Jump to content

Насилието в wrestling-а като цяло


KZL

Recommended Posts

Натъкнах се на един мач в youtube,ако въобще може да се нарече мач между Ian Rotten и Mad Man Pondo.Честно казано бях озадачен,не шокиран,тъй като това е твърде силно.Режеха се с ножици по дяволите!При това немалко с цел да предизвикат леко кървене,а дълбоко.Ето ви линк-а,гледайте на своя отговорност: ;)http://www.youtube.com/watch?v=PV6id2UNlsc

Не знам колко шева са му трябвали на Rotten след това.

Като цяло ви приканвам да изкажете мнението си за такъв тип простотии като тази.Това не е wrestling,ами непредизвикано насилие.Въобще тези по-малки инди-та,CZW понякога попрекаляват.

Link to comment
Shawn_Michaels

Еми според мен насилието си е част от кеча,но не трябва да се прекалява все пак това е Wrestling,а не изпълнения на stunt man :) ,аз и затова не съм кой знае какъв фен на ECW и федерации от сорта,за мен кеча е красота и забавление,не трябва да се прекалява с нищо

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

Има разлика от професионална борба и от кървави касапници като тази. Тези двата "термина" са част от арсенала на бизнеса в който са замесени WWE и TNA да речем... Различните предпочитания пораждат и различен подход към този бизнес и всяка разновидност си има свойте фенове. Докато ти намираш това за неморално има маса други които го харесват и докато ги има ще има и още мачове от този вид. Това е като при стиловете в музиката....

Link to comment

Аз лично нямам нищо против насилието в wrestling-а. Все пак всеки сам си решава какво да прави. Никой не може да те накара да направиш нещо, ако не го искаш, особено пък в тези инди федерации. Тези хора сами искат да подлагат телата си на такива изтезания. Аз от време на време обичам да гледам подобни мачове за малко разнообразие, но те не са ми сред любимите (е, има и някои, които ми харесват). Да, този мач между Ian Rotten и Mad Man Pondo е брутален, но като качество не струва. А например hardcore мача между Edge и Foley от WrestleMania е съвсем друго нещо. Да, и в него имаше доста бруталност, но той впечатли зрителите и с други неща. Не случайно е един от най-добрите мачове за миналата година.

Posted Image

Link to comment

Това няма нищо общо с кеча! Ебаси глупаците...

"this is what happens when Americans breed with animals"

UNBALEEVABOWL !!!

Link to comment

Аз пък харесвам такива инди-та.Особено CZW го следя редовно,когато ми писне да гледам някви уж големи звезди от типа "Принцеса Розова Дъвка" ,а искам да видя как Еди Кингстън и Крис Хиро се удрят почти наистина.Понякога има прекалено много кръв,но кечистите там дават винаги 110% от себе си.Този мач между Rotten и Pondo е извратен и малко прекалиха,но в крайна сметка заради такива неща са легенди в хардкора.

[img]http://img354.imageshack.us/img354/1330/havocsig3rk2.jpg[/img]

Link to comment

Този мач по-горе не е толкова брутален колкото го описахте. Даже бих казал че не е нищо особено с оглед на това какви неща се виждат в Barb-Wire Deathmatch-ове и тем подобни извращения. Мачовете на Mick Foley са доста по-интересни и кървави от този да речем (някои от тях).

Link to comment
  • 2 weeks later...
TheRevengeOf-ZK

не знам легенди ли са, кви са, но нямат и елементарни кеч умения. Това не може да се нарече кеч, пълна простотия.

[img]http://i78.photobucket.com/albums/j117/EMH78/pjilka_hulkamania.jpg[/img]

Link to comment

сега, горенаправеното сравнение с музикалните стилове е доста точно. СЕга, насилието в рестлинга винаги го има и трябва да го има в определени ситуации.Има разлика в това МакГинес да свърши един добър блейдджоб с Драгън(давам го за пример, защото блейдджоба беше отличен, мачът е пресен що-годе и най-вече - случи се в промоцията, държаща най-много на техничния кеч - РОХ, смятащи се за враг номер 1 на гарбидж рестлинг.)и да кръвне, за да придаде облик на мача и това на Турнира на Смъртта Секси Еди да си разпори вените и да пие от фонтана на собствената си шуртаща кръв, или да гледам висящото от ръката на Некро парче разкъсано месо... просто си има Дефмачове като този по-горе, което си е чисто извращение, но като цяло в нормалния рестлинг насилието в умерено количество не само не е излишно, то е необходимо ;) така че - ако не искате прекалено много насилие не гледайте Дефмачове, не може да се сравни един готин хардкор като някоя Райно/Рейвън класика с кошмара на Пондо и Ротън... за всичко си има аудитория ;)

[img]http://i21.photobucket.com/albums/b290/-CaPtAiN_cHaRiSmA-/f24afa9a.png[/img]
[color="#990000"]HAIL SABIN[/color]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...