Jump to content

NJPW - резултати от 11 Март 2007

nWoHulkster

Recommended Posts

nWoHulkster

NJPW, 3/11/07 (WPW)

Aichi Prefectural Gymnasium

9,000 Fans - No Vacancy

1. Yujiro beat Tetsuya Naito (8:29) with a spear.

2. Tomohiro Ishii & Tomoaki Honma beat Takashi Uwano & Mitsuhide Hirasawa (10:12) when Honma used a rolling elbow on Hirasawa.

3. New Japan vs. CTU: El Samurai & Ryusuke Taguchi beat Jado & Gedo (10:29) when Taguchi used the Dodon on Jado.

4. New Japan vs. CTU & Mexico Union: Tiger Mask, Koji Kanemoto & Wataru Inoue beat Jushin Thunder Liger, Negro Casas & Milano Collection AT (13:20) when Kanemoto used an ankle hold on Milano.

5. IWGP Jr. Heavyweight Title: Minoru © beat El Texano Jr. (14:05) with a cross armbreaker (2nd defense).

6. New Japan Cup - Round 1: Shinsuke Nakamura beat Toru Yano (10:16) with the Landslide.

7. New Japan Cup - Round 1: Masahiro Chono beat Riki Choshu (8:44) with a horizontal cradle.

8. New Japan vs. GBH: Hiroyoshi Tenzan, Togi Makabe & Shiro Koshinaka beat Hiroshi Tanahashi, Yuji Nagata & Takashi Iizuka (15:31) when Makabe used a lariat on Iizuka.

9. IWGP Tag Team Title: Giant Bernard & Travis Tomko beat Manabu Nakanishi & Takao Omori © (16:40) when Bernard pinned Nakanishi after a union powerbomb to become the 50th champions.

Супер! Nakanishi & Omori верно бяха един от най-популярните отбори в Япония в момента, но backstage politics между New Japan & Zero-One не позволиха на отбора наистина да разцъвне, така че решението за нови отборни шампиони ми се вижда добро. Освен това много се радвам, че DA MAN (a.k.a. Giant Bernard) най-после взе злато в Япония. New Japan Cup също се развива добре. Сега на четвъртфиналните мачовете ще са: Iizuka vs. Makabe, Nakanishi vs. Bernard, Nagata vs. Chono и Tenzan vs. Nakamura. От тези 8 души петима имат шансове за победа според мен. Ще заложа на Nakamura/Makabe и Nagata/Bernard като полуфинали, а за победител на Nagata, но разбира се както вече казах, нищо не е сигурно. Междувременно Texano & Casas вкараха малко свежест в леката дивизия, а история с Honma (бивш кечист на All Japan и BJW deathmatch легенда) също се движи добре (Honma се опитва да се докаже, за да стане пълноправен член на GHB, а не просто съюзник както е сега). Изобщо все доволни работи. Само поредните глупости около Inoki ме ядосват МНОГО, но това са задкулистни работи, за които не ми се говори. Хммм, всъщност може по-нататък да напиша едно blog-че на тема как backstage politics (и в частност тези около Antonio Inoki) постоянно правят големи проблеми в New Japan, a oт там и в цялата японска кеч индустрия. Politics/Inoki са едни от най-главните причини японския кеч да е в спад в момента IMO.

Май се е получило много добро шоу.Честно да си кажа предпочитам Bernard и Tomko пред Nakanishi и Omori за шампиони,макар

е Nakanishi ми е един от любимие японски кечисти..Предполагам,че двамата ще се представят повече от добре като шампиони,а след повече от година ако не се лъжа Giant Bernard най-накрая докопоа титла в NJPW,което може само да ни радва.Сега остава само през 2007 или 2008 да стане шампион,защото според мен той е top gajin wrestler-а в NJPW,което никак не е за подценяване.Някой може ли да ми разясни тези историй между NJPW,CTU и GBH?!Иначе се надявам Nakamura да спечели NJPW Cup.Предполагам,че ще гледам някой от мачовете на шоуто.