Jump to content

streak-а на Голдбърг или на Гробаря


ReplikoN

Recommended Posts

Тези дни съм на вълна страите кечисти и проучих Голдбърг.

Той е известен с невероятния стриик от 174 мача без загуба.Но гробария е извстен със стриика си 15 поредни на кеч мания.

Въпрсът ми към вас е кой от двата сриика е по впечетляващ?

174 поредни победи или само 15 но на кеч мании?

Моето мнение е че и двата стриика сами по-себе си са невероятно но сриика на Гробария е по-великия в случая.

=cdf388642802f81f.jpg

Link to comment

По-впечатляваща е серията на Голдбърг, защото не правеше по една победа в годината, а мажеше всяка седмица всеки наред.

35izpu1.jpg

Link to comment
The Olimpic Hero

Е за мен по-впечатляваща е серията на Гробаря,тъй като това са 15 години,това е едно невероятно кеч дълголетие,докато серията на Голдбърг е постигната за 1 година.

               

Link to comment
Shawn_Michaels

За мен strike-a на Голдбърг е по впечатляващ или поне начин,по който го представиха защото мачкаше всичко живо и то в продължение на година нямаше никаква загуба като смачка целия ростър на WCW от друга страна както се изрази и Олимпийския Гробаря побеждава 15 години на най-големия турнир някога и това също е доста впечатляващо,но все пак мисля strike-a на Голдбърг е по-впечатляващ

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment
ShaniaMania

Не бива да забравяме, че единя streak е вече в историята, а другията може да продължи още поне година, две, макар че вече от две три години все му се канят на Тейкър да г о прекъсне някой, така че не се знае. Какво е streak-а на Тейкър ако го прекъсне Марк Хенри например...А иначе де да знам, то Голдбърг направи сума ти бройки от хора, които тогава и в тъндър не се появяваха често, но като че пък беше доста добре развит тогава, та може би е по- запомненият. Ала пък този на Тейкър се развива 20ина години вече и ако не бъде прекъснат по глупав начин няма никога да има аналог, или и да има аз ще съм доста старичък :P ,така че аз по-скоро заставам зад него.

Въпрос: Защо Тодор Батков има мустаци?

Link to comment

Според мен streak-а на Тейкър е много по-значим,защото Голдбърг бие знайни и незнайни с по 2 движения =\

Link to comment

Какво му е впечатляващото на стриика на Goldberg?Отсейте по-съществените и трудно извоювани победи и си направете сметка.Лесно е да squash-неш Glacier,друго е Big Show и Giant Bernard в handicap match или пък например Ric Flair.

Link to comment
Shawn_Michaels

Голдбърг пък точно Рик Флеър побеждава толкова пъти,че доста напред в това отношение,както и не само него и Big Show и Nash,а пък Скот Хол направо го накъсваше,много големи знаменитости са минали през strike-a на Голдбърг,не може да се пренебрегва това

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment
nWoHulkster

Streak-ът на Goldberg го направи Мега-Звезда, докато streak-ът на Taker е просто нещо, с което Taker е известен и нещо, което дори и да го нямаше статута на Taker вероятно нямаше да е много по-различен. The streak made Goldberg, the streak didn`t make Taker ;). Сами се сетете кой streak е от по-голямо значение според мен. :)

Link to comment

Фил го каза :)

Gonna fly this boat to the moon somehow

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.

If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry.

Link to comment

Серията на Taker е на най-важното PPV за годината,докато тази на Goldberg е изградена предимно на Nirto и то срещу доста джобъри,но си е факт,че серията на Golberg го издигна и когато тя беше прекратена по този начин това му навреди доста,а на Taker серията наистина е нещо като бонус,които никога не е бил определещ за него.Според мен streak-a на Taker e по-впечетляващ.

[center][img]http://i49.tinypic.com/ogf5a0.jpg[/img][/center]

[center][size=7][font='comic sans ms']ONE MORE MATCH[/font][/size][/center]

Link to comment
  • 2 weeks later...

ами според мен по-впечатляващия streak е на undertaker защото се гради от много време насам 15 години .А този на Голдбърг е там постигнат там за 1 2 години.

А може ли да попитам тъй като не знам кой е развалил streak-a на голдбърг ? Ако въобще е бил развалян.

Link to comment

Kevin Nash.Даже ако не се лъжа го обвиняваха,че сам се е book-нал да го прекрати. :)

Link to comment
nWoHulkster

^ Не се лъжеш, има ги и тези шматки. Който го е обвинил за това нещо може да си завре обвинението там, където слънцето не грее :). Nash стана част от booking team-a на WCW няколко седмици след въпросният мач.

Link to comment

^ Не се лъжеш, има ги и тези шматки. Който го е обвинил за това нещо може да си завре обвинението там, където слънцето не грее :). Nash стана част от booking team-a на WCW няколко седмици след въпросният мач.

Хмммммм.. Ти ма уби.. :w00t: Аз досега навсякъде бях чел версията, че първо се е букнал да победи на World War 3,а послед да победи Goldberg на Starrcade 98... :)

Link to comment
nWoHulkster

Аха, и тази версия се шири наляво-надясно из нета, а и не е трудно човек да се върже като се има предвид репутацията на Nash oт онзи период. И все пак, това е просто един от многото популярни Интернет митове. Nash почна да book-ва след това, но не помня точно колко след това. Някъде в периода края на Януари/началото на Март `99.

EDIT - Разбира се, това не означава, че Nash не е участвал във взимането на решението именно той да бие Goldberg и после да видим "the finger poke of doom", със сигурност има принос в някаква степен. Просто уточнявах, че не той е командвал парада по това време така да се каже.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...