Jump to content

Клетката на Radox


Radox

Recommended Posts

AN EVENING WITH THE WRESTLING GOD ...

В тази гореща юлска вечер съм поканил един наистина шокиращ гост в Клетката. Той е една от най-обсъжданите и мистериозни личности във форума през последните дни. Надявам се да ви е интересно в компанията на невероятният, единственият, неповторим, уникален WrestlingGod! Искрено се надявам металните стени на клетката да не се разтопят от срам при вида на това величие!

1. Здравейте, ваше сиятелство. Какво е мнението Ви за нашия скромен форумец?

Има какво да се желае, драги. Но все пак забелязвам даден напредък, най-вече поради стартирането на моята нова рубрика - Пантеона на Боговете. Приех тази относително слаба покана да участвам в това предаване не защото аз си пилея времето да го следя, а защото като един истински Бог желая всичко най-добро на свойте почитатели. Дано един ден твоята така икономично наречена "Клетка" се доближи поне малко до моя Пантеон.

2. Кой от принизените ни Модератори според вас най-много заслужава да бъде изключен от висшето съсловие на хората, поддържащи форума, поради своеволия?

До скоро бих казал Radox, защото този сополанко продължаваше да ме унижава в своето така наречено диаръ. Но след елементарната ми победа над онова хлапе Ремус съм склонен да простя на автора на диаръто.

3. Какви автомобили предпочитате да си закупувате - ръчна или машинна изработка и коя е любимата Ви марка?

Ръчна, разбира се. Не мога да си позволя да се возя на нещо, на което се возят хиляди други. Всъщност, не мисля, че въпросът изобщо подлежи на коментар. Та как биха го приели мойте почитатели да се возя на нещо така обикновено като колите, които просто се правят от някакви жалки хора без проспекти в живота!

4. Смятате ли, че вашият идол JBL някога ще се завърне на ринга и като хийл или като фейс ще го направи?

Първо, най-искрено Ви моля да не се обръщате току-така към Мистер Лейфийлд. Благодаря чистосърдечно. Да се върнем на въпроса, Мистер Лейфийлд няма нужда да се "връща", той е самият РИНГ. Рингът, драги зрители, е Пантеонът на Лейфийлд. Както този форум се превърна в мой Пантеон. Колкото до това в каква светлина ще се покаже всеобщо признатият най-велик кечист във Вселената - няма никакво значение. Феновете го боготворят и ще продължават да го правят вовеки-веков!

5. Как вървят цените на Вашите акции на стоковата борса на Уолстрийт?

Каквото купя аз скача до небето. Просто хората виждат моето име и са готови да ми изпратят празни чекове, сам да подпиша сумите. Но мен парите не ме впечатляват. Важно е почитанието.

6. Винаги съм се чудил какви типове музика слуша един толкова изтънчен и фин аристократ?

Не мога да хабя ценното си време с тази хлапашка измишльотина музиката. Следващия въпрос моля.

7. Как ще коментирате това, че редица тъмни субекти във форума си позволиха да кажат, че Вие всъщност сте измислена личност, която се "пише" от един от нашите скромни модове?

Тези ходове, модове или ботове, каквото там си мислят, че представляват не са достойни да ми бършат ръцете след успешна сделка на Уолстрийт, какво остава да се правят на мен. Аз съм единствен, неповторим и уникален. Точка по въпроса.

8. Според Вас Джон Сина и Боби Лашли достойни ли са да носят заветната WWE-титла?

Oh my Layfield! Не споменавайте тези имена пред мен, никога повече. Според мен тази съществуването на тази титла трябва да бъде прекратено и тя да бъде върната там, където и е мястото - при Мистер Лейфийлд.

9. Правилно ли беше това, което Винсънт Кенеди МакМеън стори с Брет Харт на Оцеляване 1997?

Това са глупости. Винсент МакМанаман знае, че начинът да придобие популярност не е това. Той просто трябваше още от тогава да предаде титлата на Негово Светейшество Джон Брадшоу Лейфийлд. Това му стигаше за неговата скромна компанийка да се издигне до най-високия пиедестал в света на развлекателния спорт.

10. И за първи път в Клетката ще дам право на госта да каже каквото пожелае в последния, десети слот. Просто мисля, че величие като Вас го заслужава.

Тук трябваше да кажеш, че за теб е чест такава икона като мен да ти е гостувала, но явно просто прослайката, в която си отрасъл не те е възпитала достатъчно добре на етикет и обноски. Но за разлика от теб, аз съм бил възпитан както трябва, затова ще ти простя тази небрежност. Искам да благодаря на милионите ми фенове във форума и извън него. Ще давам автографи върху книгата на Мистер Лейфийлд довечера от 19 часа на главния вход на Уолстрийт.

Това беше специалното издание на Клетката. Следващата седмица бъдете отново с мен, защото интервюираният ще бъде една от най-противоречивите фигури в BWC напоследък, човекът, който в момента е Световен шампион ... DJIHAD!

35izpu1.jpg

Link to comment
The Olimpic Hero

Благодаря на Radox,че имаме привилегията да прочетем отговорите на Великия WrestlingGod. :)

               

Link to comment

WrestlingGod винаги е рулирал! Трябва да кажа, че останах доста изненадан от госта. Въобще не очаквах подобно издание на "Клетката".

Posted Image

Link to comment

Много добро издание.. просто почвам да се замислям дали Wrestling God > JBL :) Браво Радокс поредното интересно четиво.

Link to comment
Brock_Lesnar

Раздвоение на личността, но иначе забавно се е получило :D

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

 

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...