Jump to content

The Pain WWE Diary

Recommended Posts

Това ще бъде дневник в който няма да се записват хора ами само ще пиша шоутата.

wwe_raw.jpg

Main Eventers

Triple H

Chris Jericho

Chris Benoit

Shawn Michaels

Stone Cold

John Cena

Upper Mid-Carders

Chris Masters

Carlito

Christian

Shelton Benjamin

Big Show

Snitsky

Mid-Carders

Johnny Nitro

Khali

Test

Chavo Guerrero

Ric Flair

Rob Conway

Lower Mid-Carders

Trevor Murdoch

Lance Cade

Shad

JTG

Rosey

Jamie Noble

Val Venis

225px-ExtremeChampionshipWrestling.jpg

Main Eventers

Brock Lesnar

Goldberg

Rob Van Dam

Lashley

Randy Orton

Scott Steiner

Upper Mid-carders

CM Punk

Umaga

Rey Mysterio

Finlay

Elijah Burke

Sabu

Tommy Dreamer

Mid-carders

Sandman

Jeff Hardy

Hardcore Holly

Marcus Cor Von

Matt Striker

Kevin Thorn

Rhyno

Lower Mid-carders

Gregory Helms

X-Pac

Viscera

Tajiri

William Regal

Charlie Haas

Boogeyman

smackdown1.jpg

Main Eventers

Batista

Kurt Angle

The Rock

Undertaker

Edge

Eddie Guerrero

Upper Mid-carders

Booker T

MVP

Mr.Kennedy

JBL

Kane

Matt Hardy

Mid-Carders

Joey Mercury

Orlando Jordan

Mark Henry

Heindenreich

Matt Morgan

Mark Jindrak

Luther Reigns

Kenny Dykstra

Lower Mid-Carders

D-Von Duddley

Buba Ray Duddley

Brian Kendrick

Paul London

Super Crazy

Psychosis

The Miz

Това са ростерите.Малко са големички де :) Само че няма да мога да пускам шоутата редовно а когато имам време.Ще бъде доста зает за няколко дни така че няма да мога много да пускам.

Edited by The Pain

9MLnN5Y.gif

raw39.jpg

Monday,January 1,2007

San Antonio,Texas

Малко пироефекти и шоуто започва.

J.R.:Добър вечер дами и господа! Вие сте с първото издание на RAW.

King:Добър вечер и от мен Jerry Lawler.Какви мачове ни очакват тази вечер а JR?

J.R:Прав си.Ето го и карда за вечерта

Ric Flair vs Carlito

Big Show vs Snitsky

Intercontinental Championship

Christian vs Chris Masters

Shad and JTG vs Trevor Murdoch and Lance Cade

6 Man Elimination Match for the WWE Championship

Triple H vs Chris Jericho vs Chris Benoit vs Shawn Michaels vs Stone Cold vs John Cena

King:Време е и за пръвият мач!

Ric Flair vs Carlito

На ринга излиза с тегло 104 кг от Мемфис,Тенеси,детето на природата Ric Flair(бурни овации).И неговият противник-от Карибите с тегло 100 кг-Карлито!

Мачът започва.Карлито започва да налага Рик с ярост и го натиква в ъгъла.Ляв,десен,ляв,десен и съдията е принуден да ги раздели.Карлито се засилва но Рик започва да му раздава чопове.Първи,втори,трети,четвърти,пети!Карлито се олюлява и пада на земята."WOOOOOOOOOOOO" вика детето на природата и публиката му приглася.Той се запътва към Карлито но...бъркане в очите от карибския готин към най-мръсния играч в кеча.Сега Карлито взима надмощие и изхвърля Светкавицата извън ринга.И двамата са извън ринга и Карлито налага противника си.Сега и двамата са пред коментаторската маса и готиния карибец се опитва да забоде главата на Рик в масата но...Светкавицата започва да раздава пържоли.Една,две,три!И сега забучва главата на Карлито в масата!Ох,това сигурно боли!Съдията почти е отброил до десет,но двамата се качват на ринга.Рик засилва Карлито от въжетата и се приготвя да го вдигне във въздуха но Карлито забучва силен ритник в лицето му.И сега Backcracker!И Карлито прави опит за туш.1,2,3..не само две.Сега Карлито се ядосва и започва да налата Рик по главата.Качва го на въжетата и си пробва да му направи суперплекс.Но Рик се съпротивлява и бута Карлито долу.И сега,о не,Светкавицата заключва Figure Four Leglocj на Карлито.Ще се предаде ли?Карлито вика от болкаи се влачи към въжетата.Достига ги и съдията разделя Рик от противника си.Докато Светкавицата спори със съдията Карлито се промъква и му прави roll-up!Той е опрял краката си на въжетата!1,2,3!И победа за Карлито!

Winner:Carlito via pinfall (10:42)

J.R.:Какъв мач а Кинг?

King:Да,невероятен!Сега камерата ни пренася отзад където е Мария която ще интервюира Джон Сина

Maria:Джон,тази вечер ти ще участваш в шесторния мач за определяне на първият WWE Champion.Какви мислиш че са шансовете ти тази вечер?

John Cena:Първо да обърна внимание на публиката от Сан Антонио,Тексас!(публиката откача от кеф)Как сте хора?(публиката отново вика)Та така.Тази вечер аз ще елиминирам всеки един в този ринг!Не ме интересува дали той ще е Трите Хикса,Ледения или дори Шон Майкълс(публиката вече освирква).Тази вечер ще видите защо аз съм водачът на Chain Gang и защо ме наричат The Doctor of Thuganomics!Тази вечер аз ще докажа на всички че съм най-добрия и че...(Сина е прекъснат от Шон Майкълс и публиката се кефи на градски си герой,Сърцеразбивача)

HBK:Че си най-добрият ли Джон?Ако искаш да видиш най-добрия...е той стои точно пред теб!

John Cena(учудено):Мария ли????(публиката се смее)

HBK:Не!Аз,сърцеразбивача Шон Майкълс!Защото тази вечер в родния ми град аз ще стана първият WWE Champion!

Jon Cena:О,така ли?

Shawn Michaels:Да,така!

John Cena:Тогава ще се видим на ринга!

King:Wow,настръхнах като видя начина по който тези двамата се погледнаха.

J.R.:Да,със сигурност не таят добри чуства към себе си!Но врече е за вторият ни мач от вечерта

Big Show vs Snitsky

На ринга излиза от Пенсилвания с тегло 133 кг-Снитски!И неговият противник от Северна Каролина,тежащ 230 кг-Грамадата!

Мачът започва и Снитски се опитва да повали Грамадата,който му отвръща с удар по главата и Снитски е повален!Грамадата го вдига и го натиква в ъгъла и му забива страшни пържоли които отекват в цялата зала.Снитски сега избутва Грамадата с рамо и го изритва в корема.Грамадата се навежда и Снитски започва да го налага по гърба.Първи,втори,трети удар.Грамадата обаче го вдига над главата си и го тръшва.Сега стъпва върху тялото на Снитски с цялата си тежест.Снитски се надига,но само за да изяде огромен ритник в лицето.Сега опит за туш на Грамадата!1,2, но повдигане.Снитски започва да налага протвника си по главата.Заслива се от въжетата и блъска Грачадата който обаче само се олюлява.За втори път се засилва от въжетата и блъска Грамадата но той отново не пада!Сега трети път...но Грамадата го улови за задушаващо тръшване.1,2,3!!!!!Победа за Грамадата.Той празнува с публиката а през това време Снитски взима метален стол и започва да налага Грамадата.Идват съдии които да ги разтърват.Но сега Грамадата взима стола и отвръща на удара!Идва и охрана да иг разтърве.Каква касапница!

Winner:Big Show via pinfall (6:27)

J.R.:Неприятна случка но така е в кеча.Сега е време за следващия мач...но какво е това?

Излиза Ерик Бишоф.

Ерик:Добър вечер в първото издание на RAW!Моето RAW!(публиката освирква)Освирквайте,освирквайте,но никъде другаде няма да намерите мачове като тук.Нито в ECW,нито в SMACKDOWN!Защото RAW е по-доброто кеч щоу!И защо е по-добро шоу?Защото имат най-добрия GM-аз!Не онзи некадърник Пол Хеймън на ECW или Теди Лонг на SmckDown!.И...

(излиза Теди Лонг)

Лонг:Почакай малко,Бишоф!Как може да казваш че RAW е най-доброто шоу?SmackDown е най-доброто!Първо имаме по-добри кечисти и второ ще предоставим по хубави мачове!

Ерик:Какви мачове?

Лонг:Сега искам специално да обява че и ние ще имаме шесторен мач за определяне на първият World Heavyweight Champion но той ще бъде в Стая на Елиминациите!(публиката полудява)И второ:в мач за определяне на първият шампион по двойки на Разбиване Братята Дъдли ще срещнат Пол Лондон и Браян Кендрик в мач с маси.Благодаря за вниманието,играчо!Holla!

(Бишоф умира от яд)

Commercial Break

Shad and JTG vs Trevor Murdoch and Lance Cade

Мачът ще започнат Shad и Ланс Кейд.Двамата се вкопчват и ту единия взима надмощие,ту другия.Сега Ланс Кейд дапочва да налага Шад и прави опит за суплес но Шад удря с рамо.И сега прави падащ лист на Кейд.Кейд търси смяна но Шад го отдалечава от Мърдок и се сменя с JTG и двамата започват да го бият но Шад е принуден да излезе.Сега JTG взима надмощие и прави roll up но Кейд се повдига на 2.Сега JTG се засилва но Ланс го посреща с крак в лицето и сега смяна и Тревор Мърдок влиза на ринга.Мърдок прави съблен удар на JTG.Шад също влиза но и той получава съблен удар и съдията го изкарва навън.Сега Мърдок преви на JTG страничен суплекс и опит за туш.1,2, но повдигане.Мърдок се сменя с Кейд който се качва на въжето и скача върху JTG.Сега опит за туш..но Шад го прекъсва и започва да налага Кейд.Мърдок влиза на ринга да спаси пъртньора си но и той получава удари.Съдията се опитва да разтърве Шад и Мърдок,докато през това време JTG прави суперплекс на Кейд и се опитва да го тушира.Но няма кой да отброи.JTG се нервира и вика съдията.Но Кейд прави roll up и тушира JTG.Кейд и Мърдок взеха победата,а Шад се чуди какво стана.

Winnrs:Trevor Murdoch and Lance Cade via pinfall (7:56)

J.R:Наблюдавахме един добър отборен мач Кинг но най-доброто тепърва предстои.

King:Така е но преди главният мач трябва да определим първият интерконтинетален шампион.

J.R:Точно така но преди това да видим едно видео!

30 суперзвезди.Един победител.Целта-Main Event на WrestleMania 1.На 21 януари в Washington,D.C.Пътят към Wrestlemania започва!

King:Точно така.На 21 януари пътят започва и ще бъде само на pay per view.Сега предпоследният мач на вечерта.

Intercontinental Championship

Christian vs Chris Masters

На ринга излиза от Санта Моника с тегло 121 кг-Крис Майстора.И неговият противник от Торонто,Онтарио с тегло 103 кг-Крисчън.

Мачът започва.Двамата се вкопчват и Майстора надделява и отблъсква Крисчън.Отново се вкопчват и този път Крисчън притиска Майстора в ъгъла и започва да го налага по корема.Съдията ги разделя.Сега Крис опитва да направи Захвата на Майстора но Крисчън се измъква и прави прспивателното на Крис.Но Майстора е твърде силен и се откопчва.Сега удар и Крисчън е повален.Крак брадва от страна на Крис и опит за туш.1,2... Крисчън се повдига.Сега Крисчън взима надмощие и налага Майстора.Сега го поваля със саблен удар.Втори,трети саблен удар.Сега страничен суплекс от страна на Крисчън.Той се качва на въжетата и ще направи опит за Жабешко цамбурване.Но Майстора става бързо и бута Крисчън на металния под.

Commercial Break

Мачът между Крис Майстора и Крисчън продължава.Двамата се налагат извън ринга до коментаторската маса.И сега опит на Крисчън за суплекс върху металния под но...става обратното.Сега Майстора вкарва Крисчън в ринга и прекъсва броенето на съдията.Сега Крис закопчва Masterlock.Няма надежда Крисчън да се измъкне.Но какво е това?Томко!И той е взел метален стол!Съдията го спира,а през това време Крисчън се предава но рефера не вижда.Майстора се ядосва и кара съдията да се обърне.Но Крисчън го изненадва и удар малко над пояса.И сега...това е Unprettier!1,2,3!И победа за Крисчън.Той стана първият интерконтинентален шампион.

J.R:Много добър мач.

King:Така е.Предстои ни обаче главният мач!Но първо да видим тази реклама.

Тук всичко е екстремно.Няма правила.Няма кой да ти пази гърба.Няма приятели.Това ECW.Всяка сряда по Sci Fi.

(излиза Ерик Бишоф)

Ерик:Дами и господа има промяна в правилата на главният чмач.Той ще бъде без дисквалификации.(публиката аплодира и Бишоф се усмихва победонсно)

6 Man Elimination Match No DQ for the WWE Championship

Triple H vs Chris Jericho vs Chris Benoit vs Shawn Michaels vs Stone Cold vs John Cena

Commercial break

И така.Шестимата участници са на ринга.Мачът започва.Трите Хикса започва да налага Ледения,Шон Майкълс се бие с Джон Сина а Крис Беноа срещу Крис Джерико.Трите Хикса прави гръбнакотрошач на Ледения.Сега гръбнакотрошач и на Крис Джерико.Шон Майкълс раздава пържоли на Джон Сина и Крис беноа.Но Беноа отръща и той раздава пържоли на Майкълс.Ледения сега прави опит за зашеметител на Джерико но той контрира и прави Lionsault.Опит за туш,но Беноа прекъсва броенето.Трите Хикса се заема с Беноа.Извън ринга Сина и Шон си разменят удари със столове.HBK взима надмощие и Сина е проснат на металния под.Но какво прави Шон?Той се качва на горното въже и се приготвя да скочи въру Сина.Но Джерико бута Майкълс с падащ лист по гърба и Шон се размазва върху испанската коменатароска маса.Докато Джерико се кефи,Трите Н му прави roll up.1,2,3.Джерико е елиминиран.Сега Ледения прави зашеметител на Беноа.1,2,Сина прекъсва броенето.Остин почва да налага Сина.Шон Майкълс все още лежи извън ринга.Сина заключва STFU на Остин.Ще се предаде ли Остин?През това време.Крис Беноа раздава пържоли на ННН.Първа,втора,трета.И сега тримата амигос.ННН е проснат на пода и Беноа дава знак че всичко свърши.Той се качва на горното въже и скача.Удар с глават право в сърцето на Играта.Сега заключва Кръстосаните ръце.Майкълс се връща на ринга и разваля кръстосаните ръце.Раздава пържоли на Беноа и го отбълсква от въжето и...Sweet Chin Music!!!1,2,3!Беноа е аут.Останаха 4-Остин,Сина,ННН И НВК.Сега Остин се бие с Играта а Сина с Майкълс.Остин тръшва ННН и почва да го бие с юмруци по главата.Сега Майкълс се отблъсква от въжено и прави саблен удар на Сина.Сега нов сабелен удар...не,Майкълс е повален.Сега странично тръшване за Шон.Да и това ще бъде...You Can't See Me!Удара с кокалчетата и сега Сина изчаква Майкълс за FU.Но Шон отръща с Музика под брадичката но пропуска...Сина го улавя за FU и...да.Опит за туш-1,2,3,!Сърчеразбивача е аут.Сега Трите Н прави Педигри на Остин.1,2,3!И останаха само двама!Трите Хикса и Джон Сина.Двамата се вкопчват и Играта надделява.Сега двамата излизат извън ринга и ННН взима метален стол.Опит за удар,но Сина заляга и го хваща за FU!И даааааа!FU върху металния под.Сина вкарва Играта на ринга,също вкарва и метален стол.Сина сега ще опита второ FU но върху стола.Но Трите Н се съпротивлява и разваля FU-то.Бута Сина в ъгъла и сега Джон се обръща и ННН го хваща за педигри!Върху стола!Даааааааа!Опит за туш!1,2,3!

J.R.:Играта,Играта,стана първият WWE Champion!

King:Да Трите Н беше най-добрия и спечели.Царството му започва.Очакват ни интересни времена тук в RAW.

J.R:WOW!(от ринга излизат конфети)Довиждане,дами и господа,до нови срещи!

Дано ви е харесало като за първо шоу което правя!Моля коментирайте!

Edited by The Pain

9MLnN5Y.gif

Ето ги и титлите на шоутата.Възобновил съм няколко стари титли.

RAW

WWE Championship-Triple H

Intercontinental Championship-Christian

European Championship-Shelton Benjamin

World Tag Team Championship

ECW

ECW World Championship-Brock lesnar-Jan 3,2007-

ECW Television Championship

Cruiserweight Champinship-Jeff Hardy-Janu 3,2007

ECW Tag Team Championship

SMACKDOWN

World Heavyweight Championship-Kurt Angle-Jan 5,2007

US Championship-M.Kennedy-Jan 5,2007

Hardcore Championship

WWE Tag Team Championship-Paul London and Brian Kendrick-Jan 5,2007

Edited by The Pain

9MLnN5Y.gif

ECW ще бъде сравнително по-късо от RAW и SD!

January 3,2007

Memphis,Tenesee

Пироефекти и шоуто започва

Styles:Добър вечер,дами и господа,вие сте с ECW!Ето и карда ни за тази вечер!

CM Punk vs Elijah Burke

Cruiserweight Championship

Jeff Hardy vs Rey Mysterio

Umaga vs Rhyno

ECW World Championship

Brock Lesnar vs Goldberg vs Lashley

CM Punk vs Elijah Burke

На ринга излиза от Джаксонвил,Флорида с тегло 103 кг-Elijah Burke!И неговият противник от Чикаго,Илинойс с тегло 101 кг-CM Punk!

Мачът започва и Бърк рано започва да обраотва ръката на Пънк.Но Пънк се осбождава от захвата му,качва се върху въжетата и падащ лист от въжетата!Опит за туш.1,2 и повдигане от Бърк.Сега Пънк го налага и започва да раздава мощни ритници.Сега суплекс за Бърк...и,ооо,какъв удар с крак по-главата.Нов опит за туш-1,2 нова повдигане.Сега Бърк засилва Пънк и той се блъска в рефера.Съдията е в безсъзнание!Сега Пънк прави на Илайджа Anaconda Vise.Прави туш,но няма кой до отброи и...какво е това?Маркус Кор Вон!Той се качва на ринга и прави копие на СМ Пънк.Сега Бърк налага противника си а Кор Вон свестява съдията.Това е Eljah Express!Опит за туш!1,2,3!Илайджа Бърк открадна победата с помощта на Маркус Кор Вон.

Winner:Elijah Burke via pinfall (7:18)

Камерата ни пренася отзад където нашият репортер взима интервю от Брок Леснар.

R:Брок,тази вечер ти се изправяш срещу Голдбърг и Лейшли за титлата на ECW.Какво ти е мнението?

Брок:Тази вечер аз ще триумфирам защото съм най-добрия.Голдбърг,не си прави илюзии че си по-добър от мен.Тази вечер аз ще ти го докажа че аз съм най-добрия кечист в цялата федерация!

R:Какво мислиш за Лейшли?

Брок:Лейшли,тази вечер ще опиташ от силата на F5 и ще видиш защо ме наричат The Pain!

R:И някакъм последен коментар?

Брок:Да.Here Comes The Pain!(публиката полудява)

Umaga vs Rhyno

Commercial Break

Двамата атлети са на ринга и мача започва.Райно се опитва да повали Умага но безуспешно!Сега Умага тръшва Райно и почва да го налага.Сега се опитва да направи Samoan Spike но Райно заляга и,оооо,какво копие от страна на Райно и Умага пада извън ринга!Райно се качва на горонот въже и скача....но пропуска.Райно се размаза на пода!Сега Умага го вдига и се качва върху коментаторската маса.И....ооооо,какво тръшване от страна на Умага и масата е разпотрошена!Сега Умага влиза на ринга,а Райно лежи неподвижно.Съдията брои 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10!Умага спечели след отброяване а публиката освирква!

Winner:Umaga via count-out (5:44)

На ринга излиза Роб Ван Дам и взима микрофон.

РВД:Искам да попитам защо главният мениджър Пол Хеймън не ме включи в мача за титлата на ECW тази вечер.Аз го заслужавам повече!Направил съм толкова много за бившата компания ECW а сега не ми дават мач за титлата!Много съм разочарован!И ако...

Проузвучава музика на Ренди Ортън и Убиецът на легенди излиза на ринга също.

Ортън:Ти се оплакаваш,че не си получил мач за титлата.Ами аз!?Аз бях пренебрегнат от Пол Хейман!Аз Ренди Ортън-бъдещето на компанията!

РВД:Ти бъдещето на компанията?!Не ставай смешен Ортън!Аз мога да те бия с лекота!

Ортън:Така ли мислиш,,а?А?Хайде да разберем!

Излиза и Пол Хеймън.

Хеймън:Почакайте,почакайте,виждам че прихвърчат искри между вас и искате да се биете един срещу друг.Това ще стане(публиката откача от кеф)Но не тази вечер.

Ортън:Какво искаш да кажеш?

Хеймън-Щ се борите за ECW TV Championship на Royal Rumble.И то не в какъвто и за е мач,а в мач със стълби!

Известно мълчание.

Ортън:Аз съм навит.Хе,освен ако женчо тук не иска

РВД:Току що подписа смъртната си присъда,загубеняко.

Ортън:Тогава ще се срещнем на Royal Rumble!

Ортън подава ръка на Ван Дам.Той приема и се обръща.Но....Ортън му прави RKO.(публиката освирква)Ревди прави стандартната си поза и заминава

Crusierweight Championship

Jeff Hardy vs Rey Mysterio

Двамата излизат на ринга и започват да се борят на бързи обороти.Джеф има преимущество и тръшва Мистерио.Сега му прави крак брадва и опит за туш.1,Рей се повдига!

Commercial Break

Мачът продължава и Рей налага Джеф върху въжетата.Сега прави опит за суперплекс....но Джеф прави суперплекс на Мистерио!Опит за туш!1,2,повдигане!Мистерио с удари по краката на Харди взима преимущество.Отблъсква се от въжетата и прави падащ листа.Туш,1,повдигане.Мачът продължава все така енергично.Вече наближава 10-тата минута а Харди е проснат на въжетата.Сега Рей има възможоност...и да 619!Сега ще последва ли West Coast Pop?Не Джеф се измъква и нов крак брадва за Мистерио.Сега Джеф Харди се качава на въжетата и това е---да!Бамбата на лебеда!Опит за туш-1,2,3!Джеф Харди стана шампион в полу-тежка категория!

Winner:Jeff Hardy via pinfall (14:25)

Стайлс:Дами и господа,невероятна вечер засега тек в ECW!Но следва главният мач!

ECW World Championship

Brock Lesnar vs Goldberg vs Lashley

Голдбърг и Лейшли вече са на ринга и очакват третия съпреник.От Минеаполис,Минесота,тежащ 135 кг-Брок Леснар.

Мачът започва.Леснар и Лейшли се обединяват срещу Голдбърг,но той раздава копия и на двамата!Сега Голдбърг отблъсква Леснар от въжетата и-ох,какъв гръбнакотрошач!Опит за туш-1,2,повдигане.Сега Лейшли налага Голдъбрг,но той отвръща на удара.И сега ново копие за Лейшли.Голдбърг просто е нудържим в този мач!Но Леснар му прави залез...никакъв проблем за Голдбърг.Сега той блъска Брок във въжетата и опит за Джакхамър,но Лейшли му прави копие на гърба!Сега Голдбърг е повален и Леснар и Лейшли го налагат.Сега го изкрват извън рига.Лейшли се качва заедно с Голдбърг на испанската коментаторска маса и му прави The Dominator!Голдбърг е потрошен!

Commercial break

Здравейте отново след рекламите.Десет минути от началото на мача.Голдбърг лежи неподвижно извън ринга,докато Лейшли и Брок се млатят вътре.Сега Лейшли се опитва да му направи копие,но се запучва право в ъгъла.Сега бавно се обръща и Брок Леснар го вдига за F5.И го прави.Но..това е Голдбърг!Той се връща на ринга и прави копие на Леснар!Сега го налага и гръбнакотрошач!Голдбърг се настройва за Джакхамър който ще му донесе титлата.Но,Лейшли се намесва и прави копе на Голдбърг което го изкарва извън ринга отново!Лейшли се наеликтризира,обръща се и Леснар му прави F5!Опит за туш!1,2,3-победа за Брок Леснар!Брок Леснар стана първият ECW World Champion=

Стайлс:Лека нощ,дами и господа!Бъдете с нас и другата седмица !

Edited by The Pain

9MLnN5Y.gif

smackdown1.jpg

January 5,2007

Las Vegas,Nevada

Пироефекти и шоуто започва

Таз:Добър вечер,дами и господа вие сте с първото издание на SmackDown!

Кол:Точно така.Уважаеми зрители,какви невероятни мачове ни очакват тази вечер!

Таз:Напълно съм съгласен с теб.Ето го и карда ни:

Matt Hardy vs Joey Mercury

United States Championship

Mr.Kennedy vs Booker T

WWE Tag Team Championship Tables Match

Duddley Boys vs Paul London and Brian Kendrick

Elimination Chamber Match for the World Heavyweight Championship

The Rock vs Edge vs Eddie Guerrero vs Kurt Angle vs Undertaker vs Batista

Първият мач за вечерта.Той започва доста бързо като Мат има преимущество.Сега се отблъсква от въжетата и прави падащ лист на Мъркюри.Опит за туш-1,повдигане.Сега започва да го налага по главата и публиката брои-1,2,3,4,5,6,но Мъркюри го отблъсква и му забива крак в лицето.Сега го качва на въжетата и му прави суперплекс.1,2, но Мат се повдига.През следващите две минути Мъркюри има преимущество като обработва крака на Харди.мат успява да го ритне в лицето и да му направи Side Effect.Сега търпеливо изчаква противника си и това е Twidt of Fates.1,2,3!Победа за Мат Харди.Но какво е това?Джони Нитро,бившият партньор на Мъркюри в RAW влиза на ринга и почва да налага Мат Харди и сега с помощта на Джоуи Мъркюри правят на Харди Snapshot.Двамата си тръгват оставяйки Мат да лежи неподвижно.

Winner:Matt Hardy via pinfall (5:17)

Backstage

МВП влиза в кабинета на ГМ-а Тиодор Лонг.

Лонг:Какво става играчо?Какво мога да направя за теб?

МВП:Теди,искам да ми дадеш мач за US Title тази вечер.

Лонг:Тази вечер?Но вече има мач между Кенеди и Букър за нея.

МВП:Моля те човече дай ми мач!

Лонг:Добре,добре.Тази вечер-МВП,Букър Т и Г-н Кенеди в троен мач за титлата на щатите!Как ти звучи това,а?

МВП:Звучи ми добре!

Лонг:Holla!

Джош Матюс взима интервю от Скалата

Джош:Дами и госопода,нека ви представя...(Скалата прави знак на Джош да замълчи)

Rock:Finally,The Rock has come back to Las Vegas!

Джош:А,какво мислиш за тазвечерният мач?Стаята на елиминациите?

Rock:Тази вечер,The Great One,ще триумфира с титлата.Даааа,аз ще стана първият шампион в тежка категория и знаеш ли защо?

Джош:Защо?

Rock:Защото аз съм най-великия в тази индустрия.По дяволите,аз съм SmackDown!Това е моето шоу!Точно така,хората казват"това е шоуто на Скалата"!Неизбежно е да не спечеля титлата защото.....This is the curse of the Jabroni beating,lalallalalalal,pie eating,not afraid to sweat,not afraid to bleed,gonna win that World Title,GUARAN-DAMN-TEASE!

Commercial break

Здравейте отново след рекламите,тройният мач за US Title е в разгара си.МВП налага Букър Ти и го натиква в ъгъла.Но Букър го изблъсква и почва да му раздава пържоли.1,2,3,4 но Кенеди ги разтървава и почва да бие МВП по главата.

Мачът продължава все така енергично,като Кенеди има надмощие.Сега Букър Ти и МВП обединяват усилията си и изхвърлят Кенеди извън ринга.Сега Букър поваля МВП и след това му прави BookEnd.И това ще бъде... да!Spin-A-Roonie!Сега Букър Т прави странично тръшване на МВП и се опитва да го тушира.1,2,но не,само 2.Сега МВП отблъсква Букър от въжетата и той бута съдията.Съдията в безсъзнание.И това ще бъде да Scissors Kick.Той прави опит за туш,но няма кой да отброи.Кенеди обаче се връща на ринга с метален стол и удря Букър три пъти по главата и Кенеди го изтърколва извън ринга.Сега удря със стола и МВП по главата и се качва на въжетата.И,да,това е Kenton Bomb.Прави опит за туш и съдията вече се е свестил.1,2,3!Mr.Kennedy спечели US Title и грабва един мкрофон.

Кенеди:Дами и господа,победител в мача и първият United States Chmpion е.....Mistaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Kennedyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.................................Kennedyyyyyyyyyy

.

Winner:Mr.Kennedy(new US champion) (14:28)

Taz:Страхотен мач!Поздравления за Кенеди-новият шампион.

Кол:Да,но най-интересното тепърва предстои.Но да се пренесем отзад където Джош Матюс взима интервю от Острието.

Джош:Острие,тази вечер ти участваш в стаята на елиминациите.Какво мислиш за това?

Острието:Какво мисля ли?Не,аз не мисля.Аз действам защото така се става световен шампион.

Джош:А,да кажеш нещо за противниците си?Батиста например?

Осрието:Какво,Батиста ли?Виж,Батиста е един...(идва Батиста)

Батиста:Острие

Острието:Батиста.

Батиста:Искам да ти пожелая късмет тази вечер.Ще ти е нужен.Защото когато аз се ядосам,нямам спиране.Моли се да не сме ние първите двама в стаята.(публиката изригва)

WWE Tag Team Championship Tables Match

Duddly Boys vs Pau London and Brian Kendrick

И двата отбора са на ринга и се бият.Правилата са прости:трябва да тръшнеш един от опонентите си върху дървена маса.

Мачът се развива бързо.Вече някъде около петата минута,Лонодн и Кендрик взимат преимущество.Сега Д-Вон обаче взима метален стол и отнася главите на Лондон и Кендрик.Сега Дъдлитата къчват Лондон на коментаторската маса и Д-Вон скача от гороното въже върху нея....ох,това трябва да боли!Масат се разчупи а Лондон лежи в безсъзнание.Какво ще се случи ще разберете след рекламите

Commercial Break

Десета минута на мача,Лондон още лежи в безсъзнание.Дъдлита тотално разбиват Браян Кендрик.Д-Вон взима гонга и го запраща по-главата на Кендрик.Той започва да кърви жестоко.Буба Рей изважда една маса и наглася Кендрик на нея,но вижда че Лондон става и отива да го налага.През това време,Д-Вон се приготвя да скача от горното въже върху Кендрик и масата.Той скача......но Кендрик се подмести и Д-Вон се тръшна през масата.Пол лондон и Браян кендрик спечелиха.Буба Рей не може да повярва какво се случи току що.Съдията връчва отборното злато на победителите и те доволни се изкачват по рампата.

Winners:Paul London and Brian Kendrick (new WWE Tag Team Champions) (13:54)

В офиса на Теди Лонг

Лонг:Уважаеми зрители,за да станат нещата по интересни тази вечер в Стаят на Елиминациите,всеки участник има правото да си носи оръжие с него.(публиката се радва)Благодаря за вниманието.

Кол:Чу ли това,Таз?Нещата наистина ще станат по-интересни.

Таз:Много си прав и сега и време за главният мач.

Кол:Стаята се спуска над главите ни.

Таз:Виж това чудовщино изобретение Майкъл.Настръхвам.

Elimination Chamber Match for the World Heavyweight Championship

The Rock vs Edge vs Batista vs Undertaker vs Kurt Angle vs Eddie Guerrero

На ринга излиза от Питсбърг,Пенсилвания с тегло 113 кг,оличпийския златен медалист-Кърт Енгъл!Сега на ринга излиза от Торонто,Онтарио с тегло 109 кг-Острието!Сега ог Уошингтън,ДС с тегло 132 кг-Животното Батиста.И сега от Долината на Смъртта с тегло 139 кг-Гробаря.От Маями,Флорида,с тегло 112 кг-Скалата.И последно от Ел Пасо,Тексас,тежащ 104 кг-Еди Гереро.

Мачът ще започнат Скалата и Еди Гереро.Двамата се вкопчват и Скалата надделява и натиква Еди в ъгъла.Сега почва да му раздава мощни удари по лицето и съдията ги разделя.Еди отвръща с няколко пържоли и един суплекс.Сега опит за туш-1,повдигане на Скалата.Еди заключва Скалата в приспивателното,но шампиона на народа се измъква и прави странично тръшване.Сега го вдига и прави опит за Натиска но Еди се измъква и прави Тримата Амигос.Изтекоха три минути и е време трети кечист да влезе,но кой ще бъде той?Батиста!Звярът е освободен и започва да раздава странични тръшвания.Сега това е гръбнакотрошач за Еди и още един и за Скалата.Публиката е в екстаз.Батиста приготвя Скалата за Бомбата на Батиста но...Еди го удря под пояса.Опит за туш,1,2,3 не само 2,Батиста се повдига.Сега Скалата го вдига и това е натиска на Скалата.1,2,3!Сега вече е аут.Кратък престой за Батиста.Сега трябва да влезе нов кечист.Острието!Още с влизането си той прави копие на нищо неподозиращия Еди Гереро.1,2,3!И той е елиминиран.

Какво ще стане?Ще разберем след рекламите.

Commercial Break

Мачът е в разгара си и вече и Кърт Енгъл е в действие.Той раздава на Скалата и Острието суплекси.Машината за кеч се е развихрила.Сега влиза и последния участник-Гробаря.Той прави задушаващо тръшване на Енгъл.Сега и на Скалата и на Острието.Опит за туш върху Скалата.1,2, но повдигане.Сега Гробаря налага Скалата и го вдига за Last Ride,но получава удар под пояса от Острието.Сега Скалата го приготвя за Натиска и....да,Натиска на Скалата.Гробаря става бавно само за да получи Angle Slam.Сега туш...да.Мъртвеца е елиминиран.Останаха трима:Енгъл,Скалата и Острието.

Мачът навлиза в 20-тата си минута и Енгъл запраща Острието в стената на стаята и той се размазва и рочва да кърви.

Остана Кърт срещу Скалата на ринга.Скалата почва да налаг Енгъл,но той се измъква и...суплекс.Но сега Скалата прави натиска и следва...Peple's Elbow!Но пропуска!Скалата пропусна.Сега Кърт му прави усукания глезен и Скалата пняма избор освен да се предаде!Кърт се радва,когато от никъде Острието забива копие!Опит за туш,1,2..но Енгъл се повдига.Острието не може да повярва.Сега ще се пробва да направи Edgecution.Но Кърт контрира и прави Angle Slam!1,2,3!Кърт Енгъл е първият World Heavyweight Champion!

Таз:Уау,какъв мач!Поздравления за Кърт Енгъл,новият ни шампион!

Кол:Лека нощ,уважаеми зрители.Благодая ри че избрахте SmackDown!Бъдете с нас и другата седмица!

КРАЙ

9MLnN5Y.gif

raw39.jpg

January 8,2007

West Newburry,Masatzusec

Шоуто започва с пироефекти.

J.R:Добър вечер,дами и господа!Вие сте с Monday Night RAW!Аз съм Джим Рос а до мен е моя партньор Кинг

Кинг:Добър вечер и от мен!Тази нощ ще бъде вълнуваща!

Пуска се "The Game" и излиза шампионът на WWE Triple H под овациите на публиката.Качва се на ринга и взима микрофон.

ННН:Миналата седмица аз доказах,че съм най-добър и станах първият WWE шампион!(публиката аплодира)Да си призная не беше лесно.Но сега,Играта е господар на RAW и така и ще си остане защото няма по-добър от мен!

(започва "The Time Is Now" и на ринга излиза Джон Сина под овациите на публиката)

Сина:Миналата седмица,бях на крачка да спечеля титлата,но не успях.Ти ме победи,признавам си го!Обаче...ИСКАМ РЕВАНШ!

ННН:Реванш?Навит съм!Да започваме!(излиза Шон Майкълс)

Шон:Хей,хей,хей!Почакайте!Ако някой трябва да иска мач за титлата,то това съм аз!

Сина:Ти?

Шон:Да,аз!Аз предоставих на публиката най-добро шоу от всички други на ринга в този шесторен мач!

(публиката одобрява)

ННН:Но,ти не стана шампион!Аз съм шампионът!А ти си нищо!

Майкълс почва да налага Трите Н.Сина обаче бута Шон и почва да налага ННН.Сега Сина и Майкълс почват да се налагат,а ННН се измъква.Излиза Ерик Бишоф.

Бишоф:Спрете,задници такива!Спрете!Така,виждам,че и двамата имате желание да се биете с Трите Н за шампионсаката титла.Аз ще ви дам такава възможност.Защото тази вечер,само в RAW,Джон Сина ще се изправи срещу Шон Майкълс и победителя от мача ще се изправи срещу Трите Н на Royal Rumble.

Ric Flair vs Chavo Guerrero

И двамата противници са на ринга и мачът започва.Първите минути Чаво има надмощие.Сега той засилва Светкавицата към сглобката и Рик се забива лицето.Чаво започва да го налага,но Светкавицата почва да му раздава пържоли.1,2,3 и публиката е в екстаз.Сега Рик се опитва да заключи Figure Four Leglock но Чаво го изритва в лицето.И сега му прави roll up.1,2 и Рик се повдига.Сега Чаво го бие по главата с прави десни и го бута ъгъла.Сега се качва на въжетата и го налага.Но Светкавицата успява да бутне Чаво и той пада на ринга.Сега Рик отново почва ч пържолите,но Чаво му отвръща с ритник в лицето.Сега Чаво приготвя Рик за тримата Амигос.Първият,вторият и третия.Светкавицата лежи неподвижно на пода,а Чаво се качва на въжетата и се приготвя за Five Star Frog Splash.Той скача...но няма никой вкъщи.Сега Рик успява да заключи Figure Four Leglock.Чаво се опитва да достигне до въжетата,но Светкавицата го издърпва в средата на ринга и Чаво няма накъде да ходи.И той се предава.Победа за Рик Светкавицата.WOOOOOOOO!

Ric Flair def Chavo Guerrero via submission (9:24)

Кинг:Добър мач гледахме.

J.R:Така е.И още хубави мачове ни очакват.Виж само!John Cena vs Shawn Michaels.Нямам търпение.

King:И аз!

Прозвучава музиката на Stone Cold и той излиза на ринга.

Остин:Добър вечер,дами и господа!Вие гледате първият епизод на Stone Cold Stunner-моето шоу.Така,тази вечер ще са ми двама гости които всички мног добре познавате.Нека ви ги представя.Крис Беноа и Крис Джерико.

Двамата излизат.

Остин:Чест за мен е че участвате в моето шоу.Така имам няколко въпроса към вас.Първият е:искате ли по една биричка.

Джерико:Да може.

Беноа:И на мен една.

Остин(към публиката):Чухте хората,хвърлете три бирички.(публиката хвърля)Ето на теб и една теб.Наздраве!Така,сега втори въпрос и за двамата:кой от вас двамата е по-техничен кечист.

Джерико:Аз.

Беноа:Всъщност съм аз.

Остин:Та последно кой е по-техничен?

Джерико:Не е той,аз съм!

Беноа:О,така ли?Искаш ли да проверим?

Остин:Господа,нека алкохола на ни влияе,по-спокойно!Сега трети въпрос:кой има най-добра хватка за предаване от вас двамта?

Беноа:Моята.Никой досега не се е спасявал от Cripple Crossface.

Джерико:Също и никой не се е спасявал от Walls of Jericho.Но моята е най-добра.

Беноа:Не,моята е най-добра!

Джерико:Моята!

Двамата почват да се налагат.Остин ги разделя.

Остин:Така,понеже видях колко се мразите вие двамата,реших да предложа мач.Който иска да види на Royal Rumble Джерико и Беноа в Submission Match,да каже HELL YEAH!(публиката:HELL YEAH!)

Остин:Тогава е уредено.На Royal Rumble Джерико и Беноа в Submission Match and that's the bottom line 'cause Stone Cold said so!

Остин се качва по рампата и Беноа и Джерико след него.

Кинг:Уау,какъв мач ще има на Royal Rumble!

J.R:Да,ще бъде класика,а ние да продължаваме с нашата програма тази вечер след рекламите.

Commercial Break

Big Show vs Test

Мачът е към 6-тата минута и Грамадата има пълен контрол над Тест.Сега Грамадата му забива две-три пържоли и му прави SideSlam последван от крак брадва.Сега се опитва да направи Chokeslam но Тест се освобождава и изритва Грамадат в корема и след това му преви DDT.Сега преви туш-1,2 но Big Show се повдига.Сега Тест се отблъсква от въжетата и се готви да прави Legdrop но Грамадата се изправя и го хваща за Chokeslam!тизи път няма измъкване.Сега Грамата прави опит за туш.1,2,3!Грамадата победи.Но,какво е това?Снитски от засада удря Big Show с метален стол по гърба.Снитски не е забравил за разправията им миналата седмица.Удря го втори,трети път и Грамадата лежи неподвижно.

Big Show def Test via pinfall (11:27)

J.R:Дано Грамадата да се оправи,Кинг.

Кинг:Да.Злобна аака от страна на Снитски беше това.Но да се пренесем зад сцената където Тод Гришам взима интервю от Шон Майкълс.

Тод:Шон,по-късно тази вечер ти имаш много важен мач с Джон Сина.Миналата седмица той те елиминира от шесторния мач за титлата,но тази вечер сте само вие двамата.Какво мислиш за това?

Шон:Джон Сина,имам да ти кажа едно нещо.Миналата седмица ти успя да ме елиминираш,но това няма да се случи тази вечер.Не,не,не!Тази вечер ще разбереш защо ме наричат The Heartbreak Kid.Тази вечер,The Showstopper ще ти покаже какво се нарича сила,затова по-добре падни на колене и се помоли на Господ да ти помогне!

Тод:Добре,благодаря за интервюто!

Ерик Бишоф се появява на титантрона.

Ерик:Дами и господа,поради случилото се тази вечер между Грамадата и Снитски искам да обява,че двамата ще се срещнат на Royal Rumble в No DQ Macth.

European Championship

Shelton Benjamin vs Johnny Nitro

Мачът започва с бързо темпо като Шелтън има надмощие.Той прави пазащ лист на Нитро и след това се качва на второто въже и скача върху него.Опит за туш.-1,2 но Джони се повдига.Шелтън започва да му раздава прави десни и го натиква в ъгъла.Сега се засилва,но Нитро се измъква и Бенджамин си забива лицето в сглобката.Нитро прави roll up но Шелтън се повдига бързо.И,ох какъв шут прав в главата на Джони Нитро.Бенджамин сега се качва на въжетата и скача но Нитро го улавя във въздуха и му прави суплекс.Сега му прави крак брадва и опит за туш-1,2,3 но не само 2.Нитро се нервира и почва да налага с всичка сила Шелтън Бенджамин.Съдията е принуден да ги раздели.Джони се разправя със съдията а през това време Шелтън се изправя и ....ох,какъв Superkic!Сега туш-1,2,3!Победа за Шелтън Бенджамин и той стана European Champion.

Shelton Benjamin def Johnny Nitro to win the European Championship (13:46)

J.R.-Честито на Шелтън-новият ни Европейски шампион!

Кинг:Той дори не е европеец,но... :lol:

J.R.-Следва главният мач на вечерта.

No 1 Contender for the WWE Championship

John Cena vs Shawn Michaels

На ринга излиза с тегло 104 кг от Уест Нюбъри,Масатчузес.Джон Сина.И неговият противник от Сан Антони,Тексас тежащ 111 кг-Шон Майкълс!Мачът започва с бързо темпо и Майкълс раздава пържоли на Сина.Сега той рано се пробва да забоде Sweet Chin Music но Сина заляга и сега улавя Шон за FU но и Шон се измъква.И отново започва с пържоли.Сега мачът рано се пренася извън ринга и Шон засилва Сина,който се удря в металните стълби.Сега Майкълс го хваща и му забива главата в преградата и после в коментаторската маса.Сина обаче взима конторл над нещата и сабаря Майкълс на под.Сега го хваща за FU и се пробва да го направи върху масата,но Шон отново се измъква.И сега...музика под брадичката!Шон разполага Сина на масата и се качва най-горното въже и....о,не той скочи върху него!Масата е на парчета!Какво ще се случи ще разберете след рекламите.

Commercial Break

Мачът наближава края си и двамата са на ринга.Сина има контрол над положението и се отблъсква от въжетата и събаря Майкълс.Сега отново го прави.И време е за...You Can't See Me!Удара с кокалчетата!Публиката се кефи.Сега Сина изчаква Майкълс да се изправи но Шон му прави Sweet Chin Music от нищото.Но Майкълс е твърде изтощен да направи туш...накрая се добира до Джон и прави опит за туш...1,2,3 но не!Само две.Сина се повдигна.Шон не може да повярва.Сега той се настройва за втора Sweet Chin Music но пропуска.Сега Сина спъва Майкълс и заключва STFU в средата на ринга.Шон се опитва да се измъкне с всички усилия но не успява.И той се предава!Джон Сина е победител.

John Cena def Shawn Michaels via submission (17:09)

След мача Трите Н излиза на ринга и вторачва зъл поглед в Сина.RAW свършва със стоящите ННН и Сина на ринга.

Edited by The Pain

9MLnN5Y.gif

Като цяло правиш добри шоута,но прекалено много се осланяш и използваш идей от сегашното WWE,което омръзва бързо.Виж the LEGEND KILLER например,неговият дневник е доста по-различен от сегашното съсътояние на компанията :) Иначе не е лош дневника,просто ти сам трябва да измисляш сегменти и мачове.Давай!

[url="http://imageshack.us"][img]http://img120.imageshack.us/img120/9594/mcmgsm61ya1.jpg[/img][/url]

January 10,2007

Los Angeles,California

Стайл:Добър вечер,уважаеми зрители!Вие сте с ECW,а аз съм вашият коментатор Джоуи Стайлс.Очакват ни вълнуващи мачове тази вечер.

Sabu and Sandman vs Elijah Burke and Marcus Cor Von

Rob Van Dam vs Rey Mysterio

Randy Orton vs CM Punk

No 1 Contender for ECW World Title

Goldberg vs Lashley

Шоуто започва с Ренди Ортън който излиза на ринга.Публиката го освирква.

Ортън:Излязох тук,за да попитам Роб Ван Дам дали се е отказал от мачът ни на Royal Rumble?Дали не се е оплашил от Убиеца на Легенди Ренди Ортън.Чакам отговор.

Никой не излиза.

Ортън:Така и очаквах.Виждате ли,РВД е...(Роб Ван дам излиза на ринга и публиката се кефи)

РВД:Ренди,не съм се уплашил.По-скоро ти трябва да се уплашиш от това което ще направя с теб тдледващата неделя.Защото запомни едно:ти нямаш шанс в мач със стълби срещу мен.

Ортън:Аз не мисля така.Все пак аз съм бъдещето на компанията и най-бързо изгряващата звезда.А и съм по-красив.

РВД:Ще видим това.(РВД му подава ръка)

Ортън приема но му се изплюва в лицето,и веднага РВД го изритва в главата.Роб слиза от ринга,оставяйки Ортън да лежи на ринга.

Видео:

Той е The Next Big Thing.Той е Световният шампион на ECW.Той е най-техничният кечист.Той има неописуема сила.Той е Брок Леснар!

Стайлс:След този разговор между РВД и Ренди Ортън и видео материала посветен на Брок Леснар е време за първият ни мач!

Sabu and Sandman vs Elijah Burke and Marcus Cor Von

Мачът ще започнат Сандман и Маркус Кор Вон.Вкопчват се и силата на Кор Вон надделява и той натиква Сандман в ъгъла и му забожда прави десни в корема.Сандман му забива един лакят и прави roll up но Маркус много бързо го разваля.И сега се сменя с Бърк който като фурия на ринга поваля Сандман с падащ лист право в лицето.Сега се отблъсква от въжетата и се завъртва във въздуха и пада точно над Сандман.1,2, но той се повдигна.Бърк почва да обработва крака на противника си и не му дава шанс да се смени.Сандман обаче се измъква и прави DDT на Илайджа и бързо се сменя със Сабу.Той като фурия веднага скача върху бърк и почва да го налага.През това време Кор вон е отишъл в ъгъла на Сандман и двамата се борят до коментаторската маса.Кор Вон обаче взима метален стол и го удря право в черепа на Сандман.На рига Сабу има надмощие и прави DDT на Бърк.Опит за туш-1,2 и Илайджа се повдига.Сабу запраща противника си към сглобката и той се удря.Сега Сабу се засилва към него но Бърк се измъква и му прави roll up.А Кор Вон държи единия крак на Сабу извън ринга.1,2,3.Илайджа Бърк и Маркус Кор Вон откраднаха победата и титлите.

Elijah Burke and Marcus Cor Von def Sabu and Sandman via pinfall to win the ECW Tag Team Championship (12:20)

Backstage

Ленар среща Лейшли

Леснар:Слушай,Лейшли искам тази вечер да победиш Голдбърг.Не искам да се изправя срещу него на Royal Rumble.А съм сигурен,че с теб можем да направи един стойностен мач.

Лейшли:Какво предлагаш?

Леснар казва нещо на ухото на Лейшли и той се усмихва широко.

Стайлс:Не знам какво каза Леснар на Лейшли току-що но със сигурност не е било хубаво.А ние уважаеми зрители продължаваме с нашата програма,но само след рекламите.

Commercial Break

Randy Orton vs CM Punk

Мачът между Ортън и Пънк тече с пълна пара.Пънк има надмощие и прави суплекс на Ренди.Сега го изритва в главата и той се сгромолясва на пода.Знаете главата му пострада тежко след ритник от РВД по-рано тази вечер.Пънк прави туш но Орътн се повдига на едно.След няколко минути двубоят се пренася извън ринга и Пънк забива главата на Убиеца на легенди право в металната преграда.Но Ренди забива две пържоли и прави на СМ Пънк Spinebuster на металният под след което го запраща в металните стълби.Ортън доста се е разгневил и взима метален стол.Но съдията се опитва да му го вземе.Ренди бута рефера и той казва да се бие гонга.СМ Пънк спечели с дискфалификация.Убиеца на Легенди почва да налага Пънк с металния стол и го качва на ринга и го наглася за Con-chair-to.Обаче РВД идва на помощ и Ренди само това чакаше-забива стола право в черепа на Роб Ван Дам.Този път ситуацията е обратна-Ортън наруска ринга оставяйки РВД да лежи в безсзнание.

CM Punk def Randy orton via DQ (9:45)

Backstage

Брок Леснар и Лейшли отиват в стаята на Голдбърг с метлни столове в ръци и почукват на вратата.Голдбърг им отваря и получава два удара по главата с метален стол.Брок и Боби сега ритата пдналия на земята Голдбърг.Побоят продължава близо пет минути преди охраната да дойде и да ги разтърве.

Стайлс:Лошо нещо се случи.Явно няма да видим мач между Голдбърг и Лейшли тази вечер.

На ринга излиза Рей Мистерио и очаква своя опонент РВД но вместо него излиза Пол Хеймън.

Хеймън:Рей,поради побоят над РВД по-рано тази вечер той няма да може да участва тази вечер.И затова му потърсих заместник.Единствения човек който изяви желание,цитирам "да те смачка" е.....Умагаааааааааааааа.

Rey Mysterio vs Umaga

Умага влиза на ринга и бързо поваля Мистерио на земята.Почва да го налага и съдията ги разделя.Сега Рей се измъква изпод краката на Умага и му прави падащ лист по гърба и самоанският булдозер овисва на въжетата.Възможност за Рей и даааа,той прави 619 а Умага се люлее.Мистерио прави West Coast Pop но дивака го улавя във въздуха и го тръшва.Сега го изчаква и му прави The Samoan Spike!1,2,3!Умага буквално смачка Рей Мистерио.

Umaga def Rey Mysterio via pinfall (3:56)

Стайлс:Дами и господа,Умага победи Ре в доста къс мач.Сега да видим едно видео и след него реклами.А веднага след тях мачът между Лейшли и Голдбърг.Ако въобще ще има такъв.

Видео:На 21 януари пътят към WrestleMania започва с Royal Rumble.Редица класически мачове и накрая 30 Man Roayl Rumble.10 суперзвезди от RAW,10 от ECW и 10 от SMACKDOWN! ще се състезават само за една цел:да получат Title Shot at WrestleMania.WWE Royal Rumble-January 21 only on pay-per view.

Commercial Break

На ринга излиза шампионът Брок Леснар и веднага след него Лейшли.Леснар взима микрофон.

Леснар:Голдбърг,ако си там и ме чуваш излез!Ако не излезеш до пет минути губиш мача и няма да можеш да се бориш с мен за титлата!

Изминават почти пет минути а Голдбърг го няма още.

Леснар:Изглежда изминаха пет миути а Голдбърг още го няма(прозвучава музиката на Голдбърг ш той излиза.Леснар не може да повярва също и Лейшли)

Голдбърг се качва на ринга а Брок и Лейшли се впускат да го налагат.Сега излизат извън ринга и го запращат към металните стълби.След това шампионът го вдига и му парви F5 върху коментаторската маса.

Брок и Боби се усмихват доволно,но изведнъж Боби хваща Лесна и му прави The Dominator на металния под.Публиката е в екстаз.След това Лейшли взима микрофон и титлата на Брок.

Лейшли:Ще се видим на Royal Rumble в Last Man Standing Match!

Публиката изригва а Лейшли вдига шампионският пояс победоносно.

КРАЙ

9MLnN5Y.gif

-Goldberg received a neck injury at the last ECW.Doctor's say its not very serious and he can be expected to return around WWE No Way Out.

-The official date of WWE SummerSlam was announced.It will be held on August 19,2007 at Allstate Arena in Chicago,Illinois

Edited by The Pain

9MLnN5Y.gif

rumble02.jpg

Royal Rumble Current Card

Submission Match

Chris Benoit vs Chris Jericho

No DQ Match

Big Show vs Snitsky

ECW Television Championship Ladder Match

Randy Orton vs Rob Van Dam

ECW World Championship Last Man Standing

Brock Lesnar vs Lashley

WWE Championship

Triple H vs John Cena

2007 Royal Rumble Match

Edited by The Pain

9MLnN5Y.gif

hristoserafimov

Страхотен дневник РЕален Имаш поздровления за него от мен но ако може качи по-бързо Smackdown и Royal Rumble щот утре заминавам за Америка и няма да мога да ги прочета Предварително благодаря И Отново е дно огромно БРАВО от мен :clap:

[img]http://i41.tinypic.com/152geme.gif[/img]

• 4 weeks later...

smackdown1.jpg

January 12,2007

Miami,Florida

Шоуто започва с много пироефекти.

Таз:Добър вечер на всички с петъчното Разбиване.Аз съм Таз а до мен е моя колег Майкъл кол!

Кол:Добър вечер и от мен.Остават малко повече от десет дни до Roydl Rumble.Първична Сила и ECW вече имат мейн евент а нашият ще бъде определен тази вечер в 10 Man Battle Royal.Ето и карда ни за вечерта.

Paul London and Brian Kendrick vs Super Crazy and Psychosis

Non-title

World Champion Kurt Angle vs JBL

10 Man Battle Royal

The Rock vs Eddie Guerrero vs Undertaker vs Edge vs Batista vs Booker T vs MVP vs Mr.Kennedy vs Kane vs Mark Henry

Започва мачът между Мат Харди и Джоуи Мъркюри.Мъркюри прави суплекс на Мат и прави опит за туш-1,2повдигане.Сега Харди е натикан в ъгъла и Джоуи се засилва към него...но няма никой вкъщи и той се забива жестоко в сглобката.Мат се пробва да направи суплекс но неуспешно.Мъркюри опитва пpowerbomb но Харди контрира в ДДТ.1,2,повдигане.Мат изритва Мъркюри в лицето и го хваща за Twist of Fate.Но Джоуи му прави roll-up.Но Мат се повдига.Сега Мъркюри ще пробва суперплекс от горното въже но Мат го бута,скача и забива крак в лицето на противника си.Опит за туш-1,2,3...не!Повдигане на две и половина.Мат започва да налага Мъркюри с всичка сила.Но Мъркюри контрира и прави на Харди Snapshot.1,2,3!Но,не,Мат е сложил крака си на въжето.Ядосва се и го наглася за втори Snapshot но Харди се освобождава и му прави Twist of Fate!1,2,3!Победа за Мат Харди!

Matt Hardy def Joey Mercury via pinfall(7:16)

Backstage

Ашли:Здравейте,аз съм Ашли!Моля приветствайте моя гост-Скалата.Скала,тази вечер..(Скалата и прави знак да замълчи)

Скалата:Най-накрая,Скалата се завърне в родния си град Маями!(публиката изригва)Тази вечер ще бъде повратен момент в кариерата на Скалата.Тази вечер той ще се приближи още повече към спечелването на световната титла.Да,миналата седмица Скалата беше победен в Стаята на Елиминациите,така е!Скалата го признава!Но тази вечер,на ринга няма да го има Кърт Енгъл-човека който елиминира Скалата миналта седмица като го накара да се предаде.Но тази вечер...него го няма.Тази вечер,Скалата ще нарита девет други задника и ще отиде на Royal Rumble,където ще срещне световният шампион лице в лице.If you smelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll,what the Rock....is....cooking!

Video

Той е единственият златен медалист в WWE.Той е най-добрия атлет.Той може да те накара да се предадеш и да те тушира с лекота,защото той е Кърт Енгъл-машината за кеч и световният шампион в тежка категория.

Commercial Break

Brian Kendrick and Paul London vs Mexicools

По време на рекламите Теди Лонг обяви че щампионите по двойки Лондон и Кендрик ще защитават титлите си срещу Дъдлитата на Royal Rumble в мач със стълби.Но сега да проследим този мач.Супер Крейзи получава удар право в корема от Лондон.Сега Лондон се отблъсква от въжетата и скача върху противника си-1,2 но повдигане.Смяна и Кендрик влиза на ринга.Сега работа в екип и Лондон и Кендрик правят падащ лист на противника си.1,2,отново повдигане.Сега Супер Крейзи прави странично тръшване на Кендрик и прави булдог от въжетата.Сега Психозата влиза на ринга и прави ДДТ на Кендрик и опит за туш,но има бързо повдигане.Сега Психозата прави гръбнакотрошач и се пробва да направи удар с рамо но пропуска.Сега Кендрик прави ДДТ на Психозата и се сменя с Лондон който веднага се качва на въжетата и скача върху противника си.1,2,3!Лондон и Кендрик взеха победата.Но,какво е това?Дъдлитата ги издебват и ги удрят с метален стол по гърбовете.Сериозна заявка за титлите направиха братята Дъдли.

Paul London and Brian Kendrick def Mexicool via pinfall (12:25)

Backstage

Букър Ти среща Теди Лонг

Букър:Теди,дай ми още един мач за US титлата.Миналта седмица бях прецакан.Не трябваше да пускаш МВП в мача.

МВП идва

МВП:Какво искаш да кажеш?А?

Букър:О,нищо,но само искам да ти кажа,че не ставаш за нищо!

МВП:Кой не става за нищо,а?Говори,черньо!

Букър:Черньо ли?Я,се погледни и ти!

Лонг:Изчакайте малко играчи!Щом толкова искате мач за титлата тогава другата седмица Букър Ти ще срещне МВП и победителят ще срещне Мистър Кенеди на Royal Rumble за титлата на щатите.Как ви звучи това?

МВП:На мен ми звучи добре.

Букър:О,да!Ще се видим следващата седмица,sucka!

Non-title

Kurt Angle vs JBL

Преди мача JBL взима микрофона.

JBL:Добър вечер,на всички глупаци от Маями.(публиката освирква)Не,не овирквайте,аз какво да направя,че отборът ви по ръкби постоянно губи?Та,така.Тази вечер аз ще докажа,че съм достоен за титлата в тежка категория като победя световният шампион Кърт Енгъл.Енгъл не може да ми стъпи и на малкия пръст дори.Какво като е спечелил златен олимпийски медал.Какво като е спечелил една шибана стая на елиминациите.Той може ли да каже,че е милионер на Уол Стриййт?А,може ли?Отговорът е не!Защото Крът Енгъл е един жалък....

Прозвучава музиката на шампиона и публиката изригва.Енгъл е готов за схватка.

Commercial break

Мачът е в разгара си и Кърт прави два суплекса на противника си.Сега JBL прави Ilothesline from hell но удря рефера.Сега Енгъл го издебва и му прави Олимпийско тръшване.Опит за туш,но съдията е аут.Кърт се опитва да го свести но JBL го удря под пояса.Опит за туш...съдията се свестява и вижда-1,2-Кърт се повдига.JBL не може да повярва.Сега почва да налага Енгъл но шампиона му прави суплекс.Още един и още един.Сега-Олимпийско тръшване.1,2,3-не,повдигане.Кърт не може да повярваСега ще се пробва за второ тръшване но JBL контрира и му прави Clothesline from hell.1,2,отново повдигане.Какъв мач!Сега JBL прави залез но Енгъл се измъква и заключва усукания глезен.Няма измъкване!JBL се предава.Шампиона триумфира!Той вдига победонодно титлата си и празнува.

Kurt Angle def JBL via submission (9:23)

Кол:Дами и господа,следва и 10 Man Battle Royal,която ще определи противника за световната титла на Royal Rumble.Всеки се надява да спечели,но кой ще бъде?Ще видим след малко.

Video

Пътят към КечМания започва на 21 януари на Royal Rumble.Джон Сина предизвиква Трите Н за титлата на федерацията а Брок Леснар защитава титлата на ECW от Лейшли.30 човека ще се борят в един епичен мач само заради една цел-мейн евент на КечМания.Кой ще отиде на КечМания ще разберете само след по-малко от 11 дена.

10 Man Battle Royal

The Rock vs Eddie Guerrero vs Edge vs Undertaker vs Booker T vs MVP vs Mr.Kennedy vs Kane vs Batista vs Mark Henry

Всички участници са на ринга и мачът започва.МВП и Букър веднага се насочват към Кенеди.Марк Хенри налага Батиста,а Острието прави копие на Еди Гереро.Скалата и Гробаря си раздават мощни удари.Кейн улавя Хенри за задушаващо тръшване,но гиганта се освобождава и изхвърля Кейн над въжетата.Сега гиганта се насочва към Батиста,който веднага му забива копие.Сега Острето се опитва да елиминира Кенеди,но той се държи за въжетата.Букър Ти прави ножица на МВП и се обръща и бива уловен от Гробаря за задушаващо тръшване.И задушаващото през въжетата.Марк Хенри тръшва Батиста и се пробва да го елиминира но животното се удържа.Сега Скалата и Еди издебват Хенри и се опитват да го изхвърлят над горното въже.Но Хенри е много тежък.Той ги отблъсква и двамата и вдига Гереро и го изхвърля над горното въже.МВП налага Гробаря в ъгъла,но поулачава копие от Острието.Марк се заема с Кенеди,който не е опастност и бързо бива елиминиран.Останаха само шестима.Работа в екип на Гробаря и Батиста,които се опитват да елиминират Марк Хенри.

Commercial Break

По време на рекламите МВП беше елиминиран от Скалата.Сега Марк Хенри налага Батиста но Гробаря помага на животното и пробва да елиминира Хенри.Хенри почти падна!Мъртвеца се засилва от въжетата и...със всичка сила елиминира най-силният мъж на света.На ринга останаха Скалата,Острието,Гробаря и Батиста.Батиста прави гръбнакотрошач на Скалата и сего още един гръбнакотрошач за Острието.Останаха двамата с Гробаря.Те се вкопчват,но инкой не надделява.Батиста пробва копие но се забува право в сглобката.Обръща се и Гробаря го хваща за Tombstone и го прави.Tombstone pilederiver зя Батиста и той бива елеминиран.Но Острието се промъква зад мъртвеца и го елиминира!Останаха двама.Скалата и Острието.Острието пробва да направи копие но Скалата го контрира Rock Bottom!Сега това ще бъде...да!People's Elbow!Публиката е в екстаз.Скалата се отблъсква от въжетата и се пробва да елиминира категоризираната суперзвезда...но Острието заляга и опъва въжето и Скалата е аут.Острието отива на Royal Rumble!Но Енгъл се промъква и заключва Усукания глезен на Острието.Той крещи от болка и се предава.Идва охрана да ги разтърве.Кърт Енгъл е готов за Острието на Royal Rumble,но дали Острието е готов за Кърт Енгъл?

КРАЙ

9MLnN5Y.gif

rumble02.jpg

Royal Rumble Current Card

Submission Match

Chris Benoit vs Chris Jericho

No DQ Match

Big Show vs Snitsky

WWE Tag Team Championship Ladder Match

Paul London and Brian Kendrick vs Dudley Boys

US Championship

Mr.Kennedy vs Booker T/MVP