ThE-{HHH}-Game Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 (edited) Така това е новито ми диари. Записването е на ПМ-ЛС Ето ги и данните : Име - Тегло- Височина- Финишър- Категория- Heel - Face- ------------------------------------------------------------------------------ Roster: Face Heel Име -Toro Тегло-112kg Височина- 186cm Финишър-Frog Splash , Sharpshooter Категория-Heavyweilght Heel - Face-Heel Име -KeNNeDy Тегло-114kg Височина-188cm Финишър-KeNNedy's Fortress(Walls of Jericho) , Welcome to Greenbay(Rolling Cutter) Категория-Heavyleight Heel - Face-Heel Име - "The Legend Killer" Randy Orton Тегло- 111kg Височина-193cm Финишър-I'm Better Than You! (RKO) You Gonna Tap Out (Sharpshooter) Категория-Heavyweight Heel - Face-Heel Име - Lightfist Тегло- 150kg Височина-200cm Финишър-Heavyweight-Lighthammer(Elevated Powerbomb/Last Ride),Ankle Lock Категория-Heavyweight Heel - Face-Heel Име - Bizkit Тегло- 116kg Височина- 180cm Финишър- Pepsi Plunge Категория-Heavyweight Heel - Face-Face Име - Chris "The Hurracane" Тегло-119kg Височина- 180cm Финишър- The Sharpshooter,Hurracane(Shooting Star Pres) Категория- Heavyweight Heel - Face-Face ------------------------------------------------------------------------------ Отбори: Няма За искане на отбор - ЛС ------------------------------------------------------------------------------ Шоута: Седмични: Xtreme Day - Вторник Crashed Wrestling - Четвъртък Месечни: Януари - King of Bulgaria Февуари - Crash Down Март - Battle Royal Април - Big Bang Май - 100 000 Slam (Big Event of NPBW) Юни - Show of Chairman Юли - Main Event Август - Show in BWC (2nd Big Event of NPBW) Оспетмври - One Night of Hardcore Octomber Октомри - Night Light Ноемтври - Show in Big Brother Декември - The End of All ------------------------------------------------------------------------------ Титли: NPBW Champion: "The Legend Killer" Randy Orton NPBW Light BG Champion: KeNNeDy NPBW Ladies Champion: Vacant NPBW Ultimate Tag Champions: Vacant Edited April 4, 2007 by ThE-{HHH}-Game Quote Link to comment
ThE-{HHH}-Game Posted April 3, 2007 Author Share Posted April 3, 2007 Новини : Като се съберат 10 - човека и победителя ще се бие срещу мен за титлата в тжка категория Quote Link to comment
ThE-{HHH}-Game Posted April 3, 2007 Author Share Posted April 3, 2007 (edited) Xtreme Day Card 03.04.2007 : NPBW Light BG Championship Chris "The Hurracane" VS KeNNeDy Single Match Lightfist VS Toro NPBW Championship "The Legend Killer" Randy Orton VS Bizkit VS The Game{Me} Можете да пускате РП вече Edited April 4, 2007 by ThE-{HHH}-Game Quote Link to comment
ThE-{HHH}-Game Posted April 4, 2007 Author Share Posted April 4, 2007 (edited) Xtreme Day 04.04.2007 Мощни пироефекти и XTREME DAY започва. -Аз съм Мат Лебланк а това до мен е Скалата. -Здравейте Дами и Господа. Да чувате правилно аз Скалата. До сега ме нямаше защото снимах филма Джони Браво. -Да първият мач е между Chris "The Hurracane" и KeNNeDy за титлата в лека категория . -За пръв път аз съм коментатор . Още помня славните времена когато аз и Хълк Хоган бяхме отбор. -А сега виште интервюто с Chris "The Hurracane" . Интервю с Chris "The Hurracane" -Здравей Крис . Смяташ ли че можеш да спечелиш тази титла от противник като Кенеди ? -Мога, направо ще го размажа. Аз съм се бил срещу много като него . и никой не оставал непобеден от мен. -А каква тактика ще използваш ? -Аз никога не разказвам тактиката си ! -Добре , добре само се успокой. Появява се KeNNeDy. Аз никога няма да загубя от теб. ХАХА, та ти си с новак ,а аз съм велик кечист . -А какво ще кажеш за това Скала . -О мача ще бъде интересен. Такива заплахи само. -А нека мач започне! Мач: Chris "The Hurracane" VS KeNNeDy за титлата в лека категория. Зазвучва музиката на Хърикейн и той се появява. Здрависва се с публиката и вилиза в ринга. Ето я музика на Кенеди и той не се здрависва с публиката и направо влиза. Мача за почва и съдията показва титлата. Кенеди хваща Крис в захват. Отиват до въжетата и Крис го бута в въжетата. Кенеди се връща и мощен удар саблен удар с който изкарва Крис извън ринга. След това той отново се мята в въжета и когато се връща се хвърля извън въжетата . Но няма никой в къщи .Крис се одръпна . Сега съдията започва да брои – 1,2,3,4,5,6,7,8 и двама се качват на ринга . КРис се мята във въжетата и прави саблен удар. Сега , О боже той заключва захапката на акулата . Кенеди е напът да се предаде , когато той се извърта и Крис пада. Кенеди веднаха за заклюва KeNNedy's Fortress . И да хърикейн се предава. Кенеди е победител. Новия шампион в лека категория е Кенеди. -Какъв мач какво зрелище Кенеди за малко да се предаде но последния момент той се обърна. -Да. Нямам търпение да видя втория мач за вечерта между Toro и Lightfist -Ето сега ми съобщиха че са пребили Bizkit. Дали ще може да се бие тази вечер. Нека видим. Пуснете видиеото. ООО той е на носилка и целия е в синини. Явно тази вечер нама да може да се бие. -Нека видим и Интервюто с Randy Orton. Интервю с Randy Orton -Ренди , Ренди чакай. Знаеш ли кой e пребил Bizkit ? -Не , не знам – усмивкато стана много голяма. – но сега моя шанс да стана шампион е много по голям. -А как мислиш ще се справиш ли с Легендата The Game -Как няма да се справя та аз съм Убиеца на Легенди. Много по повече са опитвали силата ми! -Добре благодаря за интервюто. И в следващия миг Ренди прави I'm Better Than You! на Ана Джонсън (Жената която взима интерюта.) -Горката какво РКО само. -Да мисля че тя не го заслужаваше и Ренди трябва да си получи заслуженото! - А сега нека видим мача между Toro и Lightfist Toro VS Lightfist Lightfist излиза под освиркванията на публиката качва и се на ринга. Когато Торо излиза публиката избухва той взима и микрофона и казва "Дами и господа, дами и господа! Сигурно се чудите, защо талантлив кечист като Toro се е присъединил към New Pro Bulgarian Wrestling. За да сбъдне детската си мечта? -Пфу! За да покаже технични умения на ринга? Да беее! За да радва публиката с изявите си всяка вечер? Хахаха, сигурно се шегувате, тъпаци. Toro е тук да срита задника на всеки един в тази ш*бана федерация, за да покаже на целия свят, че е най-коравият кучи син на тоя свят. Започвам тази вечер като ще победя гиганта Lightfist. Lightfist, тази вечер ти ще разбереш, кой ще е номер едно в New Pro Bulgarian Wrestling за следващите години. Готви се!". Мача започва Торо започва да се кикоти . Lightfist обаче не му е до шеги и и го хваща и още отначалото прави Body Slam . Торо веднагата се повдига и Започва да налага Lightfist. .200 сантиметровия гигант отново му прави Body Slam. Каква разлика само в големина. Опит за туш 1,2 и повдигане. Торо се повдига, хваща Lightfist и се опитва да го вдигне за Body Slam . Но не може . Lightfist се възполза - удря го в корема хваща го за Lighthammer. Опит за туш но отнякаде се появява Chris "The Hurracane" и му прави Hurracane . Торо се качва на въжетата и му прави Frog Splash. Туш – 1,2,3 . Това е краят , Торо победи. -Какъв неочвакван мач . Но защо се появи Hurracane ? -не знам ,но знам едно. -Какво знаеш ? -На Crashed Wrestling ще има отмъщение. -Да следва Майн Евента на вечерта . Убица на легенди срещу Легендата за титлата на федерацията. Интервю с The Game -Тази вечер аз Играта ще разбия малката муцуна на Убиеца на Легенди -Защо си толкова сигорен -Защото аз съм играта и си правя каквото изкам ХХАХАХА Ренди Ортън се появява . -Ти никога няма станеш шампион Игра. -Ще видим тази вечер.(И Играта прави педигрии на Ренди.) -Какво ще кжеш кой ще спечели ?Според мен Играта ще спечели. -Да жалко че Bizkit няма да може да се бие! -Е нищо, не видим мача между двамата. The Game VS Randy Orton за титлата на федерацията. Трите Хикса се появава....Прекъсваме за реклами. Така Ренди и Играта вече се бия . Сега Ренди раздава Юмруци . Играта се измъква измукава , хвъркя се към въжетата и прави много мощен саблен удар и Ренди се прави салто. Опит за туш но Ренди се повдига. Играта го дига и прави Суплекс . Качва се на въжетата и опит за Падащ лист но ренди се дърпа. Той слиза взима бокс без съдята да го види ,качва се на ринга и го забива лицето на Играта . Сега го чака за РКО . И да той успя да му го направи.Туш 1 , 2 ,3. Победител е Ренди Ортън Edited April 4, 2007 by ThE-{HHH}-Game Quote Link to comment
The LEGEND KILLER Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Шоуто беше добро.Хареса ми че станах шампион!Но за в бъдеще ще е добре да правиш,малко по-дълги описания на мачовете,иначе беше добре! Quote 4x WWE Prediction Champion 4x Universal Prediction Champion Link to comment
ThE-{HHH}-Game Posted April 4, 2007 Author Share Posted April 4, 2007 Шоуто беше добро.Хареса ми че станах шампион!Но за в бъдеще ще е добре да правиш,малко по-дълги описания на мачовете,иначе беше добре! Ами нямам много ростер и за туй следващатото шоу ще бъде много по дълго. Благодаря че ми показа грешката Quote Link to comment
G Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Прилично дебютно шоу, но както и Ледж каза описвай малко повечко мачовете.. Можеш да добавиш примерно повече BB Codes, а защо не и banner на шоуто за да стане по "good looking". Lightfist vs Toro беше най-добрия мач и въпреки това не бе описан кой знае колко добре.. интересна беше намесата на Hurricane накрая. Мейн евента очаквах повече, но добър избор за шампион.. Първият мач м/у мен и Hurricane, ми хареса.. няма как нали победих Всичко това бе придружено от интересни сегменти.. според мен този дневник може да се получи много добре, трябва ти само време да развиеш всичко (истории, начин на писане и "декор"), както и по голям roster. Quote Link to comment
finter Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Добро дебютно шоу. Наистина мачовете бяха доста кратки като описание. Аз лично съм що-годе готов със стила си и ще го обсъдим на ПМ. Харесва ми, че Скалата е коментатор на шоуто, както и идеята и това, че имаше heel vs heel мач, доста нетрадиционо в днешно време. Също е хубаво, че не даде титлата на себе си. А най-много се кефя, че при дебютния си мач в Е-fed взех неочаквана победа Хора той ми каза че няма да имал време да го продължи и затова в скоро врема няма да има. Причината е , просто той си прави форум където може и да продължи , може и да е ново ! Quote [url="http://283.freebb.com/worldwrestling"]не може да не влезеш[/url] Link to comment
Recommended Posts