Jump to content

MMA-BG: (Presented by KENNEDY)

Recommended Posts

MMA-BG GAME

Този дневник ще бъде предоставен със съдействието на един от главните бойци в MMA-BG - LOOP. Играта ще бъде разделена на няколко дивизии, както в някои реални MMA компании, всяка изключително важен елемент сама по себе си. Ще съществуват мачове между бойци от различни дивизии в някои ситуации (Междудивизионни мачове). Всяка дивизия ще притежава своя титла, което значи, че всяка дивизия ще бъде представяна и от шампион. Roster-a в дивизиите ще се определя от теглото на бойците. Почти всички бойни стилове са приети и позволени в MMA-BG. Мачовете ще се водят на ринг и във клетка (Стил PRIDE/K-1 & UFC). Начините за победа са Нокаут, Предаване, Referee Stoppage, Doctor Stoppage, Corner stoppage (чрез хвърляне на "кърпата"), Решение на журито с точки, DQ. Фаловете, които, често вземат превес в една ситуация, при която журито трябва да решава изхода на бой са: хапане, удар с глава, избягване от ринга или клетката, удари в областа на трахеята, бръкване в окото, удар под пояса, дърпане на косата. Обикновените мачове са с по 3 рунда, а мачовете за титли са с по 5. Времетраенето на всеки рунд е 5 минути. Насладете се на играта и коментирайте шоутата..

MMA-BG FIGHTERS | Специалност

Heavyweight Division (120kg-???)

Loop (Box)

Olimpic (Kick-boxing & Wrestling)

ViChiX (Jui-Jitsu & Kickboxing)

DBG_PafO (Freestyle & Boxing)

HEIDENREICH (Sambo & Judo)

Diamond_Dog (Kick-Boxing & Grappling)

djihad (Freestyle)

ToReX (Shoot wrestling & Striking)

UltraMadd (Kickboxing & Judo)

Light-Heavyweight Division (93kg-???)

Shawn_Michaels (Freestyle)

mindfreak (Muay Thai)

Brad_Allen (Karate & Judo)

`Heartbreaker` (Kickboxing + Striking)

KENNEDY (Kickboxing)

shevchenko (Wrestling & grappling)

rawhide (Striking & Sambo)

lightfist (Ground game & Freestyle slams)

Middleweight Division (84kg-???)

Borko_10 (Wrestling & Striking)

parcaleste (Freestyle)

Frantic (Muay Thai & Wrestling)

veseo (Boxing)

Jericho (Muay Thai & Submission)

Unforgiven (Karate & Striking)

The LEGEND KILLER (Wrestling & Submission)

tugg (Boxing & Judo)

Welterweight Division (77kg-???)

Zombayo (Striking & Ground game)

DjPetko (Kickboxing)

BiZkiT (Karate & Kickboxing)

Big Evil (Sambo & Submission)

mikelp (Freestyle)

shile (Kickboxing)

SayGoodbye (Boxing & Wrestling)

BgManiaBg (Freestyle & Wrestling)

Титли

MMA-BG Heavyweight Championship - Loop

MMA-BG Light Heavyweight Championship - Shawn_Michaels

MMA-BG Middleweight Championship - VACANT

MMA-BG Welterweight Championship - VACANT

- Ако някой иска да се запише или да се отпише да ми прати ЛС.

MMA-BG 1: A New Beginning! (FIGHT CARD)

Big Evil vs Zombayo - Welterweight Division match

Frantic vs veseo - Middleweight Division match

Borko_10 vs mindfreak - Multi-division Match

Shawn_MIchaels vs ToReX - MMA-BG Light-Heavyweight TITLE MATCH

MAIN EVENT

Loop vs Olimpic 1 - MMA-BG Heavyweight TITLE MATCH

Inside MMA-BG: "Откъси от интервюта свързани с MMA-BG 1: In The Beginning!"

MAIN EVENT: Loop vs Olimpic 1

Loop: "..Работата при Олимпик, е че не приема този спорт насериозно и това ще му повлияе фатално, когато се срещнем.."

Olimpic: "..Да невероятни удари има, но мисля, да го поваля още в първия рунд и да го довърша на земята!.."

Loop: "..Olimpic не знае какво се крие зад тези два юмрука.."

Olimpic: "..След като тръшнах и победих най-добрия му приятел в Япония, със сигурност ще е ядосан, но в крайна сметка ще се случи същото и с него.."

Loop: "..Изхода на мача е ясен.. Лууп побеждава Олимпик в първия рунд чрез нокаут и съответно печели титлата.."

#############################################################################

Shawn_MIchaels vs ToReX

Shawn_Michaels: "..не знам въобще защо и свали тези килограми да се бие в Light heavyweight дивизията, но това няма значение.. ТоРеКс сега си на моя територия момче!.."

ToReX: "..Арогантноста му няма граници.. повали няколко човека с късметлийски удари и смята, че е на върха на кариерата си.."

Shawn_Michaels: "..Това не е първия път,когато говорят за мен по този начин, в крайна сметка всички ми стискат ръката след мача и преглъщат загубата.."

ToReX: "..Тренирах изключително много за този мач и смятам да изкарам максималното от цялата ситуация!.."

Shawn_Michaels: "..Торекс, никога не си бил интересен за публиката и съответно няма да я спечелиш на твоя страна. Аз съм по-интересния и по-добрия, проумей го.."

#############################################################################

Borko_10 vs mindfreak

mindfreak: ".. Борко е невероятен боец и двамата се борим за челните места в дивизиите си... това ще бъде страхотен мач.."

Borko_10: ".. Виждал съм какво прави с опонентите си и как ги наказва с множество колена и ритници.. но при мен тези не минават.. ще бъде наистина успорван мач.."

mindfreak: "..Борко комбинира добре борба и сериозни удари в един интересен стил, но в крайна сметка ще се страхува от мен, всеки се страхува.."

Borko_10: "..mindfreak, по-добре ме нокаутирай ако можеш още в началните рундове, защото иначе ще те поваля и от там нататък развоя е ясен!.."

The Olimpic Hero

Loop,най-добрият ти приятел остана инвалид за цял живот,ти сигурно мислиш за отмъщение,но аз мисля и ти да прекараш остатъка от живота си в инвалидна количка.Даже в знак на добра воля вече съм ти поръчал специален инвалиден стол с всички екстри,точно като за теб.

*Постера на първият MMA-BG евент - In the Beginning! (Olimpic vs Loop 1)*

Малко новини от компанията:

- Засега евента се продава много добре и хора от компанията замислят да насочат по-ранна дата за него. Самата дата не е обявена.

- Шефовете на MMA-BG замислят да направят Olimpic vs Loop 2 по-скоро от очакваното, взависимост развоя от първата среща.

- Shawn_Michaels & ToReX, които ще имат мач на евента са имали интересно спречкване (не физическо!), в едно местно радио шоу!

- Шефовете на MMA-BG се опитват да уредят DBG_PafO vs mindfreak за мейн евент на MMA-BG 3, още нищо не е потвърдено!

HEIDENREICH

хаха участвам в ММА и даже незнам :D От този спорт не разбирам много затова ще ми е интересно.Дерзай!

MMA-BG BREAKING NEWS:

MMA-BG обяви публично, че е подписала договор с американската кикбокс легенда UltraMadd!! Скоро ще бъде предоставена повече информация около образувалата се ситуация.

Изявление на Judo специалистът HEIDENREICH рано тази сутрин в ток шоу:

"..UltraMadd е един от хората, с които много искам да се бия. Още като чух, че MMA-BG го привличат се обадих на шефовете и ги помолих за мач с него. Нещата все още са в зародиш, но се надявам, до края на месеца да стане ясно дали ще направим интересен двубой на някой от евентите. Получих още предложения да участвам на MMA-BG 2 в мачове срещу PafO или Diamond_Dog, които все още обмислям. Целта ми е да стана Heavyweight шампион, но за никъде не бързам. Искам да мине еуфорията от мача Loop vs Olimpic, а и щом го обявяват с "1" явно ще има още сблъсъци между тези двамата. За феновете ми.. мога да кажа, че и моето време ще дойде така, че спокойно.."

Изявление на Borko_10 относно мача му с mindfreak.

"Mindfreak,подготви се,защото всичко ще свърши много бързо!Аз съм почтен боец и за това не искам нито да те обидя или да накърня самочувствието ти,но тук не става въпрос за това кой е по-добър или по-слаб.Тук всичко е въпрос на достойнство и чест!Това е дебютът ми в MMA и смятам да го отпразнувам подобаващо!

MMA-BG BREAKING NEWS:

Още една невероятна MMA легенда бе привлечена в компанията. Бразилският jui-jitsu специалист "The Saw Murderer" ViChiX подписа няколко годишен договор с компанията. Със сигурност този ход е много печеливш, а и Heavyweight дивизията ще бъде под огромна обсада. MMA рекорда на легендата е 22 победи 1 равенство и 0 загуби.. можете сами да направите изводите си. ViChiX заяви пред репортери, че съперниците му ще страдат максимално, дори е открил фонд в болницата, които да изплаща щетите, които ще бъдат направени от него.

MMA-BG също привлече младия боец BgManiaBg, който е известен с невероятните си Freestyle умения.

Реших да запиша и прякорите на всеки.. без прякори няма как в MMA ;)

"Hands of Iron" Loop

"Loudmouth enforcer" Olimpic

"The Saw Murderer" ViChiX

"The Paf" DBG_PafO

"The Take Down" HEIDENREICH

"DD" Diamond_Dog

"The Freestyler" djihad

"Big and Bad" ToReX

"American Werewolf" UltraMadd

"The Streetfighter" Shawn_Michaels

"The Mind" mindfreak

"All" Brad_Allen

"The HeartFighter" `Heartbreaker`

"Mr." KENNEDY

"The Sinister" shevchenko

"Hide and Seek" rawhide

"The Fister" lightfist

"The Hammer" Borko_10

"The Kick" parcaleste

"The Antic" Frantic

"Striker" veseo

"The Samurai" Jericho

Unforgiven

The LEGEND KILLER

"ThugLife" tugg

"Big Snappy" Zombayo

"The DJ" DjPetko

"Phenomenal" BiZkiT

"The Wild Dog" Big Evil

mikelp

"Bai" shile

"The Mad Scientist" SayGoodbye

"BG" BgManiaBg

Победих го този самохвалко само защото инвалидния стол, който уж ми беше поръчал не беше по мярка.

The Olimpic Hero

Абсолютно случайна победа на този случаен боец Loop.Искам реванш по дяволите.Късметът на това нищожество няма да е вечен !

Изказване на Big Snappy Z след победата над Big Evil :

Искам да кажа на всички глупаци,които казват че победата ми е била случайна и късметлийска - елате и пробвайте колко боли късмета ми ! Питайте в Япония какъв голям късметлия съм,хаха... Чакам следващия си опонент и който и да е той,нека знае че Big Snappy е тук !

[img]http://img354.imageshack.us/img354/1330/havocsig3rk2.jpg[/img]

Прочетох MMA-BG 1 и много ми хареса.Всички мачове бяха много хубави, също така и всички сегменти.МЕ беше страхотен.Като цяло ММА-БГ 1 много ми хареса.

[img]http://store.picbg.net/pubpic/B4/66/1aa8a67199f1b466.JPG[/img]

Добро шоу, много добре изпипани мачове. И да искам реванш :P

afdaf.jpg
assadsa.jpg
It`s real, it`s DAMN real... BROTHER!

MMA-BG 2: The Unforgiven CARD

"The DJ" DjPetko vs "Phenomenal" BiZkiT - Welterweight Division Bout

"The Samurai" Jericho vs "The Kick" parcaleste - Middleweight Division Bout

"All" Brad_Allen vs "The HeartFighter" `Heartbreaker` - Light Heavyweight Division Bout

"The Freestyler" djihad vs "DD" DIamond_Dog - Heavyweight Division Bout

MAIN EVENT

"The Paf" DBG_PafO vs "The Take Down" HEIDENREICH - Heavyweight Division Bout

Би било хубаво ако смяташ да го поддържаш по-дълго да пишеш в ростера победи и загуби.

Да, добра идея ще направя MMA-BG Record тези дни

Много се радвам,че точно DjPetko ще ми е противник! :) DjPetko ще разбереш какво е болка на The Unforgiven!

MMA-BG1: In the Beginning (Olimpic vs Loop 1)

Коментаторите направиха много добър hype за предстоящото ППВ и доста обстойно запознаха зрителите с предстоящите мачове като това е много добре, тъй като все пак това е първо шоу и никой не познава стила на бойците.

Welterweight Division Match

"Big Snappy" Zombayo vs "The Wild Dog" Big Evil - Доста як мач се получи.Стиловете на двамата се преплетоха по един много добър начин и накрая по-добре представящия се в мача успя да вземе победата и да направи първата си победа в MMA-BG.Доста важна победа за Zombayo.

DBG_PafO ще рулира в MMA-bg!Нямам търпение да видя дебюта на тази прослувута бокс легенда!

Middleweight Division Bout

"The Antic" Frantic vs "Striker" veseo - Както и очаквах muai tai боецът победи боксьора.Мача не беше дълъг,но пък за сметка на това беше много динамичен.Frantic не даде почти никакви шансове на опонента си.Като сега трябва да опази титлата си,което ще е доста по-трудно :)

Multi-Division Fight

"The Hammer" Borko_10 vs "The Mind" mindfreak - По обясними причини това е любимия ми мач за вечерта,а и наистина се получи адски добре.През цялото време никой не можа да вземе по-сериозно предимство като накрая когато трябваше да бъде обявен победителя си мислех,че това ще е mindfreak,но след това се сетих колко много му дадох и съдията ме обяви за победител :P Пак казвам,много добър мач!Frantic,подготви се защото скоро ще усетиш силата ми :)

LIGH HEAVYWEIGHT TITLE BOUT

"The Streetfighter" Shawn_Michaels vs "Big and Bad" ToReX - доста як мач като нямам търпение да видя Torex vs. Shawn 2.Предполагам,че това ще се случи някаде на MMA-BG 5 или 6 като този мач задължително трябва да е ME на шоуто,защото heat-а между двамата е наистина много сериозен.

MMA-BG Heavyweight TITLE MATCH

"The Loudmouth Enforcer" Olimpic vs "Hands of Iron" Loop - Другия МНОГО добър мач на шоуто.Двамата буквално се спукаха от бой като аз по принцип мислех,че Olimpic ще победи,но и победа на боксьора Loop не е лош вариант.Сега предполагам,че след 4-5 шоута ще видим втори мач между двамата :)

Като цяло много добър дебют!Дано да се задържиш по-дълго на сцената!Така като гледам MMA-BG 2 ще рулира като DBG Pafo vs. REICH очаквам да бъде страхотен мач!!!

Много добър коментар Борко 10x :) само да те поправя, че Frantic все още не е шампион в дивизията си, а просто след този мач е главен претендент.