Jump to content

Клетката на Radox

Radox

Recommended Posts

Здравейте в ПЪРВОТО издание от "прероденото" ми шоу - Клетката на Radox. Както знаете, първият ми "гост" е Shawn_Michaels. Да започваме :

Уводни думи:

Радвам се,че аз съм първия гост в шоуто и човека който ще открие сезона

1. Знаем, че си сред редовните посетители на чат-канала в IRC. Там или във форума се състоят по-качествени дискусии на тема кеч?

Трудно е да се каже къде се създават по-добри дискусии...вероятно във форума,защото има повече старание и осмисляне на темите,докато в чата има доста лигави моменти и не се гледа сериозно особено напоследък,но пък от друга страна в чата има по-голяма свобода и възможност за по-добър моментен коментар и двете имат своите предимства и недостатъци

2. Според теб както предстои на Кърт Енгъл в TNA?

За Кърт Енгъл смятам,че му предстои успешна година и бъдещи dream мачове както вероятно ще се добере и до световната титла в близък период

3. Мислиш ли, че Кечмания 23 ще бъде по-добра от Кечмания 22?

Кечмания 23 ще бъде по-добра от миналата особено като се има предвид мачовете,които се готвят от сега,звездите ще бъдат от доста по-голям калибър очаквам и освен големите сблъсъци и добри мачове,а и самото място където се провежда тазгодишната Кечмания ще допринесе допълнително за обстановката

4. Как би коментирал доста честото сменяне на световни шампиони в TNA през последните месеци?

Честото сменяне на титлата в TNA мисля,че е повече от ясно,че е дело на Винс Русо,но като цяло на тоя етап поне на мен ми допада.Мисля,че допринася за свежест на нещата само да не почне да се прекалява и с това

5. Мислиш ли, че ECW ще успее да оцелее до края на 2007-ма без да бъде закрита? И всъщност, какво е мнението ти за този бранд?

Мисля,че ECW ще оцелее,не е толкова трагично положението,а и за едно такова 40 минутно шоу специално аз го гледам и неусетно минава времето,но като цяло ми допада шоуто - забавно е.Естествено има още доста да се желае,но смятам че шоуто става за гледане в него виждаме нещо малко по нестандартно от колкото на другите кечшоута и федерации

6. Как стана такъв голям фен на Шон Майкълс? Какво у него е по-различно от останалите кечисти?

Шон Майкълс ли.... тук мисля ще се впуснем по-обширно .Фен съм му от детските години така да се каже,след като приятели ми дадоха няколко касети с кеч(това става някъде около 1994-та може и малко по-рано),тогава беше модерна като гледаме някой филм или каквото и да е всеки да си избира герой ,и тогава още от първия негов мач,който гледах срещи Ел Матадор на Кечмания 8 ме грабна,стори ми се някак по-различен от другите - бърз,харизматичен и атлетичен освен това беше и с образ на рокер(нещо което винаги ме е кефело)с мадама и тая мадама не беше коя да е,а бивша шампионка при жените.Както и образа му на bad guy(надуто копеле беше ) както винаги можеш да очакваш нещо неочаквано от него.Докато всички по това време си падаха по Гробаря,Брет Харт и компания за мен човека беше Шон Майкълс.

7. Колко често пускаш предаванията на WWE по GTV?

Не следя колко често(вероятно един-два пъти в седмица),като няма какво друго да правя и компютъра е зает от брата по-това време се случва да гледам кеч по GTV

8. Как според теб е най-добре да бъде използван Kenny Dykstra през новата година?

Ми според мен за Кени е най-подходящ бавния и дълъг възход като не го сбиват с големите клечки,за да не му се губи push-a,все още му е много рано за силен пуш и по-добре да си къта лека полека докато се види какво може да предостави на федерацията,може и да му дадър някой интерконтинентална титла през тая година

9. Ще се завърне ли според теб The Rock някога в WWE?

Труден въпрос за постоянен и дълъг период ме съмнява,но очаквам бъдещите му завръщания,макар и за няколко месеца,година или две.

10. И последен въпрос - кой е твоят най-голям осъществим дрийм-мач, който би искал да видиш на ринга на TNA или WWE?

Отново труден въпрос като става въпрос само за един мач,но вероятно Шон Майкълс срещу Скалата щом става въпрос и за осъществим,иначе може би Голдбърг срещу Ледения,но това надали би станало на ринга,на която и да е от двете федерации

Благодарим на Шон за участието. А сега се подгответе, защото следващата седмица гост ще бъде ... самият основател и собственик на BWC - Vichiiiiix !!!

35izpu1.jpg

Oпределено забавно четиво. Ще се чете редовно ;). Btw, един път в седмицата ли ще е?

Да, ще гледам да се придържам към графика. Определено се радвам, че и ти ще го четеш. И не се ослушвай, че скоро и ти ще попаднеш сред интервюираните :D

35izpu1.jpg

The Olimpic Hero

Дам,определено една от най-интересните теми в последно време.Имам само един съвет.Задавай повече лични въпроси,въпроси свързани с форума,провокативни въпроси,в смисъл,че мнението на гостите ти в рубриката за нещата около кеча можем да прочетем из целия форум,просто като видим техните мнения. :)

Прочетох го на един дъх :D

Наистина страхотно се очертава. Съгласен съм с Олимпик, че повече провокация във въпросите няма да е излишна, но иначе е доста забавно. Изключително добра идея и лично аз ще съм редовен читател! :)

[img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img]

[b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b]

Доста добро начало с един от хорта които гледат кеч от най-много време тук и човек допринесъл доста за BWC.Другата седмица би трябвало да е още по-интересно! :D

Много интересно интервю, но си мисля, че трябва да задаваш повече въпроси, че много бързо свърши :D

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Мхм...малко повечко въпроси и може да направим лексикон.

Да речем: "-Кое ви е любимото животно ?"

"- Прасе !"

Иначе интересна идея. Предлагам да се направи отделна тема за Feedback към интервютата за да не стане пак боза като темата за снимките и накрая да има сърдити..

Новия формат ми хареса повече,четох го с интерес ,много ме е яд,че с някои от звездите на форума не мога да се видя лично ,затова идеята е добра.