Radox Posted April 9, 2007 Share Posted April 9, 2007 1.Как се казваш,на колко години си? Казвам се Димитър и съм на 22 години.Сега може би доста хора ще се зачудят,тъй като преди съм казвал,че съм роден през 1982-ра.Истината е,че съм роден през 1984-та.Та преди 3 години когато намерих този форум и чат аз излъгах за възрастта си,тъй като участвах в един проект в интернет,в който искаха възраст от 21 години,а аз тогава все още нямах навършени 21 години.В този проект писах,че съм роден през 1982-ра и след това навсякъде по интернет се представях,че съм 1982-ра,за да не стане някой фал.Проектът обаче отдавна отмина и дойде моментът да ви кажа,че съм роден на 30-ти Декември,1984-та и съм на 22 години. 2. След като твоя любимец Кърт Енгъл премина в TNA, промени ли се отношението към федерацията и как? Ами със сигурност отношението ми към TNA се промени в една или друга степен,от тогава започнах да гледам редовно iMPACT.Знаете,че WWE ми е любимата федерация,но когато видях новината за Кърт Енгъл в TNA направо полудях от радост.По-добре да гледам Кърт някъде,отколкото никъде,а и все пак TNA е втората по популярност федерация в света,не е чак толкова лошо,даже е доста добре. Ще кажа обаче няколко неща за образа на Кърт в TNA.Енгъл си рулира,мачка победи два пъти Самоа Джо,най-вероятно скоро ще стане и шампион,но образът му за мен е доста еднообразен.Всъщност сегашният образ на Кърт си е едно към едно с образа на Кърт от последните му дни в WWE,тоест "Ядосаният face Kurt Angle".Много пъти сме обсъждали в чата,че точно кретенският образ на Кърт от първите му години в WWE му попречи да постигне много повече,от това което постигна,този образ му попречи да бъде приет по-сериозно от публиката.Да може би е така,но със сигурност преди Кърт беше много по-забавен,по-различен,от него можеше да се очаква всичко.Сега обаче на мен Кърт ми е леко скучен.Единственият сегмент с Кърт от TNA,при който наистина страшно много се накефих беше когато Кърт искаше мач реванш от Самоа Джо и беше хванал гаджето на Джо,ще цитирам Кърт : "Джо дай ми моя мач реванш или ще счупя глезена на гаджето ти",Тогава Джо се съгласи и даде реванша на Кърт.След това обаче дойде моментът на моя кеф.Енгъл "Добре Джо,но въпреки това аз ще и счупя глезена" и Кърт приложи ankle lock-а на горкото момиче.Та цялата история около реванша на Кърт беше адски забавна. Между другото в доста интервюта Кърт спомена,че в TNA ще покаже много повече,от това което е показвал в WWE.Засега обаче не виждам на ринга Кърт да демонстрира нещо повече,даже така дългоочакваните класики с Джо,не станаха чак такива класики.Да мачовете бяха добри,но изобщо не могат да се сравняват примерно с HBK vs Kurt Angle от WrestleMania или с Kurt Angle vs The Undertaker от No Way Out. Taка че в заключение ще кажа,че засега Кърт в WWE>Кърт в TNA.Надявам се обаче ако iMPACT стане 2 часа образът на Кърт да бъде разгърнат в по-голяма степен и Кърт да продължи да мачка. 3. Колко пъти си идвал в София? Може би 5-6 пъти.Ще разкажа обаче за едно от идванията ми в София,което беше доста интересно. Случаят,на който ще обърна внимание е първата в историята среща на нашия форум.Тя беше някъде преди 2 години.На нея се запознах с три ог легендите на BWC : Shawn_Michaels,KANE(който вече доста рядко посещава форума и чата) и BATISTA(който пък от може би 1 година изобщо не съм го засичал,какво стана с този човек,нямам идея).Та имахме уговорка да се срещнем на моста до Макдоналдса до НДК.Трудно беше обаче да се познаем и точно заради това трябваше да се доуточним по gsm-ите.Точно този момент беше доста смешен.Ще ви цитирам : "Здравей Олимпийски герою,обажда се КЕЙН,къде си" или "Аз съм Батиста,чакам те еди къде си".Така или иначе се срещнахме,запознахме се,след това ходихме на някакво заведение,пихме бира,поговорихме си за кеча,обсъдихме доста интересни неща.По-късно ходихме на компютърен клуб lol и влязохме в #wwe-bg,където пак си говорихме помежду си,странна работа като бяхме на 2-3 метра един от друг,но така се получи.После пред компютърния клуб си направихме няколко клипчета,в които имитирахме любимите си кечисти.Някои може би са виждали тези култови клипчета,всъщност по-добре да не са. 4. Смяташ ли, че таг-дивизията в RAW най-сетне ще се подобри през идните месеци? Ами надявам се да се подобри,но честно да си призная никога не съм бил огромен фен на таг дивизията и никога не ми е пукало кой знае колко много за нея и не говоря само за WWE,а по принцип.Но все пак няма как да отрека,че когато Братята Харди,Дъдлитата и Едж и Крисчън спориха за титлите наистина враждата им беше страхотна и мачовете останаха в историята.Иначе си предпочитам така наречените стейбъли,които напоследък в WWE липсват. Колкото до сегашната таг дивизия.Добре е че Мат и Джеф спечелиха титлите,те си ги заслужиха,а и когато те са шампиони,наистина титлите може би ще изглеждат по-важни.Проблемът обаче е в това,че в момента нямат кой знае каква конкуренция.Единственият друг отбор в RAW,който наистина има потенциал е "World`s Greatest Team",или Team Angle lol.Винаги са ме кефели тези двамата и мисля,че една вражда с Hardy Boys би се получила доста добра и интересна. Иначе какво друго имаме.Първо жалко за MNM.Highlanders - Започнаха добре,получха солиден пуш,даже Роуди Пайпър им помогна,но след това бяха използвани за част от закуската на DX и образите им се позабиха.Cryme Tyme - забавен отбор,но нищо повече.Lance Cade and Trevor Murdoch - Кой пък бяха тези? или един от най-скучните отбори в историята,които съм гледал.Това е общо взето за таг дивизията. 5. Кога Енгъл ти стана толкова голям любимец и защо? Ами по принцип при мен положението с любимците става така.Просто ги виждам и си казвам : "Това е човекът".Така стана преди с The Undertaker,след това с Кърт Енгъл,а сега стана така и с Mr Kennedy. Защо обаче точно Кърт ми стана любимец.Ами на първо място ми беше страшно забавен.По това време,през 2000-ната все още не разбирах много от умения на ринга, и т.н,разбира се знаех,че е олимпийски шампион по борба и че това би трябвало да му помага,но така или иначе главно гледах образа.Образът на Кърт беше страшен,още с дебюта си започна да мачка наред като в 90 % от случаите побеждаваше по нечестен начин,всички в България се дразнеха точно от това,мен обаче точно това най-много ме кефеше.Никога няма да забравя повторното награждаване на Кърт с олимпийския медал,което Кърт си направи в WWE.Май тогава канадското копеленце Беноа прекъсна празника на моя човек,ех.Всички тогава се кефеха на Скалата,аз обаче мразех Скалата тъй като имаше вражда с моя човек и все го обиждаше,праваше си майтапи с него,абе шибана СкалаТака или иначе Кърт спечели първата си световна титла точно от Скалата.След това на RAW Кърт отпразнува също по невероятен начин титлата,голяма работа беше.По-късно през 2001-ва вече започнах да осъзнавам истинския потенциал на Кърт,започнах да виждам наистина колко е добър на ринга,започнах да си мечтая за face търн на Енгъл.Този търн го усетих,че ще дойде още на King Of The Ring 2001 когато Кърт участва в цели три срещи,направи невероятен мач с Шейн,заслужаваше да спечели финала на турнира с Едж,а и публиката като цяло даже аплодира все още heel-а Енгъл.След това дойде и историята с алианса,Остин стана heel,Скалата снимаше филми и ето че мястото за топ face на федерацията беше освободено.Атентатите на 11-ти Септември още повече помогнаха на Кърт и точно след тях смея да твърдя,че беше най-перфектният образ на Кърт в цялата му кеч кариера.Топ фейсът Кърт Енгъл победи Остин у дома си в Питсбърг и стана за втори път шампион.Точно след 2 седмици обаче на RAW WWE направи една от най-големите си грешки в историята като върна титлата на Остин.После Кърт пак стана heel и отиде в алианса.Честно да ви кажа това ме шокира и много се раздразних,но след като помислих малко аз предположих : "Кърт ще бъде троянски кон в алианса".Това мое прозрение се сбъдна !Невероятното се случи.Кърт спаси WWE и отново беше героят.Какво обаче после стана на RAW.На RAW WWE направиха втората си най-голяма грешка,свързана с Кърт в историята.На RAW вместо Кърт отново да бъде представен като face,Кърт беше представен като противника на отново завръщащият се към face образ Остин и на неизбежния face Скалата...ужас.Но животът както знаем е несправедлив. Какво да кажа друго за Кърт.2003-та Кърт отново ми беше много забавен и интересен,2004-та и 2005-та не бяха лоши,2006-та Кърт oтново стана шампион,но както казах образът му взе да ми става скучен.Нататък всичко е ясно. 6. Гледал ли си оригиналното ECW? Как би го сравнил с днешното? Гледал съм оргиналното ECW,и то наистина беше нещо неповторимо,нещо което дотогава кеч историята не познаваше.За съжаление обаче сегашното ECW,което наистина е много по-правилно да се нарича WWECW SUX,ама много SUX. Като начало Оne Night Stand 1 и One Night Stand 2 ми дадоха огромни надежди,че ECW наистина може да се завърне,тъй като ONS 1 и ONS 2 бяха супер турнири.След това обаче шоутата,които започнаха да се излъчват по Ski-Fi бяха меко казано ужасни.Big Show шампион,ок айде приех го,но Bobby Lashley шампион,не това си е шибана подигравка.Така или иначе стигнах до заключението,че това нещо,наречено WWECW трябва да бъде закрито.Ще кажа и защо. ECW originals откакто е стартирало WWECW са просто тотални джобери.Не може един Тhe Sandman,който е 5-кратен ECW шампион да пада всяка седмици от разни джобери,които идват от Heat,тежко е за гледане,това си е гавра с историята на ECW.Не може образът на Sabu да бъде прецакван всяка седмица.Не може Томи Дриймър да губи всеки мач,в който участва.Не може шампион на ECW да е едно тотално дърво,без грам харизма,човек който не може да каже две думи с микрофона - Боби Лашли.Не може титлата на ECW да бъде защитавана на RAW или SD където за нея да се борят кечисти,които нямат нищо общо с ECW.Не може ECW да бъде правено пред публиката на SmackDown.Публиката в ECW винаги е била едно от най-важните неща,но не и в WWECW. Имах надежди,че ще имаме ONS 3 отново в Hammerstein Ballroom и публиката тотално ще насере новите звезди на ECW,но за съжаление това няма да стане,тъй като WWE промениха мястото за провеждане на турнира,по простата причина,че се уплашиха от истинската ECW публика и знаеха,че тя ще разгроми Лашли. Ами това е.ECW е мъртво. 7. За теб Кечмания 23 беше ли качествен турнир? Да,за мен WrestleMania 23 си беше качествен турнир.Казал съм си мнението в официалната тема,но ще повторя най-важното.80 000 човека,супер,лошото е обаче че сякаш бяха дошли на театър и бяха като умрели.Получихме три много добри мача - MITB,Batista vs The Undertaker и John Cena vs HBK.Мr Kennedy с куфарчето беше марк аут момент за мен.Спечелването на титлата от Тейкър,десет години по-късно обаче беше тотален марк аут момент за мен.Краят на WrestleMania поразвали впечатленията ми от турнира,да гледам за втора поредна година грозната мутра на Сина да закрива шоуто,беше ужасно. Като цяло обаче съм доволен от WrestleMania 23. 8. Кой е най-забавния главен мениджър, председател, абе изобщо човек с ръководна роля, който си гледал досега? Без никакво колебание ще кажа Винс Макмеън.Винс е един от любимите ми образи в кеча за всички времена.Невероятен артист.Винаги е готов да даде всичко от себе си,да се изложи,да изяде боя,да бъде унизен в името на шоуто.Разбира се това му носи пари,но така или иначе Винс рулира.В 90 % от случаите се смея страшно много на сегментите с негово участие.Освен това даже мачовете на Винс обикновено са доста добри.Дали противникът му е Стив Остин,Гробаря,Хълк Хоуган,Шон Майкълс,няма значение,шоуто е гарантирано.Ще добавя и че Винс кърви доста добре.Не знам дали знаете но един от любимите ми мачове за всички времена,влиза ми в топ 3 е Винс Макмеън vs Хълк Хоуган от WrestleMania 19. Годината е 2007-ма.Винс Макмеън продължава да ме радва с изявите си.Вижте само как му ходи шапката,с която излезе на последния RAW. 9. Учиш ли? Да уча.Студент съм,III-ти курс по журналистика в "Бургаския Свободен Университет" и ще ви кажа,че наистина студентските години,са едни от най-добрите години.Купони,забавления,свобода,не това не са изтъркани клишета за студентския живот,те са си истина.Или поне аз така го чуствам. 10. По времето на кеч-бума в България през 2000-01 година купувал ли си от българските кеч-списания? Какво ти е цялостното мнение за тях? Ами може и да притежавам най-пълната колекция в България,не че се хваля,но тогава бях полудял,не пропусках брой от нито едно списание.Нямах търпение да дойде следващия ден,в който излиза кеч списание,ставах сутринта рано,излизах,отивах до най-близката будка и си купувах поредния брой. Ще започна с "Хай Клуб" - Това беше списанието,в които пишеха най-интересни статии,най-смарк статии,в тях се говореше за хийлове,за фейсове,за задкулисни неща,абе доста добре беше.За съжаление обаче когато кечът спря по БТВ,кечът спря и в "Хай Клуб". "100 % Хит" - Това беше поредица,в която във всеки брой се представяше по един кечист."100 % хит" беше най-дебелото списание,в него имаше най-много информация за кечистите,тяхната история,интересни факти,интервюта.Така че и "100 % хит беше интересно списание" "Кеч Гладиатори" - Това беше другото интересно списание.В него всички статии бяха преписвани от чуждите кеч списания,но те бяха смарк,показваха нещата от другата страна и си бяха интересни. "Кеч Мания-Кой","Кеч Мания","Зона Кеч" - Това си бяха марк списания,в които се постваха най-вече резултати,по някое измислено от болната фантазия на авторите интервю,общи приказки,игри с награди,ала-бала,глупости с една дума. Като цяло ще кажа,че тези 5-6 списания показаха,че манията по кеча тогава наистина беше огромна,добри времена бяха,като тази мания едва ли отново някога ще се завърне в България с такава сила. Заключителни думи от Radox: Невероятно издение според мен, Olimpic доста се постара за изчерпателните отговори. Даже първият въпрос малко го разобличи, но така е - THE CAGE задава и най-неудобните въпроси Следващата седмица ще има юбилейно издание - №10 и затова най-сетне на стола ще седне човека, който всички чакате да видите там, най-противоречивата фигура в BWC ... ... ... Phil Lions! Очаквайте интервюто точно след 7 дни. Brock_Lesnar 1 Quote Link to comment
UltraMadd Posted April 9, 2007 Share Posted April 9, 2007 Наистина много добро издание се получи. Може би най-доброто досега. Olimpic се е постарал и е отговорил доста подробно на всички въпроси. Предполагах, че на това издание ще има повече въпроси за WrestleMania, но и така съм много доволен. То всъщност няма какво повече да се каже за турнира. Който е искал да си изкаже мнението, го е направил в темата за тази цел :) Quote Link to comment
Shawn_Michaels Posted April 9, 2007 Share Posted April 9, 2007 Олимпийския доста се постара наистина ,доста обширно разгъна въпросите,добро издание Quote "Doin' what I want to do, When I want to do it." Link to comment
Brock_Lesnar Posted April 9, 2007 Share Posted April 9, 2007 Страхотно издание, много ми хареса, знаех, че ще е интересно, но не чак толкова :woot: Quote Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦 Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE: vs Edge vs Benoit vs Triple H vs Eddie vs HBK vs Austin vs Cena vs Lesnar vs The Rock Най-доброто за годината от WWE: 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Link to comment
PyroHunter Posted April 9, 2007 Share Posted April 9, 2007 Много масивен cage, както винаги. Наистина бях леко изненадан от някои неща и това направи изданието още по-интересно. Нямам търпение за следващото! :) Quote [img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img] [b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b] Link to comment
rawhide Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Доста добро издание определено.. Изчетох го на един дъх.. .В класацията- определено е сред топ 3 на клетките до момента.. Следващата седмица определено ще е huuuuuuugeeeeeee... :D Quote Link to comment
Recommended Posts