Radox Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 1. Кога започна да гледаш кеч за пръв път? За първи път гледах кеч по БТВ през 2000 година.Тогава бях втори клас и не разбирах абсолютно нищо от кеч,а и дори да съм проумявал нещо,то сега не го помня Честно казано тогава съм изгледал 10-тина шоута,тъй като ги излъчваха прекалено късно,а на мен винаги ми се приспиваше.Единственото което ми е останало в съзнанието от тогава са някой от кечистите и естествено любимеца ми още от тогава The Rock.През 2005 чух,че дават кеча отново по GTV като тогава за мен кеч означаваше WWF и дори не знаех,че компанията е прекръстена на WWE.Една вечер нямах какво да правя и реших да си потърся тази телевизия и да погледам малко.Е намерих я и тогава даваха Smackdown.Последния в който участие взе Еди Гереро.Гледах със интерес и осъзнах,че вече звездите на шоуто не са The Rock,Stone Cold,The Undertaker.Нещата се бяха променили,на сцената бяха "новите идоли" Batista,Rey Mysterio и други...Все пак магията на кеча ме хвана в мрежите си и започнах да следя шоутата редовно по GTV.Естествено като "total mark" мега МНОГО се кефех на Batista и Cena и изобщо не намирах нещо лошо в тях.Все пак бяха шампиони.След Arrmagedon 2005 един приятел ми каза,че го е гледал на компютъра и аз се поинтересувах,регистрирах се в arena и започнах да тегля RAW и SD,след няколко месеца вече гледах и TNA,ROH,от време на време puro и всякакви различни кеч федераций.И смело мога да твърдя,че вече година и половина гледам кеч и си се кефя на МАКС! 2. WWE или TNA ти е по-интересната федерация в момента? Доста труден въпрос е това.По принцип допреди няколко месеца отговора щеше да е TNA,но в последно време се осъзнах и видях,че продукта на WWE не е чак толкова лош,нито пък този на TNA е чак толкова добър колкото аз го виждах.След няколко грешни крачки от страна на TNA и 1 седмица преди WrestleMania 23 казвам WWE,но съм голям фен на TNA и определено искам да се развиват в положителна насока като след няколко години ги видим наравно със WWE. 3. Най-горещият въпрос тези дни - ще си заслужава ли Кечмания 23? ДА или НЕ? Моят отговор е ДА!Просто няма как WrestleMania,най-голямото и най-очаквано кеч шоу в историята да не е добро.Не винаги може да има ***** звезди класики,но и тази година има много интригуващи историй и предпоставки за добри мачове.ECW match-а,Chris Benoit vs. MVP,MITB match-а,двата main envent-а,дори от мача на милиярдерите очаквам голямо зрелище,защото ако двамата се сработят както трябва може да стане един добър мач.Все добри историй и възможни добри мачове,стига WWE да не усерът нещо.Да,вярно е че има издънки като Kane vs. Khali и Melina vs. Ashley,но пак очаквам добра мания. 4. Какво предлагаш за да се върне престижът на отборните титли на RAW? Ще говоря за отборните титли като цяло,тъй като и в RAW и в SD ситуацията е идентична,а именно идва един отбор,изправя се срещу шампионите и след това е забутан в дъното.Примерите за това са много Idol Stevens и K.C. James,The Hightlanders,Lance Cade и Murdoch,Deuce и Domino,Regal и Taylor. и още много други все качествени отбори.И какво излиза сега.Че единствения сериозен отбор в WWE е London & Kendrick.Hardy Boyz все още са надалеч от tag division-а,MNM след уволнението на JM вече го няма.Единствената надежда е WWE да се усетят и да издигнат малко останалите отбори в лицето на The Hightlanders,Cryme Time,WGTT,Deuce и Domino,Regal и Tayler,да върнат Hardy Boyz като пълноценен отбор в tag дивизията и да докарат още някой преспективен тим.Така мисля,че горе долу нещата ще се избистрят и с малко добър booking и старание tag team division-а може да стане на ниво,макар че не може да е както преди. 5. Как мислиш, че ще се развива Christopher Daniels оттук нататък? Все още не мога да кажа,тъй като образа на Chris Daniels се развива в много мистериозна насока и пред него нищо не е ясно.Вярно,че нападна Jerry Lynn с Sabin и това предполага вражда между тях,но какво прави в цялата картинка Sting и това,че Daniels носи неговите аксесоари.За сега нещата ми харесват и не мисля,че трябва да избързват с разкирването на тайната около Daniels. 6. Какво мислиш за "Music idol"? ХАХА!Този въпрос ме вкара в тъча.По принцип имаше възможност да е интересно и да привлече зрители,но трябваше да бъде интересно до вчера,а не от сега нататък.Защото вчера започна VIP Brother и мисля,че повечето хора ще гледат него,а не глупостите на Слави.Абе с две думи Music Idol suckssssssssssssssss! 7. Кой беше най-добрият турнир на WWE за 2006 година? Естествено,че WrestleMania 22.Все пак имаше 5 страхотни мача от които два бяха наистина MOTYC и откраднаха шоуто.Други ППВ-та през годината които ми харесаха много бяха No Way Out,Unforgiven и Arrmagedon.Другото беше прекален обикновенно и безинтересно за моя вкус 8. Кои от новите кечисти в ECW ти допадат най-много и защо? Не гледам ECW,но все пак CM Punk и Monty Brown са най-интересни от страни и определено бих искал да ги гледам в RAW или SD.Все пак CM ми е един от любимците изобщо.Иначе с ECW е свършено до година максимум 9. Харесва ли ти ситуацията около Световната титла в TNA в момента? Предлагаш ли някакви промени? Определено всичко в TNA се върти около нея и тя е най-интересното нещо там.Все пак Christian е шампион.Предполагам,че след Lockdown ще имаме мач между Christian,Joe и Angle и тогава Samoa Joe ще стане шампион за първи път,което е НЕВЕРОЯТНО! 10. Винаги съм се чудел какво е да живееш до морето. Я разкажи по-подробно. ХАХ!Ами добре се живее!Лятото естествено е много по яко,тъй като има море и повече забавления,но и през зимата не е зле.Каквото и да си говорим морето си е море и колкото и да ги е яд софиянци не могат да си го закарат там Следващата седмица гост ще бъде друг виден бургазлия от форума ... The Olimpic Hero! Гответе се за експлозивно Wrestlemania-издание на Клетката! :lol: Quote Link to comment
UltraMadd Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 Поредното добро издание на Клетаката. Очаквах да има повече въпроси за WrestleMania, защото все пак ни остават само още няколко крачки по пътя към нея, но и така съм доволен. Въпросите за Music Idol и за живота край морето бяха интересни и помогнаха за разнообразието на интервюто. Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 Поредното яко издание,все пак бургазлиите сме маниаци. Иначе.по-голямото разнообразие на въпросите прави клетката по-добра. Разбира се се радвам,че следващата седмица ще имам честта да отговоря на въпросите на Radox. :) Quote Link to comment
BiZkiT Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 Отново много добро издание!Другата седмица ще е интересно с The Olimpic Hero! Quote Link to comment
Zombayo Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 Радокс много е задобрял с тази клетка - все интересни въпроси.Особено въпроса за МюзикАйдъл беше шокиращ - добро попадение Браво и на Борко! Човек не би казал,че е 9ти клас ако не знае предварително.Обаче нещо ми намирисва на "Бургас Invasion" :ph34r: Quote [img]http://img354.imageshack.us/img354/1330/havocsig3rk2.jpg[/img] Link to comment
BORKO_10 Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 Радокс много е задобрял с тази клетка - все интересни въпроси.Особено въпроса за МюзикАйдъл беше шокиращ - добро попадение Браво и на Борко! Човек не би казал,че е 9ти клас ако не знае предварително.Обаче нещо ми намирисва на "Бургас Invasion" 8-ми :P Quote Link to comment
Shawn_Michaels Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 Добро издание ,но следващата седмица ще го очаквам с още по-голям интерес,The_Olimpic мачка конкуренцията :D Quote "Doin' what I want to do, When I want to do it." Link to comment
parcaleste Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 ... Лятото естествено е много по яко,тъй като има море... брейй, да се не надява човек :clap: Quote Link to comment
Brock_Lesnar Posted March 30, 2007 Share Posted March 30, 2007 Интересно издание, очаквам с нетърпение и Hero другата седмица след КечМания да видим какво ще каже :) Quote Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦 Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE: vs Edge vs Benoit vs Triple H vs Eddie vs HBK vs Austin vs Cena vs Lesnar vs The Rock Най-доброто за годината от WWE: 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Link to comment
CM_PUNK Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 Интересно издание, очаквам с нетърпение и Hero другата седмица след КечМания да видим какво ще каже Quote [img]http://i.data.bg/07/04/04/310792_orig.jpg[/img] [url="http://url=http://signatures-bg.com/forum"]http://signatures-bg.com/forum[/url] [i][font="Comic Sans Ms"][color="#000099"][size=4][b]Bulgarian Signatures Portal[/b][/size][/color][/font][/i] Link to comment
G Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 Много добро издание.. и въпросите и отговорите бяха яки! Hot seat стила на рубриката е много добър Quote Link to comment
shevchenko Posted April 8, 2007 Share Posted April 8, 2007 Boooooriiiiiiinnngggggggggg :) :) Quote [img]http://img212.imageshack.us/img212/2063/1878gu.th.jpg[/img][img]http://img85.imageshack.us/img85/857/ripeddieaani2sf.gif[/img] Link to comment
Recommended Posts