Jump to content

Hordcore Homecoming!!!

UltraMadd

Recommended Posts

Може да ви се стори, че съм малко зле, но наистина не знам какво е това. Пък и досега в нашия форум не е дискутирано нищо свързано с него. Мисля, че му е дошло времето :P Единственото, което знам засега е, че това е шоу и че ще се проведе на 10-ти юни. Някой знае ли на коя федерацея е тази гениална идея :?: Ето и част от мачовете за шоуто:

3-Way Dance: Shane Douglas vs Terry Funk vs Sabu

Raven vs Sandman

Jerry Lynn vs Justin Credible

В шоуто ще вземе участие и Joey Styles.

Като гледам мачовете, за мен се очертава едно много добро шоу. Вие какво мислите по въпроса :?:

Posted Image

nWoHulkster

Не съм поствал нищо за него след като видях липса на значителен интерес към ECW One Night Stand. Hаrdcore Homecoming е шоу организирано от "The Franchise" Shane Douglas и затова не може са каже,че е от някоя федерация.Това е просто аналог на ECW ppv-то на WWE,но с други бивши ECW звезди.

Да, и аз забелязах, че звездите са от ECW и даже в началото си помислих, че става дума за One Night Stand, ама после се усетих. Добро шоу ще направи тоя човек - Шейн Дъглас. Обаче тука видях две неща, който са ми много чудни:

1-во: Шоуто май няма да е на PPV и ми е чудно защо.

2-ро: Защо са избрали да е в петък, а не в някой ден, когато хората са по-свободни и имат време да го гледат.

А, между другото, някой да знае други мачове за шоуто :?:

EDIT: Фил, защо си мислиш, че няма интерес към ECW One Night Stand :?: Аз лично го очаквам с много голям интерес :)

Posted Image

nWoHulkster

http://www.hardcorehomecoming.com ;)

Да не си мислиш,че лесно някое шоу става ппв.Компаниите с ппв в САЩ се много малко,пък и ппвто е скъпо за правене.А иначе,шоуто е в петък щото One Night Stand е малко след това,а някой звезди май ще се и на двете :)

nWoHulkster

Естествено,че все някога ще се появи,но няма да е поне до месец-два след самото шоу.Виж One Night Stand е онлайн още същата вечер :wink:, но затова ще трябва да изчакаме поне месец ;)

Фил, защо да се забави толкова много :?: Те няма ли да го пуснат директно по някоя телевизия :?: А, между другото Фил, мисля, че направих късно едита на предишното се мнение и предполагам, че не си го видял. Там добавих следното нещо:

Фил, защо си мислиш, че няма интерес към ECW One Night Stand :?:Аз лично го очаквам с много голям интерес :P

Posted Image

nWoHulkster

:) Ами преди бях постнал в старият форум малко новинки около ппвто и нямам спомен да имаше голям интерес. Ина4е за Hаrdcore Homecoming - то няма да е нито ппв, нито по телевизия, а ще е само на двд и като съдя по бързината, с която излизат повечето кеч двдта... Иначе за интерес към ОНС - бе знам ли, може WWE като го рекламират на народа да му хрумне да се заинтересува в ECW. Комерсиализма прави чудеса лол