Radox Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 1. Откъде тръгна ника ти? Ей... айде на Дългата История... от стадиона ми тръгна, откъде другаде; понеже ходех яко хеви метъл на мачовете, с яко накълцаните дънки, ожулените кубинки, елека с нашивките, кожените ръкавици без пръсти, гривните с пирамиди, 100000 медальона... и имах един потник на CARCASS (бивша фланелка, още го пазя), дето е целия на ДУПКИ и яко оръфан... да не забравяме факта, че по екскурзии имах навика да се напивам като тараба и да правя купища простотии... и оттам тръгна песничката "Парцаалесте хаафте..." - накратко Парци ^_^ 2. Сериозен фен на Локомотив СФ ли си? вече не толкова (в смисъл не ходя на всеки мач и не се събирам с тайфата), но обратно в дните за това живеех; имах времето и желанието. после всичко се промени... на трибуните някои хора се взеха на сериозно, а на терена съм отвратен от ставащото в милата ни Татковина :axe: като цяло съм един от основоположниците на ЖЕЛЕЗНИ БРИГАДИ, толкоз 3. Кажи ни и ти как стана такъв фен на Шон Майкълс? инцидентно... ама наистина пърият ми път като го гледах, беше на КралскатаБитка (хийл, тъкмо бяха пуснали СкайСпортс наоколо), дето накрая изхвърли Булдога (фейс)... ииий нема така да го мразех ви казвам! :chair: та, идваше мача на Мания с/у Дизел (Кевин Неш за тия дето се цъклят), който беше победил Боб Баклънд за 4 секунди за титлата... е нема такива тренировки с възглавницата и победа за 3 секунди над Майкълс в/на спалнята на наш'те дойде самият мач... е направо се бях вцепенил от напрежение, викам си "Какво става бе? Дизел трябваше да го СМАЖЕ тоя още преди да излязъл на ринга, а за сметка на това Майкълс толкова пъти бе на косъм от победата и така ме изуми с уменията си, че първите зрънца на дълбокият ми респект към него покълнаха (сиреч - почнах да го уважавам ), след това Федерацията го обърна фейс, спомням си че ми беше малко (ДОСТА) странно как стана тоя номер - в един момент всички го мразеха и в следващият беше всеобщият любимец, спомням си, че пускаха един клип с неговата ентрънс тема - УНИКАЛЕН! и до ден днешен не мога да го намеря та, впоследствие спечели И-титлата от Джарет (хийл) и правеше все невероятнио мачове, незабравим ми един срещу Скип на Суперстарс (сегаСмакДаун ), дето си правеше едни невероятни бъзици със Съни - напикал съм се от смях, имам го на видео тоя мач, мамка му някой да помогне - нямам видео... върховата точка беше СъмърСлем 1995 и мачът със стълбата... останалото ще намерите в един линк по-надолу 4. Работиш ли в момента някъде? мани не ми говори... забил съм се в един склад в Слатина дето е такава дезорганизация че не е истина... ама трябват парички... 5. Очакваш ли Кечмания 23 или не ти пука за нея особено? ти как мислиш, с тоя МейнИвент ще ми се да видя един Майкълс хийл търн... ОБОЖАВАМ го хийл! другият мач който ме интересува е Батиста с/у Гробаря, дип, че се води предрешен... надеждата умира последна... като цяло, очаквам МейнИвентът да спаси Манията, за сега по голямата чат от турнира ми прилича на snooze fest <_< 6. Кой ти е любимият мач с участието на Шон Майкълс? тъй като съм всеизвестен мързел и не ми се копват фермани дълги по два листа, ето ви линкче: http://forums.wwe-bg.net/index.php?showtopic=5422 7. Кога започна да гледаш Сеч и как е протекло то през годините? 1995 и СкайСпортс бяха търнинг пойнт-а, както посочих по-горе, после имаше и DSF (WCW), но винаги съм си бил WWF марк-че. Последва спиране на Скай, останаха DSF и по RTL (RTL ли беше?) даваха кеч, после Майкълс загуби от Остин на Мания и аз загубих интерес... а и ми отрязаха кабелната по време на казармата (2000-та година) по bTV започнаха да дават кеч отново, няма да забравя, бях наряд ГСМ и старшината дето беше с мене беше взел телевизорче, та дремя аз върху масата и по едно време се сбуждам и поглеждам телевизора и виждам как ШОН МАЙКЪЛС СЛИЗА КЪМ РИНГА... за интервю... беше голям удар за мен, тъй като бях разбрал за контузията му и за това, че повече никога няма да го видя в акция на ринга... това ми върна желанието за гледане на кеч (но Майкълс не се върна още известно време). Уволних се, купих си РС, регистрирах се в един форум от който ме баннаха и най-накрая дойдоха Торентите! ... при все, че ако Майкълс го нямаше, надали щях да гледам толкова усърдно :О) честно казано, добре че има такива лица като Едж, които да ми държат вярата, че и след Майкълс ще мога да чийрвам за някой :О) 8. Кои са според теб най-големите предимства на продукта на TNA пред този на WWE? определено story-лайната някои от тях са изпипани перфектно, други не толкова, но това, че не всичко е насочено само и единствено към мейн ивента е голямо предимство и удоволствие за гледане - пука ти за повече кечисти и ТИТЛИ... макар че таг-титлите дръпнаха адовото назад в последните месеци... разбира се, ставаме свидетели и на големи глОпостЕ, обаче от друга страна Е-то какви спотове за вражди пропуснаха, не е истина (справка: Мастърс/Карлито поне на два пъти и разпадането на СпиритСкуод, Кени с/у Джони ли беше оня? забравих ги вече). В момента за повече не ми се мисли, взех да се умарям, чака ме да пребивам ЛайтФист на КоФ, а и иМПАКТ-чето се е дръпнало, гледам 9. Как предпочиташ Братята Харди да градят кариери оттук нататък - заедно или сингъл? ъъъ... малко не уцели с тоя въпрос, тъй като не ми е особено еня за тях, но с тая скъсана таг-дивизия... при все, че според скромното ми мнение и Мат заслужава един самостоятелен тайтъл рейн, много съм очуден как Джеф получи такъв, при все, че доклокото знам той е този дето е оакал ситуацията... 10. Кой е най-добрият HIAC мач в историята? е иска ли питане, първият естествено :thumbsup: честно, беше ми спрял дъха... сложи Майкълс в клетка с Тейкър петте звздички са ти гарантирани; което ме подсеща за коментара на един друг Тейкър относно постовете ми... сполай му, викам аз Ами какво да кажа на parcaleste освен едно благодаря, за това, че показа че може да бъде и сериозен Следващата седмица очаквайте все така интересно издание, защото човекът, който ще седне на ел-стола, е един от най-уважаваните членове тук. Той е модератор и ника му е ... ULTRAMADD! Очаквайте шампионът на BWC на живо в студиото на "Клетката"! Quote Link to comment
BORKO_10 Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Поредното много добро издание на Клетката като наистина parcaleste показа,че може да бъде сериозен.Защо ли не се учудвам,че са го баннали от някакъв форум ! Иначе нямам търпение да видя отговорите на UltraMadd следващата седмица и както бях казал в скоро време и аз очаквам покана за "стола" :D Quote Link to comment
Brock_Lesnar Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Отново интересно издание, другата седмица ще чакам с нетърпение UltraMadd. Много хубава рубрика! :bow: Quote Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦 Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE: vs Edge vs Benoit vs Triple H vs Eddie vs HBK vs Austin vs Cena vs Lesnar vs The Rock Най-доброто за годината от WWE: 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Link to comment
UNDERTAKER* Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Отново добро издание, пак казвам, идеята за такава тема е страхотна! Няма да е зле да има повечко въпроси и от по-различен тип, не само свързани с кеча. Next week's gonna be huge! Quote Link to comment
nWoHulkster Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Добро издание както винаги. Keep it up! Btw, няма да е лошо като пускаш темата някъде в заглавието да пускаш и името на госта. Quote Link to comment
PyroHunter Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Доволно! Наистина ми хареса и очаквам с нетърпение следващата седмица! :) Quote [img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img] [b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b] Link to comment
parcaleste Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 ... Btw, няма да е лошо като пускаш темата някъде в заглавието да пускаш и името на госта. и аз това си мислех - за целта си има подзаглавие Quote Link to comment
Radox Posted February 24, 2007 Author Share Posted February 24, 2007 Ще видим, от следващият път може и да слагам името на госта отдолу за по-добри рейтинги :greedy: Quote Link to comment
UltraMadd Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Поредното добро интервю. Parcaleste отговори доста изчерпателно на някой от въпросите. Между другото, и аз се присъединявам към мнението, че някъде в заглавието трябва да пише кой е госта, защото някои хора като мен забравят, въпреки че си го обявил на предишното издание. P.S.: Много приятно съм изненадан, че следващата седмица аз ще съм гост! Quote Link to comment
parcaleste Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Ще видим, от следващият път може и да слагам името на госта отдолу за по-добри рейтинги :greedy: отдолу на подзаглавието: №4: parcaleste :cool2: ПС и давай в първия пост линк към темата за предният ghoст, ще стане още по-шукаритетно Quote Link to comment
Shawn_Michaels Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Много добро издание се получи,а и pacaleste рулира яко тука :) Quote "Doin' what I want to do, When I want to do it." Link to comment
HEIDENREICH Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 Чудесна рубрика.Повечето неща ги наех понеже съм виждал гнусната мутра на госта ти ,но като формат -евала.Mного добро представяне. Пък съм впечатлен, че има някой да гледа от преди 2000-ната само това му спасява задника от справедливата саморазправа. п.с. Една вметка за незапознатите свързана с интервюто Майкълс се обърна фейс през 95-та понеже на Рау след Ресълмания бе зверски пребит от своя нов бодигард Сид ,и му се притече на помощ именно Дизел даже пазеше носилката с която го изнесоха. За съжаление той така и не получи програма със Сид през 95-та за да си върне -срещнаха се чак през 96-та ,но тогава се сблускаха за титлата,а и Сид се завърна като фейс през лятото на 96-та (замени напусналия за 4769-ти път Ultimate Warrior). Quote Link to comment
parcaleste Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 п.с. Една вметка за незапознатите свързана с интервюто Майкълс се обърна фейс през 95-та понеже на Рау след Ресълмания бе зверски пребит от своя нов бодигард Сид ,и му се притече на помощ именно Дизел даже пазеше носилката с която го изнесоха. За съжаление той така и не получи програма със Сид през 95-та за да си върне -срещнаха се чак през 96-та ,но тогава се сблускаха за титлата,а и Сид се завърна като фейс през лятото на 96-та (замени напусналия за 4769-ти път Ultimate Warrior). ааа, верно че така беше :thumbsup: всъщност на въпросния RAW Майкълс уволни Сид и за това оня го ПауърБомбна май повече от веднъж... а за мач между двамата дето говориш, май си в грешка, защото ясно си спомням, май след като Майкълс взе И-титлата от Джарет и имаше мач срещу Сид на RAW или Superstars беше, дето го победи със серия от три СуперКик-а - един в корема и два в главата, до ден днешен си спомням физиономията на Сид след втория, както беше се свил след тоя в корема, Майкълс му го нанесе и оня се облегна/отблъсна от въжетата => физиономията => Трети Номер в мутрата :chair: :clap: много ясно си спомням, също както и Дизел нямаше Лъмбърджак мач срещу него след Мания? ПС ти па поне си много убав Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 Не съм в грешка,имах предвид че Горила Монсун промени мача за Съмър Слем 95 от Сид-Майкълс на реванш ладър мач с Рейзър Рамон(от това само спечелихме). Иначе мача за който говориш е от Рау -гледал съм го и аз ,а и имам снимка в едно Браво от него. А иначе ДИЗЕЛ-СИД се биха 3 пъти : На първия In Your House в нормален мач завърши с DQ -намеси се Татанка 2, Н а KOTR-95 любимия ми турнир за всики времена :down: Дизел и Бам Бам Бигелоу срещу Сид и Татанка-май тогава Сид заеба Татанка да го бият 3. Limberjack мача на този турнир дето Шон би Джарет Quote Link to comment
Recommended Posts