бих изгледал някой от тях Поради подобни причини ми беше доскучало от последната вражда в WWE между Booker T и Chris Benoit. Не че не се стараеха, просто твърде много мачове бях гледал между тях преди това. Quote Link to comment
Brock_Lesnar Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 Поради подобни причини ми беше доскучало от последната вражда в WWE между Booker T и Chris Benoit. Не че не се стараеха, просто твърде много мачове бях гледал между тях преди това. Да, точно така, това определено е другата вражда, от която ми се доповръща, почти 10 мача изиграха за няколко месеца :down: Quote Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦 Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE: vs Edge vs Benoit vs Triple H vs Eddie vs HBK vs Austin vs Cena vs Lesnar vs The Rock Най-доброто за годината от WWE: 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Link to comment
The_Impact_Player Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Brock Lesnar vs Goldberg...Това просто ме отвръщаваше..по глупави сегменти не можеше да има...и мача на Ресълмания с оправдание публиката викаше "This match sux.." Или нещо подобно Quote [img]http://i.data.bg/07/10/28/634932_orig.jpg[/img] Link to comment
DjPetko Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 (edited) Според мен не може да се каже, защото през последните 2 години 40-50% от враждите съкваха... Edited July 31, 2007 by DjPetko Quote [center][color="#ffc0cb"] [size=6][color="#483d8b"][s]Flair[/s][/color][/size][/color] [img]http://www.wwfchamps.com/wallpaper/thumbnails/Shane_Douglas_1.jpg[/img] [/center] [color="red"][size=18][center][size=7][b][font="Impact"][color="#ffa500"]Flair[/color] [color="#0000ff"]is[/color] dead [color="#000000"]![/color][/font][/b][/size] [/center][/size][/color] Link to comment
Vampire_Girl Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Всяка вражда с Кали е била глупава от самото му появяванв(като връх Кели-Сина), единствено се дишаше Кали-Кейн, но едва-едва! Quote Никога не подценявай себе си,но позволи на другите да те подценят. И да опиташ-също е победа! Link to comment
rawhide Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Brock Lesnar vs Goldberg...Това просто ме отвръщаваше..по глупави сегменти не можеше да има...и мача на Ресълмания с оправдание публиката викаше "This match sux.." Или нещо подобно Build-up-a на тая вражда според мен си беше на шест... А това, че накрая мачът се получи sh*t си беше хептен друга работа.. И да.. Eddie срещу Rey Rey не беше лоша вражда.. Просто от един момент нататък почна да става твърде прекалено lame... Иначе аз гласувам за Rhino-AJ Styles.. Нещо така или иначе тая вражда не успя да ме грабне.. Да не говорим,че двамата нямаха никаква химия помежду си на ринга... Quote Link to comment
chipp Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 John Cena VS Khali - беше мега проста вражда :thumbsdown: или друга вражда която просто неможа да ме заинтригува е Christy Hemme/и отборите и vs VKM Quote Link to comment
Kalata Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Лутър Рейнс срещу The Undertaker... Quote Link to comment
Recommended Posts