Jump to content

Най-добри & най-тъпи chant-ове в кеча?

Recommended Posts

Според вас кои са най-добрите (оригинални) и най-тъпите chant-ове в кеча..

Ето моята класацийка ;)

"Wooooooooo!" - Легендарен chant.. няма chop в кеча, който да не recieve-ва това :D

"Cena Sucks!" - Може би ще се превърне в по-легендарен от горния..

"You Fucked Up!" - Накъде без това

"Shut The Fuck Up!" - Също необикновен chant :D

"You Killed Nana!" - Legendary

"power ranger" - Въпреки, че MVP rules, chant-а си е оригинален

Bad

"This is awesome!" - много ме изнервя това чудо

"Please Don't Go!" - Винаги ме е изнервял..

"Holy Shit" - ECW crap

"What!?" - И от това ми писна

"Boring.." - Работа на комплексари ;)

"Joe's gonna Kill you!!" - Ohh pleaseee

"We won't tap!"

Dumb fan 1: Dude, you see that? The top rope broke when Wrestler A jumped on it!

Dumb fan 2: What should we say? He almost landed on his head to the outside.

Dumb fan 1: Let's say "You fucked up!!!"

Dumb fan 2: Alright!!!

All dumb fans: You fucked up!!! You fucked up!!!

(Това го видях в един форум :D)

Най-яките chant-ове бяха футболните в Италия :)

Joe's gonna kill you ми е един от любимите просто защото е различен.

Holy Shit ме кефи,но не знам защо - сигурно защото го свързвам с AJ падащ от някой покрив ... :)

What! ме дразни много.

This is awesome съм го чувал толкова пъти че ми се повръща от него.

Въобще 90% от chant-овете ме дразнят супер много.Тия американци толкова ли са зле та да не си измислят някви нови неща.Много ми е писнало и в тая връзка ги поздравявам със "Same old shit!" :)

[img]http://img354.imageshack.us/img354/1330/havocsig3rk2.jpg[/img]

Shawn_Michaels

Joe's gonna kill you не е различен,защото скоро прегледах един мач на CM Punk от ROH и имаше Punk's gonna kill you ;)

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

nWoHulkster

^ Което от къде мислиш, че е дошло... Оригиналът е един, а всичко друго е бледа имитация :P

Мен пък най-много ме радват chant-ове от рода на: "This is awesome/That was awesome!", "Holly shit!", "One more time!" и други подобни. Като първият от изброените е любимият ми chant. Според мен чрез него кечистите получават полагащото им се уважение по най-добрия възможен начин. Е, в последно време има някой "This is awesome" chant-ове, които се появяват в мачове, които не са чак awesome, а просто добри, но в това няма кой знае какъв проблем. Важното е, че феновете оценяват това, което кечистите правят, за да им доставят удоволствие. Най-много ме дразнят chant-ове, които просто не са на мястото си. Най-пресният пример е "Fire Russo!". Това е може би най-неуместното скандиране, което съм чувал в последно време.

Posted Image

Shawn_Michaels

Мен може би най ме радва "Shut The Fuck Up!",а и продължавам да се кефя на What? What? What? What?(Или Кво? Кво Кво? Кво :D ),иначе по принцип няма chant-oве да ми са тъпи,но примерно като скандират нещо прекалено постоянно почва да ме дразни независимо какво е

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

^ Което от къде мислиш, че е дошло... Оригиналът е един, а всичко друго е бледа имитация :P

Phil оригинала не е на TNA, а на ROH до колкото знам и е "Ki is gonna kill you"

nWoHulkster

Phil оригинала не е на TNA, а на ROH до колкото знам и е "Ki is gonna kill you"

Кой пък някога е споменавал TNA? Къде ги буташ, където не им е работата ;)

Любимия ми chant винаги е бил "You Sick Fuck!" по време на мач на Jimmy Jacobs и BJ Whitmer. Ако говорим за еднократни викове - "You Can't See Us!" (TNA Hard Justice '06) и "Baby Killer!" (Delirious vs Cabana от 5th Year Festival Finale). Pure awesomeness :).

По-дразнещ chant от "What?" няма. Нито по-банален от "You Suck!" Публиката трябва да разгледа някой друг речник.

14vijko.gif

"Asshole!" е лудница. Но още по-добър е превода му в БТВ - "Задник! Задник!"

Иначе си ме кефи "Nah nah nah nah hey hey goodbye!"

Доста тъпичък е "This is awesome!"

35izpu1.jpg

оригиналът мисля е "Tazz gonna kill you", поне аз на едно ECW шоу от 1996 го чух за първи път...

иначе This is awesome ме кефи доста, стига, разбира се, да е подплътен от солиден кеч, защото няма нищо по изпълващо душата от това да видиш, че една тълпа споделя къртовския труд на тези на ринга, а не както в ТНА крещят this is awesome на разни борфестове, извинявам се! Иначе един от любимите ми е сигнатурният на FBI - Where is my pizza :P

[img]http://i21.photobucket.com/albums/b290/-CaPtAiN_cHaRiSmA-/f24afa9a.png[/img]
[color="#990000"]HAIL SABIN[/color]

Brock_Lesnar

"You suck!" мене ме дразни много, то на всяко шоу, трябва да се променят репертоара зрителите, откак гледам кеч, все е "You suck!"

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Diamond_Dog

Без съмнение любимият ми е:

You're gonna get your pumkin head kickin'

друг по надъхващ чант няма.Друг който много ме кефи е "This is awesome",но когато е на мач в ROH,а не в ТНА където за щяло и нещяло го викат.Дразнещи едва ли имам,не се кефя на вече изтърканите клишета на WWE и феновете - You Suck,Asshole,What и тем подобни глупости.И на ТНА chant-овете не са цвете за мирисане ама пак може от време да се чуе нещо яко.

You suck ми е най-тъп...

0 оригиналност има в него...

[center][color="#ffc0cb"]
[size=6][color="#483d8b"][s]Flair[/s][/color][/size][/color]

[img]http://www.wwfchamps.com/wallpaper/thumbnails/Shane_Douglas_1.jpg[/img]
[/center]
[color="red"][size=18][center][size=7][b][font="Impact"][color="#ffa500"]Flair[/color] [color="#0000ff"]is[/color] dead [color="#000000"]![/color][/font][/b][/size]
[/center][/size][/color]