Jump to content

Признавате ли си свободно, че сте фенове на кеча?


nWoHulkster

Recommended Posts

nWoHulkster

Тъкмо си четях подобна тема в друг форум и реших да пусна и една тук. Отговорите на следните въпроси обикновено са универсални за кеч феновете по целият свят (с малки изключения), но все пак. Разправяте ли гордо наляво и надясно, че сте фенове на кеча или си мълчите? Как е било преди и как е сега, има ли разлика? Ако някой познат ви попита признавате ли си, че сте фенове на кеча? Страхувате ли се от отсрещната реакция? Изобщо, споделете всичко, което ви хрумва в тази насока.

Link to comment
Brock_Lesnar

Много хубава тема!

Като стане на въпрос казвам, че си гледам кеч. Или пък примерно на някой приятел споделям, че да кажем "чакам с нетърпение КечМания" или "в понеделник не мръднах от нас, защото гледах КечМания", което всъщност си беше живата истина. И в скайпа от време на време си пускам кеч-имиджа с някоя снимка, текст или име. Вече обаче не съм чак толкова запален по кеча и рядко споменавам за него, преди по-често говорех за него. Ако някой ме пита " Кво правиш?" зависи, на някои казвам, че гледам кеч (на по-близките приятели), на други си го спестявам :)

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

 

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Link to comment

Наистина страхотна тема!

По принцип не обичам да говоря нищо за кеч пред хора които не се интересуват от него,тъй като знам,че повечето го мислят за детинско и макар и да не ми пука какво мислят те,не ми се занимава да им обяснявам това което аз виждам в кеча,тъй като няма да го проумеят.Имам точно 2-ма приятели които не се интересуват от кеч,но знаят че го гледам.Пред другите не е ставало дума и не мисля да ги занимавам.Естествено понякога когато 2-ма от моя клас които гледат само по GTV започват да разправят как John Cena е номер 1 и няма по-силен от него се ядосвам и си отварям устата,но иначе не :)

Link to comment

Аз не крия от никого, че гледам кеч. Всичките ми приятели го знаят. Повечето от тях като им кажа примерно, че съм зает, защото трябва да догледам дадено кеч шоу или нещо от сорта ми задават въпроси от рода на: "Как можеш да го гледаш това?", "Какво интересно намираш в това?", "Ти още ли ги гледаш тия глупости?" и т.н., но аз не им обръщам никакво внимание, защото вече съм свикнал. То даже и майка ми ми задава подобни въпроси от време на време, ама вече и на нея не си правя труда да й обяснявам, защото каквото и да говоря, тя продължава да е на мнение, че кечът е пълна глупост, така че няма смисъл да си хабя думите напразно. Някои приятели в училище например се подиграват с това и казват по някоя глупост от време на време, но на тях също не им обръщам никакво внимание. Въобще не се и опитвам да им обясна защо харесвам, защото ми е ясно каква ще бъде реакцията им.

Posted Image

Link to comment

Аз говоря,когато се отвори тема за кеч иначе си мълча,защото както каза Борко повечето хора си мислят,че е за деца.Всичките ми приятели знаят,че гледам (някои дори запалих да започнат) но като съм на вън с френдове рядко казвам нещо за кеча.

Link to comment

Аз свободно си казвам,че гледам кеч и не виждам нищо лошо в това и не ми пука какво мислят другите.Много мразя като ми се каже,че това е постановка все едно не го знам или,че само малките го гледат.В този случай им казвам,че и във филмите не се убиват наистина но всички ги гледат.И все пак си имам няколко приятелчета,с които сме запалени фенове и често дискутираме или гледаме някое шоу.

and so it begins... again!

Link to comment
Shawn_Michaels

И аз не крия,че съм фен на кеча свободно говоря за това,макар че понякога се страхувам от отсрещната реакция,например "малеее как може да ги гледаш тея" и тогава трябва да почна да обяснявам на хора,които си нямат представа това би ми отнело доста време,а и такива хора нямат необходимия интерес,за да си хабя приказките,но като цяло си спестявам да говоря на хора,които не са заинтересовани,че съм фен на кеча и ала бала.Примерно няма смисъл да говоря с някой който не гледа,защото няма какво да коментирам с него изобщо на тая тема и си премълчавам,но стане ли дума си го казвам открито не ми пука какво ще си мислят точно,трябва да ме знаят,що за човек съм.

Иначе като цяло доста хора ме знаят,че съм кеч фен(или по точно манияк :) ),всички знаят Shawn_Michaels :D

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

аз си падам лекичко темерут та въобще не говоря много-много, какво ли остава за кеча... ако се отвори по случайност някаква тема, засягаща заниманията ми или хобитата ми бих посочил кеча, но като цяло не крия че съм фен, но и не опитвам да говоря с други хора(невежи по темата)относно това, защото материята е деликатна и се получава грешна ситуация със събеседника/събеседниците... затова с тях говоря за глупости, а тук за кеч ;)

[img]http://i21.photobucket.com/albums/b290/-CaPtAiN_cHaRiSmA-/f24afa9a.png[/img]
[color="#990000"]HAIL SABIN[/color]

Link to comment
Vampire_Girl

Общио взето си казвам и някой път, усеaщам, че малко прекалявам като споделя какво ми е харесало или разоечровало в кеча или някой друг боен спорт, но те моите хора си ме знаят и вече не им прави голямо впечатление.

Никога не подценявай себе си,но позволи на другите да те подценят.

И да опиташ-също е победа!

Link to comment

Разбира се че си признавам!Няма от какво да се срамувам!Кеча и един от най-гледаните спортове в света може би след футбола.

Проблема е че в България не се намират много фенове.Доста от "феновете" гледат кеч от както го дават по ГТВ.Аз го гледам от времето когато го даваха по БТВ и след като го спряха го гледах от нета.

ПП:Повтариям,НЕ СЕ СРАМУВАМ ДА ГОВОРИЯ ЗА КЕЧ!

=cdf388642802f81f.jpg

Link to comment

Е не разправям наляво надясно, че гледам кеч, но ако ме питат си признавам.Няма какво да крия или от какво да се притеснявам..Повечето от приятелите ми смятат кеча за глупост и доста често правят подмятания, които игнорирам.

635682_orig.jpg

Link to comment

Ами не крия, че съм фен на про - рестлинга (което няма нищо общо с кеча, ма тука я приехме тая дума). За съжаление у нас така и никой не си направи труда да разбере това животно кво е и се отхвърли от 90 %. Толкова по - зле да тях. В блога си писах за това - ето я статията http://gboy.blog.bg/viewpost.php?id=22749 . Не че има някакво кой знае какво значение, че 100-на души са го прочели - едва ли им е повлияло.

Все ми е тая кой какво казва - бих погледнал на сериозно на мнението на някой, който разбира какво е про-рестлинга и казва, че е тъпо(не че бих го приел). А до сега феновете на спорта - сериозните, с които съм разговарял, си имат много позитивно мнение за него. А това, че там някой чул не дочул, гледал едно предаване по ГТВ казва нещо си ми -_-

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...