Jump to content

Best Wrestling Segment/Promo Tournament

Recommended Posts

BEST WRESTLING SEGMENT/PROMO TOURNAMENT 2007

Това, като идея го видях от един форум и реших горе долу да съставя нещо подобно. Всеки, който иска да участва трябва да представи промо/сегмент до другия четвъртък като използва реални хора от бранша както и съществуващи федерации. Големината на самото нещо не е от значение, важното е да е интересно и оригинално.. Ако има достатъчно хора, на които им допада идеята, може да въведа нещо като полуфинал/финал на края за да стане по интерено. Няма значение кога ще постнете произведението си ;) важното е да го направите до другия четвъртък, когато ще са резултатите. Можете да използвате всеки един съществуващ кечист и федерация (включително ECW & WCW). Скалата за отценяване ще бъде от 1/10 като най-добрите ще продължат напред.. За да вкарате повече емоции в самия сегмент може да пишете с цвят или да определяте различен size на някой от думите. Good luck

WWE Monday Night RAW - 6.08.2007 - Ню Орлиънс

В залата започва музиката на шампионът на WWE John Cena... Той излиза на ринга под освиркванията на тълпата със своята въртяща се титла. След като Сина се качва на ринга, той изчаква, за да се успокои тълпата, след което започва: "Това, което сторих с вашият любимец Майкълс миналата седмица, без съмнение ще остане в историята! Още от февруари месец ме тормози. Отне ми титлата на Кечмания. За малко да прекрати кариерата ми! Но аз не само си върнах титлата на "Vengeance", а и миналата седмица на RAW се погрижих за него веднъж завинаги!". Освиркванията набъбват, а на видеостената се показва черно-бял запис от побоя с метален стол, който Сина нанесе на Шон Майкълс, както и от бутането по стълбите, което последва след това за Сърцеразбивача. Камерите отново се насочват към Сина: "И Шон, след като, ако изобщо някога се върнеш от интензивното, мога да ти кажа нещо ... ако искаш бой, ела и си го получи! Винаги ще си добре дошъл! Мога да говоря още мнооого, но не смятам, че си заслужава да си губя времето с тъпи, Нюорлиънски помияри, затова...". В този момент ... IF YOU SMEEEEEEEEEEEEEEEEEL! Какво по дяволите??? На рампата се появява The Rock, а овациите на шокираните фенове са толкова гръмки, че заглушават въодушевените викове на Джей Ар! Скалата се появява в WWE за пръв път от 3 години насам!

Скалата се качва на ринга при недоумяващият Сина. Сина вдига микрофона към устата си, но преди да успее да каже каквото и да било, Скалата го издърпва от ръката му под овациите на тълпата! Скалата поглежда право в очите на бесния Сина, след което "захапва" микрофона: "Най-накрая, Скалата се завърна в Ню Орлиънс!". Публиката пощурява, а Сина не знае какво да каже. Скалата продължава: "Не знам какво си мислиш, Джони бой, но не можеш да си позволяваш да излизаш тук, да се перчиш, и да обиждаш моите хора - НАРОДА. Защото това лази по нервите на шампиона на НАРОДА ... СКАЛАТА!". Сина също взима микрофон: "Ооо, поредният старец, който се мъчи да си пробие път обратно в спорта. Я млъквай и отивай в Холивуд да заснемаш поредната си нискобюджетна боза!". Скалата: "Уоу. Уоу. Уоу ... не съм сигурен, но докато Скалата се снимаше в Холивудски бестселъри, ако не се лъжа, твоите албуми издържаха по половин седмица в Топ 1000, преди да потънат в забрава!". Публиката дивее, Сина е сломен. Сина: "Затваряй си устата! Много повече хора са слушали албума ми, отколкото са гледали помиите ти, взети заедно! Аз съм истинската мултимедийна звезда в WWE, а ти си отживелица! Както са отживелица и онези тъпаци Шон Майкълс и Трите Хикса, за които се погрижих веднъж завинаги!". Скалата: "Я почакай? Откъде ти хрумна да сравняваш СКАЛАТА с Трипъл и Майкълс? На мен не ми пука за тях. На мен ми пука единствено за НАРОДА!". Овациите стават все по-силни, а Скалата продължава: "И искам да ти кажа нещо, Джони бой! Какво ще кажеш още на турнира Летен сблъсък да се срещнем - Ти срещу Великия, за титлата на WWE! Предизвиквам те на мач, за да мога да сритам сладникавия ти задник!". Сина не знае какво да каже, когато се появява председателят Винс Макмеън: "Я се успокойте вие двамата! Знаете, че не ми пука какво искат хората, но просто предвкусвам печалбите от този мач! Ето защо двубоя е готов! Ще имаме Джон Сина срещу Скалата за титлата на федерацията на "Summerslam"!!!". Мили боже. Скалата взима микрофона: "Е, Сина, Брахманския Бик е тук и е готов да рита задници. Усещаш ли го? Усещаш ли как вече си правиш резервация в хотел Smackdown? Усещаш ли какво ти готви...". Преди Скалата да успее да довърши, Сина го атакува с десни прави. Той го натиква към въжетата и го засилва, но Скалата се навежда, след което отскача от въжетата и го просва с наелектризиращ Летящ саблен удар! Следва и ... Spinebuster за току-що станалият Сина. Скалата вдига шампиона, хващайки го за яката, но Сина изважда метален бокс и го стоварва в челото му! Скалата залита назад, Сина го хваща и го вдига на раменете си! Ще има ли FU? Не! Скалата се измъква, след което рита Сина в корема и го просва с бързо ДДТ! Скалата застава по характерния си "приклекнал" начин, готвейки се за Rock bottom! Сина се обръща и ... това е Натиска на Скалата! Мили боже! Скалата нагласява Сина и за Лакътя на народа! Засилка и ... Сина се изправя, след което набързо избягва от ринга. Под овациите на тълпата Скалата взима титлата на Сина, избърсва задника си с нея я хвърля по него. След това взима микрофон: "Нека да довърша Сина...". Скалата се качва на сглобката и затваря очите си: "Надушваш ли какво готви Скалата?". Започва музиката на Скалата, публиката пищи, а уплашеният и бесен Сина се оттегля по рампата, като не сваля нито за миг погледа си от Шампиона на народа!

Край на шоуто!

35izpu1.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...