Jump to content

Топ 5 strikers в UFC


Recommended Posts

1. Chuck Liddell - Трябва да му се отдаде, да загуби последния си бой, но с такава лекота свали хора като Couture & Ортиз, които се смятат за добри punch taker-и.. Still най добрия striker в UFC

2. Rich "Ace" Franklin - American Fighter има просто ръце от стомана.. няма вид на кой знае какъв боец, но striking power-a му е невероятен

3. Andrei Arlovski - Накъде без побеснял човечец като Питбула в този тип класация ;)..

4. Forrest Griffin - Също много сурови комбинации и удари!

5. Quinton "Rampage" Jackson - По назад е в класацията ми защото има малко мачове за UFC,но ударите му са не по-малко здрави от на другите!

Link to comment

1. Mirko Cro Cop - Не съм виждал никой друг в MMA, който да използва краката си по такъв ефективен начин. По всяко време може да прекрати всеки мач с този убийствен high kick. Respect Mirko.

2. Shogun Rua - Stomps, high kicks, low kicks, upercuts, hooks, jabs в едно име. Страхотен арсенал има Shogun. Не напразно е #1 Lightheavyweight в света.

3. Chuck Liddell - Ortiz и Couture надали са най-добрите примери, но няма как да не бъде споменат. Има уникална техника, но точно това, че не подържа guard му коства титлата. Видяхме много добри работи през неговото царуване да се надяваме, че ще се върне на върха.

4. Anderson Silva - Поредният ex PRIDE fighter, който с лекота доминира в UFC. Победите над Franklin и над Leben сами говорят

5. GSP - Няколко човека се бореха за 5-тото място, но все пак се спрях на GSP. Много талант има това момче и той ще е бъдещето на този спорт, PERIOD.

Arlovski - разбира се old school Arlovski, a не този клонинг на Tim Sylvia. Имено затова не намери място в класацията ми. Дано някой ден си върне стария облик и го видим в един dream match с CroCop.

Rich Franklin - И той има доста добри ръце, но по скоро възприемам като pound-for-pound fighter, затова не намери и той място в класацията ми.

BJ Penn - Динамит в ръцете има. Може да прекрати един мач както и на краката си така и на земята.

Roger Huerta - Впечатлен съм от него. Само времето ще покаже на къде ще се развие. Дайте му сериозен опонент като за начало.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...