Jump to content

Клетката на Radox


Radox

Recommended Posts

1. Откъде си и на колко си години?- От Монтана (българския град, не Щата ), на 19 (през април - 20).

2. Откога следиш редовно кеч? Прекъсвал ли си гледането му?

- Редовно започнах през '96-та. Гледах WCW до последно, с изключение на кратък период през '99-а, когато кабелния ми доставчик беше заменил Cartoon Network с Boomerang, а по това време нямах компютър и нямаше откъде да гледам TNT. Голям яд ме хвана тогава. После, за щастие, пак го пуснаха и гледах до края. После преминах на WWF, но не бях изобщо толкова радостен, че отново гледам кеч. Спрях да го гледам, когато го спряха по bTV, макар тогава вече да имах компютър. Започнах отново през края на 2003-а или началото на 2004-а, не съм сигурен. Беше по време на царуването на Еди Гереро като шампион. По-късно щях пак да се отказвам, но тогава открих и TNA и свещичката се превърна в камина... тъй де, отново започнах да се кефя на кеча и сега гледам редовно във всякакви форми - WWE (по-малко), ТNA, ROH, OVW и т.н.

3. Кой според теб е човекът, допринесъл най-много за популярността на кеча в САЩ?

- И представа си нямам. Като всеки, веднага бих посочил Хълк Хоган, ама де да знам със сигурност. Лично мен той ме вдъхнови да гледам кеча, а за американците не знам.

4. В момента коя от двете компании - WWE или TNA ти е по-интересна?

- Макар да ме питаш в труден за TNA период, отново ще кажа TNA. WWE така и не успя да ми прикове вниманието, както WCW успя преди години. TNA го направи за две шоута и макар и тази компания да си има своите слаби моменти (понякога доста), предпочитам нея.

5. Имаш ли шофьорска книжка и караш ли редовно кола?

- На този въпрос винаги отговарям по един и същи начин: "Когато имах желание да се науча да карам кола, нямаше кой да ме научи. Сега нито имам книжка, нито желание да карам кола." Пък и от години вече си свикнах с кракомобила. Ако ми трябва превоз извън града - я влак, я рейс, все ще има нещо, което ще е по-евтино от безкрайната издръжка, която ще иска една кола (гориво, гуми, крушки 'n other crap).

6. Кои според теб са най-недооценените хора днес в WWE, които получават много по-малко, отколкото заслужават?

- Почти всички в трите ростера на WWE под 35-40 години са недооценени. WWE прави една от най-огромните грешки като не развива младите таланти отрано, а вечно залага на "старите кучета". А за най-недооценени веднага посочвам един от любимците си - CM Punk - като покрай тази причина намразих до мозъка на костите си Арн Андерсън и всички, които отказват да му дадат свестен пуш. Друг пример се сещам за Paul Burchill. Сетя ли се за него, веднага намразвам едновременно Винс Макмеън и Карибски пирати (но пак ще гледам последния от филмите...) и Жан-Пиер Лафит. Няма смисъл да изброявам всички име по име, просто погледнете рождените им дати. На бас, че depush-ваните са родени след 1970-а.

7. Можеше ли според теб да бъде спасена WCW през 2000-01 и как?

- Естествено, че можеше, но изискваше търпение. WCW си имаше достатъчно фенове. Едва допреди няколко години разбрах каква е била истинската причина за падението й (от Фил, естествено) и до ден днешен ме е яд, че компанията, която я е оставила (не помня коя беше) не е изчакала малко. С достатъчно търпение чудеса стават.

8. Какво е мнението ти за Hardcore-титлата, която беше въведена в WWF през 1998-2002 година? Имаше ли смисъл от нея?

- Всичко, което знам за нея, го знам от (мисля, че беше) DVD, което изрових от интернет. Харесва ми как я дадоха на Фоли и коя титла беше всъщност това. После беше и голям кеф да гледаш в действие правилото 24/7. Обожавам сегментите, в които Crash Holly бяха от съдии, кечисти, клоуни по летищата и т.н. Когато започнахд а гледам WWF по bTV също й се радвах донякъде (тогава шампион мисля, че беше Стив Блакман). Когато се въртеше около Big Show, Kane и Raven също беше забавно. После обаче Hardcore-титлата беше това, на което имаше вид - пълен боклук. Радвам се, че я махнаха.

9. Какво обичаш да правиш в свободното си време?

- Преди няколко дни напуснах работа и от известно време съм без половинка (тъй да се каже, че "гадже" звучи твърде еднократно), та сега ПРЕЛИВАМ от свободно време, което търся да запълня как ли не. Поне имам много варианти - чета МНОГО фентъзи книги (WarCraft, Forgotten Realms, Dragonlance, Star Wars), откакто си взех PS2 играя МНОГО Final Fantasy X, която е the Mo'F'n BEST Adventure/Turn'based RPG игра, само доказваща превъзходството на японците в правенето на игри, пиша в блога ми, гледам кеч (by default) и оглеждам често за някоя интересна книга/игра/филм/wrestling DVD or PPV. Поне три дни в седмицата гледам да излизам вечер, но това е ако открия компания. Откакто повечето съученици минаха към университети излизам по-рядко. Другия месец свободното време ще намалее наполовина, защото човек трябва да се готвя за изпити и тем-подобни глупости. Тази година трябва да се влиза в университет, че става лошо...

10. Колко "гориво" има останало в кариерата на Гробаря?

- Питаш грешния човек. Никога не съм бил фен на Гробаря и за мен през 2007-а година е изтъркан образ. Легендарен, може би. Икона, вероятно. Но банален, изтъркан и омръзнал отдавна. Иначе, ако трябва да говорим за кариерата му, според мен му остават две години. Ето какво ще предложа - нека тази година бие Батиста, който изобщо не заслужава да е човека, прекъснал серията му), да се порадва на последен run с титла и другата година да предаде щафетата на друга звезда. Edge ми се струва подходящ избор, имайки предвид, че WM резултата му е 5-0, по-добър от на всяка друга звезда. И не го казвам само, защото съм фен на Edge.

Благодаря на Remus за светкавичният отговор. А вие се гответе, защото следващата седмица в безмилостната клетка ще влезе най-възрастният активен член на форума, а също така и модератор ... HEIDENREICH!

35izpu1.jpg

Link to comment

Страхотно издание!Всички въпроси ми харесаха като Remus отговори по най-интелигентния начин.Предполагам,че и другата сведмица ще е много интересно след като HEIDENREICH ще бъде гост.

Link to comment
Shawn_Michaels

Хареса ми клетката :) ,но имам малко критика към Remus WWE как да не пуш-ват звезди след 70-те набор - Сина е 77 ;) ,в WWE всичко се развива бавно както и издигането на звезди и точно това е доброто,защото звезда не се прави за един ден,а с години за да се утвърди дадения кечист преди да се издигне,a не знам как си харесвал тогава WCW,защото там се наблягаше изключително на старите звезди и младите си стояха в midcard-a ;)

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment
Brock_Lesnar

Може би най-интересното издания на Клетката. Всички въпроси ми бе интересно да чуя отговорите, другата седмица с Reich ще е интересно, но предполагам, че някои от нещата, които ще каже, ще съм ги чувал вече :)

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

 

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Link to comment

Лол... Oпределено забавно издание на "Клетката... ".. ;)

И най-малкото след като изчетох това издание в мен се засили убеждението че Remus е образ.. По един свой неповторим начин.. :cool2:

Link to comment

Доста добро издание се получи. Наистина едно от най-добрите досега. Обаче и аз не съм съгласен с твърдението, че WWE push-ват само стари звезди. John Cena, Randy Orton, Edge, Umaga, Mr. Kennedy, Lashley и много други са все млади звезди, родени след 1970 година. Друг е въпроса дали пушват правилните звезди и дали ги пушват по най-добрия начин, но WWE определено дават шанс и на младите звезди. Е, има и доста млади кечисти, които така и не получават своя шанс, но както, знаем в WWE не всичко зависи от уменията на ринга и пред микрофона, а и от някой backstage елементи.

Posted Image

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...