Jump to content

Най-лоша вражда през последните 2 години?

Recommended Posts

Според вас коя беше най-лошата мейнстрийм вражда (в TNA & WWE) през последните 2 години? Давайте и аргументи за избора си..

Моят избор за най-лоша е Кейн vs Кейн ;) Freakin Deacon, който до колкото разбрах беше фалшивия Кейн въобще не се представи на ниво и враждата сама по себе си съкваше. Въпреки интересните 2,3 клипа, буукинга беше много смотан и не създаде това, което искаха WWE да пресъздадът и в последствие да изкарат от този feud.

Vince vs Trump е другият feud, който въобще не ми хареса. Идеята в началото беше до някъде добра, но някак си не се получи въпреки heat-a между двамата. Тръмп не вложи много в това и Винс трябваше да изкара почти целия feud by himself ;) За мачовете между Умага и Лашли няма какво толкова да се коментира.

Ти луд ли си бе? Как Кейн срещу Кейн ще е най-лошата? Толкова много помии имаше през последните 2 години, че направо не може да се определи коя от тях съкваше най-яко.

35izpu1.jpg

Ти луд ли си бе? Как Кейн срещу Кейн ще е най-лошата? Толкова много помии имаше през последните 2 години, че направо не може да се определи коя от тях съкваше най-яко.

Може просто за нея се сещам най-добре в момента

Сега се сещам за една отвратителна,ако не се лъжа между Tomko и Stevie Richards,който се правеше на жена,освен това в микса бяха забъркани и Trish и Victoria.Простотия до шия. :)

Team_Xtreme
Сега се сещам за една отвратителна,ако не се лъжа между Tomko и Stevie Richards,който се правеше на жена,освен това в микса бяха забъркани и Trish и Victoria.Простотия до шия. :)

[img]http://i.data.bg/07/07/25/476304_orig.jpg[/img][img]http://i.data.bg/07/07/08/452917_orig.jpg[/img][img]http://i.data.bg/07/07/25/476307_orig.jpg[/img]

Отговори пак си цитат, моля те!

Gonna fly this boat to the moon somehow

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.

If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry.

Те по принцип не са малко, но хайде и аз залагам на Винс vs Тръмп.Просто със това "битката на милярдерите"...

Според мен враждата между Vince & Trump беше най-добре билдваната вражда за Кеч-мания 23. :)

Мисля си, че най-лошата вражда от 2 години насам беше Booker vs Batista... Като говоря за главни вражди. От нея не лъхаше никаква свежест... Всяка седмица гледахме Lashley/Batista vs Booker/Regal/Finlay... Беше ми адски скучна и безинтересна вражда...

Brock_Lesnar

Една от най-слабите вражди за последните 2 години, която веднага ми изплува в ума, е тази между Еди Гереро и Рей Мистерио. Не стига, че през цялата 2005 до КечМания се биеха заедно, после започанаха да се бият и помежду си. Враждата не че беше толкова лоша или пък правеха слаби мачове, но просто след третия вече ми беше дошла до гуша. Прекалено начесто се биеха и то с един и същ изход - победа за Мистерио. Мачовете бяха много сходни и много бързо ми писнаха, но сега вече две години по-късно с удоволствие бих изгледал някой от тях :)

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Една от най-слабите вражди за последните 2 години, която веднага ми изплува в ума, е тази между Еди Гереро и Рей Мистерио. Не стига, че през цялата 2005 до КечМания се биеха заедно, после започанаха да се бият и помежду си. Враждата не че беше толкова лоша или пък правеха слаби мачове, но просто след третия вече ми беше дошла до гуша. Прекалено начесто се биеха и то с един и същ изход - победа за Мистерио. Мачовете бяха много сходни и много бързо ми писнаха, но сега вече две години по-късно с удоволствие бих изгледал някой от тях :)

Поради подобни причини ми беше доскучало от последната вражда в WWE между Booker T и Chris Benoit. Не че не се стараеха, просто твърде много мачове бях гледал между тях преди това.

Brock_Lesnar

Поради подобни причини ми беше доскучало от последната вражда в WWE между Booker T и Chris Benoit. Не че не се стараеха, просто твърде много мачове бях гледал между тях преди това.

Да, точно така, това определено е другата вражда, от която ми се доповръща, почти 10 мача изиграха за няколко месеца :down:

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

The_Impact_Player

Brock Lesnar vs Goldberg...Това просто ме отвръщаваше..по глупави сегменти не можеше да има...и мача на Ресълмания с оправдание публиката викаше "This match sux.." Или нещо подобно

[img]http://i.data.bg/07/10/28/634932_orig.jpg[/img]

Според мен не може да се каже, защото през последните 2 години 40-50% от враждите съкваха...

Edited by DjPetko

[center][color="#ffc0cb"]
[size=6][color="#483d8b"][s]Flair[/s][/color][/size][/color]

[img]http://www.wwfchamps.com/wallpaper/thumbnails/Shane_Douglas_1.jpg[/img]
[/center]
[color="red"][size=18][center][size=7][b][font="Impact"][color="#ffa500"]Flair[/color] [color="#0000ff"]is[/color] dead [color="#000000"]![/color][/font][/b][/size]
[/center][/size][/color]

Vampire_Girl

Всяка вражда с Кали е била глупава от самото му появяванв(като връх Кели-Сина), единствено се дишаше Кали-Кейн, но едва-едва!

Никога не подценявай себе си,но позволи на другите да те подценят.

И да опиташ-също е победа!

Brock Lesnar vs Goldberg...Това просто ме отвръщаваше..по глупави сегменти не можеше да има...и мача на Ресълмания с оправдание публиката викаше "This match sux.." Или нещо подобно

Build-up-a на тая вражда според мен си беше на шест... ;) А това, че накрая мачът се получи sh*t си беше хептен друга работа.. И да.. Eddie срещу Rey Rey не беше лоша вражда.. Просто от един момент нататък почна да става твърде прекалено lame... :)

Иначе аз гласувам за Rhino-AJ Styles.. Нещо така или иначе тая вражда не успя да ме грабне.. Да не говорим,че двамата нямаха никаква химия помежду си на ринга...

John Cena VS Khali - беше мега проста вражда :thumbsdown:

или друга вражда която просто неможа да ме заинтригува е

Christy Hemme/и отборите и vs VKM