Radox Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 AN EVENING WITH THE WRESTLING GOD ... В тази гореща юлска вечер съм поканил един наистина шокиращ гост в Клетката. Той е една от най-обсъжданите и мистериозни личности във форума през последните дни. Надявам се да ви е интересно в компанията на невероятният, единственият, неповторим, уникален WrestlingGod! Искрено се надявам металните стени на клетката да не се разтопят от срам при вида на това величие! 1. Здравейте, ваше сиятелство. Какво е мнението Ви за нашия скромен форумец? Има какво да се желае, драги. Но все пак забелязвам даден напредък, най-вече поради стартирането на моята нова рубрика - Пантеона на Боговете. Приех тази относително слаба покана да участвам в това предаване не защото аз си пилея времето да го следя, а защото като един истински Бог желая всичко най-добро на свойте почитатели. Дано един ден твоята така икономично наречена "Клетка" се доближи поне малко до моя Пантеон. 2. Кой от принизените ни Модератори според вас най-много заслужава да бъде изключен от висшето съсловие на хората, поддържащи форума, поради своеволия? До скоро бих казал Radox, защото този сополанко продължаваше да ме унижава в своето така наречено диаръ. Но след елементарната ми победа над онова хлапе Ремус съм склонен да простя на автора на диаръто. 3. Какви автомобили предпочитате да си закупувате - ръчна или машинна изработка и коя е любимата Ви марка? Ръчна, разбира се. Не мога да си позволя да се возя на нещо, на което се возят хиляди други. Всъщност, не мисля, че въпросът изобщо подлежи на коментар. Та как биха го приели мойте почитатели да се возя на нещо така обикновено като колите, които просто се правят от някакви жалки хора без проспекти в живота! 4. Смятате ли, че вашият идол JBL някога ще се завърне на ринга и като хийл или като фейс ще го направи? Първо, най-искрено Ви моля да не се обръщате току-така към Мистер Лейфийлд. Благодаря чистосърдечно. Да се върнем на въпроса, Мистер Лейфийлд няма нужда да се "връща", той е самият РИНГ. Рингът, драги зрители, е Пантеонът на Лейфийлд. Както този форум се превърна в мой Пантеон. Колкото до това в каква светлина ще се покаже всеобщо признатият най-велик кечист във Вселената - няма никакво значение. Феновете го боготворят и ще продължават да го правят вовеки-веков! 5. Как вървят цените на Вашите акции на стоковата борса на Уолстрийт? Каквото купя аз скача до небето. Просто хората виждат моето име и са готови да ми изпратят празни чекове, сам да подпиша сумите. Но мен парите не ме впечатляват. Важно е почитанието. 6. Винаги съм се чудил какви типове музика слуша един толкова изтънчен и фин аристократ? Не мога да хабя ценното си време с тази хлапашка измишльотина музиката. Следващия въпрос моля. 7. Как ще коментирате това, че редица тъмни субекти във форума си позволиха да кажат, че Вие всъщност сте измислена личност, която се "пише" от един от нашите скромни модове? Тези ходове, модове или ботове, каквото там си мислят, че представляват не са достойни да ми бършат ръцете след успешна сделка на Уолстрийт, какво остава да се правят на мен. Аз съм единствен, неповторим и уникален. Точка по въпроса. 8. Според Вас Джон Сина и Боби Лашли достойни ли са да носят заветната WWE-титла? Oh my Layfield! Не споменавайте тези имена пред мен, никога повече. Според мен тази съществуването на тази титла трябва да бъде прекратено и тя да бъде върната там, където и е мястото - при Мистер Лейфийлд. 9. Правилно ли беше това, което Винсънт Кенеди МакМеън стори с Брет Харт на Оцеляване 1997? Това са глупости. Винсент МакМанаман знае, че начинът да придобие популярност не е това. Той просто трябваше още от тогава да предаде титлата на Негово Светейшество Джон Брадшоу Лейфийлд. Това му стигаше за неговата скромна компанийка да се издигне до най-високия пиедестал в света на развлекателния спорт. 10. И за първи път в Клетката ще дам право на госта да каже каквото пожелае в последния, десети слот. Просто мисля, че величие като Вас го заслужава. Тук трябваше да кажеш, че за теб е чест такава икона като мен да ти е гостувала, но явно просто прослайката, в която си отрасъл не те е възпитала достатъчно добре на етикет и обноски. Но за разлика от теб, аз съм бил възпитан както трябва, затова ще ти простя тази небрежност. Искам да благодаря на милионите ми фенове във форума и извън него. Ще давам автографи върху книгата на Мистер Лейфийлд довечера от 19 часа на главния вход на Уолстрийт. Това беше специалното издание на Клетката. Следващата седмица бъдете отново с мен, защото интервюираният ще бъде една от най-противоречивите фигури в BWC напоследък, човекът, който в момента е Световен шампион ... DJIHAD! Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 Благодаря на Radox,че имаме привилегията да прочетем отговорите на Великия WrestlingGod. :) Quote Link to comment
Loop Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 WrestlingGod продължава да бъде великолепно божествен. ;) Quote Link to comment
UltraMadd Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 WrestlingGod винаги е рулирал! Трябва да кажа, че останах доста изненадан от госта. Въобще не очаквах подобно издание на "Клетката". Quote Link to comment
G Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 Много добро издание.. просто почвам да се замислям дали Wrestling God > JBL Браво Радокс поредното интересно четиво. Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Чакайте да видите следващото издание-очаквам много сензации :D Quote Link to comment
Brock_Lesnar Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Раздвоение на личността, но иначе забавно се е получило :D Quote Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦 Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE: vs Edge vs Benoit vs Triple H vs Eddie vs HBK vs Austin vs Cena vs Lesnar vs The Rock Най-доброто за годината от WWE: 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Link to comment
Recommended Posts