TheRevengeOf-ZK Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Липсва ли ви WCW? не знам но можеби от нусталгия, но ми се струва, че в WWE никога няма да я има тази атмосфера която беше в WCW. Какво е вашето мнение по въпроса. Едит: WCW Rap http://www.youtube.com/watch?v=9cfgD8PSl2I Quote [img]http://i78.photobucket.com/albums/j117/EMH78/pjilka_hulkamania.jpg[/img] Link to comment
Shawn_Michaels Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Ами в WCW си имаше някаква особена атмосфера както е в WWE сега и нищо не може да замести WCW поне аз не съм попадал на такава федерация и да липсва ми,но това е положението за съжаление Quote "Doin' what I want to do, When I want to do it." Link to comment
Kalata Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 WCW в много отношения превъзхождаше Е-то, особено пък в сравнение със сега. :down: Quote Link to comment
Nikolai Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 '97-'00 WCW превъзхожда с пъти сегашното WWE. DDP,Luger, Nash, Hall, Scott Steiner, Bret Hart, Sting, Dean Malenko, Eddie Guerrero, Goldberg,Rick Steiner, Rey Mysterio, Perry Saturn, Savage, Hogan, Curt Hennig, Raven, BookerT ..... Cruiserweight-ите много ме радваха, The four horsemen, NWO, NWO Wolfpac, Harlem Heat, LWO , даже и на Nitro girls им се кефех А WWE в момента е "мижи да те лажем"... Quote UNBALEEVABOWL !!! Link to comment
KZL Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Определено ми липсва.Както и яките tag team-ове и stable-и,така и абсурдните storlylines. :D Quote Link to comment
nWoHulkster Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Eстествено, че ми липсва. Все пак WCW беше нещото, което ме направи такъв голям фен на кеча. Не че федерацията беше перфектна, никоя федерация не е, но имаше много, много добри неща. WCW си беше просто уникална и неповторима федерация - и в положителен, и в отрицателен смисъл. При всички случаи кеча загуби много със затварянето на компанията. Е, естествено aко Bischoff (Fusient Media) беше купил компанията през 2001 вместо МcMahon тя щеше да е много различна от това, което беше преди (особено като се имат предвид плановете на Bischoff за след продажбата), но така или иначе пак щеше да си е доста яко, дори и само защото WCW не е в лапитe на Vinnie Mac. Quote Link to comment
rawhide Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Липсва ми.. И то много... Определено имаше нещо неповторимо в тази федерация... Въпреки безкрайно многото сбъркани неща А за WWE днес или добро или нищо.. Така че ще си премълча... Quote Link to comment
Radox Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Естествено, че ми липсва! Бях як фен на кютека, който се разиграваше ежеседмично там по времето на NWO. Ето с това свързвах кеча - с безмозъчни въргали по време на цялото шоу, а не както е сега - строго спретнати мачлета и почти никакви backstage-побоища. Ето тази атмосфера е едно от нещата, които правят WCW незаменима. Липсват ми и затъмнените зали на WCW, които днес вече ги няма. Да не забравяме и ТРИЧАСОВОТО Нитро! Верно, че си беше бозица от време на време, но за марк какъвто бях тогава, това беше без значение - важното беше, че шоуто е ТРИ ЧАСА - когато и в понеделник вечер да пуснеш телевизора, все попадаш на олд-скуул въргали. Така че WCW ruled, но все пак не смятам, че има място в днешният кеч-свят. Quote Link to comment
TheRevengeOf-ZK Posted March 18, 2007 Author Share Posted March 18, 2007 Eстествено, че ми липсва. Все пак WCW беше нещото, което ме направи такъв голям фен на кеча. Не че федерацията беше перфектна, никоя федерация не е, но имаше много, много добри неща. WCW си беше просто уникална и неповторима федерация - и в положителен, и в отрицателен смисъл. При всички случаи кеча загуби много със затварянето на компанията. Е, естествено aко Bischoff (Fusient Media) беше купил компанията през 2001 вместо МcMahon тя щеше да е много различна от това, което беше преди (особено като се имат предвид плановете на Bischoff за след продажбата), но така или иначе пак щеше да си е доста яко, дори и само защото WCW не е в лапитe на Vinnie Mac. И мене WcW ме запали по кеча, неповторима федерация беше. Атмосферата и всичко в WcW беше невероятно. Всяка федерация си има нещо уникално. Много ми харесваше периода на WWF 2000-2002година... Обръщаше се внимание и на отборната девизия, имаше много интересни мачове включително и TLC, много кавги... изобщо страхотни бяха тея времена но дори и това не може да се сравни с WcW от преди това. WcW си е WcW, чист американски кеч. Остава само да гледаме клипчетата и да си спомняме с умиление за WcW и вандалщините на nWo. Quote [img]http://i78.photobucket.com/albums/j117/EMH78/pjilka_hulkamania.jpg[/img] Link to comment
Jericho Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 Епа как да не липсва... WCW ми взе "девствеността", направи ме фен!!! Quote Link to comment
STING_ER Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 И аз съм от тези, на които WCW липсва и то много. Ако имам време мога да напиша цял роман с готини спомени. Лично аз ги следях как се изградиха като федеращия още преди появата на NITRO, и като разбрах, че тоя загубеняк Винс ги купи ми прилоша. Ама все още си имам 11 касети с ППВ и си ги връткам от време на време. И да си призная са по интересни от сегашните на Е-то. ....... Просто много спомени пак. Но нека се надяваме, че ще има нов ренесанс за нас феновете я с TNA, я с подобрения на ВВЕ или пък може да е нещо съвсем различно. Но все пак за мене, човек който е израстнал с WCW нищо никога няма да може да се мери с моята любима кеч федерация. Quote Link to comment
TheRevengeOf-ZK Posted April 26, 2007 Author Share Posted April 26, 2007 (edited) И филмите на WcW, и анимацийте, и всичко си беше просто... неповторимо. Иска ми се отново да я върнат WcW и отново да бъда марк и само кеч да ми е в главата/то пак кеча ми е любим спорт де/. И всичко да си е както преди и всички мои любими супергерои отново да правят неповторимото Nitro. Много съм нусталгичен. WWE също си има яките моменти, но в момета рядко виждаме там качествени шоута. Edited April 26, 2007 by TheRevengeOf-ZK Quote [img]http://i78.photobucket.com/albums/j117/EMH78/pjilka_hulkamania.jpg[/img] Link to comment
Recommended Posts