Jump to content

Клетката на Radox


Radox

Recommended Posts

1. Къде учиш в момента, кой клас си, и какви са плановете за продължаване на образованието ти след това?

Училището не искам да го назовавам. Просто майка ми не е много позитивно настроена към споделянето на лична информация в интернет и често ми повтаря да не го правя. Не че ще разбере, ако кажа нещо, но не искам да я лъжа. Ще кажа само, че съм единадесети клас. За момента плановете за продължаване на образованието ми не са конкретни. Все още не съм решил каква специалност да кандидатствам. Решил съм само, че ще кандидадствам с математика или с математика и английски, но второто засега е малко вероятно.

2. Как според теб трябва да бъде използван Mistico, ако бъде подписан от WWE?

Мисля, че той трябва да бъде фейс и да получи един постепенен пуш в рамките на 3-4 месеца. В Мексико той вече е огромна звезда и със сигурност ще привлече част от мексиканската публика към WWE, но в същото време WWE трябва да съумеят да накарат и американската публика да го хареса, а това няма да е трудно, ако му дадат шанс да покаже на какво е способен. Ако всичко се развива както трябва, най-вероятно бързо ще му дадат титлата в леката категория, но натам вече не знам как ще се развият нещата за него. Той заслужава много повече от това, но издигането към мейн ивент сцената на WWE е доста сложно и уменията не са единственото нещо, от което имаш нужда.

3. Кой е мачът от Wrestlemania 23, който очакваш с най-голямо нетърпение?

Труден въпрос. Не знам, може би мача между Батиста и Гробаря. Не очаквам да е нещо особено като качество, но ми е много интересно да разбера резултата от него. От доста време не съм изпитвал подобно усещане за даден мач. Много е важно да разбера дали Гробаря ще спечели или не. Просто не знам как ще реагирам, ако победната му серия бъде прекратена от човек като Батиста. Иначе ако става дума за качествен мач, като гледам как се развиват нещата засега, май най-добрият ще бъде MITB 3.

4. Мислиш ли, че Ледения ще се задържи за известно време на RAW и след Wrestlemania 23?

Има малки шансове, защото филмът му излиза няколко седмици след WrestleMania и може да решат да му правят някаква реклама чрез негови участия, но аз не вярвам много това да се случи. Предполагам, че ще пускат материали с Austin, в които той говори за филма (като тези, които пускаха за филмите на Сина и Кейн), но той сигурно няма да се появява на живо.

5. Как предлагаш да се направи по-интересна Леката дивизия на Smackdown?

Малко ме затрудняваш с този въпрос, защото от около 4-5 месеца не следя редовно SmackDown!. Е, в последните няколко седмици се опитвам да гледам шоутата, защото все пак в момента сме on the road to WrestleMania, но не съм особено впечатлен от качеството им и се колебая дали да продължавам да ги гледам. Все пак ще се опитам да отговоря на въпроса ти. Може например да се опитат да привлекат няколко нови звезди (както се разбира от последните новини, май те точно това се опитват да направят), но това не е най-важното, защото и с тези кечисти, с които разполагат, могат да направят една качествена лека дивизия, ако ги използват правилно. Според мен най-важното е да се направят три други неща: 1. Cruiserweight-ите да спрат да се използват за подхранка на по-големите звезди, защото така образите им се закопават страшно много и публиката не може да ги възприеме насериозно; 2. Трябва да започнат да им обръщат повече внимание и да правят някакви по-интересни истории с тях; 3. Трябва да им дадат да правят малко повече екстремни неща. Не казвам мачовете да бъдат от рода на WSX spotfest-овете. Нека си има и mat work и всичко останало, но да правят и екстремни изпълнения от време на време. Според мен без тях леката дивизия просто не може.

6. Според теб трябва ли TNA да въведе още една титла на шоутата си и каква трябва да бъде тя?

За момента не. Просто няма нужда от подобно нещо. Времето и без това не им достига, пък какво остава, ако трябва да развиват и истории за още една титла. Иначе, когато iMPACT! стане два часа, добавянето на нова титла е почти задължително. Името й няма особено голямо значение. Може да е например телевизионна или нещо подобно. Важното е да има нещо, за което кечистите от midcard-а да се борят.

7. Кой ти е най-любимият кечист за всички времена и защо?

Ако ми беше задал този въпрос преди две години, щях веднага да ти кажа Джеф Харди (тогава мислех, че в света няма човек, който прави по-рискови изпълнения от него :lol:), но не и сега. Откакто започнах да следя нещата по-подробно и да оценявам кечистите според техните различни качества, започнах да харесвам много кечисти по различни причини и в момента ми е невъзможно да определя кой от тях ми е най-любим, а няма смисъл да изброявам много имена, защото ще се отклоня от въпроса.

8. Кои други федерации освен WWE и TNA следиш? Има ли нещо в продукта им, което не е донаправено в главните две федерации?

В момента не следя редовно други федерации освен WWE и TNA. Е, гледам и WSX, но то не може да се нарече точно федерация. От другите федерации гледам само отделни мачове, за които съм чул, че са добри, а от време на време и някои цели шоута (второто се отнася главно за ROH). Дали има нещо в продукта им, което не е донаправено в главните две федерации? Не знам, не се сещам в момента. Ако все пак има нещо, то най-вероятно е не защото не са се сетили, а защото не са искали да го направят.

9. Одобряваш ли буукването на мейн-ивент сцената в TNA? И имаш ли някакви идеи за нея?

Букинга го одобрявам и то доста, но мачовете в последно време не ми допадат много. Винаги от развитието на историите се надъхвам страшно много за даден мач и след това оставам разочарован, като го изгледам, защото не е оправдал очакванията ми. Това не е точно от мейн ивент сцената, но букването на Abyss vs. Sting ми е малко странно. Мисля, че историята доста се разтегли, а и този Last Rites мач леко ме притеснява. Прекалено нереалистичен ми се вижда. Конкретни идеи за букинга нямам. На мен това по принцип не ми се отдава много. Повече ми допада да разсъждавам върху това дали едно нещо е било правилно или не, отколкото да измислям нови букинг идеи. Е, от време на време ми хрумва нещо интересно, но не и сега.

10. Допада ли ти насоката, в която се развива Е-феда и какво е усещането да си световен шампион там? :lol:

Щом не съм се оплакал сериозно, значи насоката ми допада :) Ако имам някакви забележки, ги пиша в темата за съответното шоу, като се старая да бъда обективен, защото знам, че оценката на читателите е от значение за теб. Чувството да си световен шампион не мога да го определя. Радвам се, че си решил, че и аз съм един от хората, които заслужават признание в твоята федерация.

Благодаря на Ultramadd за изчерпателните отговори. Следващата седмица гостът ще се казва, пригответе се ... Remus!

35izpu1.jpg

Link to comment

До сега това ми беше най-интересното издание на Клетката,а и UltraMadd отговори подобаващо на въпросите.Този път имаше и много по-интересни въпроси от преди.Предполагам,че и другата седмица ще е интересно с Remus като гост.

ПС:И аз чакам покана :P

Link to comment

УлтраМад Рулз :) .. За сега това беше най-доброто интервю . Аз чакам да видя Фил в клетката. Ии Радокс дай някви въпроси извън кеча , по интересно ще бъде :)

Не мисля,че трябва да има повече от един два въпроса извън кеча,тъй като темата е в "General Wrestling" и главната цел е да разберем мислите на интервюиарания относно кеч въпросите които са му зададени.Като тези 1-2 върпса които не са свързани с кеча не трябва да са някакви обикновенни въпроси,а трябва да е нещо неизвестно за което никога не е ставало дума като сега това нещо да се изтъкне.

Link to comment
The Olimpic Hero

Не мисля,че трябва да има повече от един два въпроса извън кеча,тъй като темата е в "General Wrestling" и главната цел е да разберем мислите на интервюиарания относно кеч въпросите които са му зададени.Като тези 1-2 върпса които не са свързани с кеча не трябва да са някакви обикновенни въпроси,а трябва да е нещо неизвестно за което никога не е ставало дума като сега това нещо да се изтъкне.

Аз пък мисля точно обратното.Мнението на гостите за кеча можем да разберем от целия останал форум.Тук трябва да преобладават личните въпроси,много по-интересни са за читателите,но това разбира се си е мое мнение.Tъй като рубриката е на Radox,той си решава. :)

               

Link to comment

Поредното добро издание.Ех как бързо минаха 5 седмици...наистина идеята за тази тема е много добра.

and so it begins... again!

Link to comment

Мда. Добре ще е да се разбере що за личност е дадения човек. Мнението му за отделни суперзвезди е било изказвано в една тема или друга. Иначе измислянето на такива въпроси изобщо не е лесно. От друга страна мен да речем ако ме питаш какво мислиш за Mistico аз ще те питам "Who The Hell Is He ?"

Link to comment

Абе хора, гледам ви какво говорите и не вярвам! Това е форум за кеч все пак... Знаете ли колко е трудно да се измислят 10 смислени въпроса? Какви въпроси извън кеча предлагате питам аз? Я дайте идеите си тук! ;)

35izpu1.jpg

Link to comment

Абе хора, гледам ви какво говорите и не вярвам! Това е форум за кеч все пак... Знаете ли колко е трудно да се измислят 10 смислени въпроса? Какви въпроси извън кеча предлагате питам аз? Я дайте идеите си тук! ;)

И аз съм на това мнение!То ако целта беше да научим нещо за личността на човека,темата щеше да бъде в "Entartamen".А и ако повечето въпроси са лични не всеки ще иска да отговаря.Определено сегашния формат е идеален.

Link to comment

Съмнявам се, че някой има кой знае какви проблеми с личните въпроси. Има ги и такива де, но на повечето не им е проблем пък и няма да ги пита "Еба ли вчера?", че да се притесняват... :D Според мен формата е добър, но наистина може да е насочено повече към личноста на съответният юзър от колкото към разбиранията му за кеч.

Иначе беше солидно издание и четенето беше приятно. Чакам следващото с нетърпение!

[img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img]

[b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b]

Link to comment

Съмнявам се, че някой има кой знае какви проблеми с личните въпроси. Има ги и такива де, но на повечето не им е проблем пък и няма да ги пита "Еба ли вчера?", че да се притесняват... :D Според мен формата е добър, но наистина може да е насочено повече към личноста на съответният юзър от колкото към разбиранията му за кеч.

Иначе беше солидно издание и четенето беше приятно. Чакам следващото с нетърпение!

Е да,но пък е тъпо примерно да се пита за името,тъй като няма нищо особено в това как се казваш или пък къде си роден.

Link to comment
Brock_Lesnar

Например "Какви други спортове гледаш?" :)

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

 

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Link to comment

Е да,но пък е тъпо примерно да се пита за името,тъй като няма нищо особено в това как се казваш или пък къде си роден.

Няма нищо лошо да знаем как се казва тоя, с който разговаряме едва ли не всеки ден. Мисълта ми е, че името примерно и това къде живее някой може и да притесняват някои потребители, но не това е типа лични въпроси, който хората искат от Радокс!

[img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img]

[b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b]

Link to comment

Радоксе, слагай отгоре над картинката един линк: Предишен Гост (или от сорта), за да се следи по-лесно врътката а не ако речеш да търсиш No3;2;8 да въртиш по 10 страници на километража ;)

Link to comment

Няма нищо лошо да знаем как се казва тоя, с който разговаряме едва ли не всеки ден. Мисълта ми е, че името примерно и това къде живее някой може и да притесняват някои потребители, но не това е типа лични въпроси, който хората искат от Радокс!

Е,да но въпросите са само 10 и не си заслужава да се хабят интересни въпроси само заради името :)

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...