Jump to content

MMA-BG: Шоута & Събития


Recommended Posts

MMA-BG1: In the Beginning (Olimpic vs Loop 1)

Графично откриване на шоуто, при което всички бойци (участващи в карда) са показани как се подготвят за мачовете си и разбира се как говорят един за друг преди голямото събитие MMA-BG 1!!

- Пренасяме се в препълнената зала в град Варна, домакин на MMA-BG 1! Хората пощуряват, при произнасянето на думите "We are LIveeeeeee!!" на живо сме от страна на announcer-a! Камерата минава няколко пъти около обсипания в рекламни банери ринг и разбира се около няколко хилядната публика в залата. След това се пренасяме до ринга, където ни очакват коментаторите Андрей Василев и разбира се боеца в Light-Heavyweight дивизията KENNEDYYYYYYY!!

KENNEDY: "Здравейте дами и господа вие сте както винаги с мен KENNEDY, наричан още the best damn fighter ever.. наистина скромно и разбира се Андрей Василев моя колега. Вие сте с дебютното издание на MMA-BG и какви мачове сме ви подготвили самО!!"

Василев: "Благодаря Рачков.. офф извинявам се стана като тик, та благодаря за презентацията KENNEDY и се надявам тази вечер да остане незабравима в историята на MMA-BG. Толкова много стилове ще бъдат на показ, а и този Мейн Евент.. Лолл!"

KENNEDY: ".. Да не забравяме и мача за Light-Heavyweight титлата.. т.е. днес имаме не 1, а два мача за титли. За единия всички знаете, той е и вкаран като под име в логото на турнира и разбира се ще е мейн евент.. а именно Olimpic vs Loop 1 за MMA-BG Heavyweight титлата!!!.. но както и казвах, да не забравяме вторият "Wild Fight" за вечерта Shawn_Michaels vs ToReX! Това ще бъде истинска класика.."

Василев: "Цялата работа тук, е че Торекс не харесва арогантните бойци и уви се изправя точно срещу такъв тази вечер. Шон наговори купища обиди по негов адрес и това надали се е харесало на самия специалист по shoot wrestling.."

KENNEDY: "Време е да се пренесем към първият ни мач.. успорвана битка за челните места на Welterweight дивизията! Самбо и submission специалистът "The Wild Dog" Big Evil ще се изправи срещу много добрия striker "Big Snappy" Zombayo!!"

Василев: "Наистина интересна схватка, който и да спечели ще се добере много близо до титлата, а и до главните места в дивизията! Нека да видим видео пакета за този мач.."

- Video Package-a ни показва как двамата се заканват един на друг, както и тренировките им. Борбата в тази категория е много успорвана заради бързината на атлетите в нея. Самбо срещу Striking.. The Wild Dog vs Big Snappy.. Big Evil vs Zombayo!! It's Onnn!!!

 

       Welterweight Division Match

"Big Snappy" Zombayo vs "The Wild Dog" Big Evil

Презентация: Ето, че избухва и музиката на Big Evil. За "The Wild Dog" се знае, че излиза от школата на Shawn_Michaels, който и виждаме да го предружава до ринга. Въпреки, че Big Evil е добре подготвен в Sambo & submission, неговия ground and pound на земята също е зловещ, което 100% е работа на треньорите му в школата на Шон. Публиката веднага започва да усвирква SHawn & Big Evil покрай него! След като всичко е готово, Wild dog влиза на ринга и започва да се подготвя за двубоя!.... Ето я и музиката на опонента му "Big Snappy" Zombayo!! Добра реакция от страна на публиката. Zombayo, който е известен с добрите си удари с ръце и до известна степен ground game-a му, но дали ще успее да го приложи на един Sambo & Wrestling специалист като Big Evil.. ще видим в следващите 3 рунда!

1-ви РУНД: Announcer-a предсравя и двамата, след което съдията обяснява ясно правилата на 3-рундовата битка. След кратко приготовление е време за началото.. Fight!! Big Evil vs Zombayo.. Двамата находчиво се насочват един срещу друг. Зомбайо първи открива "огъня" с интересна серия от няколко прави удара, които Wild Dog успява да отбие. Zombayo се отдаличава за малко, когато Big Evil се спуска в атака... хвърляйки се в краката на опонента си. Виждаме как до ринга Shawn_Michaels и екипа на Wild Dog го подкрепят постоянно. Zombayo опитва да освободи краката си, но явно борбата му не е от главните качества.. Ohhhhhh Wild Dog успява да тръшне Зомбайо на земята! Публиката откача.. дали това е началото на края!?... Ооо не Big Evil веднага увива ръката на опонента си и опитва познатия Arm Bar!!!! Zombayo се защитава за сега, но ако бъде заключен в хватката едва ли ще се задържи дълго!.. Невероятна тактика на Big Snappy!!! Той току що се претъркули в страни за да спре хватката.. Big Evil опитва още един път да заключи хватката.. той е с гръб към Zombayo. Big Snappy нанася няколко удара в бъбреците на Evil, след което издърпва ръката си от това положение!! Феновете се кефят на станалото.. за сега се очертава много добър мач. Zombayo въобще не чака и в следващия момент засипва Big Evil с купища юмруци завършвайки серията с висок крак в блока на опонента си. Въпреки, че Wild Dog отби атаката на опонента си, добре се видя, че крака леко го rock-на в областа на окото! Big Evil се отдръпва леко към въжетата.. Zombayo веднага се засилва и опитва интересен прав удар... Оууууу Big Evil веднага се навежда, сграбчва опонента си през кръста и го завърта с тръшване на тепиха!!! Big Snappy отново е на земята, какво ли ще се случи сега.. "Голямото Зло" променя стратегията, явно заради виковете от екипа му и вместо хватка за предаване започва невероятна серия от лакти в лицето на Zombayo!!!! Big Snappy успява да предпази лицето си с блок, но няколко лакета успяват да го заобиколят и попадат право в главата му!!.. За негов голям късмет рунда свършва и Big Evil не успява да го нокаутира!!! Какъв рунд дами и господа.. и какви лакти от страна на Big Evil.. Zombayo все още изглежда зашеметен. Двамата се отделят в ъглите си за наставления.

2-ри РУНД: След като двамата не успяха да се довършат в 1-вият, е време и за 2-рия рунд! Съдията дава начало и Big Evil влиза в схватка с Zombayo one more time.. Big Evil изненадващо първи тръгва в атака с няколко jab-a.. Zombayo добре отстъпва назад и ги пропуска, като изведнъж забива един право в бузата на опонента си!!!!!! Оууу този удар излезе като гръм от ясно небе.. дори и феновете не го очакваха!! Big Evil отстъпва назад, като изглежда доста зашеметен... това е момента за Big Snappy! Той тръгва в атака и след няколко печеливши strike-а в главата на опонента си го поваля на тепиха!!!! Публиакта е на крака.. Zombayo започва с добре познатия ground and pound.. and it's alllllllllll overrrrrrrr!!!!!!!!!!!! Невероятно, Zombayo успя да нокаутира Big Evil във 2-рия рунд след купища удари на земята!!!! Невероятна среща.. Zombayo се кефи из целия ринг, а реферите се опитват да свестят окървавения Big Evil!! За съжаление лудото куче, не успя да направи впечатляващ дебют в MMA-BG, след като беше нокаутиран по този начин!!

Replay: 

Winner: "Big Snappy" Zombayo via TKO (1:30 in the 2nd Round)!!

 

- Показан е как пристига Olimpic с широка усмивка на лицето си. "The Loudmouth enforcer" както му викат в MMA ще се изправи срещу бокс легендата Loop тази вечер, за определянето на първия MMA-BG Heavyweight шампион! След рекламите следва интервю с DBG "The Paf" PafO.. или както повечето му викат DBG_PafO.. Freestyle боецът е известен с приличното си резюме или като още се нарича MMA рекорд от 14 победи.. 2 равенства и 1 загуба. Интересното в това е, че 12 от 14-те му победи са чрез нокаут. Той е co-основател на голямата бокс школа заедно с Loop в столицата и както по всичко личи.. he's a bad bad dude!

Реклама:

KENNEDY: "Здравейте дами и господа, вие отново сте с MMA-BG 1: In the Beginning!! Аз съм вашият любим коментатор "Mr." KENNEDY и до мен в момента е свъх боеца от компанията "The Paf"!!!!!!!... DBG_PafO!!!!!!!!! Здравей човече как си.."

PafO: "Как да съм, както се казва чакам си реда! искам да влезя на този ринг и да размажа някой!"

KENNEDY: "И аз човече, но ме забутаха като коментатор.."

PafO: "Може би трябва да уредим един мач.. аз срещу тебе!"

KENNEDY: ".. та да минем на следващия въпрос. Виждам, че си в преговори с ръководството за MMA-BG 2.. по точно за мач на MMA-BG 2.. Вярно ли е това?"

PafO: "Вярно е.. имам ужасно много предлужения! Надявам се скоро всичко да се уреди и да влизам на ринга!"

KENNEDY: "Какво ще кажеш за мача, който мина току що.."

PafO: "Мисля, че мога да бия и двамата за по-малко от минута!"

KENNEDY: "Хах.. това беше самоувереният DBG_PafO! надявам се да те видим в действие скоро човече.. а сега да се насочим към втория мач за вечерта!"

... to be continued

МОЛЯ НЕ ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИ ПРЕДИ ДА СЪМ ПОСТНАЛ ЦЯЛОТО ШОУ. ТО ЩЕ БЪДЕ НА НЯКОЛКО ЧАСТИ, ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ЧЕТЕ ПО-ЛЕКО. САМИТЕ КОМЕНТАРИ ГИ ПУСКАЙТЕ В ДРУГАТА ТЕМА, В ТАЗИ САМО ЩЕ ПОСТВАМ ЕВЕНТИТЕ.

Link to comment

Андрей Василев: "Вие отново сте с MMA-BG.. Моят колега KENNEDY бе извикан спешно задкулисите затова аз ще продължа с шоуто. Следва интересен сблъсък между двама от асовете на Middleweight дивизията.. именно Frantic & veseo! Ето ви и един видео пакет промоутващ мача..

- Клипа показва тренировката на "The Antic" Frantic.. Неговите изящни май-тай умения и разбира се добрия му ground game и wrestling skills! Няколко откъса от негови мачове биват показани (Как нокаутира няколко човека с колена, а други предава с Triangle Choke). След края на презентацията му се пуска и промо клипче за опонента му "The Striker" veseo. Многобройните му нокаути, чрез прилежни jab-ове в лицата на бивши опоненти и разбира се какво мисли за опонента си тази вечер - Frantic! Клипа свършва с мислите и на двамата за мача... it's fight time!!

Middleweight Division Bout

"The Antic" Frantic vs "Striker" veseo

Презентация: Първи към тепиха се насочва с уверен поглед, май-тай боеца "The Antic" Frantic! Феновете обожават работата му затова го подкрепят бурно. Frantic е със своя отбор и дори до него се движи "The Mind" mindfreak!! Той дава някакви наставления на Frantic преди да се качи на тепиха. Камерите ни показват Harrison Ford да се кефи в публиката (нищо странно тук ;) ) След като Франтик се установява на ринга, се пуска и музиката на опонента му.. бокс специалистът "The Striker" veseo! veseo се запътва към ринга придружаван от Loop!! Публиката избухва като вижда Loop! Започват чантове из залата "Hands of Iron"... надали това ще се хареса на опонента му тази вечер Olimpic! veseo се качва на ринга и двамата с Frantic отиват в центъра на ринга. По всичко личи, че не се харесват много много! След face off-a и правилата от страна на рефера е вече време за този Middleweight bout!!

1-ви РУНД: Съдията задържа за минута и двамата, след което дава начало!! veseo vs Frantic битка в Middleweight категорията! veseo веднага се нахвърля с няколко юмрука към опонента си, но Frantic с дълга крачка назад успява да ги отбие. За съжаление Frantic се забива право в ъгъла и няма накъде да избяга. Умелият боксьор veseo, който има страшно много нокаута със страйкове веднага прави комбинация от няколко jab-a & upercut, които срещат на няколко пъти областа на главата на "The Antic"!! Frantic бързо скача с колято в блока на опонента си и след това добавя и едно май-гери за да изтласка veseo на по далечно разстояние от себе си! Frantic веднага тръгва в атака за радост на публиката. Както се изрази за мача "..спокойно няма да скучаете.." Frantic прави няколко удара към veseo, който леко приклеква.. което и е голяма грешка!!! Frantic веднага сграбчва опонента си в клинч и следва умопомрачително коляно в носа на veseo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Публиката е на крака.. veseo е страхотно зашеметен! той опитва някакъв удар, но Frantic го довършва в следващия момент с един кик в главата!! veseo все още не е на земята, но Frantic се погрижва и за това с още едно коляно в окото!!!!!!!! veseo е долу!!!!!!!! Съдията вижда чистия нокаут и възпира Frantic от други нападения!!! It's allllll overrrrrrrrr!!!!!!!!!!!! "The Antic" Frantic спечели мача, след тази луда май-тай комбинация!! Невероятна победа за новака.. със сигурност ще е страшилище в Middleweight дивизията!

Replay:

Winner: "The Antic" Frantic via KO in the 1st round

.. to be contunued!!

Link to comment

Андрей Василев: "След този невероятен сблъсък минаваме напред към 1-вия от трите ни главни мача. "The Mind" mindfreak ще се изправи срещу Wrestling страшилището "The Hammer" Borko_10!! В началото ви пуснахме малък хайп на мача, но сега ще ви покажем extended версията.."

Multi-Division Fight

"The Hammer" Borko_10 vs "The Mind" mindfreak

Презентация: Ето че дойде време и за първият от главните мачове! Първи към ринга се насочва Borko_10! Той изглежда напълно подготвен за този мач и феновете го подкрепят максимално. Борко се здрависва с няколко, човека и се качва на ринга. както знаете той винаги излиза сам в мачовете си.. това е част от стратегията му явно. Борко е вече на тепиха и е време за излизането на mindfreak. "The Mind" излиза придружаван от екипа си от треньори и помощници! Погледът му не се отлепя от Борко_10!! Явно това ще бъде невероятен сблъсък.. "The Mind" се качва на ринга.. феновете са в екстаз!

1-ви РУНД: Съдията обяснява правилата и е време за бой!! Гонга е ударен и двамата colide-ват в средата на ринга.. Борко опитва няколко удара, умело отбити от опонента му. "The Mind" не отстъпва и се приближава все повече към опонента си. Двамата разменят още няколко залъгващи удара, когато mindfreak сграбчва Borko в клинч!!!! Оуу това ще е фатално ако опита някои от колената си! Борко веднага противодейства и след като сграбчва опонента си през крака и кръста го тръшва със завъртане на земата!!!! Оуууу НЕевероятна контра на Борко!! Борко остава известно време без да нанесе каъвто и да било удар.. явно размишлявайки как да довърши ситуацията. mindfreak вкарва няколко удара в ребрата на Борко... mindfreak много добре се справя с гарда си на земята! Чукът вижда, че няма какво да направи в тази ситуация и се изправя оставяйки mindfreak да направи същото!! Това беше странен жест.. публиката ръкопляска! Двамата отново се доближават един до друг.. Борко опитва jab, mindfreak lean-ва настрани и в следващия момет забива един в окото на Борко!! Оуу страховит удар на "Умът", но Borko не изглежда толкова зле, дори изтласква с няколко удара в блока mindfreak назад! mindfreak отново предпазливо се приближава до Borko... когато чука просто откача.. Следва страховита серия от удари, чрез която натиква опонента си чак в ъгъла!! Публиката избухва.. Борко нанася страшно много удари за да свали опонента си, но за сега нищо не става. mindfreak противодейства с няколко контриращи strike-a и веднага се премества в другата страна на ринга! Добра контра на mindfreak!! mindfreak веднага опитва изненадващ висок крак, но Борко просто го сграбчва и препъва другия!!!!!!!!! Оууу Борко отново свали май-тай боеца.. "The Hammer" опитва да довърши опонента си, но рунда свършва без този успех.. mindfreak успя да издържи първия рунд след това лошо начало!

2-ри РУНД: Виждаме как лекарите се грижат за лицето на mindfreak, който още е зашеметен от серията на Борко! Време е за 2-ри рунд... Вторият рунд също започва взривоопасно! mindfreak явно разбрал, че няма какво да губи, след този старт.. веднага напада опонента си! Borko блокира няколко силни удара и от своя страна нанася наколко леки, които отцелват целта.. Borko веднага тръгва във втора атака... но се подхлъзва и Оууууууу mindfreak веднага се възползва от ситуацията и нанася ужасяващо коляно в лицето на Чукът!! Borko веднага пада на тепиха и mindfreak скача с крак към главата му за да го довърши!!!! Боже мили вижте това.. Borko успява да улови крака и събаря "The Mind" още от въздуха.. той опитва някакъв leg lock с който да предаде mindfreak!! Просто не мога да повярвам, че Борко не беше нокаутиран при този удар!!.. До края на рунда двамата опитват да установят ground control-a, но така и никой не успява.. Ще видим и 3-ти рунд!!

3-ти РУНД: Виждаме как лекарите се опитват да спрат кръвта от веждата на Борко от това коляно! За малко да изгуби заради това подхлъзване.. време е за 3-ти рунд! Борко изглежда по внимателен. Двамата дълго се дебнат и придизвикват някои освирквания от страна на публиката! Първият, който предприема нещо е mindfreak! Той вижда, че може да обърне мача и след като закача леко Borko с едно круше.. тръгва в атака!! Борко е притикат в ъгъла!! "The Mind" веднага нанася няколко страховити удари и следва втори опит за коляно!!! Дали това попадна в блока.. mindfreak веднага се отдръпва,а Борко сваля блока и тръгва напред! Borko опитва няколко силни удара, но някак си mindfreak успява да ги избегне! Боже какъв мач.. Умът влиза в нова атака.. чрез висок ляв крак.. но Борко умело се навежда и сграбчва другия!! Дали ще го повали отново!? Оуууууууууу да... mindfreak бива отново повален! Какъв развой!! Борко веднага започва да налага mindfreak в лицето, но "The Mind" успява да се приближи до Борко някак си.. от тази ситуация няма как да бъде ударен.. Ето, че и третия рунд свършва в борба на земята!! Явно журито ще реши кой печели!!! Борко изглежда унил от мача.. дали ще загуби,чрез решение. mindfreak го поздравява и двамата отиват до центъра на ринга! Журито се произнесе... Победител чрез решение е Borko_10!!!!!!!!!!!!!!!!! Журито реши Борко да спечели с 1 точка!! Резултата от решението е 28-27! mindfreak се здрависва с Борко и напуска ринга!! Какъв мач дами и господа!!

Winner: Borko_10 via decision!

КЕННЕДИ задкулисите!

KENNEDY: "Невероятен мач.. просто невероятен, браво на Борко за победата, а на mindfreak за невероятното представяне.. Време е да ви кажа голямата новина, заради която ме извикаха задкулисите! Мейн Евента на MMA-BG 2 ще бъде - "The Paf" DBG_PafO VS "The Take Down" HEIDENREICH!!!!"

- Публиката избухва при това

KENNEDY: "Това не е всичко!! Ще има още един мач от Heavyweight дивизията.. не по-малко грандиозен! "The Freestyler" djihad ще се изправи срещу "DD" Diamond_Dog!!!!!!! Тези два мача ще оглавят евента другия месец!! Enjoy!!"

- Феновете са в екстаз от изказването, а сега е време за 2-рия главен мач за вечерта! Shawn_Michaels vs ToReX!!!

- Показан е "The Saw Murderer" VichiX в публиката!!! Най-новата покупка на MMA-BG!! Очаквайте той да се бие най-рано на MMA-BG 3!!

.. to be continued!!

Link to comment

LIGH HEAVYWEIGHT TITLE BOUT

"The Streetfighter" Shawn_Michaels vs "Big and Bad" ToReX

Презентация: Първи към ринга се насочва ToReX! Той свали много килограми за да участва в този мач и едва ли ще пропусне всякаква възможност за победа. Както знаете двамата с Shawn не се обичат много много и го показаха в последните интервюта преди мача! ToReX се качва на ринга и зачаква опонента си... а ето го и него! Shawn_Michaels!!! Бурни освирквания от страна на феновете! Шон се качва на ринга усмихнат до уши и моментално блъска ТоРеКс!!!! Оуу каква ситуация!! Охраната идва и удържа "Big and Bad" за да не стане някоя глупост! Време е за мача...

1-ви РУНД: ToReX моментално се засилва и сграбчва Shawn през кръста!!!!! Феновете направо откачат от кеф.. Shawn нанася наколко удара в главата на ТоРекс във въздуха още.. ToReX допира Шон до въжетата на ринга и се приготвя да го тръшне, когато, за опора Шон се хваща за въжетата!!!! ToReX веднага извиква към судията да види това непозволено движение, когато Shawn_Michaels "The Streetfighter" вкарва брутален ъперкът в ченето на опонента си!! ТоРеКс отстъпва няколко крачки назад.. Шон веднага се впуска в атака и след 2 силни удара сваля ToReX на земята!!! Това беше подло.. много подло! Публиката усвирква бурно Shawn, който довършва ТоРеКс на земята с невероятни лакти!! Съдията вижда кръвта стичаща се от носа на ТоРеКс и спира мача!!!!! ToReX дори не бе нокаутиран.... ToReX веднага се изправя и тръгва към Shawn_Michaels но охраната ги разтърва!! Феновете освиркват бурно цялата ситуация!! ШОН Е НОВИЯТ ШАМПИОН В LIGHT HEAVYWEIGHT ДИВИЗИЯТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Replay: Удара който свали ToReX

Winner: Shawn_Michaels via Referee Stopage in the 1st ROund! NEW LIGHT HEAVYWEIGHT CHAMPION

KENNEDY: "Това беше наистина подла постъпка от страна на Шон, а и мача на края не бе от най-чистите.. но въопреки това трябва да признаем, че Шон свали със уменията си ToReX на земята.. Предполагам, че ще видим и 2-ра серия на тази вражда! Сега е време и да минем към невероятния ни Мейн Евент, но първо вижте някой неща, които заснеха камерите ни по време на мача.."

- Показани са кадри на Olimpic как прави лек спаринг с опонент.. а в събликалнята на Loop, самия Лооп тренира левачката си в крушата!! В лаферите на двамата е спокойно!

РЕКЛАМА:

MMA-BG Heavyweight TITLE MATCH

"The Loudmouth Enforcer" Olimpic vs "Hands of Iron" Loop

Презентация: Време е и за Мейн Евента!!! Първи към ринга се отправя Olimpic! Той маха иронично към феновете които го освиркват непрестанно. Олимпик се качва на ринга и зачаква опонента си. Loop излиза на голям pop от страна на феновете. По всичко личи, че този Мейн Евент ще бъде невероятно интересен! Loop се качва на ринга и отива очи в очи с Олимпик.. Съдията разяснява правилата и е време за бой!

1-ви РУНД: Гонга е ударен и двамата веднага се насочват един към друг!!! Най-накрая ще видим Olimpic vs Loop!!!! Невероятна атмосфера в залата. Олимпик "хвърля" два предупредителни удара към опонента си, но при втория Loop избърсва усмивката от лицето му със страховито круше!!! Олимпик отстъпва леко назад, когато прави висок десен крак в лицето на връхлитащия го Лууп!! Невероятни начални минути! И двамата понесоха по един суров удар.. но мача продължава! Лууп се хвърля в атака като нанася "sloppy" удари с надеждата, че някой ще попадне в лицето на Olimpic! Olimpic, от своя страна се предпазва добре и вкарва едно Май-гери зада отдалечи Лууп от себе си! Loop се отдръпва на разстояние, но след секунди отново влиза в атака! Този път опитва странично круше последвано от ъперкът!! Ударите биват отбити от Олимпик, но самия той се набутва в ъгъла!! Лууп е готов за серия.. когато Olimpic вкарва един завъртащ кик право в блока на опонента си. Лууп е изтласкан отново назад! Olimpic добре се измъква от силните ръце на Лууп, но докога ли!? Олимпик опитва още едно красиво Уширо малаши към главата на Лууп, но той умело го отбива с ръка и в следващия момент забива круше в главата на "Loudmouth Enforcer"!! Невероятен stand up наблюдаваме дами и господа! Рунда завършва без повече интересни моменти.. Много равен мач засега!

2-ри РУНД: Ето, че навлизаме във 2-ри рунд!! Лууп веднага се засилва към Олимпик с няколко jab-a, но той добре държи гарда си. Явно е понаучил това онова за опонента си преди мача.. Лууп опитва още едно смъртоносно круше, когато Олимпик бързо се навежда и в следващия момент вкарва силен удар в лицето на Loop!!!! Оуууу.. Лууп по инерция опитва и удар с другата ръка, но Олимпик отново се навежда и го съсича отново!!! Лууп се отдръпва назад люлеейки се.. когато Olimpic се засилва и вкарва едно отскачащо коляно право в блока на Loop, който се свлича на бърза ръка на пода!!! Олипик веднага опитва да довърши мача с ground and pound.. но Лууп се изправя още преди ground game-a!! Лол интересна издражливост от страна на Лууп! Виждаме Олимпик как се усмивка изпод блока си. Двамата отново colide-ват в центъра на тепиха разменяйики си удари.. Olimpic самоуверено тръгва в атака с крак и сваля гарда си. Loop съзира този opening и страховит punch право в бузата на говорливия си опонент.. Олимпик се започва да се клати яко но все още не пада!! Loop тръгва в атака и за да избегне нокаута Олимпик го сграбчва и го тръшва на земята от никъде! Добра моментна хватка на Олимпик, при която и свършва рунда!! Имаме 3-ти рунд на тази класика..

3-ти РУНД: Двамата изглеждат уморени.. Те се засилват един към друг и започват серия от предупредителни удари. И двамата се изчакват.. чакат удобна ситуация за удар! Олимпик тръгва с твърда серия в една ситуация която завършва с висок крак, който от своя страна доста разклаща Loop.. Olimpic веднага опитва да сграбчи Loop в клинч за някои друго коляно, когато бива засечен от 2 експлозивни крушете изпод блока си!!! Олимпик опитва да остане на крака, но Лууп му забива невероятно точен jab в носа, който го поваля outcold!!!!!!!! It's All Overrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!! Loop току що нокаутира Olimpic.. Какъв мач само!! Публиката е в екстаз.. СЛед мача Олимпик забърсва кръвта от лицето си.. отива до Лууп и му казва, че иска реванш!! Дали това означава че ще видим Olimpic vs Loop 2 в най-скоро време!????! ИМАМЕ И НОВ HEAVYWEIGHT CHAMPION!!!!!!!!! Титлата е връчена на Loop в края на вечерта и той бива изпратен с невероятни почести!!

Winner: Loop via KO!!!! in the 3th round! NEW HEAVYWEIGHT CHAMPION (Класика!!)

.. шоуто излиза от ефир!!

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...