nWoHulkster Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Тъкмо си четях подобна тема в друг форум и реших да пусна и една тук. Отговорите на следните въпроси обикновено са универсални за кеч феновете по целият свят (с малки изключения), но все пак. Разправяте ли гордо наляво и надясно, че сте фенове на кеча или си мълчите? Как е било преди и как е сега, има ли разлика? Ако някой познат ви попита признавате ли си, че сте фенове на кеча? Страхувате ли се от отсрещната реакция? Изобщо, споделете всичко, което ви хрумва в тази насока. Quote Link to comment
Brock_Lesnar Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Много хубава тема! Като стане на въпрос казвам, че си гледам кеч. Или пък примерно на някой приятел споделям, че да кажем "чакам с нетърпение КечМания" или "в понеделник не мръднах от нас, защото гледах КечМания", което всъщност си беше живата истина. И в скайпа от време на време си пускам кеч-имиджа с някоя снимка, текст или име. Вече обаче не съм чак толкова запален по кеча и рядко споменавам за него, преди по-често говорех за него. Ако някой ме пита " Кво правиш?" зависи, на някои казвам, че гледам кеч (на по-близките приятели), на други си го спестявам :) Quote Класика от миналото: Jericho vs Benoit vs Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE: vs Edge vs Benoit vs Triple H vs Eddie vs HBK vs Austin vs Cena vs Lesnar vs The Rock Най-доброто за годината от WWE: 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Link to comment
BORKO_10 Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Наистина страхотна тема! По принцип не обичам да говоря нищо за кеч пред хора които не се интересуват от него,тъй като знам,че повечето го мислят за детинско и макар и да не ми пука какво мислят те,не ми се занимава да им обяснявам това което аз виждам в кеча,тъй като няма да го проумеят.Имам точно 2-ма приятели които не се интересуват от кеч,но знаят че го гледам.Пред другите не е ставало дума и не мисля да ги занимавам.Естествено понякога когато 2-ма от моя клас които гледат само по GTV започват да разправят как John Cena е номер 1 и няма по-силен от него се ядосвам и си отварям устата,но иначе не :) Quote Link to comment
UltraMadd Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Аз не крия от никого, че гледам кеч. Всичките ми приятели го знаят. Повечето от тях като им кажа примерно, че съм зает, защото трябва да догледам дадено кеч шоу или нещо от сорта ми задават въпроси от рода на: "Как можеш да го гледаш това?", "Какво интересно намираш в това?", "Ти още ли ги гледаш тия глупости?" и т.н., но аз не им обръщам никакво внимание, защото вече съм свикнал. То даже и майка ми ми задава подобни въпроси от време на време, ама вече и на нея не си правя труда да й обяснявам, защото каквото и да говоря, тя продължава да е на мнение, че кечът е пълна глупост, така че няма смисъл да си хабя думите напразно. Някои приятели в училище например се подиграват с това и казват по някоя глупост от време на време, но на тях също не им обръщам никакво внимание. Въобще не се и опитвам да им обясна защо харесвам, защото ми е ясно каква ще бъде реакцията им. Quote Link to comment
BiZkiT Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Аз говоря,когато се отвори тема за кеч иначе си мълча,защото както каза Борко повечето хора си мислят,че е за деца.Всичките ми приятели знаят,че гледам (някои дори запалих да започнат) но като съм на вън с френдове рядко казвам нещо за кеча. Quote Link to comment
triple_H Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Аз свободно си казвам,че гледам кеч и не виждам нищо лошо в това и не ми пука какво мислят другите.Много мразя като ми се каже,че това е постановка все едно не го знам или,че само малките го гледат.В този случай им казвам,че и във филмите не се убиват наистина но всички ги гледат.И все пак си имам няколко приятелчета,с които сме запалени фенове и често дискутираме или гледаме някое шоу. Quote and so it begins... again! Link to comment
Shawn_Michaels Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 И аз не крия,че съм фен на кеча свободно говоря за това,макар че понякога се страхувам от отсрещната реакция,например "малеее как може да ги гледаш тея" и тогава трябва да почна да обяснявам на хора,които си нямат представа това би ми отнело доста време,а и такива хора нямат необходимия интерес,за да си хабя приказките,но като цяло си спестявам да говоря на хора,които не са заинтересовани,че съм фен на кеча и ала бала.Примерно няма смисъл да говоря с някой който не гледа,защото няма какво да коментирам с него изобщо на тая тема и си премълчавам,но стане ли дума си го казвам открито не ми пука какво ще си мислят точно,трябва да ме знаят,що за човек съм. Иначе като цяло доста хора ме знаят,че съм кеч фен(или по точно манияк ),всички знаят Shawn_Michaels :D Quote "Doin' what I want to do, When I want to do it." Link to comment
Nikolai Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Аз не съм фен на кеча. Quote UNBALEEVABOWL !!! Link to comment
Big Evil Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 аз си падам лекичко темерут та въобще не говоря много-много, какво ли остава за кеча... ако се отвори по случайност някаква тема, засягаща заниманията ми или хобитата ми бих посочил кеча, но като цяло не крия че съм фен, но и не опитвам да говоря с други хора(невежи по темата)относно това, защото материята е деликатна и се получава грешна ситуация със събеседника/събеседниците... затова с тях говоря за глупости, а тук за кеч ;) Quote [img]http://i21.photobucket.com/albums/b290/-CaPtAiN_cHaRiSmA-/f24afa9a.png[/img] [color="#990000"]HAIL SABIN[/color] Link to comment
Vampire_Girl Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Общио взето си казвам и някой път, усеaщам, че малко прекалявам като споделя какво ми е харесало или разоечровало в кеча или някой друг боен спорт, но те моите хора си ме знаят и вече не им прави голямо впечатление. Quote Никога не подценявай себе си,но позволи на другите да те подценят. И да опиташ-също е победа! Link to comment
ReplikoN Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Разбира се че си признавам!Няма от какво да се срамувам!Кеча и един от най-гледаните спортове в света може би след футбола. Проблема е че в България не се намират много фенове.Доста от "феновете" гледат кеч от както го дават по ГТВ.Аз го гледам от времето когато го даваха по БТВ и след като го спряха го гледах от нета. ПП:Повтариям,НЕ СЕ СРАМУВАМ ДА ГОВОРИЯ ЗА КЕЧ! Quote = Link to comment
Socki Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Е не разправям наляво надясно, че гледам кеч, но ако ме питат си признавам.Няма какво да крия или от какво да се притеснявам..Повечето от приятелите ми смятат кеча за глупост и доста често правят подмятания, които игнорирам. Quote Link to comment
gboy Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Ами не крия, че съм фен на про - рестлинга (което няма нищо общо с кеча, ма тука я приехме тая дума). За съжаление у нас така и никой не си направи труда да разбере това животно кво е и се отхвърли от 90 %. Толкова по - зле да тях. В блога си писах за това - ето я статията http://gboy.blog.bg/viewpost.php?id=22749 . Не че има някакво кой знае какво значение, че 100-на души са го прочели - едва ли им е повлияло. Все ми е тая кой какво казва - бих погледнал на сериозно на мнението на някой, който разбира какво е про-рестлинга и казва, че е тъпо(не че бих го приел). А до сега феновете на спорта - сериозните, с които съм разговарял, си имат много позитивно мнение за него. А това, че там някой чул не дочул, гледал едно предаване по ГТВ казва нещо си ми -_- Quote Link to comment
Recommended Posts