Jump to content

NWA World Heavyweight Title tournament

nWoHulkster

Recommended Posts

nWoHulkster

Схемата е следната:

http://nwawrestling.com/champ

Доволно се очертават нещата. Постигнали са един добър микс от NWA кечисти, популярни инди кечисти и интернационални кечисти. Първо да отбележа, че включването на Prince Devitt, "Glamour Boy" Shane & Osamu Nishimura ми дойде като много приятна изненада. Евала! Oт сега стискам палци Danielson & Fergal "Prince" Devitt да минат първият рунд и да се срещнат във втория, тъй като това ми е dream мач :). Damain Wayne vs Chad Parham е друг мач, който ми е много интересен като изход, тъй като и двамата са главни играчи в местните си NWA територии (Wayne в NWA: VA, a Parham в NWA Anarchy). Така като гледам как са нещата предричам Danielson/Pearce & Albright/Claudio полу-финали и айде да речем Danielson/Albright финал с победа на Danielson, но не изключвам и възможността за някакви изненади.

nWoHulkster

А кога ще се проведат мачовете? :hmmm:

Този линк под снимката не е за украса ;).

Доста добра схема се е получила като нямам търпение да гледам мачовете.Предполагам,че финала ще е Bryan Danielson vs. Double C,но може и Brent да направи нещо по-сериозно и да стигне до финала.

nWoHulkster

Brent Albright over Osamu Nishimura at 23:58 with a reverse small package

Chad Parham over Damien Wayne at 15:07 with a piledriver

Adam Pearce over Aaron Aguilera at 18:32 with an O`Connor Roll

Дотук съм максимално доволен от резултатите.

• 2 weeks later...

Един финал

Brent vs Danielson или Claudio vs Danielson ще е просто супер !

[center][color="#ffc0cb"]
[size=6][color="#483d8b"][s]Flair[/s][/color][/size][/color]

[img]http://www.wwfchamps.com/wallpaper/thumbnails/Shane_Douglas_1.jpg[/img]
[/center]
[color="red"][size=18][center][size=7][b][font="Impact"][color="#ffa500"]Flair[/color] [color="#0000ff"]is[/color] dead [color="#000000"]![/color][/font][/b][/size]
[/center][/size][/color]

• 3 weeks later...
nWoHulkster

Claudio Castagnoli def. Pepper Parks

Sicodelico Jr. def. Roughneck Ryan

Fred Sampson def. Glamour Boy Shane

Fergal Devitt def. Mikey Nicholls

Bryan Danielson def. Nelson Creed

Четвърт-финали:

Brent Albright def. Fred Sampson

Sicodelico Jr. vs Claudio Castagnoli

Chad Parham vs Adam Pearce

Bryan Danielson vs Fergall Devitt

Я да взема да се цитирам от първият пост: "Oт сега стискам палци Danielson & Fergal "Prince" Devitt да минат първият рунд и да се срещнат във втория, тъй като това ми е dream мач". Devitt vs Danielson!!! Иначе добре се развиват нещата, няма никакви изненади.

• 1 month later...

ЯК турнир. Дано Danielson спечели. Аз мислех даже да пускам тема по въпроса, но видях, че я има тази. Засега положението е следното:

35izpu1.jpg

• 2 weeks later...

Финалът е насрочен за 1-ви Септември 2007 в Пуерто Рико. Мачът ще се състои в IWA:PR.

Bryan Danielson vs. Brent Albright

Финалът е насрочен за 1-ви Септември 2007 в Пуерто Рико. Мачът ще се състои в IWA:PR.

Bryan Danielson vs. Brent Albright

Малко ме е яд, че Castagnoli не стигна до последния мач, защото за мен този човек рулира. Но нищо, и това се очертава добре. Иска ми се да видя 30+ минути як wrestling! Дано НъВъА не ни разочароват.

35izpu1.jpg

• 3 weeks later...
Shawn_Michaels

Adam Peace defeated Brent Albright last night in Puerto Rico to capture the vacant NWA World Heavyweight Title. ROH star Bryan Danielson, who was originally scheduled to compete for the title, acted as a special guest referee for the match.

Чудно ми е как никой не се е сетил досега да даде крайния резултат,мен бе беше хванала липсата няколко дена не бях влизал във форума.

Иначе победителя като цяло за мен е доста неочакван,трябва да го видя тоя Adam Peace що за кечист е :)

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

"Scrap Iron"Adam Pearce е новият NWA World Heavyweight Champion ;)

Иначе и аз съм изненадан от резултата-мислех че Albraight ще я вземе,тъй като Pearce замени Danielson в последния момент,но така като чета финала е бил спорен и може би ще видим Dragon - Albraight , когато Danielson се оправи :)

Наистина изненада. Очакваше се Albright да спечели на 99%, но и от Pearce ще излезе добър шампион. Сигурно ще загуби от Danielson, когато се върне. Голям карък се той, възможно най-лошият момент за контузия!

• 4 weeks later...