Jump to content

Клетката на Radox

Radox

Recommended Posts

Време е и за второто издание, в което боса с учудваща щедрост отговори сериозно на всички въпроси. Четете и се кефете.

1. От доста време се носят легенди за това, така че ... как е истинското ти малко име?

Нямах представа, че има подобни "легенди" :) Малкото ми име е Виктор.

2. Кога за пръв път гледа кеч?

Нямам точна представа, но като първи спомен за кечист ми е Дизела известен ми като "пещерняка" :lol: Най-вероятно става дума за 1994-1995 година.

3. В момента следиш ли редовно кеч и какъв?

След идването на Кърт в TNA следя редовно шоутата и турнирите, но с умерен интерес. От WWE през последните 2 години гледам само WrestleMania и Royal Rumble...

4. Кога точно създаде първият си сайт за кеч и какво те накара да го направиш? Кой беше екипа на този сайт?

Не съм много по датите и ми е трудно да кажа, но основите на BWC датират някъде от края на 2002-ра година. Опит за сайт сме правили с BGAdventurer преди доста време. От този човек тръгна марката wwe-bg :) Трудно ми е да формулирам причина. Може да е сходна с причината поради която всяко дете си прави собствен форум и до ден днешен :P С течение на времето, натрупването на опит и не малко труд се стигна до този резултат. ;)

5. В момента учиш ли някъде и къде?

В момента не уча.

6. Смяташ ли, че ECW ще затвори врати скоро и въобще, какво е мнението ти за "третия бранд"?

На "третия бранд" известен още като WWECW не съм отделил и една минута от времето си. Изобщо не съжалявам за това и нямам намерение да си припомням жалката пародия петняща името на ECW. Дори и на "колегата" Вини му е пределно ясно, че опита за трети бранд е напълно неуспешен и съвсем скоро очаквам или отчаян опит да бъде спасен с някакъв вид "радикални промени" или да бъде окончателно закрит.

7. Според теб Крис Беноа трябва ли да бъде пуш-нат отново към Световна титла?

Не следя ситуацията и ми е трудно да коментирам, кага точно би бил походящ момента за подобен ход, но със сигурност Беноа заслужава поне още едно царуване с титлата. Едва ли някой се съмнява в качествата му. Беноа е сред малкото добри неща останали в WWE.

8. Кое е най-доброто ППВ, което си гледал някога?

Няма какво да се залъгваме ;) Просто нямам такова :) Няколко изпъкват, но няма едно което наистина да отлича. Имайте предвид, че вероятно всеки Power User тук разбират от кеч повече от мен ;)

9. Какви са бъдещите ти планове за развитието на BWC?

Плановете ми са свързани с $$$ :) И не става дума за изкарване на пари от BWC (което си е химера), а за вкарването на такива за конкретни проекти за BWC. Имам доста идеи, които могат да станат реалност, ако се вложат някакви пари. Работя по въпроса да ги изкарам, а след това с удоволствие бих инвестирал в BWC. Малко по-малко планирам да предавам щафетата към екипа и в близко бъдеще може и да се отдръпна повече, от администрирането на BWC. BWC са всички хора допринасящи за развитието на това общество. Смея да твърдя, че имаме прекрасен екип от доста кадърни хора благодарение на които BWC ще продължи да се развива и занапред.

10. Кои са трите най-перспективни млади таланта в TNA в момента?

AJ Styles - вече трупащ годинки, но все така феноменален талант :)

Eric Young - Don’t Fire Eric !!!

Jerry Lynn...така де Chris Sabin

Надявам се да сте се забавлявали с "Клетката на Radox 2". Следващата седмица нещата тук ще стават горещи, защото на стола ще седне, по собствена заявка, единственият "татко" във форума - японският ураган ... JERICHO!

35izpu1.jpg

Много по-добро от първото, въпросите бяха по-интересни.

Вики :P (очаквам да отнеса 10% warn за това :P ) също заслужава поздрави за добрите и изчерпателни отговори.

Като цяло, наистина много добро четиво. :)

За пореден път ЯКО!Много добро четиво като се надявам скоро в листата да попадна и аз! :D

идеята е добрина, обаче и липсва малко по-замах, така... мисля че трябва да задаваш малко по offensivе questions, да създадеш малко contrаversy* :ph34r:

*spell :blush:

И аз си мислех малко за въпросите.Няма да е зле да са повече и примерно да са от всякакъв вид - да опознаем човека така по-цялостно,разбира се да се набляга на предпочитанията му за кеча.Иначе браво за идеята.Тая тема може да бъде кандидат за Тема на 2007 :) BWC Rulz :P

[img]http://img354.imageshack.us/img354/1330/havocsig3rk2.jpg[/img]

The Olimpic Hero

И аз си мислех малко за въпросите.Няма да е зле да са повече и примерно да са от всякакъв вид - да опознаем човека така по-цялостно,разбира се да се набляга на предпочитанията му за кеча.Иначе браво за идеята.Тая тема може да бъде кандидат за Тема на 2007 :) BWC Rulz :P

Даже мен ако питаш направо вече е спечелила наградата тази тема. :D

Страхотно четиво! Време беше да разберем нещо повече за шефа. Очаквам с нетърпение и следващото издание!

П.С. Трябва некак си да убедим шефчето да дойде на следващата среща на форума! Ако имате идеи казвайте... :D

[img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img]

[b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b]

Аааабе аре не се излагайте ... Повече въпроси?! Та аз се мъча един час докато измисля 10 смислени, вие още искате. И защо да обхващат по-широка тематика? Предполагам никой не го интересува Фил дали обича свинско или аз колко често карам кола...

;)

35izpu1.jpg

ми батка, като не можеш да измислиш въпроси, прави проучване, пращай ПуткиМайни (а.к.а. ПМ-и) по хората, да ги питаш какво биха искали да запитат дадено лице или пък просто си направи един криейтив тийм :clap:

и действай :ph34r:

Според мен пък въпросите бяха добри и нямам никакви забележки към тях. И второто издание на "Клетката" беше на ниво!

Posted Image