Jump to content

Помните ли първият кеч мач, който гледахте?

nWoHulkster

Recommended Posts

Това не мога да си спомня напълно. Имам само някои догатки ..... мисля че беше мач на Sting или DDP но със сигорност беше от WCW.

The Olimpic Hero

Ами доколкото си спомням е нещо от WCW,но с точност не мога да кажа кой е мача.А първият мач,който наистина си спомням е един мач на The Undertaker vs Stone Cold от 1997.

Ами Стинг се биеше срещу някой но непомня кой.Именно заради Стинг кеча ми стана доста интересен.

Подписът е намален поради нарушаване на правилата за размер.
[img]http://img73.imageshack.us/img73/8366/lost19pa0wm.png[/img]

Първия мач който гледах е от SURVIVOR SERIES 91-Bret Hart,British Bulldog,Rowdy Piper &Virjil vs. Ric Flair,Ted Dibiase,Mountie &Warlord.

За тези които ги интересува победи отбора на Флеър(само той оцеля)

Беше мач от WCW от едно обикновенно шоу, отборен мач на един грамаден дебелак (по-късно разбрах, че се казва Avalanche) и един нисък рус чието име сега ми бяга (май беше Дейв Съливън ако не се лъжа) срещу двама джобера. Тогава нито знаех какво е джобер, нито дори си помислях, че не се бият на истина и останах като гръмнат как дебелака разхвърля двамата си опоненти :)

И аз не си спомням точно. Ама май беше нещо от WCW и ако не се лъжа, го хванах някъде през 1997-98 по DSF. Тогава яко се кефех, защото си мислех, че се бият наистина. Пък и един от тях много ме изкефи, защото беше с маска (обаче не мога да гарантирам, че е бил Мистерио). Спомням си, че някъде тогава виждах и Психозис (неговата маска може ли да я обърка човек :) ). Ми това е. След това го хващах още няколко пъти по DSF, а започнах да го гледам редовно, когато започнаха да го дават по БТВ.

Posted Image

Трябва да е било нещо от WWE от късната 1997-ма. Почти сигурен съм, че Тейкър преби някой, но кой точно не помня ... :)

35izpu1.jpg

Хълк Хоган срещу някакъв друг '97 - '98 година някъде :?

[img]http://www.obsessedwithwrestling.com/pictures/03/teamextreme.jpg[/img]

Някой от мачовете в Япония,но кой точно не помня. :( После чак започнах да гледам Saturday night в WCW.Значи първите мачове които съм гледал най-вероятно са били 1992 година ;)

Ледения vs Скалат просто като го гледах тоя мач просто започнах да гледам кеча сяка вечер

[img]http://i75.photobucket.com/albums/i303/TheLivingLegend/Pyros%20Banners/DXBanner.jpg[/img]

не точно, но като първи ранен спомен ми е Дизела... :)

Gonna fly this boat to the moon somehow

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.

If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry.

няма начин да си спомням ... било е толко отдавна ...

"When I go down, I'm takin' everybody with me, and I'm going out in a blaze of glory!"

[img]http://i30.tinypic.com/2yy1nvs.gif[/img]

Имам смътни спомени...Беше доста отдавна и нищо не разбирах от кеч.Биха се Еди Гереро срещу Чайна срещу Кърт Енгъл.Гереро взе титла някаква.

Понеже съм фен на анимационните филмчета си помислих,че Енгъл е Капитан Америка :w :lol:

WrestlingGod

Ами аз започнах да виждам изключителната грациозност в движенията и стила на кеч на всеобщия ни любимец John Bradshaw Layfield миналата година когато разказа играта на оня испанеца Гуереро :!

i28.tinypic.com/2whias5.jpg

ЛЕЙФИЙЛД ДА Е НА ПОМОЩ НА ТОВА РАЗХАЙТАНО, ПЪЛНО С АШЛАЦИ, ПОКОЛЕНИЕ МЛАДЕЖИ!

Ами аз започнах да виждам изключителната грациозност в движенията и стила на кеч на всеобщия ни любимец John Bradshaw Layfield миналата година когато разказа играта на оня испанеца Гуереро :!

1-во: Пита се за първия кеч мач, който си гледал, а не първия мач на твоя любимец ;)

2-ро: JBL никога не е разказвал играта на Гереро. JBL спечели титлата благодарение на Енгъл, който промени победителя, защото така били правилата.

3-то: ЕДИ ГЕРЕРО НЕ Е ИСПАНЕЦ ;)

Posted Image

1-во: Пита се за първия кеч мач, който си гледал, а не първия мач на твоя любимец ;)

Е човека сигурно има предвид, че 1-вия кеч мач, който е гледал е на JBL и затова му е и любимец. :)

Е човека сигурно има предвид, че 1-вия кеч мач, който е гледал е на JBL и затова му е и любимец. :)

Като се замисля, може и да си прав :) Ама ми е чудно как точно в JBL e видял "изключителна грациозност в движенията и стила на кеч" :blink:

Posted Image

Трудно, бих казал ;).

Първия кеч мач, дето аз съм гледал, е през 199и-някоя-си. Беше Стиг и Лекс Лугър срещу Рик Флеър и Гиганта. Тогава много му се кефех на Флеър - който го хване, го спуква от бой, докато Гиганта едва-едва го местеха от мястото му. :)

14vijko.gif

А бе не съм много сигурен ама беше май Кейн Срещу Ледения в клетка и тогава много се надъхах:)

30secondstomars

Kurt Angle vs Eddie Guerrero - SmackDown 2000, мисля, че беше към август месец.

[img]http://img514.imageshack.us/img514/4711/stephsiggyjg3.jpg[/img]

Лита и Скалата срещу Стефани и Трите Хикса. Ей, тоя мач много ме зариби. Беше от Raw по BTV, ама не си спомням точно кой.

Всъщност аз веднъж като по малък случайно попаднах на Хълк Хоган (сигурно от Raw някакъв, защото въжетата бяха червени, пък ба ли маа му :blink: ). Ама не го изгледах изобщо. Само погледнах една минута и ми се видя някакво ... абе, не го схванах. Очаквах тогава нещо като бокс и бла бла бла :) . Затова не го броя. Лита и Скалата срещу Стефани и Хиксовете.

"... But It's Not Like
If You Don't Know
You're Dreaming
It's Just That
It's Aways Sometime
That Time When
It Just Feels Right
I Don't Know What It Is
But it Just Feels Right ..."
[img]http://web.hit.bg/resoursesdadee2/Di_O4o.gif[/img]