Jump to content

Кечист на десетилетието (2000-2007)?


nWoHulkster

Recommended Posts

nWoHulkster

Ето ви интересна тема за размисъл. Верно, има още време до края на това десетилетие, но все пак: според вас засега кой и защо заслужава призванието кечист на десетилетието (за кеча като цяло)? Предполагам ще се получат големи разминавания по мненията, тъй като понятието кечист на десетилетието може да се гледа по много критерии (drawing power, importance, longevity, in-ring work и т.н.), но нека да видим какво ще се получи.

Link to comment

Kenta Kobashi... няма да обяснявам защо, защото това е просто натякване на очевадното ;)

[img]http://i21.photobucket.com/albums/b290/-CaPtAiN_cHaRiSmA-/f24afa9a.png[/img]
[color="#990000"]HAIL SABIN[/color]

Link to comment

Доста труден въпрос.За мен кечистите на десетилетието са двама,и двамата от TNA-Jeff Jarrett и AJ Styles.И двамата са лицата на TNA,те помогнаха на TNA да е това,което е до голяма степен,да я популяризират.Но ако трябва да избирам-за мен Джеф Джарет е кечиста на десетилетието,колкото и нелепо да звучи за някои...За възрастта си има страхотни умения и техника,има харизма както и много добри mic skills.Като цяло е това,което ме е впечатлило в него...Все пак той си е незименният Mr.TNA

Edited by Frantic

[url="http://imageshack.us"][img]http://img120.imageshack.us/img120/9594/mcmgsm61ya1.jpg[/img][/url]

Link to comment
Shawn_Michaels

Ако се продължава в същия дух това ще е Джон Сина...,иначе може би Трите Хикса

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment
Vampire_Girl

Точно на това десетилетие бих казала Рей Мистерио или Батиста, техните звезди изгряха тези години, но дано не залязат до края на деситилетието:)

Един от най-магнестичните е Скалата, но той май трудно би влязал в тази класация, защото той сериозно не се е завръщал от 2004. Е, поне да си спомним за неговите силни години от 2000-2003:)

Никога не подценявай себе си,но позволи на другите да те подценят.

И да опиташ-също е победа!

Link to comment

След много мислене.. И почти достигане до "еретичния" вариант Bill Goldberg, казвам- Kurt Angle...

За това десетилитие постигна много,а можеше седморно повече да постигне (това е друга тема).. Почти винаги бе в едни от най-важните истории, а и въпреки хроничните проблеми с врата си успя да постигне някакъв star status в бизнеса... ;)

Link to comment

Аз се колебая между AJ Styles и Chris Benoit.

И двамата са много технични и с брилянтни умения, и двамата се справят добре пред микрофона, получават яки овации от публиката, минали са през различни федерации, като са оставили следа навсякъде (Беноа това го е направил по скоро през миналото десетилетие - WCW, NJPW).

Със сигурност има и други технични кечисти, някои са по-забавни на микрофона, а някои (Goldberg, HBK, Cena, Angle) draw-ват много повече, но аз бих гласувал за AJ Styles като кечист на десетилетието, защото след като 6-7 години бях престанал да гледам кеч, той ми върна интереса и ми доказа, че кеча е много повече от шоу за деца.

Link to comment
nWoHulkster

Горе-долу това са основните кандидати според мен:

= Triple H - Колкото и скучен да ми беше по време на "the HHH reign of terror", a повярвайте ми просълзявам се от скука дори и сега само като си спомням, не може да се отрече, че бая време WWE беше изградена около него. Не може да се каже, че беше кой знае колко голям draw, но беше доста солиден и в този аспект. Определено много силен кандидат.

= John Cena - Vince McMahon трябва да целува земята, по която Cena върви, защото без Cena нещата въобще нямаше да са толкова розови. Най-големият draw на WWE от The Rock & Аustin насам. Вече е в топ 10 за всички времена, а ако продължава със същото темпо още няколко години ще се намърда и в топ 5 за draws в историята на WWE. Освен това, John Cena е един от top worker-ите на WWE през последните 1-2 години, но голямата част от народа из нета продължава да си носи hater очилата и да не вижда това нещо. Странно колко още добри мачове трябва да направи човека и от още колко Khali-та ще трябва да извлачи солидни мачове (нещо, което дори и кечисти като Taker не можаха да направят), за да се усети народа, че John Cena си разбира от работата и въобще не е толкова зле колкото някои хора се опитват да го изкарат... Няма много години на върха, но за сметка на това drawing power-a му на върха издухва тoзи на HHH в пъти (като изключим HHH 2000). Много силен кандидат.

= Kurt Angle - И той заслужава споменаване. Верно, никога не е бил голям draw или най-важният играч, но винаги е бил измежду топ звездите. Не ми е главен кандидат, но определено е кандидат.

= AJ Styles - Неслучайно го наричат Mr. TNA...Сложи X Division-a на картата, стана първата наистина home grown звезда на TNA, многократен и единствен ТNA Triple Crown winner, независимо в коя дивизия е винаги е централно лице, винаги прави добри неща на ринга и като цяло малко кечисти през това десетилетие имат толкова много добри мачове колкото него. Indy работата му също е добре да се спомене. Не ми е най-главният кандидат, но определено е кандидат.

= Kenta Kobashi - Обяснението тук е следното: има Kobashi = NOAH мачка, няма Kobashi = NOAH едвам крета. Докато Kobashi беше на върха на компанията NOAH беше в отлично състояние, една от най-успешните компании в света, разпродаваше Tokyo Dome, прекрасни мачове всеки месец, солиден booking и всички други хубави неща за една кеч федерация. Махнаха титлата от Kobashi и хоп всичко тръгна надолу, а след като Kobashi се махна нещата нацяло се сгромолясаха. Посещаемостта падна, всички шампиони без един от Kobashi насам станаха финансови провали, качеството на мачовете падна, качеството на booking стигна ужасно слаби нива (btw, Kobashi освен всичко друго беше и един от booker-ите на NOAH ) и изобщо федерацията въобще не е в светущо състояние, а просто си съществува. Eто толкова важен е Kenta Kobashi за компанията си. Освен това има един куп прекрасни мачове. Kobashi несъмнено е един от най-силните кандидати за кечист на десетилетието, но двете отсъствия (едното поради контузия, а сега това заради рака) не действат в негова полза.

= El Hijo del Santo - Santito = quality & money! Когато има Santo знаеш, че ще видиш две неща: добро представяне на ринга и хора, които плащат, за да видят това представяне. Santo е огромен draw в Meксико и един от страшно малкото хора, които могат да се коментират в една категория с Mistico в момента, а като се съберат двамата на едно място се получават рекорди в историята на Мексико (пример: едномесечният CMLL run на Santo от миналата година). Освен това, Santo е може би и top draw-ът на американската indy сцена. Редовно има случаи indy шоута да правят по 2-3 хиляди души публика и то главно заради Santo, а напомням че шоу с Hulk Hogan, Big Show, един куп old school имена и тв шоу, което да го рекламира не направи подобна посещаемост... Santo изигра и ключови роли във възхода на няколко от новите звезди на CMLL, включително и Mistico. Несъмнено El Hijo del Santo е един от най-силните кандидати за кечист на десетилетието.

= Mistico - Как мислите, дали е случаен факта, че WWE, TNA, NJPW и още един куп федерации са се опитвали да го привлекат? Хмм... Не, заслугата не е изцяло негова, но огромна част от бума на кеча в Мексико се дължи на Mistico, който е ОГРОМНА звезда до такава степен, че ако не участва на някое шоу посещаемостта пада наполовина, а хората вдигат бунтове, CMLL смени целия си стил само и само този да пасва на Mistico, правят се документални филми за него, футболисти носят негови маски, замисля се сапунена опера за историята на неговия живот и какво ли още не. А човек като си помисли, че Mistico се появи на сцената едва през 2004... Направо успехите му за този период са умопомрачителни. Това, което е в негова вреда за кечист на десетилетието е продължителността на run-a му, но пък за сметка на това никой друг не може да се похвали с неговите постижения.

В крайна сметка мисля да избера Mistico, просто защото никой друг кечист в света не е по-важен от него за компанията си, никой друг кечист не е предизвиквал цялостна смяна на стила на федерация единствено, за да може този стил да пасва на него, никой друг кечист не е довел до бум на кеча и никой друг не е толкова популярен сред аудиторията си.

Link to comment

Paul Levesque - Определено ако съдим по overness и това което е направил за тези години ще е той... Колкото и скучен да е бил през определени периоди, Trips си беше Top superstar може би през цялото време... In ring skill-са са му като на Main eventer, макар и да деградира през годините. Но най-важното което го издигна е постоянството на МЕ, породено от това че е женен за Stephanie...

[center][color="#ffc0cb"]
[size=6][color="#483d8b"][s]Flair[/s][/color][/size][/color]

[img]http://www.wwfchamps.com/wallpaper/thumbnails/Shane_Douglas_1.jpg[/img]
[/center]
[color="red"][size=18][center][size=7][b][font="Impact"][color="#ffa500"]Flair[/color] [color="#0000ff"]is[/color] dead [color="#000000"]![/color][/font][/b][/size]
[/center][/size][/color]

Link to comment

Аз пък гласувам За John Cena :) Да може да не е най-добрия кечист,но е супер харизматичен и е ОГРОМЕН draw за Е-то вече 2-3 години!Както се и вижда няма да слезне от ME скоро и Е-то ще гълта още многооо пари от него!

Link to comment

Такам...

The Rock - Макар,че кариерата му в WWE започва още през 1996 мисля,че The Rock заслужава признение именно за това което стана с него през 21 век и малко преди това.По-точно от 1998 когато успя да стане шампион и така до 2004 когато беше последното му редовно участие и макар,че толкова рано свърши кариерата му в кеча "The People's Champion" успя да стане един от най-големите draws в историята на компанията и наистина направи един невероятен прогрес.Именно затова The Rock е един от хората които изброявам.

Rey Misterio - Един от най-големите draws в съвременния кеч.Latino феновете го обужават,а и успехите му от 2000 насам не са малко.Някой казват,че големия му успех се дължал на Еди,но не мисля че това е вярно.Той си заслужаваше този пуш и спечелването на титлата като build up-а му и изграждането му като шампион според мен беше една от най-добрите историй за миналата година,макар че името на Еди беше споменавано в нея толкова много.Може да не е на първо място,но все пак трябва да бъде споменат.

Samoa Joe - Някой доста ме разкритикуват за този пост,тъй като Joe не е чак толкова добър кечист за да се сравнява с останалите които съм изброил (като добър имам в предвид да се е издигнал достатъчно и да има големи успехи).НО все пак има още цели 3 години до края на десетилетието като мисля,че в тях Samoa Joe ще разкрие истинския си потенцял и ще заслужи мястото си тук.А и не малко е постигнал до сега.Страхотни успехи на indy сцената,едно МНОГО солидно представяне в TNA досега и изграждането му за главна звезда продължава,страхотни умения на ринга и на микрофона и все пак бъдещето е пред него и се надявам да успее да оползотвори всичките си възможности.

John Cena - Този човек постигна наистина МНОГО за малкото време откакто е на сцената и определено всеки трябва да му го призне.Аз винаги съм харесвал John Cena както на микрофона,така и на ринга.Приличен кечист си е,но друг е върпроса,че яко писва поради това,че всичко се върти около него толкова дълго време и за 2 години най-много два,три месеца да не е бил шампион,а и така както се очертава скоро няма да я пуска тази титла.Но каквото и да си говорим John Cena = DRAW така че колкото и да ни е тъпо явно в следващите няколко години все повече и повече шоутата ще се въртят около него и той ще става все по-голяма и по-голяма звезда.

Mistico - Не съм гледал много негови мачове и участия,но от това което чета интернето,то това момче се развива със НЕВЕРОЯТНА скорост и е може би най-популярния и пряко обвързан с феновете кечист в света.Определено Мистико е един от основните кандидати за "кечист на десетилетието".А и да не забравяме,че е само на 25 години и бъдещето е пред него!!!

AJ Styles - He is simply phenomenal!Просто невероятен кечист във всяко едно отношение като и той е МНОГО сериозен кандидат за кечист на десетилетието.Притежава страхотни умения както на ринга,така и на микрофона.Публиката го харесва адски много.Той е един от символите на TNA и като стане дума за тях веднага първото име което ми идва на ума е AJ Styles.Където е той,то там е най-интересно.За справка:през 2004 е в ME и тогава историйте там са адски интересни,през 2005 е в X-division-а и там нещата са много интересни и стават най-добрите историй и мачове за годината,а и не само.През 2006 той е в tag team division-а като през 2006 най-интересна в TNA беше именно тя и голям принос за това има именно той.През 2007 отново се върти около ME и макар,че не е сред сериозните претенденти за титлата се представя много добре и след Christian Cage е любимия ми heel в TNA :)

Kurt Angle - Може би не е чак за първото място,но определено се вписва в 5-цата.Наистина едно от най-добрите открития на WWE и един от най-добрите кечисти в нашето време.Притежава всичко необходимо за един main enventer и е постигнал всичко което може да постигне един кечист в наше време.И като heel и като face се представя на много добро ниво и при добър booking винаги е интересен.Когато премина в TNA наистина адски много се изкефих и се надявам престоя му в TNA да засенчи този от WWE колкото и трудно да изглежда това.

Triple H - Това е може би избора ми за първо място.Направил е толкова много през последните седем години и макар,че на моменти се е изтърквал до болка сега след 2 години без никаква титла пак ми се иска да го видя с такава на рамо.Уредил се е по подобаващ начин и сега бере плодовете от това.Вярно е малко надменен и гаден в задкулистно отношеие,но няма как да отречем успехите му през последните години.

Мислех да спомена и Bryan Danielson,но поради простата причина,че се е бил само на indy ниво не го включих в избора си!Иначе,The best in the world!!!!

Link to comment

В тази категория ми е най-трудно да определя кои заслужават да бъдат на първите места. Ще говоря само за това, което съм гледал, защото мисля, че така е най-правилно. Според мен едни от най-добрите кечисти за последните години са:

Triple H - добри мачове, главно действащо лице и главен heel на WWE през по-голямата част от десетилетието.

John Cena - най-големият draw на WWE в последните години, почти всичко се върти около него, има и добри мачове, но букинга му от време на време сериозно куца (но за това той няма никаква вина).

Rey Mysterio - също много голям draw (за това свидетелства и последната новина в раздела News and Spoilers, свързана с него), най-голямата мексиканска звезда в САЩ, добри мачове и интересни истории.

Shawn Michaels - честно казано, не знам как никой не го е споменал досега. Даже Shawn_Michaels не е казал нищо за него. Според мен HBK заслужава място сред най-добрите кечисти за десетилетието. Почти всичките му мачове с Triple H бяха много добри, като някои от тях са ми едни от любимите мачове за всички времена (street fight-а от SummerSlam 2002, Elimination Chamber-а от Survivor Series 2002, Last Man Standing мача от Royal Rumble 2004, 3 Stages of Hell мача от Badd Blood 2004 и др.); тройният мач от WrestleMania XX, който е признат за един от най-добрите тройни мачове за всички времена; мачовете му с Kurt Angle, които дори и на мен ми харесаха, макар че не съм фен на техничния стил; дори и мачът му с Винс от миналогодишното издание на WrestleMania беше добър. Освен всичко това Шон през по-голямата част от времето се върти около мейн ивента, участва в интересни истории и прави добри промота.

AJ Styles - Simply Phenomenal! Може би най-важният кечист в историята на ТНА. Добър е във всяко едно отношение. Не случайно е единствения Triple Crown Winner в историята на ТНА.

Posted Image

Link to comment

Според мен ЧОВЕКА е само един - Кърт Енгъл. Звездата му изгря точно в началото на десетилетието - 2000-та година и оттогава върви само нагоре. Спечели ВСИЧКО, което може да се спечели в WWE - не е държал единствено Женската титла и не е печелил Ръмбъл - всичко друго го има. Вярно е, че работата му често оставаше в сянката на големите фейсове в компанията, но все пак нерядко той носеше WWE на гърба си. През 2001 като фейс стана МЕГА-любимец на публиката и рулираше здраво. Разбира се, това далеч не са единствените причини, поради които му давам титлата - той има и съвършени умения на ринга, и прави невероятно забавни промота.

Друг човек, който 100% щеше да е кечист на десетилетието ако все още се състезаваше, щеше да е Скалата - човек с такава харизма, такива промота, такъв draw и такава уникалност едва ли някога повече ще се роди. Той имаше потенциала да се превърне и в най-великият на всички времена, но сам прецака всичко...

35izpu1.jpg

Link to comment
HEIDENREICH

Ето и моя избор макар,че десетилетието не е свършило-ще ги класифицирам главно по важност за компаниите им;

WWE

Triple H-години наред всичко се въртя около него и Стеф, съюза с Остинконтузията му,завръщанетому, Еvolution, Батиста -през това десетилетие винаги е бил номер 1 ,може да се спори доколко заслужено,но факта си е факт.Завръщането на ДХ беше освежило доста образа му,понеже на мен вече ми се драйфаше от непобедимия супер хийл за който работят всички.Много силен претендент.

Shawn Michaels-след завръщането си противно на скептиците направи поредица от много добри мачове и вражди-няма да ги изреждам

John Cena -мненията за него са много поляризирани,но с подходящ противник може да направи добър мач,даже мачовете с Кали ставаха,за печалбите и финансовите облаги които носи на Винс-Фил вече коментира

Kurt Angle-никога не е бил звезда номер 1-винаги в подножието на върха-невероятен атлет,като технически умения дели второто място в класацията ми с Беноа,забавен на микрофона-за съжаление многото контузии пречеха да заеме полагащото му се място

The Rock/Stone Cold-двамата започнаха и завършиха Атитюд ерата-царуванията им бяха кратки по различни причини,но надали този интерес кум кеча който предизвикаха някога ще се върне

The Undertaker-той по-скоро е кечист на миналото десетилетие ,но винаги е бил сигурен и лоялен ,един истински лидер в съблекалните и пример за подражание.Предишния му гимик много ме дразнеше(има си тема за това) ,жалко че се контузи точно когато беше на върха

Edge-дали в отборни мачове или поединично винаги се представя на ниво,страшни мачове и промота-заслужава да се спомене

TNA

Samoa Joe-две години царува в ROH,доста време непобеден в TNA според мен той заслужава да е лицето и символа на тази компания

Jeff Jarrett-най-омразния ми борец за всички времена,но за TNA той е това което е Triple H за WWE и в добрия и в лошия смисъл

Christian Cage-направи име и надскочи вечния статус на мидкардер добър на микрофона-хийл номер 1 на тази федерация

Като специално предложение извън класацията бих казал Хълк Хоган-вече е стар,мачовете му и преди и сега като качество технически са отврат,но публиката много го обича и подкрепя и все още е играч с който всички трябва да се съобразяват,за разлика от превърналите се в джобъри в стремежа си да издигат бездарници Рик Флеър и Мик Фоли....

И една особена категория-РАЗОчАРОВАНИЕ НА ДЕСЕТИЛЕТИЕТО-Брок Леснар-така му се радвах като дойде,много ме бе впечатлил-няма да му простя на този малоумник...

 

Link to comment
nWoHulkster

TNA

Samoa Joe-две години царува в ROH,доста време непобеден в TNA според мен той заслужава да е лицето и символа на тази компания

Jeff Jarrett-най-омразния ми борец за всички времена,но за TNA той е това което е Triple H за WWE и в добрия и в лошия смисъл

Christian Cage-направи име и надскочи вечния статус на мидкардер добър на микрофона-хийл номер 1 на тази федерация

Тук аз лично нещо никак не съм съгласен. Специално за Joe & Christian, aко става дума за евентуално бъдеще развитие съм съгласен, но от гледна точка развитието на компанията до този момент за мен Jeff Jarrett, AMW (като общ принос), AJ Styles, Raven, Sting и може би Kurt Angle заслужават по-предна позиция от Joe & Christian. Иначе Joe също е добър кандидат за кечист на десетилетието, но от малко по-различна гледна точка. Да оставим успехите му в TNA настрана и да погледнем към ROH. Преди Joe ROH беше просто поредната indy федерация, но с течение на title reign-a на Joe ROH почна да бъде спрягана като indy Федерацията с главно Ф. Не че приносът за това беше само на Joe, но той и неговият легендарен title reign бяха може би най-главните фактори за извисяването на ROH над останалите indy федерации. А от лична гледна точка, аз самият почнах да гледам ROH редовно именно заради Joe, и по-точно враждата му с Homicide. Като сложим работата му от ROH до тази от TNA и добавим останалите федерации, където се е бил, определено се получава добър кандидат за кечист на десетилетието. Не ми е от най-главните кандидати засега, но несъмнено е кандидат.

Link to comment
HEIDENREICH

Не съм се изразил явно добре-явно не си ме разбрал добре.Аз имах предвид царуването му в РОХ (и аз глевдах мачовете с Пънк и Кобаши дето знаеш че по принцип не гледам инди) и това,че издигна престижа на Х-дивижън титлата,ясно е че най-добрите години са пред него-казах че заслужава да е лицето и символа на ТНА в бъдеще-и продължавам да съм на това мнение-не виждам какво различно съм написал.

За Крисчън няма да споря-никога не ми е пукало за него и сега като се замисля по който и показателите да бъде обявен за кечист на десетилетието си е изхвърляне....

 

Link to comment
  • 1 month later...
The People's Champion

Друг човек, който 100% щеше да е кечист на десетилетието ако все още се състезаваше, щеше да е Скалата - човек с такава харизма, такива промота, такъв draw и такава уникалност едва ли някога повече ще се роди. Той имаше потенциала да се превърне и в най-великият на всички времена, но сам прецака всичко...

Не е вярно!Дори за толкова малко години в кеча,Скалата пак може да се нарече най-великия!Но за другото си прав.

По темата:гласувам,естествено,за Скалата,щото той е най-великия и никога,просто НИКОГА няма да има друг като него.Той е истинския любимец на публиката,която до ден днешен по знайни и незнайни сайтове говори за него и се възхищава,въпреки ролята му на heel (лошковец) през 2003 година.Харизмата,промотата и таланта му са недостижими дори и от най-големите кеч легенди.

Link to comment

Не е вярно!Дори за толкова малко години в кеча,Скалата пак може да се нарече най-великия!Но за другото си прав.

По темата:гласувам,естествено,за Скалата,щото той е най-великия и никога,просто НИКОГА няма да има друг като него.Той е истинския любимец на публиката,която до ден днешен по знайни и незнайни сайтове говори за него и се възхищава,въпреки ролята му на heel (лошковец) през 2003 година.Харизмата,промотата и таланта му са недостижими дори и от най-големите кеч легенди.

Батенце, с 3 години активна кариера "най-велик" не се става... Колкото и да ме радва Скалата, това са фактите.

35izpu1.jpg

Link to comment
  • 1 month later...

Определено Рей Мистерио мисля че неговата звезда изгря много бързо и се превърна в един от най-обичаните кечисти.има умения на ринга който са доста интересни самият му стил е як по принцип винаги са ме кефели кечистите като него Джеф Мат с по летящ стил мисля че правят много по добро шоу.та точно това казвах за Рей той някакси с неговия стил е интересен.има си и харизма определено си играе добре ролята и с микрофона не се справя зле абе готин човек кефи ме как защитаваше еди пред Ортън лициси че много го уважава.Мисля че изгря не защото е като някой например да не изброявам имена и това че е бил нещо като копие и хората са го свързали с Еди Гереро ще поспоря с вас.Да наистина двамата бяха много близки и мисля че еди вкара Рей в кечбизнеса и все пак Рей си има свой стил на бой а и въобще няма нищо общо с еди откъм кеч странна да когато в началото излизаше публиката викаше името на Еди но не защото го мислят за него а защото искат да му вдъхнат сила в престоящия мач това.

Ренди Ортън-Пъм каквото и да говорим и макар хората да го мразят мен той много ме радва самия му вид е готин и това че не е от добрите още повоче ме радва има интересен и разлицен образ и 100% умения на ринга бие се много добре и е единствения кечист който харесвам от тези с грубия стил определено има вид на шампион винаги е бил интересен на ринга се бие като кечист а не като да речем Сина който знае само да размахва ръце.Да незабравяме че той сложи край на кариератана РВД контузи ХХХ Шон Рик Светкавицата и въобще който се считат за легенди и прякора му "Убиецът на легенди" му ходи много.Абе и харизматичен знае какво да не прави и как да го направи

Link to comment
  • 5 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...