nWoHulkster Posted July 1, 2007 Share Posted July 1, 2007 Six Sided Cage match, last guy in loses hair Cibernetico, Chessman & Charly Manson vs El Mesias, Kenzo Suzuki & X-Pac La Parka Jr., Zorro, Latin Lover & ??? vs Sabu, Ron "The Truth" Killings, Head Hunter I & ??? Super Porky, Elegido & Alebrije vs Zumbido, Alan Stone & Scorpio Relevos Increibles - losers advance to a hair/mask match Laredo Kid & Super Calo vs Gran Apache & Super Fly Street Fight Juventud Guerrera vs Fuerza Guerrera AAA Tag Team Championship Ladder Match Cuervo & Ozz vs Joe Lider & Crazy Boy Relevos AAA Oriental, Cinthya Moreno, Octagoncito & Pimpinela Escarlata vs Alfa, Faby Apache, Mini Abismo Negro & Cassandro. Ето затова си говорим! Най-голямото шоу на AAA за 2007 и card-a звучи яко забавно. Бързи коментари: Alfa, Cassandro, Fabi Apache, Mini Abismo Negro vs Cinthia Moreno, Octagoncito, Oriental, Pimpinela Escarlata - Просто типичен ААА style opener, където акцента вероятно ще е на комедия. Cuervo & Ozz vs Crazy Boy & Joe Lider [AAA TAG, ladder] - Не че съм голям фен на Lider & Crazy, но това може да се получи добре и вероятно ще има някое "lucha extrema" изпълнение. Juventud Guerrera vs Fuerza Guerrera [street] - Баща срещу син! Dream match! Build-ват го вече половин година този мач, така че се радвам, че най-после ще го видим. Класики не очаквам, даже напротив, но мачът вероятно ще има силен емоционален заряд. Super Calo or Gran Apache vs Laredo Kid or Super Fly - Тук залагам на Laredo Kid def. Super Calo. Една победа ще му дойде много добре на Laredo, тъй като така като го знам Konnan 100% го гласи за една от главните млади звезди на компанията. Laredo Kid & Fuerza Aerea rock! Alebrije, Elegido, Super Porky vs Alan Stone, Scorpio Jr., Zumbido - Просто "малко забавно мачле" ???, La Parka Jr., Latin Lover, Zorro vs ???, Head Hunter I, Ron Killings, Sabu - Добро! Особено изненадите са ми много интересни, тъй като обикновено TripleMania се представя добре в този аспект. Charly Manson, Chessman, Cibernetico vs Kenzo Suzuki, Mesias, X-Pac [cage, hair] - Мдам, много яко мачле. Viva Los Hell Brothers! Kenzo или в краен случай X-Pac ми се струва, че ще се простят с косите си . Изобщо доста съм надъхан за това шоу и нямам търпение да дойде. Quote Link to comment
G Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Интересно събитие се очертава! Дано да се получи добре Quote Link to comment
BORKO_10 Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Card-а изглежда добре и смятам това шоу да го гледам ако го пуснат по тракерите.Ако не ми остане време,то поне някой от мачовете като 2,3,5 и main envent-а.И между другото нали Lita щеше да участва на шоуто? Quote Link to comment
nWoHulkster Posted July 2, 2007 Author Share Posted July 2, 2007 И между другото нали Lita щеше да участва на шоуто? Никой не е казвал, че ще се бие . Ще си пее с групата. Има и някакъв шанс да бъде и рефер на един от мачовете, поне такива бяха оригиналните планове за нея. Quote Link to comment
nWoHulkster Posted July 9, 2007 Author Share Posted July 9, 2007 RVD & Jericho са получили оферта да участват в шоуто, но са отказали. Sabu направи дебюта си на последният tv taping. Black Warrior беше уволнен от CMLL заради 5-6 неявявания и сега се спекулира, че ще се появи в AAA на Triplemania, но нищо не е сигурно. El Hijo del Santo отрече слухът, че той ще е един от "кечистите-изнанада". Kishi & Black Pearl ще участват в шоуто. Най-вероятно именно те ще запълнят дупките в semi-main event-a, което чесно казано е тотално разочарование за мен лично . Quote Link to comment
PyroHunter Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Мексиканския кеч не ми е много по вкуса по принцип, но карда е обещаващ и сигурно ще се опитам да гледам някои от мачовете. В частност мача между баща и син ми изглежда добре и освен това щом (Ri)Kishi ще участва задължително ще гледам и мача, в който е той. :) Quote [img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img] [b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b] Link to comment
Zombayo Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Това ще се гледа задължително.ААА не съм следил скоро,но все пак това е Triplemania.Нямам търпение да пуснат шоЛто по торентите... Quote [img]http://img354.imageshack.us/img354/1330/havocsig3rk2.jpg[/img] Link to comment
G Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Луд луд баннер!! Phil това ще има от къде да се дръпне нали, че май ще загледам AAA :D Quote Link to comment
nWoHulkster Posted July 12, 2007 Author Share Posted July 12, 2007 Това не е банер, а корицата на едно от топ списанията за кеч в Мексико. В Мексико шоуто ще го дават по тв на 20 Юли. Аз вероятно тогава ще го гледам и ще си го запиша. Иначе в САЩ ще го дават на 11 Август, така че вероятно някъде там ще се появи по тракерите. Quote Link to comment
nWoHulkster Posted July 16, 2007 Author Share Posted July 16, 2007 CHESSMAN! П.С. После ще пусна и резултатите, че има 1-2 неясни работи. Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Много интересна клетка. Колко ли посещаемост е имало?Като гледам над 10 000 ама да ги преброя на снимката ме мързи :D Quote Link to comment
nWoHulkster Posted July 16, 2007 Author Share Posted July 16, 2007 Не съм сигурен точно, но май залата беше 18 000, така че и посещаемостта е някъде там. Те всъщност, и миналата седмица имаха тв шоу в тази зала и то също беше full на max. П.С. Човекът най-горе на клетката е Judas "пича със 'светкавиците' от WSX" Mesias and HE IS COMING! Quote Link to comment
chipp Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 хахах тва не е ли Ricky Banderas ? a.k.a Judas Mesias нали? А иначе нямам търпение да го гледам.Това което малко не ми харесва е ,че в карда има много малко мачове 1 вс 1 .Повечето са Таг Тиймове и т.н Quote Link to comment
nWoHulkster Posted July 16, 2007 Author Share Posted July 16, 2007 (edited) ^ Да, той е. Btw, разрешаваш ли да позная? Никога не си гледал мексиканско кеч шоу, нали ? Е, ако беше щеше да знаеш, че в мексиканския кеч най-често срещаните мачове са multi-person мачовете (най-вече 3 vs 3), а singles мачове има по-рядко. Attendance: 19,000 1) Alfa, Casandro, Fabi Apache, Mini Abismo Negro b Cinthia Moreno, Octagoncito, Oriental, Pimpinela Escarlata 2) Gran Apache & Laredo Kid b Super Calo & Super Fly [losers advance, pi] 3) Crazy Boy & Joe Lider b Cuervo & Ozz [AAA TAG] 4) Juventud Guerrera b Fuerza Guerrera [street] 5) Super Fly b Super Calo [mask] 6) Alberije, El Elegido, Super Porky b Alan Stone, Scorpio Jr., Zumbido - run-in by the unmasked Super Calo, now wrestling as Jordy Stone 7) Head Hunter I, Rikishi, Ron Killings, Sabu b La Parka Jr., Latin Lover, the Animal, Zorro - Rikishi wins with the Bonzai Drop on Zorro 8) Kenzo Suzuki L Cibernetico, Chessman, Charly Manson, Mesias, X-Pac [cage, hair] = Lita & Luchagores performed here Всичко е на шест, поне на хартия. Само леко се дразня, че в последния момент са сменили комбинациите в мач номер 3, но и този вариант не е лош де. Edited December 18, 2010 by nWoHulkster™ Quote Link to comment
chipp Posted July 18, 2007 Share Posted July 18, 2007 (edited) хахаха да гледал съм 1 път незнаех .Ама смятам да почвам да гледам... Edited July 18, 2007 by chipp Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Тоя Рики Бандерас е ебаси говедото-аз имам стереотип към мексиканците и си представях някой с маска като Рей или пък ми звучеше като някой мачо гимик и много се чудех как така ще е новото протеже на Мичел в ТНА. В WSX имаше много ефектен грим-хареса ми,а файърболите ми бяха забавни. Пожелавам му успех в ТНА няма достатъчно страшилища-дано се издигне,макар,че се съмнявам честно казано. Quote Link to comment
nWoHulkster Posted July 23, 2007 Author Share Posted July 23, 2007 Banderas не е мексиканец, а пуерториканец . Quote Link to comment
G Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 OMFG искам да гледам това събитие!!! Phil има ли го по тракърите или нейде другаде? Хахах Кензо без коса рулзз :) Quote Link to comment
Recommended Posts