Jump to content

5 звездни мачове?


Recommended Posts

Кои според вас мачове (независимо от кога и от коя федерация) са недооценени и трябваше да бъдат с не по-малко от 5 звезди?

Link to comment
The Olimpic Hero

Веднага се сещам за един,който беше оценен с ****3/4 : Kurt Angle vs Shawn Michaels WrestleMania 21.

  • Upvote 1

               

Link to comment

Кои според вас мачове (независимо от кога и от коя федерация) са недоотценени и трябваше да бъдат с не по-малко от 5 звезди?

Каква е тая дума бе баце? :lol:

35izpu1.jpg

Link to comment

Също така забравих да добавя.. прибавяйте по някой коментар защо избирате определения мач/ове

Link to comment

Лоу Ки с/у Драгън с/у Даниелс - първият мейн евент на РОХ и без съмнение най-великият трипъл трет в Инди историята, бие дори Фънк/Стиви Ричардс/Сендмен ;) Сблъсък на добри кечист, с добра репутация, на адски добро ниво, и тримата в топ форма ;) Още Майкълс/Харт от Кечмания 12, тоя мач за мене си беше тотална класика. Може би и Беноа/Енгъл от Роял Ръмбъла 03. Също така и първият мач на Джо/Пънк от World Title Classic, който според мен е едно ниво над Джо/Пънк ІІ, който получи ***** от Мелцър. Иначе отново бих повторил Майкълс/Енгъл от КМ21 и Беноа/Трипс/Майкълс от КМ20. ОЩЕ един хубав мач, който беше лееко подминат от Мелцър и Брет Харт/Дейвид Смит от Съмърслам 92, който мач е неуспорима класика в кеча, и беше толкова прецизно изнесен както от Харт, така и от Смит, че вдигна целия Уембли на крака ;) Впрочем от всички изброени този с Булдога и Хитмен и най-подценения мач!

[img]http://i21.photobucket.com/albums/b290/-CaPtAiN_cHaRiSmA-/f24afa9a.png[/img]
[color="#990000"]HAIL SABIN[/color]

Link to comment
HEIDENREICH

Абсолютно те подкрепям за Брет-Булдога -това е един от най-добрите изобщо не гимик мачове, не може заради притеснението на Дейви пред родна публика от над 80 000 в началните няколко минути и едно изпуснато Pescado в средата на мача да го порежат така .

 

Link to comment
The Olimpic Hero

Искам да отбележа нещо.Напоследък се наблюдава една масова практика,мачовете от WWE да бъдат подценявани.Цялото интернет смарк общество сякаш заклеймява и не забелязва наистина добрите WWE мачове.Все се говори за ROH,за TNA,а WWE се забравя.Да в ROH и TNA се получават добри мачове,но защо като в WWE се направи такъв мач,то той не бива оценен достойно.Ето за тези два мача,мога да твърдя със сигурност,че заслужават ***** : Kurt Angle vs Shawn Michaels WrestleMania 21 и Chris Benoit vs HHH vs Shawn Michaels WrestleMania XX,някой може ли да ми обясни с какво по-дяволите тройният ***** мач : Samoa Joe vs Christopher Daniels vs AJ Styles е по-добър от тройния мач на WrestleMania XX,какво трябваше да направят повече HHH,Benoit i Michaels,че да заслужат *****.Аз мисля,че направиха абсолютно всичко възможно,нямаше нищо слабо в целия мач и просто петте звезди бяха задължителни,за съжаление обаче те не бяха дадени.

  • Upvote 1

               

Link to comment

Мачът между KENTA и Bryan Danielson от Glory By Honor заслужаваше ***** и мисля,че трябваше най-накрая Meltzer да се реши и да даде ***** на мач на "American Dragon",тъй като поне по мое лично мнение той е един от най-добрите в света.

Link to comment
nWoHulkster

Струва ми се, че взимате оценките на Meltzer (а.к.а. личното му мнение за мачовете) прекалено насериозно. Звездните му рейтинги са просто полезен ориентир за мачове, които са добри, но не са писан закон и чак дискусии "ах леле защо Meltzer не е дал едикаква си оценка на някой си мач" според мен не заслужават. Различни хора, различни вкусове. Всеки е прав за себе си и всеки има своите пристрастия (за прокола: Meltzer е голям HBK & Benoit mark ;)).

П.С. HBK vs Angle не получи ***** заради нескопосания (както обикновено) selling на Michaels. Sell the fucking ankle lock, motherfucker!!! Aз лично почти изобщо не си го спомням този мач, но си спомням че за повечето хора това беше големият недостатък на мача.

Link to comment

Според мен единственият в историята Elimination X мач (от TNA Genesis 2005) е адски подценен и почти никой не му обръща внимание. Мисля, че той заслужаваше *****. Честно казано, на мен този мач ми беше по-интересен от мача между DoFixer и Blood Generation от 2006, който получи *****, но тук пак опираме до личното мнение и вкус, така че едва ли може да се направи обективна оценка. И аз съм на мнение, че тройният мач от WM XX заслужаваше *****, както и мача между Low Ki и KENTA от Final Battle 2005 (това ми е един от любимите мачове от ROH).

Posted Image

Link to comment

Струва ми се, че взимате оценките на Meltzer (а.к.а. личното му мнение за мачовете) прекалено насериозно. Звездните му рейтинги са просто полезен ориентир за мачове, които са добри, но не са писан закон и чак дискусии "ах леле защо Meltzer не е дал едикаква си оценка на някой си мач" според мен не заслужават.

Точно това смятах да кажа и аз. Понякога хората приемат Meltzer за "wrestling god" и смятат, че каквито звезди даде е най-важното. Важното е на вас колко ви е харесал даден мач, а не колко му е дал някакъв кеч-журналист ;) Ако ти би дал 5 звезди на някой мач, какво ти пука колко му е дал еди-кой-си?

35izpu1.jpg

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...