Jump to content

Next ROH World Champion?


Recommended Posts

Кой според вас ще вземе титлата от Morishima? Пишете само имената, ако някой иска може и да подкрепи избора си с 2,3 изречения

За мен най-вероятни са Nigel McGuinness & KENTA

Link to comment

Така като гледам градят Nigel за шампион,но може и да не е това което си мисля.Може и двамата с Mori да направят една дълга и кървава вражда и накрая Morishima да я спечели,но все пак се надявам следващия шампион да е Nigel.Не ми се вярва ROH да дадат титлата на още един японец и то последователно.По скоро е възможно Rave да я спечели,но там шансовете са минимални.

Link to comment

в РОХ летвата е поставена високо, логично - нужен е претендент от висок калибър ;) Ето моите предложения за наследник на Шима... та, идеята е - трябва да е солиден играч в Драгън-стил - а Шима не е достатъчно адаптиран поне то това което съм гледал до момента. Тъй че - ето ги моите 4 позиции....

1. Крис Хироу - защо не????? Пак казвам - ЗАЩО НЕ:Р Хироу вече 6 години някъде е солиден мейн евентър в многобройни промоции и е мейнстей във всички главни индита в САЩ, включително вече трупа и интернационална репутация, някои от мачовете му на Инди сцената се смятат за all-time исторически изяви. И най-вече - уъркът му е добър, силнга безпогрешен, уменията са му въздобри, за тях спор няма - Хироу винаги се е водел по максимата "човек се учи, докато е жив"(затова, бтв, чисто като арсенал от хватки Хироу от 07 и Хироу от 04, например, са коренноразлични). И бидейки в крайна сметка не дотам добър, колкото ДРагън, все пак Хироу е кечист, който умее да придава на мачовете си солидност и епичност, което липсва на повечето мейн евенти из индитата, и което умение се цени много. Така че - той е човека ;) Не бих отказал към стейбъла със Суийни и Толънд да се присъедини още някой, ако му се даде титлата на Хироу... да речем Сайдал!

2/3. Нейджъл и Рейв - вече сте коментирали - след тази вражда, не вражда, ами ВОЙНА е ясно, че и двамата стъпват на следващото ниво в РОХ!

4. Дейви Ричардс - the Van Halen guy :D Хей, това че си стифф не означава, че си добър уъркър, обаче Дейви не е лош уъркър ;) Оттук темата за Ричардс е затворена - той си е заслужил високо място в РОХ, много повече от Шима и 140 му кила, така че за мен е въпрос на време да получи големия си пуш... особено ако Ромеро и Роди жмуцнат титлите, а Дейви вземе световната титла - No Remorse Core rulz ;)

та това е... за 2007 година Брискотата и Хироу като властелини на поясите(как тъпо звучи, майкУУУ....)ми звучат най-удачно!

[img]http://i21.photobucket.com/albums/b290/-CaPtAiN_cHaRiSmA-/f24afa9a.png[/img]
[color="#990000"]HAIL SABIN[/color]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...