Jump to content

Wrestling Society X


UltraMadd

Recommended Posts

Е, кажете какво мислите за шоуто!

Аз преди малко изгледах първия епизод. Като цяло шоуто се е получило интересно и става за развлечение, но ще ми е малко трудно да го приема на сериозно. Така като гледам май целта му е да е нещо различно, което да забавлява феновете, а не да е някаква реална конкуренция на WWE, TNA и която и да е друга федерация. Мачовете са кратки и неангажиращи като в тях се набляга главно на спотовете, които се редуват един след друг. Екстремните изпълнения с експлозиите са направени добре. Не ми хареса само че изпълнението на групата, която им гостуваше, беше доста кратко. Не ми и допада начинът, по който изписват какви титли са спечелили кечистите (на всичкото отгоре информацията не е много вярна, а е и непълна), но нямам проблем с това, защото работата и без това не е сериозна.

Posted Image

Link to comment

Две думи - безсмислен spotfest.

Цялата федерация трябваше да се казва Spotfest Society X, защото там няма грам wrestling. От spot monkeys като Еванс и Сайдел не съм очаквал друго, но what the fuck беше 10-man battle royal-a?

Изключително тъп ход е да показват най-интересните моменти преди да са се случили, вместо да бъдат показани като highlights.

Тук има ли изобщо вражди, или за тях трябва да гадаем по мачовете? Нападението на New Jack над Hamrick беше горе-долу пълна безсмислица.

10 man battle royal-а беше абсурден. Най-безсмисления battle royal, който съм гледал. Първо, I love Teddy Hart, but boy... does he love to do moonsaults... Второ, някой забеляза ли при първата експлозия как единият от кечистите изведнъж изчезна от кадър? Трето, някой обърна ли внимание какво пише до "Titles:"? О, а онази китара изобщо не беше пълна с конфети...

Не, публиката изобщо не беше подучена кога да вика. Тази в Орландо поне знае защо го прави, а тия крещят на поразия за щяло и нещяло. Тук просто пръква някой кечист и, независимо дали е фейс или хийл, ветеран или дебютант, те веднага почват да викат за него for nooo apparent reason.

Теди Харт много обича да прави салта (вече го казах, but he likes to brag). Междудругото фразата "I'm the past, present and future of wrestling" рулира отвсякъде.

Когато видя announcer-а на ринга да тръгва да обикаля ринга и да крещи, ми приижда да го удуша, задето е толкова малоумен, а после и себе си, задето изобщо съм го слушал.

Hello, the commentators, не коментирате горещи моменти във футболен мач.

Но иначе е яко, аз съм си spotfest sucker, ще се гледа :) .

14vijko.gif

Link to comment

Получи се горе-долу това, което очаквах: rushed spotfests + hardcore, който на моменти изглежда goofy. Щом това са решили да е шоуто предполагам лошо няма. Не знам доколко това би се харесало на MTV аудиторията, но то ще си проличи скоро. Поне едно не може да се отрече - шоуто е различно от всичко друго в момента. Свежа концепция + свежи лица = ще се гледа. GQ Money е AWESOME като мениджър, но като announcer... Прекалено много енергия вкарва и някакси не изглежда добре. Sydal vs Jack беше ала-бала, направиха си spot-овете и горе-долу това беше. Нещото, което ми направи най-голямо впечатление около този мач обаче беше Lizzy Valantine. DAMN! Верно не бях я виждал от около 4 години, но яко се е разхубавила :wub: . Отборната дивизия изглежда много солидна, а и всеки отбор е с различен образ, което определено е плюс. Battle royal-a беше...ъммм...странен. Пълен хаос и трудно се следеше, но все пак тук-там имаше забавни моменти. Отделно се зарадвах отново да видя the longest reigning XPW Television champion...KAOS, както и да чуя за "The deathmatch legend" Supreme! XP-DUB XP-DUB XP-DUB :P . Доста стари лица от XPW има тук, което ме радва. Като се има предвид, че 90+% публиката бяха там срещу заплащане и не бяха кеч фенове, справиха се прилично с ролята си. Като цяло шоуто изобщо не е нещо особено, даже се чувствах леко странно след като го изгледах. Верно, oбичам spotfests, ама spot-вете тук нямаха никакъв ритъм или смисъл, което някакси ги прави по-трудни за храносмилане, поне за мен де, а и докато се усетиш да реагираш на един вече 5 нови spot-a са се случили. WSX аз не го възприемам като класически тип кеч федерация, а просто spotfest шоу. Ако не го взимаш прекалено насериозно става за гледане. Ще се гледа!

Link to comment

е аз преди малко го изгледах, вече е изговорено по темата много, но все пак да кажа...

лично аз ще го гледам, няма лошо... често казано ми се струва лекичко бозица като за някой чешит, дето ще седне да гледа кеч-шоу по МТВ и ще му се накефи, лично за мене това шоу(майче е с продължителност 30 мин. или се бъркам?)може да послужи като почивка, или може да го изгледам като съм свършил материала за гледане, а не ми се вадят старите архивни работи. В шоуто имаше "хардкор", ама си беше тамън бозица в стил "Джони Ноксвил"... експлозив, хубаво, ама то не беше гууфи, ами направо цирк. В края на поледния мач-меле стана бомбандировка направо, и жици с високо напрежение, нелепо е, по-нелепо е от косачките в CZW... . Пироефектите са повече от кеча, тъй да го кажа. Рестлингът беше приличен в първия мач, пък и после(когато имаше рестилнг), доста стари лица(Кредибъл, 6-Пак, Вампиро, Ню Джак, Хамрик...), които се зарадвах да видя отново. Мелето не беше зле, нито Еванс/Харт, ама тия специални ефекти убиха много от шоуто... а като гледам превюто ще има и аквариуми с пирани, Бог да е на помощ... впрочем и инфото, което дават при ентрансите, е много куцо.

в крайна сметка мога да кажа, че шоуто е приятно, но все пак не го приемам за рестлинг шоу, а повече за програма... като Jackass, или това на Стив-О, или на Бам МАрджира - каскади и много екшън, т.е. МТВ боза с лепнат етикет "wrestling"(визирам WSX, не проклетата банда на Ноксвил)

[img]http://i21.photobucket.com/albums/b290/-CaPtAiN_cHaRiSmA-/f24afa9a.png[/img]
[color="#990000"]HAIL SABIN[/color]

Link to comment

Туко що изгледах шоуто и като цяло ми хареса. Evans vs Sydal си беше spotfest ,но все пак това са си Sydal и Еvans друго не съм и очаквал.Хубав мач като за начало.Отборната им девизия наистина изглежда добрa.Като започнаха да обесняват правилата за 10 man battle royal-a мача ми се виждаше много добре замислен,докато не стигнаха до глупостите,които бяха около ринга( като видях в промототата,че по-натам ще има и аквариум с пирани :D ) Иначе като цяло и main eventa не беше лош.Другото,което ми издразни беше ужасният announce team-и 2мата се опитваха да звучат cool ,като всяка 2ра дума им беше "dude".Начина на представяна на кечистите(ring anouncera + инфото ,което даваха за всеки) също не ми хареса.

И така, както каза Remus

Но иначе е яко, аз съм си spotfest sucker, ще се гледа

:clap:

Link to comment
Shawn_Michaels

Допадна ми,а и то 20 минути не усетих кога свърши,но всичко се развива прекалено бързо и въобще я няма частта wrestling.Страшно много ми заприлича на Celebrity Death Match :D направо същото,все пак произлиза от MTV :)

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

Това по принцип може само да ни радва защото кеча, чрез такива шоута в известни телевизии става все по-известен и по-известен. Шоуто си беше много добро за 20-минутно, а младите звезди които участват бая ще се популяризират.. особено хора като Matt Sydal, Jack Evans, Ruckus и т.н. Очаквам 2-рият "епизод" с нетърпение, WSX rullzz!

Link to comment

Днес го изгледах... Типично MTV шоу. Много ефекти, безсмислени spotfests и пълен хаос. Все пак за 30 минути шоуто е прилично и става за запълване на времето. Определено ще следя и другите шоута.

Link to comment

The Friday night sneak peak preview of WSX scored a 0.43 cable rating, with a 0.9 share. This is seen as a good number considering they did not promote the early debut. The average rating for the day on MTV was a 0.4. That normal timeslot on Friday's scores a 0.1 rating. Tonight is the official debut, which has been promoted, and will be the rating the company really looks at.

Доволно ;)

Link to comment

The official debut of WSX on MTV last night did a 1.0 rating going head-to-head with ECW On Sci-Fi. That is considered a huge success by virtually everyone and more than doubles what MTV usually draws in the same timeslot.

Вероятно доста хора са изненадани, но аз това го очаквах, даже oчаквах ECW-like rating, но уви. Прилапаха част от non-WWE аудиторията и вероятно покрай цялата реклама по MTV са хванали и casual viewers. Доволно! Сега само остава да видим дали ще задържат интереса, но си мисля, че каквото и да става в най-лошия случай ще си задържат поне non-WWE аудиторията.

Link to comment

Btw, втори епизод ми се видя доста по-добър. В мачовете имаше повече ритъм, образи почнаха да се открояват, заформиха се вражди, изобщо отвсякъде беше по-добре.

Link to comment

Боже, чета и не вярвам на очите си! От тук, първото което е, едно 90% от коментарите ви бяха едно към едно... Второто - А Вие какво очаквахте? Имаше си рекламка за шоуто и се видя какво ще е - представление, така да го нарека. Вие ми очаквате Wrestling... Няма да се спирам на отделни коментари и части от тях, защото както съм смукнал малко ептен да се...олумбуркам. \/

Сега накратко аз да си кажа - Много ми хареса поради простата причина, че именно такива spots липсват в Е-то (не споменавам други федерации, защото не гледам подобни). Забавно е, определено. Харизматично шоу, привлекателно. Постепенно всичко задобрява. WSX е определено капка свеж въздух. :) Допада. Стискам палци за успешно развитие на шоуто. ;) А и ако продължават все така с подобренията, кой знае - може да се окажат доста печелившо предаване.

Diversity = Cash :cool2:

Link to comment

Шоуто, ако не и друго беше адски FUN. Отборната дивизия ми допада. Като гледам доста отбори са събрали и то все интересни. Повечето познати за мен лица. Vampiro WSX Champion Cool! И двамата се справиха доста добре и краят ми допадна. Шоуто определено е доста растоварващо и ще се гледа редовно. Ако трябва да го сравня с ECW ми харесва повече, въпреки че от ECW съм гледал доста малко.

Link to comment

Отново се получи доста забавно шоу. Май наистина беше по-забавно от първото, но най-важното е, че обърнаха внимание на образите, някои от които са много забавни. Към края на шоуто вече тъкмо започнах да си мисля, че в този епизод няма да има никакви експлозии и няколко секунди по-късно Вампиро забоде Tombstone на Syxx-Pac през ковчега. Самата хватка изглеждаше доста ефектно.

Posted Image

Link to comment
Shawn_Michaels

Не беше лошо шоуто става за гледане,но прекалено са кратки работите,кечистите не могат да предоставят нищо за това време иначе забавно шоу ще се гледа,но прекалено кратко 20 мин не са нищо,няма време за истории нищо,а и отделно всяко шоу гостува някой певец,който отнема допълнително време

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

Току-що изгледах WSXtra episode 2 и за мен това определено беше най-доброто издание до сега. Два прилични мача и няколко забавни момента. Johnny Webb STILL rules! Don`t Inhale Funny Herbs :lol:. Matt Classic също е яко забавен образ. И отделно сегментчето с KAOS ми хареса. Само нещо Lacey не ме кефи особено като водеща.

Link to comment

Но се чудя като показват кой мач следва,как така показват моменти които се случват в самия мач.

Това май си е нещо типично за MTV. Поне в шоутата, които съм гледал по тази телевизия, като казват какво ще се случи по-напред в шоуто, показват и някои кадри, които служат за нещо като preview, което да накара зрителите да изгледат шоуто докрай. А показването на тези кадри не е никакъв проблем, защото епизодите на WSX (а предполагам и на другите предавания на MTV) се записват няколко месеца преди да бъдат излъчени.

Posted Image

Link to comment

След малко разногласия колко точно е бил рейтинга в крайна сметка:

The second episode of MTV Wrestling Society X actually scored a 0.7 rating with a 1.2 share

Хич не е малка загубата на публика сравнение с дебюта, но пак е солиден рейтинга. Дано да се стабилизира на тази граница и да не пада още надолу.

Link to comment

Ето го и новия епизод, който се пада 3-ти..

Wrestling Society X Results - 2/13/07 (Episode #3)

Commentators: Kris Kloss & Bret Ernst

Special Guest Commentary: Sparta

Report by: Adam Martin of WrestleView.com

- The animated intro for Wrestling Society X hits.

- We then go to a short musical performance by Sparta.

- Kris Kloss & Bret Ernst then welcome us to the show and view highlights from last week featuring Vampiro vs. 6-Pac to crown the first ever WSX Champion, which Vampiro won after giving 6-Pac a tombstone piledriver through a coffin at ringside.

- We then go to a vignette featuring Vampiro. He has laying down against a wall with the WSX on his lap. Vampiro makes a reference that wrestling is in his blood and now the WSX Title is in his blood. Had a very "Raven" promo feel to it, except the usage of big words.

- The Filth & The Fury (Teddy Hart & "M-Dogg 20" Matt Cross") defeated The Trailer Park Boyz (Nate Webb & Josh "Jug" Raymond w/ "White Trash" Johnny Webb). Lots of fast paced tag team action in this match, which is perfect for viewers with a short attention span (generally the audience these guys are going after). Say what you want about Teddy Hart's attitude problems, but the guy is an amazing athlete and put on a wide display of impressive moves. Matt Cross was equally impressive, with Hart & Cross getting in a majority of the offense early on against The Trailer Park Boyz. Hart hit a big moonsault from the ropes to the outside and then followed that up with an awesome full-body cradle DDT. This is where things got a little corny. Hart pulled some live electric wire from an area of the set and electrocuted Nate Webb with it. Hart then poured water all over Webb, put him on a table, climbed up a set of stairs and then did a big flip dive onto Webb crashing through the tables. In the ring, Cross hit a big shooting star leg drop on Raymond to get the pinfall.

- A promo was shown between Los Ponchos Guapos (Aaron Aguilera & Kaos).

- Jack Evans defeated El Hombre Blanco Enmascarado. The announcers and the guest commentators from the band Sparta had fun trying to figure out what El Hombre's name meant in english, which roughly means a white guy in a mask. He was also dubbed as being from "way above the north border." Hey, at least WSX has some entertaining characters that make you think and laugh. Evans got a good reaction from the crowd and started to break dance when El Hombre took the advantage by hitting him with a dropkick. El Hombre followed that up with a modified fishermans suplex. The finish saw Evans catch El Hombre with a big elbow and Evans followed that up with his famous 630 Splash to get the pinfall.

- A vignette aired profiling WSX's newest character: Matt Classic (aka Colt Cabana of ROH fame). Basically, he is playing a throwback old school wrestler character who only does very basic moves. It was very entertaining and looks promising once he debuts on TV.

- A preview for WSXtra on WSX.MTV.COM is shown.

- Luke Hawx & Alkatrazz defeated Los Ponchos Guapos (Aaron Aguilera & Kaos) in a TLC Match (Tables, Ladders & Cervezas). Kaos was able to get in some pretty impressive moves during the match including the Kaos Driver (a firemans carry into a modified cradle piledriver) and a modified back rack piledriver. Kaos & Aguilera have some miscommunication issues during the match, which eventually leads to Kaos getting sent face first through the Cervezas that Aguilera brought into the ring. The finish saw Alkatrazz give Kaos a big powerbomb through a table and then get the pinfall shortly afterwards for the win.

- A video aired of what will be coming next week, which will see the return of an angry 6-Pac after losing to Vampiro in the WSX Title Match.

credit: gerweck.net

Link to comment

Тхе 2/13 edition of Wrestling Society X (Episode #3) drew a final 0.5 cable rating. This is down from last week's 0.7 rating and down from the 1.0 rating the show drew in its debut two weeks ago.

За две седмици шоуто изгуби половината си аудитория.

Link to comment

Току-що изгледах трети епизод, както и третата WSXtra. Както обикновено шоутата бяха забавни. Няколко неща ми направиха леко неприятно впечатление. Двата backstage сегмента с Jack Evans & Keeping It Gangsta изглеждаха изключително фалшиво, поне за мен де. Второ, просто няма начин как публиката да крещи по-автоматично: pop-наха на най-обикновен elbow в мача на Evans!! Отделно леко ми стана смешно как коментаторите рекламираха Jack Evans като undefeated всякаш това е голяма работа като се има предвид в колко WSX мача е участвал :D . Matt Classic RULES ЯКО, oбаче това, че е бил в кома 40 години и се е събудил е доста шантаво. И какви бяха тези "дюнери" накрая? От кога коментаторите си похапват по време на шоу? :lol: Като изключим тези неща всичко си беше на обикновеното забавно mindless spotfest ниво. Тeddy Hart & Vampiro ми бяха двата най-големи highlights. Обаче нещо Teddy & M-Dogg ми се виждат като супер random tag team, в смисъл че не ми приличат на tag team с химия помежду си, а просто на двама кечисти, които по някакво съвпадание се бият заедно като отбор. Дано шоуто скоро да стабилизира рейтингите в горната граница, но чесно казано без подходящите storyline & character развития не очаквам големи промени, тъй като spotfest stunt шоуто поне засега явно не задържа аудиторията. Ще видим.

Link to comment

Принципно се радвам на "рисковите движения" и си ме накефиха тия симпатяги. Иначе няма много общо с wrestling-a. MtV кво да го правиш.

Edited by gboy

 

Link to comment
  • 2 weeks later...
nWoHulkster

Тъкмо изгледах 4-ти епизод. Fire Ball-a и blind bling ladder-a бяха направо абсурдни, дори и за стандартите на WSX. Иначе другото беше на обичайното ниво. Lizzy Valantine напоследък определено ми се превърна в любимка. Ricky Banderas дебютира и също ми допадна доста, но той по принцип ми е любимец де :).

Link to comment
  • 2 weeks later...

То това е по нереално и от Мортал Комбат. Някви чудовища бълват огън, светят им очите ... и тук няма да има рестлинг, а само ентъртеймънт.

Иначе пък правят готини спотчета, трябва да им се признае :P

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...