nWoHulkster Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Btw, няма такова нещо като обективна класация за мачове. Koлкото по-обхватна е толкова по-добре, но една класация за качество на мачове никога не може да бъде изцяло обективна и винаги има голяма доза субективизъм в себе си. Quote Link to comment
Old_school Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 (edited) DX vs Rated RKO си беше Hell of a Match, въпреки че беше No Contest. Жалко, че го няма. Друг мач, който ми прави впечатление, че отсъства е Shawn vs Edge (Street Fight). Само казвам, че тези мачове трябваше да са поне отбелязани, дори и да не са били 4 звезди. НА мен определено ми харесаха. А първото място съвпада с моето първо място. P.S. Говоря само за WWE, защото не наблюдавам какво се случва пряко в другите федерации. Edited July 23, 2007 by Old_school Quote Link to comment
Frantic Posted July 21, 2007 Share Posted July 21, 2007 Класацията определено,ако не друго,то много странна.Това е,което мога да кажа.Колкото и добри да са мачовете на Сина,все пак далеч Сина-Майкълс не беше мачът на годината по мое мнение,нищо против сблъсъкът,който си беше отличен.Но просото имаше и по-достойни мачове,които можеха да влязат в петицата. Quote [url="http://imageshack.us"][img]http://img120.imageshack.us/img120/9594/mcmgsm61ya1.jpg[/img][/url] Link to comment
Brock_Lesnar Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Според мен е малко предилено 4 мача на Сина в четворката, колкото и да са добри трябваше малко да ги разредат. Двата мача на Батиста и Гробаря и MITB мача спокойно могат да се наместят в челните места. Мача между Сина и Умага, както и четворния от Backlash не заслужават място в петицата. 5. бих сложил MITB 4. Last Man Standing мача от Backlash 3. Cena - Michaels от WM 23 2. Batista vs Undertaker WM 23 1. Cena vs Shawn от RAW Е така по ми харесва класацията. Quote Класика от миналото: Jericho vs Benoit vs Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE: vs Edge vs Benoit vs Triple H vs Eddie vs HBK vs Austin vs Cena vs Lesnar vs The Rock Най-доброто за годината от WWE: 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Link to comment
Recommended Posts