ReplikoN Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Куи според вас са 5-те хватки куито са ви карали да настръхнете или да се запитате дали "жертвата" е жива? 1.Пити Уилямс (ТНА) Хватка:Кандаски разрушител. 2.Шейн Макмеан. Хватка:Мятане от титан трона на Unforgiven 2003. 3.Кърт Енгъл прави Лунно салото от върха на клетката. 4.Гробария прави задушаващо тръшване на Мик фоли през тавана на клетка върху стол. 5.Грамадата хваща Рей Мистерио завързан за носилка и го удря като табла в страничния стълб. ПП: 6.Голдбърг с неговото копие върху Нунцио на Кралския сблъсък през 2003-2004 ако не се лъжа Куи са според вас? Quote = Link to comment
Shawn_Michaels Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Има много,но тея които са ме впечатлявали най-много са: Гробария прави задушаващо тръшване на Мик фоли през тавана на клетка върху стол,както и като Гробаря хвърли Фоли на масите на коментаторите пак от клетката преди това,тоя мач беше "страшен",иначе други страшни впечатления са ми правили например TLC мачовете и лудите скокове на Джеф от стълбите или Spear-a на Острието от стълбата само не помня на кой TLC беше ,че даже да погледнем и миналата Кечмания и spear-a на Острието върху горящата маса,макар да не беше кой знае кво определено беше впечатляващо,има и много други :) Quote "Doin' what I want to do, When I want to do it." Link to comment
BiZkiT Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Педигрито върху габърчета - eст. че Фоули го изяде =] Quote Link to comment
BORKO_10 Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Много са,но все пак едни от любимите са ми тръшването на Мик Фоли през клетката и от нея на KOTR 98 както и Spear-а на Edge в TLC match-а на WM17.Има и много други от CZW например,но няма нужда да ги споменавам,тъй като федерацията се гради главно от това. Quote Link to comment
Big Evil Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Kevin Nash+The Giant+WCW/nWo Souled Out 1998 = неумишлена и болезнена Jackknife... из Индитата и в добрата стара ЕСW съм виждал много фрапиращи изпълнения, също така и из мейстрийма, но честно казано вън от deathmatch-овете и хардкора, тъй като както бе споменато, хардкорът се гради върху идеята за опасноста, тъй че споменавам НЕхардкор момента, който определено накара очите ми да излезнат от орбитите си... Quote [img]http://i21.photobucket.com/albums/b290/-CaPtAiN_cHaRiSmA-/f24afa9a.png[/img] [color="#990000"]HAIL SABIN[/color] Link to comment
nEsTy_g1Rl Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Ами Надгробния камък винаги изпитвала страх от тая хватка знам че не е истинско и все начин по който изглежда и доста страховит.Задушаво тръсване самоанския клин или там каквото е адски е гадно и тая новата хватка на Кали с главата не знам как се казва но е много страховита Quote Link to comment
Loop Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Добре дошла във форума, виждам, че си нова, но ще те помоля да не връщаш толкова стари теми и да се постараеш да пишеш по-правилно от гледна точка на граматика и правопис. Quote Link to comment
G Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Ето топ 10: 1. Gonso Bomb 2. The Cop Killah 3. Psycho Driver III 4. Snapmare Driver 5. Diamond Head 6. Canadian Destroyer 7. Lariat 8. GORE 9. Jumping Yakudza Kick 10. Package Piledriver Quote Link to comment
R.K.O. Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Ауе аз мразя много Джон Сина,ма трябва дя призная че на UNFORGIVEN 2006 направи убийствено FU от стълба върху 2 маси на ЕDGE!А ако искате екстремни скоци,гледайте мача със стълби от Оne Night Stand тая година ;) Quote [center][color=#ff0000][b]4x WWE PC [/b][/color][b][color=#0000ff]2x TNA PC [/color][color=#800080]The first ever MITB winner [/color][color=#00ffff]5x Tag team PC[/color][/b][/center] [center][b][color=#4b0082]Euro 2012 H2H Fantasy League winner[/color][/b][/center] Link to comment
Jericho Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Ауе аз мразя много Джон Сина,ма трябва дя призная че на UNFORGIVEN 2006 направи убийствено FU от стълба върху 2 маси на ЕDGE!А ако искате екстремни скоци,гледайте мача със стълби от Оne Night Stand тая година Ти TLC 1 и 2 гледал ли си некога ... Иначе Раната на Скипър от Търнинг Поинт 2005, Копието през горящата маса и Swantona през маса от TLC 0 (WM2000) тех най си ги обичам . Quote Link to comment
gboy Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Ами като ли че в това отношение ненадминат си остава Мик Фоли с ония легендарни падания от клетката. Все съм виждал да се пада от клетка, но по тоя начин така и никой не посмя да го направи пак. Иначе определено на ТЛС имаше доста подобни изпълнения, Ей Джей се метна много опасно на таз годишния Слемивърсъри, а и си сищам едно хвърляне на Джеф върху Абис на един Монстърбол мисля беше ;) Quote Link to comment
Guest Renegate Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 Еми доста са! Задушаващото на Гробаря за Мик Фоули върху покрива на клетката, хвърлянето от върха на клетката право на коментаторската маса от същи мач! Задушаващото на Грамадата, където го направи на JBL в Cage мача им и JBL продъни ринга! Canadien Destroyer също! Педигрито върху гъбърчетата! И това, което най-много ми хареса е GORE на Райно за Крис Джерико, на декора! Quote Link to comment
RcadestickR Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 Аз винаги съм се чудел как някои издържат на серия от 10 суплекса на Benoit :ermm: Quote Link to comment
gboy Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Аз винаги съм се чудел как някои издържат на серия от 10 суплекса на Benoit :ermm: Предполагам, че така ги прави, че той поема половината от удара ;) Quote Link to comment
Vader Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Здравейте и от мен... :cool2: За мен едни от "най-зловещите" хватки са: 1. Tombstone 2. Last Ride 3. Spear 4. F-5 Quote [center][img]http://img3.imageshack.us/img3/2139/wadebarrettmediasig006.png[/img][/center] Link to comment
R.K.O. Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 (edited) Абе тя темата е за най-зловещи хватки,ама аз ще ви кажа кой за мен е "най-зловещия" мач,не екстремeн,а зловещ!!!Halloween Havoc 1991-Chamber of horrors match!!! Edited October 11, 2007 by R.K.O. Quote [center][color=#ff0000][b]4x WWE PC [/b][/color][b][color=#0000ff]2x TNA PC [/color][color=#800080]The first ever MITB winner [/color][color=#00ffff]5x Tag team PC[/color][/b][/center] [center][b][color=#4b0082]Euro 2012 H2H Fantasy League winner[/color][/b][/center] Link to comment
RcadestickR Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Абе тя темата е за най-зловещи хватки,ама аз ще ви кажа кой за мен е "най-зловещия" мач,не екстремeн,а зловещ!!!Halloween Havoc 1991-Chamber of horrors match!!! Надали, това е върхът на комерса, според мене. За зловещи винаги съм имал Burried Alive мачовете (заради атмосферата) :mellow: Quote Link to comment
R.K.O. Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Абе сега мача с електрически стол не ми се струва комерс!!!Гледай да видиш как свършва и тогава кажи нещо Quote [center][color=#ff0000][b]4x WWE PC [/b][/color][b][color=#0000ff]2x TNA PC [/color][color=#800080]The first ever MITB winner [/color][color=#00ffff]5x Tag team PC[/color][/b][/center] [center][b][color=#4b0082]Euro 2012 H2H Fantasy League winner[/color][/b][/center] Link to comment
SpYker Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Абе сега мача с електрически стол не ми се струва комерс!!!Гледай да видиш как свършва и тогава кажи нещо Би било полезно, ако ни дадеш линк към този мач, знаеш ли..... Та да видим сега: Това не е точно хватка, но помните ли когато Бъба Рей Дъдли падна от 7 метровата стълба върху 4 маси извън ринга на Summersal 2000? А ето нещо, което изглеждаше доста гадно: http://www.dailymotion.com/relevance/searc...a-ecw-o_extreme Паузнете видеото на 4:06 и започнете да гледате от там - още се чудя как Танака не си счупи нищо. Quote [size=4][b]Arthur's Hall of Viking Manliness Member [url="http://www.arthurshall.com/"]Arthur's Hall[/url] All that is manly: Guns, Wrestling, Heavy Metal, Tobacco, Sports, Conservatism, Reagan and The NRA!![/b][/size] Link to comment
R.K.O. Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 ми на мен тоя мач ми го дадоха и не знам откъде е теглен но и миналата есен беше в реклама на wwe 24/7 Quote [center][color=#ff0000][b]4x WWE PC [/b][/color][b][color=#0000ff]2x TNA PC [/color][color=#800080]The first ever MITB winner [/color][color=#00ffff]5x Tag team PC[/color][/b][/center] [center][b][color=#4b0082]Euro 2012 H2H Fantasy League winner[/color][/b][/center] Link to comment
R.K.O. Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=5v1uXyPC5Sk...ted&search= пробвай тук,не е много добро качеството,но все пак Quote [center][color=#ff0000][b]4x WWE PC [/b][/color][b][color=#0000ff]2x TNA PC [/color][color=#800080]The first ever MITB winner [/color][color=#00ffff]5x Tag team PC[/color][/b][/center] [center][b][color=#4b0082]Euro 2012 H2H Fantasy League winner[/color][/b][/center] Link to comment
RcadestickR Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 (edited) Абе сега мача с електрически стол не ми се струва комерс!!!Гледай да видиш как свършва и тогава кажи нещо Ти ме изкара съвсем нихилитен...Имам целия турнир, само за информация. Гледай го, ще видиш позастаряващи звезди като млади. Това е от времето, когато WCW тръгва да набира скорост и е пълен комерс стил 80те (нищо, че е от 91ва, културата се е заседяла) , да не говорим, че в Щатите Halloween=комерс. Стига офтопик засега P.S. Не знам за 'зловещо' , ама това си е откровено гадно http://youtube.com/watch?v=h7LL-Y7QklY Edited October 12, 2007 by Mizernik^^ Quote Link to comment
R.K.O. Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Абе аз се чудя защо сега не пуснат един chamber of horrors,да видят как бързо ще си решат проблемите с рейтинга :lol: Quote [center][color=#ff0000][b]4x WWE PC [/b][/color][b][color=#0000ff]2x TNA PC [/color][color=#800080]The first ever MITB winner [/color][color=#00ffff]5x Tag team PC[/color][/b][/center] [center][b][color=#4b0082]Euro 2012 H2H Fantasy League winner[/color][/b][/center] Link to comment
Kalata Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Абе тя темата е за най-зловещи хватки,ама аз ще ви кажа кой за мен е "най-зловещия" мач,не екстремeн,а зловещ!!!Halloween Havoc 1991-Chamber of horrors match!!! Защо ли имам спомен, че този мач е обявен за изключително глупав от всички кечисти участващи в него? :icon_question: Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Откриващото мнение е пълно с правописни грешки.Заключвам темата. Quote Link to comment
Recommended Posts