Jump to content

Клетката на Radox

Radox

Recommended Posts

1. Как започна да гледаш кеч? Какви са първите ти преживявания, свързани с него?

Доста отдавна около 91-ва 92-ра,бях 9-10 клас,селянче от Горни Богров(дето сега воюваме с бат Бойко за сметището)тъкмо дошъл да учи в София,един съученик ме зариби с видеокасети с ужасен превод(дотогава гледах бокс),в началото на 1994-та си пуснах кабелна телевизия и оттогава съм гледал всички турнири на WWF и WCW които са давали по RTL2 & DSF .Така съм свикнал с лаенето на швабите,че още викам на WCW " ВЦВ".Отделно тогава имах едно гнусно и тлъсто съседче,което живееше в Германия идваше си всяко лято и ме осведомяваше за събитията.Аз си купувах списания BRAVO заради едната страничка кеч и някой плакат-сметай какъф фен бях-таман бях гледал Ресълмания 9 и се радвах,че Хоган пак е шампион и това копеленце ме застреля,че Йокозуна си е върнал титлата и е смазал Хълкстер-ходих като замаян,чак докато моя любимец се захвана с него..Отделно тъпаците от кабеларката преместиха RTL 2 на края на обхвата,та цяла есен гледах чернобяло и без звук-не е истина колко се разправях с тех докато оправят проблема.

2. Каква беше реакцията ти, когато разбра, че ще го дават по БТВ през 2000-та година?

Доста се зарадвах-през 1999-та спряха Скай Спортс ,а RTL 2 спряха да дават кеч,отделно Cartoon Network спряха с WCW-TO,та ситуацията бе критичма.Лошото е че през 2000-ната бях в казармата любима ,но с едни перничани наложихме терор и окупирахме телевизора и не изпускахме шоу ,а през останалото време малтретирахме едни турчета-новобранчета -ох на батко...

3. Какво работиш сега?

Пред завършване съм на докторска дисертация по химия,а изкарвам и някой лев допълнително и като сотаджия-нема начин пари ми требват като на свиня-кочина

4. Колко често ходите с Джихад да се наливате с бира и къде?

Преди ходихме в"Гюлето" и поркахме трилитрови бъчвета с бира,но педалите закриха заведението есента-сега още издирваме къде да се събираме из центъра след като живеем в противоположните квартали.Напоследък доста поразредихме срещите основно по моя вина(виж точка 3),но ще му се реванширам на момчето. В тази връзка уважаеми съфорумници ,приятели и съседи тук е мястотото да предложите прилично заведение което да не е тип 'квартална кочина" ,но да не те дерат 10-так за бира със картофки.Задачата е сложна ,но ще има награди за победителя/победителката-ще я вземем с нас ...Мисля да пусна отделна тема за този наболял проблем

5. След Гробаря, кой е кечиста, който е оставил най-ярка следа у теб с изпълненията си?

Без съмнение Брет Харт-винаги съм му бил фен,гледахме го по кабелната със сестра ми която спря да гледа кеч след скрюджоба.

Наскоро отворих очите на Джихад,че има и други които се доближават до качества до така любимия ви Джон Сина,той се зариби и изгледа доста негови мачове. Наистина велик борец-гледал съм техници като Беноа и Енгъл ,но Брет ги превъзхожда и тях

6. Какво е мнението ти за TNA като цяло? Накъде са поели и доволен ли си от продукта им?

Хммм питай ме некое друго въпросче.По принцип избягвам дискусии в този раздел ,понеже почти не ги гледам,но следя резултатите от Импакт и турнирите ,чрез Джихад и 411мания.Покрай Камен Петров и Евроспорт се позапознах с борците и основните истории.Напоследък влязоха в поредица от няколко по-слаби турнира ,но едва ли Винс Русо е виновен за всичко.Малко като че ли прекаляват със странните гимик мачове.Според мен основния проблем ,че малкото им екранно време не позволява да се изявят пълноценно звездите от иначе доста солидния им ростер.Отделно има една група маркчета за които е модерно да викат ТНА РУЛЗ, ВВЕ СЪКС ,без да се аргументират по никакъв начин.

С уважавания от мен админ Фил сме водили доста спорове на тема TNA & WCW ,понякога и с по остър тон ,но дискусиите винаги са ми били интересни и двамата сме се аргументирали колкото можем най-добре.

Борецът от ТНА който харесвам най-много е Самоа Джо -дано кариерата му не тръгне назад-мисля че изпуснаха някои добри възможности да го изградят като тяхно trade mark страшилище.

7. Кои кечисти от "твоят период" - средата на 90-те според теб биха били свеж полъх в ростъра на WWE ако се завърнат сега?

Това което ме кара да харесвам картун-ерата е именно разноообразието на различните образи и характери ,всичко беше пъстро и шарено ,а когато писах материала за сайта си дадох сметка,че имаше и доста добри мачове.

В наши дни мисля,че ще бъде много полезен един Razor Ramon , имам предвид от 94-та а не сегашната му алкохолизирана версия-много добър на ринга ,а и забавен с микрофона-той би могъл да спаси така безличната в момента междуконтинентална титла особено с добър потивник с койтои да заформят забавна вражда-разчитах на Карлито че ще е нещо подобно но от 2006-та тъпче на едно място

Отделно Джейк Робъртс-много емблематичен хийл,майстор на психологията и манипулациите

British Bulldog мощен и настървен като през 92-ра& Owen Hart като завистливото малко братче ,също, Маcho Man Randy Savage в сегмент със Скалата или Сина ,даже един Доинк ми се гледа.

8. RAW или Smackdown?

По принцип предпочитам синьото шоу-освен че любимеца ми играе там,имат за разлика от Рау доста солиден мидкард ,хора като Финли и Беноа могат да изнесат всеки до добър мач ,отделно невероятния коментар на J.B.L. даже на доста тъпия NO WAY OUT съм се смял на неговите бисери с глас.

Рау ми беше интересно само DX сегментите и есента на враждата Edge-Cena ,там до контузията на Трите Хикса ситуацията бе ДХ и останалия ростер са им джобъри -като във WCW през 95-96 когато на Uncensored Hogan & Savage самосиндикално победиха целия ростер.

Основния проблем за мен е доста слабия букинг особено в Рау ето и тази Мания го доказва"дай да набуаме 8 човека в мача за куфарчето,че иначе трябва да им измислим вражди -атестата е че често заспивам пред телевизора-едно време висях до 3 аса да гледам пряко а сега ме мързи да си запиша нещо,камо ли да го гледам

9. Гледал ли си оригиналното ECW и какво е мнението ти за него?

Много малко,основно през 97-ма и инвазията им в WWF ,допринесоха за раждането на Атитюд ерата ,ONE NIGHT STAND беше страшен турнир ,като цяло ги харесвам.

10. Дееба, кога ще направим една среща на форума в София бе? :D

От вас зависи-имате рядката дарба да предлагате единствените дни които съм на работа,но идеята е добра.Айде да приключим докато някой не си е прегризал крака от скука-благодаря за вниманието

Доста обстойни отговори от страна на HEIDENREICH, за което му благодаря. Пожелавам му успех в "Boiler room brawl-a" срещу Djihad утре на турнира.

А сега е време да се разбере кой ще бъде гост №8 следващата седмица. И това ще е ... една от младите надежди на форума и на Е-феда ... Borko!

35izpu1.jpg

Много добро издание!Със всяко едно ставаш все по-добър.Много се радвам,че другата седмица аз ще съм човека на горещия стол!

Изключително интересно издание се получи, но това не е учудващо, като се има предвид кой беше госта.

Пред завършване съм на докторска дисертация по химия

Ти трябва да си някакъв гений :D На мен химията ми е един от най-мъгливите предмети в училище, ама засега все някак успявам да се справям и с нея :)

Posted Image

Shawn_Michaels

Много интересно издание наистина,научих допълнителни работи за колегата HEIDENREICH

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Brock_Lesnar

Много хубаво издание отново, но както предполагах някои от работите вече ги знаех :)

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Второ поредно много силно издание... Иначе това за докторската дисертация по химия наиситна е яко.. :D ;)

... Ти трябва да си някакъв гений...

Ц. по мяза на доктор Менгеле :ph34r:

Райхче, ма търсите заведенийце с чиливизорче ли, как? щото аз там около Гюлето (мир на праха му), знам две три кръчмета :sweat:

HEIDENREICH

Ne durjim na televizor taka 4e zapei :D

I ne se podmazvai shte vidish edin Mengele kato te dokopam.

Kolegi preeba mi se flextipa zatova pisha taka

Това беше определено най-доброто издание правено до сега.Всички отговори бяха обстойни и забавни,а въпросите интересни.

and so it begins... again!