Jump to content

Next ROH World Champion?


Recommended Posts

Кой според вас ще вземе титлата от Morishima? Пишете само имената, ако някой иска може и да подкрепи избора си с 2,3 изречения

За мен най-вероятни са Nigel McGuinness & KENTA

Link to comment

Така като гледам градят Nigel за шампион,но може и да не е това което си мисля.Може и двамата с Mori да направят една дълга и кървава вражда и накрая Morishima да я спечели,но все пак се надявам следващия шампион да е Nigel.Не ми се вярва ROH да дадат титлата на още един японец и то последователно.По скоро е възможно Rave да я спечели,но там шансовете са минимални.

Link to comment

в РОХ летвата е поставена високо, логично - нужен е претендент от висок калибър ;) Ето моите предложения за наследник на Шима... та, идеята е - трябва да е солиден играч в Драгън-стил - а Шима не е достатъчно адаптиран поне то това което съм гледал до момента. Тъй че - ето ги моите 4 позиции....

1. Крис Хироу - защо не????? Пак казвам - ЗАЩО НЕ:Р Хироу вече 6 години някъде е солиден мейн евентър в многобройни промоции и е мейнстей във всички главни индита в САЩ, включително вече трупа и интернационална репутация, някои от мачовете му на Инди сцената се смятат за all-time исторически изяви. И най-вече - уъркът му е добър, силнга безпогрешен, уменията са му въздобри, за тях спор няма - Хироу винаги се е водел по максимата "човек се учи, докато е жив"(затова, бтв, чисто като арсенал от хватки Хироу от 07 и Хироу от 04, например, са коренноразлични). И бидейки в крайна сметка не дотам добър, колкото ДРагън, все пак Хироу е кечист, който умее да придава на мачовете си солидност и епичност, което липсва на повечето мейн евенти из индитата, и което умение се цени много. Така че - той е човека ;) Не бих отказал към стейбъла със Суийни и Толънд да се присъедини още някой, ако му се даде титлата на Хироу... да речем Сайдал!

2/3. Нейджъл и Рейв - вече сте коментирали - след тази вражда, не вражда, ами ВОЙНА е ясно, че и двамата стъпват на следващото ниво в РОХ!

4. Дейви Ричардс - the Van Halen guy :D Хей, това че си стифф не означава, че си добър уъркър, обаче Дейви не е лош уъркър ;) Оттук темата за Ричардс е затворена - той си е заслужил високо място в РОХ, много повече от Шима и 140 му кила, така че за мен е въпрос на време да получи големия си пуш... особено ако Ромеро и Роди жмуцнат титлите, а Дейви вземе световната титла - No Remorse Core rulz ;)

та това е... за 2007 година Брискотата и Хироу като властелини на поясите(как тъпо звучи, майкУУУ....)ми звучат най-удачно!

[img]http://i21.photobucket.com/albums/b290/-CaPtAiN_cHaRiSmA-/f24afa9a.png[/img]
[color="#990000"]HAIL SABIN[/color]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...