Jump to content

WSX по нашето MTV

nWoHulkster

Recommended Posts

nWoHulkster

Просто да си кажа. Вчера докато бяхме в чата някой спомена, че в момента давали WSX по MTV и верно даваха WSX по MTV. Даваха първи епизод, така че предполагам ще дават и другите. Точно кога обаче не знам.

HEIDENREICH

Znaeh si 4e rano ili kusno shte go gadat.S House shoutata na NJPW shte mi stanat 4 federacii za gledane samo po tv :D

Izvun temata-naj-posle vidiah na show na NJPW Harry Smith-dobro mi se vidia mom4eto,mnogo prili4a na bashta si-pravi strashen powerbomb-pu da ne sa mu uruki :D

айде кажете в колко часа го дават ,че искам да гледам... :teehee:

Edited by chipp
  • 1 month later...
HEIDENREICH

Вчера за първи път ги гледах(не помня точно кой епизод-не го хванах баш от началото).Шоуто ми се видя доста забавно,публиката бе гореща и не мога да си обясня причините за провала му.

Вярно,че не беше точно кеч шоу-даже мачовете протичат някак странно-все едно се състезават,кой най-много спотове ще направи за норматив ,но пък ги изпълняваха добре.

Не всички борци ги познавам -ще спомена тези които ми направиха най-голямо впечатление

Teddy Hart-невероятни летящи изпълнения,за първи път видях Craddle D.D.T. ,а сплаш-а с който спе4ели мача даже не можах да го назова-включваше сума ти салта и винтове.Еваларка на младия-язък ,че е малко лигльо както бях чел някъде...

Jack Evans-финишъра му 630 SPLASH е невероятен ,а и мача бе много забавен

Aaren Jesus Aguilera-игра в отборен TLC(Tables,Ladders & Chervezas :D:D )-много приятно и забавно хардкор мачле направиха,някои неща ги виждам за първи път.

Маtt Classic-рулира ебати якия гимик.

п.с. Сега видях,че в темата за WSX сте обсъдили шоутата още преди месеци,и че това е било епизод 3(от общо колко??)

Нищо,да споделя мнение-останах доволен не усетих как мина времето-ще ги гледам

п.п.с. Гледах и NJPW ама беше хаус шоу и нещо не ме впечатли-има един бездарник с розово трико-незнам какво са се влюбили в него,ама само негови мачове дават-едва ли е от най-големите звезди..

Jushin Thunder Liger игра в отборен мач ,но взе малко участие с 2 думи-скука .Засега само дето видях Хари Смит друг кяр нямам...

П.С ИСКАМ ТЕДИ ХАРТ,ХАРИ СМИТ И НАТИ НАЙДХАРТ В HART FOUNDATION 07-НАЛИ УЖ ИМАшЕ ТАКИВА ПЛАНОВЕ-ЗАщО СЕ ОТКАЗАХА ТЕЗИ ИДИОТИ :angry2:

nWoHulkster

п.с. Сега видях,че в темата за WSX сте обсъдили шоутата още преди месеци,и че това е било епизод 3(от общо колко??)

Oбщо са 9. Имаше и 10-ти, но не го излъчиха.

има един бездарник с розово трико-не знам какво са се влюбили в него,ама само негови мачове дават-едва ли е от най-големите звезди..

Предполагам става дума за Yutaka Yoshie (един такъв пълен пич в розово). Midcarder, който към края на престоя си в New Japan тръгна към upper-midcard. Yoshie rulz!

HEIDENREICH

Да същия!Направо си е тлъст,пълничък е слабо казано,ама само като видя розовото трико ми се драйфа(само на Брет се разрешава да носи розово!)

Другите се редуват,но този го дават на всяко шоу???

Абе преди беше по-добре-около 94-та-95-та даваха мачове от най-големите турнири в Токио Доум-на тези хаус шоута почти нищо не се случва..

nWoHulkster

Aко може да се вярва на програмата във вестника, то днес в 21:30 би трябвало да има "Обществото Х".

HEIDENREICH

Изпуснах го мамка му :angry: Много кофти час-почти никога не съм си вкъщи по това време.Ще се пробвам да гледам повторението в сряда от 0,30 ама едва ли ще устискам дотогава без да заспя.Дано Теди Харт да не е играл.

• 3 weeks later...
TheRevengeOf-ZK

И аз го хванах по MTV-то. Много късо ми се стори... някаде около 15 минути цялото. Направи ми впечатление, че ринга е като на WcW. Всмисъл звуковите ефекти на ринга породени от спицивичната конструкция. Тракащите дъски при удър и микрофона под ринга с бустър, който придава на паданията много зловещ и реалистичен звук.

Много ми хареса федерацийката! Видях X-Pac, който там се е кръстил 6-Pac, Justin Cradible и... забравихи още 1-2 известни имаше. Не ми хареса само, че всичко става прекалено бързо. Влизат на ринга и чат-чат аайде край. Иначе кечистите супер много се раздават и играят много добре. Също не ми хареса префарцуцените ефекти като тел с електрошок... пълна глупост е тва. Пак кечистите имат добри умения, за разлика от тези в cZw, кадето нямат никво умения... то дори и хардкор не е то е няква отвратителна касапница... само се блъскат с алумисцентни лампи и най-различни неща и не показват никви кеч умения. То това там направо не е кеч, то е отвратително за гледане...

Edited by TheRevengeOf-ZK

[img]http://i78.photobucket.com/albums/j117/EMH78/pjilka_hulkamania.jpg[/img]