gboy Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Леле лудница, е това е мача. Тия момчета колко кръв имат. Дайте коментс, аз думи нямам. И в тоя ред на мисли - а бе да ви питам за вашето мнение за индитата, аз мисля, че на сегашния спад на федерациите в лицето на WWE и ТНА (макар че там за спад не можем да говорим, щото е много млада федерацияи реално погледнато е във възход от както съществува, ма говорим за опадака на ниво рестлинг като цяло) на мен това ми се струва чудесна алтернатива. Мачовете си ги бива по инди шоутата. :clap: Quote Link to comment
UltraMadd Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Cage of Death 7 е още от 2005 година. Гледал съм го цялото шоу преди доста време и като цяло ми хареса, но аз други шоута на CZW не съм гледал, така че нямам база за сравнение. Хората, които са по-запознати със CZW, казват, че това шоу било разочарование и че преди време е имало много по-добри. От миналогодишното издание на шоуто съм гледал само Cage of Death мача и не ми хареса особено. Помня само че накрая имаше един доста як bump, ама не помня кой го направи. Като цяло индитата стават за разнообразие от време на време, но не мога да ги гледам само тях, защото аз обичам да гледам малко повече развитие на истории, а в индитата в доста от случаите на шоутата има мачове, които са сложени просто ей така без никаква история. Quote Link to comment
Big Evil Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Cage of Death 7 е още от 2005 година. Гледал съм го цялото шоу преди доста време и като цяло ми хареса, но аз други шоута на CZW не съм гледал, така че нямам база за сравнение. Хората, които са по-запознати със CZW, казват, че това шоу било разочарование и че преди време е имало много по-добри. От миналогодишното издание на шоуто съм гледал само Cage of Death мача и не ми хареса особено. Помня само че накрая имаше един доста як bump, ама не помня кой го направи. Като цяло индитата стават за разнообразие от време на време, но не мога да ги гледам само тях, защото аз обичам да гледам малко повече развитие на истории, а в индитата в доста от случаите на шоутата има мачове, които са сложени просто ей така без никаква история. декември миналата година ежегодният вцепеняващ бъмп го направиха Зандиг и ЛОБО... иначе конкретно на това шоу(СОD VII) му хвърлих един поглед и честно казано не беше зле, дума да няма, но аз отскоро започнах да преглъщам по-лесно deathmatch-ове и логично - CZW, затова гледам отскоро шоута и имам пресни впечатления, тъй че - можеше и по-добре да бъде, но все препоръчвам който и да е турнир на CZW от 02-05 някъде, има и от 06 много приятни изпълнения. Просто глътка въздух п.п. иначе съм си солиден инди фен, най-вече, защото виждам това, което ми липсва у мейнстрийм, няма ги инциндентите the gimmick top-ва wrestler-а, хардкорът е по-брутален и няма превземания и entertaining sh*t ;) Quote [img]http://i21.photobucket.com/albums/b290/-CaPtAiN_cHaRiSmA-/f24afa9a.png[/img] [color="#990000"]HAIL SABIN[/color] Link to comment
Zombayo Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Cage Of Death се гледа задължително.Това е Wrestlemania-та на хардкора.Иначе напоследък не гледам CZW заради умрелия бавен нет,а и букинга им е нечовешки зле от 1 година някъде ... Най-кървавия турнир обаче е Tournament Of Death.Ако не преебат нещо,това ще е касапница - June 9th 2007.Ще се гледа ... Quote [img]http://img354.imageshack.us/img354/1330/havocsig3rk2.jpg[/img] Link to comment
gboy Posted May 22, 2007 Author Share Posted May 22, 2007 (edited) Извинявайте за грешката, понеже наскоро се появи в торентите та за тоа реших че е скоро, ма явно е ресийд. Как да е- моите впечатления. Наистина много кръв се ля, явно преди години е било още по зрелищно, но за моя девствен мозък и тук си беше много кърваво. Личи си, че изпълнителите правят доста от нещата дървеничко, но пък го компенсират с многото кръв и спотове. Аз съм фен повече не рестлинга, отколкото на мейнстрийм, ако мога да ги разделя условно, така че определено ми хареса това което видях - не знам какъв му е билд ъпа, но мачът си струваше със своята зрелищност. С две думи, аз останах много впечатлен от видяното. Инди шоутата са приятни с това, че предлагат много сериозен рестлинг, но определено и на мен си ми липсват добрите историйки. А преди време имаше много добри такива, подплатени и със страхотен рестлинг, сега и историйте станаха скучни, а кеча - пълна отврат са мачовете. Така че добре че са индитата, та поне рестлинг да гледаме, ако не добри сторита. Edited May 22, 2007 by gboy Quote Link to comment
BORKO_10 Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 А преди време имаше много добри такива, подплатени и със страхотен рестлинг, сега и историйте станаха скучни, а кеча - пълна отврат са мачовете. Така че добре че са индитата, та поне рестлинг да гледаме, ако не добри сторита. Гледай ROH и ще видиш смесица между качествен букинг и страхотни мачове А и ROH е доста по-достъпно и качвано по тракерите от останалите indy федераций. Иначе по темата аз си гледам и mainstream и indy като се кефя и на двете.Естествено в mainstream wrestling-а има много по-добра схема на излъчване и тази схема ми допада много,а именно седмично шоу плюс PPV Но пък федераций като ROH просто ме изпълват с гордост от това,че съм кеч фен ;) Quote Link to comment
Zombayo Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 ROH е въобще съвсем различна от другите инди федерации като организация и финансови възможности,но не правят такива неща като ultraviolent hardcore мачове Иначе ако нещата не се оправят до 2 години няма да има вече Cage Of Death.Просто CZW e много зле,едвам събират по 100 човека,които са дошли само заради името CZW,а не заради качеството на шоуто и даже IWA-MS са на светлинни години от тях в момента.Джон Зандиг осира много здраво нещата :( Quote [img]http://img354.imageshack.us/img354/1330/havocsig3rk2.jpg[/img] Link to comment
Diamond_Dog Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Не че съм гледал кой знае колко CZW в последно време,но от това което дочувам и чета нещата в момента са много зле.Феновете на редица шоута скандирали:"We want refund",което говори красноречиво за качеството на шоутата.Поначало не ми харесва чак толкова ultraviolent wrestling-a по простата причина,че това не е wrestling,а просто едно 3 часово шоу в което чакаш да стане един супер bump и това е.Не казвам,че не са ставали и други хубави wrestling мачове,но просто хората не отиват с нагласата да гледат качествен кеч,а това как еди кой ще пречука еди кой си с някво хвърляне от върха на клетката върху няколко маси и плексиглас.Именно затова CZW не ми харесва като федерация.От друга страна смятам,че ROH Е бил мястото където са се провеждали ultraviolent мачове.Пресни примери за това са Bitter Friends Stiffer Enemies,Death before Dishonor II Night 2,Better Than Our Best,Ring of Homicide.Също така не мисля,че един мач трябва да има супер много кървища,за да може той да се нарече ultraviolent.Това е доста широко понятие,което не мога да си го представя дори в CZW.Аз като чуя ultravilence си мисля веднага за някви пълни гадории,които в кеча не могат да станат.Та да се върна към темата,поначало съм си солиден indy fen и смятам,че ROH в момента кара всякакъв друг wrestling,пак повтарям Wrestling да бледнее.Отгоре на всичко историите не са хич зле,като силата на ROH е разказва дадена история със самият провеждащ се мач.Именно затова те направиха много и се издигнаха до такова ниво.Всички,или повечето,помнят първите шоута къде се провеждаха,и момента когато sell-out-наха Manhattan Center за 4-ти пореден път.Така че дано да продължат да се развиват и това местене към PPV провайдър им донесе наистина успех,на който не само аз,а и всеки Wrestling фен наистина се надява. Quote Link to comment
G Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 CZW може и да се оправят ако тръгнат в стил ECW.. всмисъл да наемата повечко технични таланти, за да има някой друг мач който да радва окото. Да раздвижат нещата около Heavyweight титлата (btw последният им евент който гледах не беше толкова зле откъм booking и май беше от тази година) Чесно казано ми харесва hardcore-a в CZW.. наистина касапници стават и лошото е че някой хора чакат за да видят wrestling от този promotion и не идват с цел да се забавляват на това което всъщност е CZW... затова и става така.. а и още едно нещо което ми прави впечатление в CZW са многото botch-ове! Трябва малко да се оттренирват движенията и spot-овете, защото много мачове се развалят по този начин. Quote Link to comment
Recommended Posts