nWoHulkster Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Схемата е следната: http://nwawrestling.com/champ Доволно се очертават нещата. Постигнали са един добър микс от NWA кечисти, популярни инди кечисти и интернационални кечисти. Първо да отбележа, че включването на Prince Devitt, "Glamour Boy" Shane & Osamu Nishimura ми дойде като много приятна изненада. Евала! Oт сега стискам палци Danielson & Fergal "Prince" Devitt да минат първият рунд и да се срещнат във втория, тъй като това ми е dream мач . Damain Wayne vs Chad Parham е друг мач, който ми е много интересен като изход, тъй като и двамата са главни играчи в местните си NWA територии (Wayne в NWA: VA, a Parham в NWA Anarchy). Така като гледам как са нещата предричам Danielson/Pearce & Albright/Claudio полу-финали и айде да речем Danielson/Albright финал с победа на Danielson, но не изключвам и възможността за някакви изненади. Quote Link to comment
nWoHulkster Posted May 23, 2007 Author Share Posted May 23, 2007 А кога ще се проведат мачовете? :hmmm: Този линк под снимката не е за украса . Quote Link to comment
BORKO_10 Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Доста добра схема се е получила като нямам търпение да гледам мачовете.Предполагам,че финала ще е Bryan Danielson vs. Double C,но може и Brent да направи нещо по-сериозно и да стигне до финала. Quote Link to comment
Shawn_Michaels Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 Интересно ми ще е да видя финала :) Quote "Doin' what I want to do, When I want to do it." Link to comment
nWoHulkster Posted June 3, 2007 Author Share Posted June 3, 2007 Brent Albright over Osamu Nishimura at 23:58 with a reverse small package Chad Parham over Damien Wayne at 15:07 with a piledriver Adam Pearce over Aaron Aguilera at 18:32 with an O`Connor Roll Дотук съм максимално доволен от резултатите. Quote Link to comment
DjPetko Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 Един финал Brent vs Danielson или Claudio vs Danielson ще е просто супер ! Quote [center][color="#ffc0cb"] [size=6][color="#483d8b"][s]Flair[/s][/color][/size][/color] [img]http://www.wwfchamps.com/wallpaper/thumbnails/Shane_Douglas_1.jpg[/img] [/center] [color="red"][size=18][center][size=7][b][font="Impact"][color="#ffa500"]Flair[/color] [color="#0000ff"]is[/color] dead [color="#000000"]![/color][/font][/b][/size] [/center][/size][/color] Link to comment
G Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Brent прави 24 минутен мач, това трябва да се види ;) Quote Link to comment
nWoHulkster Posted July 2, 2007 Author Share Posted July 2, 2007 Claudio Castagnoli def. Pepper Parks Sicodelico Jr. def. Roughneck Ryan Fred Sampson def. Glamour Boy Shane Fergal Devitt def. Mikey Nicholls Bryan Danielson def. Nelson Creed Четвърт-финали: Brent Albright def. Fred Sampson Sicodelico Jr. vs Claudio Castagnoli Chad Parham vs Adam Pearce Bryan Danielson vs Fergall Devitt Я да взема да се цитирам от първият пост: "Oт сега стискам палци Danielson & Fergal "Prince" Devitt да минат първият рунд и да се срещнат във втория, тъй като това ми е dream мач". Devitt vs Danielson!!! Иначе добре се развиват нещата, няма никакви изненади. Quote Link to comment
Radox Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 ЯК турнир. Дано Danielson спечели. Аз мислех даже да пускам тема по въпроса, но видях, че я има тази. Засега положението е следното: Quote Link to comment
Shawn_Michaels Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 Виждам на финала как ще има Даниелсън срещу Олбрайт :) Quote "Doin' what I want to do, When I want to do it." Link to comment
nWoHulkster Posted August 19, 2007 Author Share Posted August 19, 2007 Финалът е насрочен за 1-ви Септември 2007 в Пуерто Рико. Мачът ще се състои в IWA:PR. Bryan Danielson vs. Brent Albright Quote Link to comment
Radox Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Финалът е насрочен за 1-ви Септември 2007 в Пуерто Рико. Мачът ще се състои в IWA:PR. Bryan Danielson vs. Brent Albright Малко ме е яд, че Castagnoli не стигна до последния мач, защото за мен този човек рулира. Но нищо, и това се очертава добре. Иска ми се да видя 30+ минути як wrestling! Дано НъВъА не ни разочароват. Quote Link to comment
Shawn_Michaels Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Adam Peace defeated Brent Albright last night in Puerto Rico to capture the vacant NWA World Heavyweight Title. ROH star Bryan Danielson, who was originally scheduled to compete for the title, acted as a special guest referee for the match. Чудно ми е как никой не се е сетил досега да даде крайния резултат,мен бе беше хванала липсата няколко дена не бях влизал във форума. Иначе победителя като цяло за мен е доста неочакван,трябва да го видя тоя Adam Peace що за кечист е :) Quote "Doin' what I want to do, When I want to do it." Link to comment
Specter Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 "Scrap Iron"Adam Pearce е новият NWA World Heavyweight Champion Иначе и аз съм изненадан от резултата-мислех че Albraight ще я вземе,тъй като Pearce замени Danielson в последния момент,но така като чета финала е бил спорен и може би ще видим Dragon - Albraight , когато Danielson се оправи :) Quote Link to comment
Kaz Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Наистина изненада. Очакваше се Albright да спечели на 99%, но и от Pearce ще излезе добър шампион. Сигурно ще загуби от Danielson, когато се върне. Голям карък се той, възможно най-лошият момент за контузия! Quote Link to comment
gboy Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Финалът преди или след ROH Driven се е провел ? Quote Link to comment
Recommended Posts