Jump to content

Най-"Зловещи" хватки

ReplikoN

Recommended Posts

Куи според вас са 5-те хватки куито са ви карали да настръхнете или да се запитате дали "жертвата" е жива?

1.Пити Уилямс (ТНА) Хватка:Кандаски разрушител.

2.Шейн Макмеан. Хватка:Мятане от титан трона на Unforgiven 2003.

3.Кърт Енгъл прави Лунно салото от върха на клетката.

4.Гробария прави задушаващо тръшване на Мик фоли през тавана на клетка върху стол.

5.Грамадата хваща Рей Мистерио завързан за носилка и го удря като табла в страничния стълб.

ПП:

6.Голдбърг с неговото копие върху Нунцио на Кралския сблъсък през 2003-2004 ако не се лъжа

Куи са според вас?

=cdf388642802f81f.jpg

Shawn_Michaels

Има много,но тея които са ме впечатлявали най-много са:

Гробария прави задушаващо тръшване на Мик фоли през тавана на клетка върху стол,както и като Гробаря хвърли Фоли на масите на коментаторите пак от клетката преди това,тоя мач беше "страшен",иначе други страшни впечатления са ми правили например TLC мачовете и лудите скокове на Джеф от стълбите или Spear-a на Острието от стълбата само не помня на кой TLC беше :) ,че даже да погледнем и миналата Кечмания и spear-a на Острието върху горящата маса,макар да не беше кой знае кво определено беше впечатляващо,има и много други :)

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Много са,но все пак едни от любимите са ми тръшването на Мик Фоли през клетката и от нея на KOTR 98 както и Spear-а на Edge в TLC match-а на WM17.Има и много други от CZW например,но няма нужда да ги споменавам,тъй като федерацията се гради главно от това.

Kevin Nash+The Giant+WCW/nWo Souled Out 1998 = неумишлена и болезнена Jackknife... из Индитата и в добрата стара ЕСW съм виждал много фрапиращи изпълнения, също така и из мейстрийма, но честно казано вън от deathmatch-овете и хардкора, тъй като както бе споменато, хардкорът се гради върху идеята за опасноста, тъй че споменавам НЕхардкор момента, който определено накара очите ми да излезнат от орбитите си...

[img]http://i21.photobucket.com/albums/b290/-CaPtAiN_cHaRiSmA-/f24afa9a.png[/img]
[color="#990000"]HAIL SABIN[/color]

• 4 months later...

Ами Надгробния камък винаги изпитвала страх от тая хватка знам че не е истинско и все начин по който изглежда и доста страховит.Задушаво тръсване самоанския клин или там каквото е адски е гадно и тая новата хватка на Кали с главата не знам как се казва но е много страховита

Добре дошла във форума, виждам, че си нова, но ще те помоля да не връщаш толкова стари теми и да се постараеш да пишеш по-правилно от гледна точка на граматика и правопис.

• 4 weeks later...

Ауе аз мразя много Джон Сина,ма трябва дя призная че на UNFORGIVEN 2006 направи убийствено FU от стълба върху 2 маси на ЕDGE!А ако искате екстремни скоци,гледайте мача със стълби от Оne Night Stand тая година ;)

[center][color=#ff0000][b]4x WWE PC [/b][/color][b][color=#0000ff]2x TNA PC [/color][color=#800080]The first ever MITB winner [/color][color=#00ffff]5x Tag team PC[/color][/b][/center]
[center][b][color=#4b0082]Euro 2012 H2H Fantasy League winner[/color][/b][/center]

Ауе аз мразя много Джон Сина,ма трябва дя призная че на UNFORGIVEN 2006 направи убийствено FU от стълба върху 2 маси на ЕDGE!А ако искате екстремни скоци,гледайте мача със стълби от Оne Night Stand тая година ;)

Ти TLC 1 и 2 гледал ли си некога ;):P ...

Иначе Раната на Скипър от Търнинг Поинт 2005, Копието през горящата маса и Swantona през маса от TLC 0 (WM2000) тех най си ги обичам :).

Ами като ли че в това отношение ненадминат си остава Мик Фоли с ония легендарни падания от клетката. Все съм виждал да се пада от клетка, но по тоя начин така и никой не посмя да го направи пак.

Иначе определено на ТЛС имаше доста подобни изпълнения, Ей Джей се метна много опасно на таз годишния Слемивърсъри, а и си сищам едно хвърляне на Джеф върху Абис на един Монстърбол мисля беше ;)

Guest Renegate

Еми доста са! Задушаващото на Гробаря за Мик Фоули върху покрива на клетката, хвърлянето от върха на клетката право на коментаторската маса от същи мач! Задушаващото на Грамадата, където го направи на JBL в Cage мача им и JBL продъни ринга! Canadien Destroyer също! Педигрито върху гъбърчетата! И това, което най-много ми хареса е GORE на Райно за Крис Джерико, на декора!

Аз винаги съм се чудел как някои издържат на серия от 10 суплекса на Benoit :ermm:

Предполагам, че така ги прави, че той поема половината от удара ;)

Здравейте и от мен... :cool2: За мен едни от "най-зловещите" хватки са:

1. Tombstone

2. Last Ride

3. Spear

4. F-5

[center][img]http://img3.imageshack.us/img3/2139/wadebarrettmediasig006.png[/img][/center]

Абе тя темата е за най-зловещи хватки,ама аз ще ви кажа кой за мен е "най-зловещия" мач,не екстремeн,а зловещ!!!Halloween Havoc 1991-Chamber of horrors match!!!

Edited by R.K.O.

[center][color=#ff0000][b]4x WWE PC [/b][/color][b][color=#0000ff]2x TNA PC [/color][color=#800080]The first ever MITB winner [/color][color=#00ffff]5x Tag team PC[/color][/b][/center]
[center][b][color=#4b0082]Euro 2012 H2H Fantasy League winner[/color][/b][/center]

Абе тя темата е за най-зловещи хватки,ама аз ще ви кажа кой за мен е "най-зловещия" мач,не екстремeн,а зловещ!!!Halloween Havoc 1991-Chamber of horrors match!!!

Надали, това е върхът на комерса, според мене. За зловещи винаги съм имал Burried Alive мачовете (заради атмосферата) :mellow:

anitrezashkakoaliciq.png.f1b67e01889f60e98e8ba5bf323780cb.png

Абе сега мача с електрически стол не ми се струва комерс!!!Гледай да видиш как свършва и тогава кажи нещо

Абе сега мача с електрически стол не ми се струва комерс!!!Гледай да видиш как свършва и тогава кажи нещо

Би било полезно, ако ни дадеш линк към този мач, знаеш ли.....

Та да видим сега:

Това не е точно хватка, но помните ли когато Бъба Рей Дъдли падна от 7 метровата стълба върху 4 маси извън ринга на Summersal 2000?

А ето нещо, което изглеждаше доста гадно:

http://www.dailymotion.com/relevance/searc...a-ecw-o_extreme

Паузнете видеото на 4:06 и започнете да гледате от там - още се чудя как Танака не си счупи нищо.

[size=4][b]Arthur's Hall of Viking Manliness Member
[url="http://www.arthurshall.com/"]Arthur's Hall[/url]
All that is manly: Guns, Wrestling, Heavy Metal, Tobacco, Sports, Conservatism, Reagan and The NRA!![/b][/size]

ми на мен тоя мач ми го дадоха и не знам откъде е теглен но и миналата есен беше в реклама на wwe 24/7

http://www.youtube.com/watch?v=5v1uXyPC5Sk...ted&search= пробвай тук,не е много добро качеството,но все пак

Ти ме изкара съвсем нихилитен...Имам целия турнир, само за информация. Гледай го, ще видиш позастаряващи звезди като млади. Това е от времето, когато WCW тръгва да набира скорост и е пълен комерс стил 80те (нищо, че е от 91ва, културата се е заседяла) , да не говорим, че в Щатите Halloween=комерс. Стига офтопик засега ;)

P.S. Не знам за 'зловещо' , ама това си е откровено гадно http://youtube.com/watch?v=h7LL-Y7QklY

Edited by Mizernik^^

anitrezashkakoaliciq.png.f1b67e01889f60e98e8ba5bf323780cb.png

Абе аз се чудя защо сега не пуснат един chamber of horrors,да видят как бързо ще си решат проблемите с рейтинга :lol:

Защо ли имам спомен, че този мач е обявен за изключително глупав от всички кечисти участващи в него? :icon_question:

The Olimpic Hero

Откриващото мнение е пълно с правописни грешки.Заключвам темата.