Jump to content

BWC Round Table PPV Preview #2


Recommended Posts

Радокс ме принуди да пускам темата по рано! Карда си го знаете!

BWC WORLD CRUISERWEIGHT CHAMPIONSHIP

-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=

ELIMINATION MATCH

-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=

REY MYSTERIO © vs JERICHO vs BRM

Remus - Обречен на успех мач, който лично за мен е най-очаквания, въпреки липсата на представител на европейския стил. Lucha shall prevail! Arriba la razza!

Победител: Rey Mysterio

Torex - Winner - Rey Mysterio

UltraMadd - елиминациите определено могат да направят мача по-интересен и напрегнат. Чудя се по какъв начин ще се отрази участието на BRM в мача? Не ми се иска да го елиминират първи, защото той е най-новият участник във враждата и ако отпадне първи, той ще изглежда неравностоен на другите двама. Е, ако елиминацията му е нечестна, няма проблеми, но нищо не се знае. Мисля, че все пак Rey Mysterio ще успее да запази титлата си.

Borko - Рази историята по прекарасен начин и сега нещата са не само около честта на Японския,Американския или Мексиканския кеч,а са и много персонални.особено heat-а между Rey и Jericho е доста голям и на ППВ-то омразата им ще кулминира в да се надяваме един страхотен cruiserweight мач.По принцип очаквах да бъде някакъв gimmick мач след като си позволи да пуснеш на Ringstrom Flag мач и добре направи,че не включи и тримата в него,тъй като сега нямаше хората да са толкова заинтересувани от този мач.Тъй като BRM е малко по настрани от нещата го виждам като първия елиминиран.След това ще гледаме Jericho и Mysterio един срещу друг като предполагам,че Mysterio ще запази,но е много възможно и Jericho да спечели мача.

Jericho - Не знам какво да предполагам. Билд-ъпа беше страшен - и BRM намаза. Мача очаквам да е най-добрия по качество на целото PPV.

Имам чувството че пак нема да е opener. И все пак в мен още има вяра! The World's Greatest Human Being on the Planet Earth will rise again!!!

NON-TITLE

-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=

SINGLES MATCH

-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=

THE ROCK vs BORKO

Remus - Сблъсъкът на младите звезди. Предполагам, че от резултатът ще зависи и кой ще получи следващия по-голям пуш. Tough choise...

Победител: Draw (твърде сложно решение).

Torex - Winner - The Rock

UltraMadd - за този мач съм доста раздвоен и не мога да реша кой е по-добре да спечели. Мисля, че The Rock не трябва да губи на второ поредно ППВ, но пък от друга страна Borko не трябва да губи, защото това е първият му ППВ мач като фейс. Залагам на някакъв non-finish.

Borko - И тук историята се разви по прекрасен начин и през цялото време и двамата изглеждахме силни.Преполагам,че мача няма да е някаква кеч класика,но да се надяваме,че враждата ще продължи и ще видим нещо по-интересно на следващото PPV.Много съм затруднен за изхода на мача,но предплагам,че The Rock ще грабне победата или ще има някакъв non finish...Естествено тайничко се надявам да го бия,но не ми се вярва и то толкова скоро след първата му загуба.

Jericho - Taка и не успях да разгледам историята като хората. И все пак предполагам че The Rock ще запази - все пак първата му загуба беше скоро.

NON-TITLE

-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=

SUPERHERO NIGHT CITY MATCH

-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=

SPECTER vs G

Remus - Ъм... кое му беше специалното на мача? Иначе суперзлодеите rule.

Победител: Specter.

Torex - Winner - G

UltraMadd - Specter само преди няколко седмици turn-а heel и мисля, че в момента се нуждае от победа над по-сериозен противник, за да може новият му образ да изглежда силен. Според мен след този мач враждата ще продължи и накрая G ще я спечели, но в този мач залагам на победа за Specter.

Borko - Тук историята се разви по адски як начин с тази Hero Academy и сега хем Specter излгежда силен след като е победил толкова много супергерои,а от друга страна G също е много силен и уверен в това,че си отмъсти и няма да позволи за втора поредна година да бъде прецакан от партньора си.Мача очаквам да е добър с няколко рискови изпълнения,но не нещо велико.И тук ми е доста трудно да определя кой ще победи,но айде като фен на G казвам него :)

Jericho - Днеска станах с г*за нагоре и затова казвам SPECTEEEEERRRRRRR!!! Федерацията в последно време страда от Олд-Скуул яки хийлове, a Specter е точно такъв - За нула време набра адски много хийт което за момента си е големо постижение! Heel Specter > Heel Styles!!!

BWC EURO-CONTINENTAL CHAMPIONSHIP

-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=

SINGLES MATCH

-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=

TOREX © vs REMUS

Remus - Remus in tha house, so put yer hands in tha air, 'cuz if yе don't dare, then I don't care! Предполагам, че е малко рано за подобна победа. Но който се смее последен, се смее най-добре.

Победител: Torex.

Torex - Winner - Torex

UltraMadd - Remus е от много скоро във федерацията и мисля, че все още не притежава необходимия опит, за да спечели титла, още по-малко пък две. Освен това Torex стана двоен шампион само преди около месец, не ми се вярва да загуби титлите толкова бързо, така че залагам на победа за него.

Borko - Тук историята остана малко назаден план в сравнение с останалите мачове,но пак съм доволен как изгради мача.Макар,че дебютира толкова скоро Remus се доказа и вече получи шанс за титли.Не знам дали е добре да го push-ваш толкова бързо,но засега се развива добре.Предполагам,че мача ще е доста добър защото и двамата са страхотни на ринга,а и са едни от най-добрите млади звезди в федерацията.Победител 90% ще е Torex като предполагам,че ще запази по някакъв нечестен начин.

Jericho - Тука Remus взима победата. Дам правилно чухте... НО С DQ!!! ***ЗЪЛ СМЯХ***

NON-TITLE

-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=

SINGLES MATCH

-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=

WRESTLINGGOD vs CRUSHER

Remus - Явно не съм схванал кое е важното на мача. Малко ми куца BWC историята.

Победител:... Crusher?

Torex - Winner - WrestlingGod

UltraMadd - това ми е може би най-неясният мач. Нямам представа кой ще победи.

Borko - Легендата отново на ринга на BWC.Миналата година на "Apocalypse",сега малко след него.Вражда започна по много интересен начин,но сякаш към края на build up-а изгуби част от блясъка си.Не очаквах след завръщането си WrestlingGod да получи такъв пуш,но все пак няма лошо,защото образа му е страхотен.Мача ще бъде скуашче като предполагам,че Crusher ще покаже,че е легенда и ще успее да надвие КЕЧ БОГА,но може и да се случи точно обратното.

Jericho - Crusher мачка.

BWC WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=

ELIMINATION MATCH

-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=

ULTRAMADD © vs HEIDENREICH vs RADOX

Remus - Бас ловя, че това ще е разкриването на грандиозния план на Radox. Залагам на него, защото две седмици подред вече контролира по своему както Ultraмadd, така и предполагаемия "партньор" Heidenreich.

Победител: Radox.

Torex - Winner - Heidenreich

UltraMadd - мисля, че ми е рано да губя титлата. Почти убеден съм, че ще запазя. Не знам кой от двамата претенденти ще бъде елиминирам първи, но съм убеден, че съюзът между Radox и Reich ще се разпадне някъде по средата на мача.

Borko - Прекрасно развитие на историята.За мен един от най-добрите build up-и на вражда още от създаването на е-феда.Още след победата на UltraMadd в TCO нещата странаха адски интересни,че до сега като този мач май ще се яви кулминация на цялата вражда.Предплагам,че по време на мача Reich и Radox ще се скарат или пък наглия и подъл Radox ще елиминира Reich когато той най-малко очаква и след това ще останат Radox и UltraMadd и UltraMadd с много усилия и воля ще успее да победи и да запази титлата си,но все пак ще видим.

Jericho - Този мач за мен ще бъде най интересното нещо на шоуто. UltraMadd ще бъде елиминиран пръв и след това Radox ще си покаже рогъта!!! Очаквам як brawl с кръв... А ако UltraMadd запази цялата мейн-ивентърска програма за следващите 6 месеца ми става ясна... ЧЕСТИТ ЕДНОМЕСЕЧЕН REIGN НА DJIHAD!!!

NON-TITLE

-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=

8 MAN TAG TEAM ELIMINATION MATCH

-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=-=+=

THE DARK EMPIRE vs TEAM BWC

Remus - Обожавам team elimination мачове. Ще пада меле, ще падат елиминации и, надявам се, ще има значителната липса на hot tags. Чакай... дали няма да има Shawn Michaels style SS мач (3-1)? Ако има, победител ще е The Dark Empire ако няма... е, това ще е малко по-непредсказуемо, но...

Победител: Team BWC (трябва да покажат някаква по-сериозна съпротива).

Torex - Winner - The Dark Empire

UltraMadd - мисля, че тук новата групировка окончателно ще затвърди господството си. Не е за пренебрегване факта, че членовете на "съпротивата" са само четири, а тези на The Dark Empire са цели девет. Вярно е, че само четирима от тях ще участват в мача, но съм убеден, че и някой от останалите пет ще се намеси

Borko - Много хора казаха,че приличало на "The Dark Flock" vs. "The Empire",но на мен специално ми харесва много как развиваш историята и предполагам,че по време на мача ще видим някоя голяма изенанда която да направи нещата още по-интересни.Защо не turn на някой от хората в мача.Очаквам мача да е доста кървав и дълъг като нека по-добрите победят.Очаквам накрая да остане само по един член от двата отбора като предполагам,че това ще са UNDERTAKER и Shawn или Phil и Shawn.

Jericho - Нямам време (а и желание) да коментирам щото Radox ще ми строши врата... Aйде пускам че нема време...

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...