Radox Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 Време е класическата клетка да се завърне! Тази седмица, между четирите непрощаващи стени на металната клетка застана контузеният в момента Loop . Ето и интервюто: 1. Здрасти. От кой град си, на колко си години и с какво се занимаваш. Роден съм в София и тук съм отраснал, вече 19-та година, макар че бих предпочел да беше другаде, в по-малък град. Пловдив и Бургас например. (тук се очаква cheap pop) 2. Преди време, след мен и Phil Lions ти беше може би най-редовния постетител на форумите. На какво се дължи все по-малката честота на посещенията ти? Винаги активноста ми замира през останалото време на годината, но сега отново е лято и както и предишните години отново наваксвам. Не забравяйте, аз винаги ви наблюдавам отдалече. (или отзад, в случая с Фил.) 3. Колко често гледаш кеч напоследък и кои федерации точно? Понеже доскоро нямах много време за това сега просто наваксвам като наблягам главно на федерациите от Америка - WWE, TNA и малко ROH. За друго просто няма време, не че липсва желание. 4. Как би оценил работата на Русо за TNA? Русо е виновен за всичко, както добре знаем. По принцип съм от поддръжниците му и смятам, че е от хората, които имат хиляди идеи и някои от тях са изключителни. Затова когато има някой да отсява глупостите му, съм много доволен от финалния продукт. Това се отнася и за TNA. Не мисля, че е направил нещо кой-знае колко лошо до момента. 5. Забавляваш ли се с т.нар "Война", която бушува в BWC напоследък? Чия страна според теб използва по-добри аргументи? Забавлявам се да я гледам отстрани, но гледам да не влизам директно в нея. Иначе, мисля, че и двете страни са си чисти инати и просто не приемат другата гледна точка. И все пак мисля, че на всички е ясно аз към коя страна имам предпочитания. Войната от WWE срещу TNA и без това се превърна в djihad срещу Phil (и Русо...), като споровете на тези двамата няма как да не те забавляват. Искаме бой и кръв. Make it happen. 6. Каква музика слушаш и коя е любимата ти група или изпълнител? Прекалено много любими групи и изпълнители имам. Като започнем от NSYNC и феноменалния Justin Timberlake, до All Saints и Spice Girls... това май не беше особено оригинално. Напоследък и покрай Olimpic в чата доста слушам Nirvana, винаги ще са ми сред любимците, макар че тук за жалост нямат чак толкова много фенове. Общо взето слушам всякакъв тип рок и малко метал, макар и не от най-тежкия. Мисля, че мога тук да издам един малко известен факт, че Loop е китарист любител... ако някой ден някой от вас стане кечист обещавам да му напиша entrance theme-а напълно безплатно! 7. Кога за пръв път започна да влизаш в българските кеч-форуми, че не си спомням ... Как ги откри? Доста, доста отдавна. Може и да е било най-първия форум. Помня, че беше хостван на DK3 и още беше phpBB. В началото почти не писах и скоро изобщо спрях да влизам. После попаднах отново на този форум, но този път беше претърпял промени и имаше доста повече хора. Помня, че тогава първата ми тема беше "някой тук следи ли CZW". 8. Според теб вярна ли е всеобщата теза, че в момента кеча в САЩ е в период на незапомнен спад и какво би предложил за "възродяване" на интереса към нашия "спорт"? Не мисля, че е чак толкова трагично положението. Смятам, че скоро ще се стабилизира всъщност. Проблемите според мен идват покрай случки като тази с Беноа, които получават огромно внимание по медийте и вкарват кеча в лоша светлина. Надявам се това скоро да отмине и "спортът" да се върне там, където му е мястото. 9. Остин или Скалата? :cool2: Остин. Макар и да уважавам мнението, че Скалата беше страхотен, като печалби, умения с микрофон и харизма аз лично никога не съм му бил чак такъв фен. 10. И за финал - смяташ ли все пак някога да завърнеш легендарната "BWC Popularity promotion" и ако да, кога? Щом КЛЕТКАТА се завърна, значи всичко е възможно! Да бъда честен, покрай тази "война", която се разрази тук си помислих да направя едно шоу, но пък когато започнах да го пиша реших, че ще има много обидени (и с право де), затова се отказах. Но някой ден може и да се върне. Надявам се да ви е било интересно. Следващата седмица ще имаме нов, специален, шокиращ гост. Кой ще бъде той? Гледайте Клетката и ще узнаете :D The1948One 1 Quote Link to comment
Shawn_Michaels Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 Интересно предаване,отново се завръща към върха ,не съм съгласен само с едно нещо "Преди време, след мен и Phil Lions ти беше може би най-редовния постетител на форумите." :) Quote "Doin' what I want to do, When I want to do it." Link to comment
The Olimpic Hero Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 Много интересен брой и да искаме поп промът да се завърне. :) Quote Link to comment
UltraMadd Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 Завръщането на шоуто е доста приятна изненада и това издание с Loop се получи много добре. Харесва ми и това, че не ни казваш кой ще е следващия гост. Така ни караш да чакаме следващото издание с по-голям интерес. Quote Link to comment
nWoHulkster Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 Loop, стига си ме гледал...отзад!!! Предната ми половина ти е обидена! Добро издание. Нещо много предавания взеха да се завръщат. Ще ме ядосате накрая и леговището отново ще се напълни с лъвове . Quote Link to comment
BORKO_10 Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 Доста добро завръщане на "Клетката".Loop се е представил добре и е отговорил на въпросите по интересен начин.Харесва ми това,че не издаваш кой ще е госта следващата седмица като по този начин правиш предаването още по-очаквано :) Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 Това беше интересно,това ти е правилния формат-интересни потребители има много,а като свършат почваш да ни въртиш по 2 пъти като Слави Трифонофф Quote Link to comment
PyroHunter Posted July 18, 2007 Share Posted July 18, 2007 Съгласен съм с HEIDENREICH... Иначе наистина е доста масивно издание. Научих повече за Loop от колкото през всичките години (май са около 2), които сме били заедно в един форум. С нетърпение ще се чака следващия брой! :) Quote [img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img] [b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b] Link to comment
Veetor Posted July 18, 2007 Share Posted July 18, 2007 Перфектно издание! Искам аудио вариант!!! Quote Gonna fly this boat to the moon somehow First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry. Link to comment
Brock_Lesnar Posted July 18, 2007 Share Posted July 18, 2007 Хубаво е, че предаванията се завръщат в ефир. Много интересен можел да бъде тоя форум! :) Quote Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦 Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE: vs Edge vs Benoit vs Triple H vs Eddie vs HBK vs Austin vs Cena vs Lesnar vs The Rock Най-доброто за годината от WWE: 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Link to comment
Recommended Posts