CarN Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 TNA Title History NWA World Heavyweight Title Christian Cage Jeff Jarrett (2) Rhino (2) Chris Jericho (2) Sting TNA Hardcore Title Jeff Hardy Raven (4) Sabu (2) Ron Killings Monty Brown TNA TV Title Ron Killings Homicide Cassidy Riley Shannon Moore (2) L.A. Par-K Alex Shelley (2) Charlie Haas NWA Tag Team Titles America's Most Wanted Team 3D Alex Shelley Austin Aries Samoa Joe Jay Lethal (2) AJ Styles Mistico (2) Joey Ryan Justin Sane TNA X-Division Title Samoa Joe Shannon Moore AJ Styles (2) Petey Williams (2) [img]http://www.virginmedia.com/music/pictures/weirdestbands/pix/xome.jpg[/img] [size=7][color="#FF0000"][font="Lucida Console"][b]HARSH NOISE <3[/b][/font][/color][/size]
The Charismatic Enigma Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Ето за сега е най-доброто ми Велосити!Знам ,че е Доста смешно!НО играта я играя от вчера и разучавам! http://bzlaaa.hit.bg/untitled.bmp-ето адрес към картинката!
totenkopf Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Оф мойта игра крета ли крета Онзи ден си подобрих рекорда за шоу 87 % като направо истисках всичко възможо: 1.Video Angle involving Jarret and DDP 86 % ( мей ивента за вечерта ) 2.Raven beat Abyss 82 % 3.Authority angle ivolving Foley,Rock 92%(Роки е рефера за мейн ивента) 4.Kid Kash beat AJ Styles 79% 5.America's Most Wanted beat Second City Saints 92% (деба тая вражда ми изстиска силиците lol) 6.Angle involving Jarret, Poppa Pump 86%( Скоти помогна на Джеф да защити титлата за да почнат вражда с ДДП и сега се наговориха лол) 7.Samoa Joe beat Christopher Daniels 89% blow off 8.1 vs. 1 angle involving The Hitman,Hogan 85% тъпа идея ма бях отчаян 9 Jeff Jarret beat Diamond Dalsas Page 84% OVERALL: 87% Всички вражди са изграждани поне в 10 Импакта, а най-слабия хийт е 86% Сега преди малко пък ми беше Slammiversary а аз съм изключително тъп понеже бяха минали 3 импакта и не бях погледнал кога ми е следващото ппв та не успях да направя почти никакъв билд ъп :x Е не се получи толкоз зле де : 1.Debut angle involving Dusty, Benoit 67% е тука идея си нямам що се получи толкова слабо при положение, че Беноа беше стана free agent преди 2-3 дни и ми иска умопомрачаващите там 190 000 $ 2.Authority angle involving Foley,Styles and Jarret 74% 3.Monty Brown beat Raven 78 % 4. James Gibson beat Christopher Daniels 92& тази вражда е от някъде 2 Импакта насам и ме изненада изключително, но затова по натам 5. 1 vs. 1 Angle Involving J.Hardy, Low Ki 80% 6.America[s Most Wanted beat Second City Saints 82% е тоя feud ме накефи доста.Страхотни **** мачове а плюс тва сички спечелиха от него! 7.Samoa Joe beat Ron Killings 56 % по принцип Джо не враждува с никой в момента, но реших че не може да няма мач за Х титлата явно сгреших...... 8. Diamond Dallas Page beat Scott Steiner 84% 9.Jeff Jarret beat AJ Styles 86% реших да удължа нещата понеже heat е над 90 а всичко е още в началото OVERALL:80% но наистина съм адски отчаян и се нуждая от помощ. Значи както се вижда рейтингите не са чак толкова зле на Импактите рядко падам под 75% като все пак се старая да не пренасилвам нещата и оставям най-доброто за ппв-тата където пък както се вижда не падам под 80% никога. Kечистите привлякох всичко възможно като големи звезди извън WWE абсолютно всичко.Както и привлякох страшно много талантливи и харизматични кечисти, които се опитвам да налагам постепенно. Пробвах в началото да джобя старците като луд, но това се отразяваше на overness-a на младите и затова реших да забавя процеса и д направя един два feud-a между старците е и тва явно не се харесва!!! Финасвово нещата също са добре като веки месец съм на печалба Рейтинга на Импакт ми се върти в границата между 4.20-4.25 в прайм тайма.ППВ buy rate-a е около 55-60 винаги.Като гледам обективно всичките тея фактори дето изброих би трябвало нещата да са що годе стабилни и леко полеко да се издигам.Вместо тва обаче имижда просто се срива всяка седмица с по 1-2 % и сега е 51% national :! А Софи ми вика:Looking at the stats i'd say the industry is at 48%(тва винаги спада). The industry is slumping badly, and its getting worse. Tва кво значи??? И ако може наистина някой да ми каже как по-дяволите да си вдигна тоя public image? Не виждам просто къде греша,имам добри идеи за вражди,звезди,таланти както вече казах шоутата не са слаби с изключение на последното и пак там моя беше грешката, че не успях да го build up-на! Направо съм бесен мамка му.Цела седмица се мъча тука никав резултат, а кат гледам че нещата се влошават се сдухвам още повече.Ако някой помогне ще бъде много добре Ето я приятната изненада бтв, за пръв път ми се случва [b] tvoite rimi na bokluka, toten kato pika kliuka Borko e paraliq, she si namaja s med i maslo az filiq ViChiX za pari ubiva, Phil e sliva mirizliva[/b]
PyroHunter Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Всичко, което правиш е правилно. Това... Looking at the stats i'd say the industry is at 48% The industry is slumping badly, and its getting worse. Означава, че кеча като цяло не е популярен в момента и колкото повече спада толкова по-малко фенове на кеча има. Така е и в реалния живот, ако го погледнеш. То със сигурност ще падне до нула и после ще почне да се качва. Не можеш да го спреш, така че трябва да се примириш. На тоя етап опитите ти да пушваш млади и талантливи суперзвезди, които нямат почти никакъв overness ще са неуспех. Трябва да използваш големите си звезди максимално добре за да се задържиш в нормите. Това, че губиш публик имидж е нормално за такъв период (обикновенно като започваш играта ти стартира във период на покачване на интереса) и не можеш да направиш кой знае какво. Евентуално увеличение на парите за реклама може да помогне. Щом губиш само 1-2% то би трябвало с повече реклама да ликвидираш този проблем. Горе долу това е. Докато си в слаб период за индустрията трябва да разчиташ на вече изградени суперзвезди и да си готов да изгубиш малко пари (внимавай да не прекалиш, че може да те уволнят). Когато нещата се подобрят отново почвай с пуша на по-младите и ще даде резултат. :) [img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img] [b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b]
nWoHulkster Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 ^ Мдам, когато бизнеса е в лошо състояние нещата са трудни, а при теб ще стават все по-трудни и по-трудни докато бизнеса не излезе от slump-a . Бъде готов и да изгубиш прайм тайм-а си поради лоши тв рейтинги (съвет: на Television постоянно се интересувай от мнението на телевизията за тв рейтингите ти. Щом започнат да се оплакват, че са ниски ask them to change the current time slot и мини на late evening. Ако не го направиш най-вероятно ще бъдеш изритан от телевизията поради лоши рейтинги). Щом си в добро финансово състояние съвета ми е да дадеш рекламата на макс, както и production values ако още не си де. Пушвай си упорито младите кечисти, но и използвай разумно звездната сила на старите. Гледай повечето ти кечисти да са с поне стабилен overness, тоест над 50. Друго наистина няма какво да направиш. Второ и евентуално трето тв шоу, особено с големи телевизии, също биха помогнали. Ако не ти се букват ползвай auto-booker-а, аз така правя. И да не забравя, хубаво си трупай капиталите сега, тъй като печалбата ти тепърва ще започне да намалява със спадането на популярността на бизнеса. Не знам, друго не ми хрумва.
totenkopf Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Мерси и на двамата за съветите Тая ми е първата сериозно захваната игра, другите винаги са били 2-3 месечни авантюри с цел трупане на опит и за пръв път ми се случва нещата в началото вместо да се подобряват да се влошават. Още повече, че в същото време WWE постоянно си покачват ppv buy rate, а последния път направиха 1.98, докато при мен.... Затова и си помислих, че греша някъде.Е сега виждам, че и те малко им е спаднал имиджа, но не се срива като моя. Merchantise-а и production values ще ги сложа на макс щом свърши месеца, както и ще продължавам да ползвам хора като DDP,Щайнер, Джарет,Хол, Стинг, Рок и тн. Още повече, че те ми правят добри приходи от рекламни продукти.В същото време ще си пушвам леко по-леко, Джо, AJ,Punk,Gibson.Strong....... Сега пуснах един сърч има доста талантис добра харизма и overness и тях ще ги прилапам по натам, само да се закрепи тоя имидж, че с тва падане нищо очудващо ако се срина до cult За шоутата аз си почнах с Xplosion, и с аутобукъра, но след като не отлепяше от 00.01 ми го свалиха от екран.Сега раздавам касетки насам натам по тв гигантите като, NBC & FOX но се съмнявам Ще видим дано издържа тоя период, че иначе става лошо :( [b] tvoite rimi na bokluka, toten kato pika kliuka Borko e paraliq, she si namaja s med i maslo az filiq ViChiX za pari ubiva, Phil e sliva mirizliva[/b]
PyroHunter Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Ами просто си имал кофти късмет като си започнал. Само да те коригирам докато е време... Трябва да качиш не Merchantise-а, а Advertise-а на макс! Merchantise-а са маркови стоки на федерацията (фланелки и други подобни), а Advertise-а е рекламата, която ти покачва публик имиджа! :) [img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img] [b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b]
totenkopf Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Да де същото, объркал съм се при писането :) [b] tvoite rimi na bokluka, toten kato pika kliuka Borko e paraliq, she si namaja s med i maslo az filiq ViChiX za pari ubiva, Phil e sliva mirizliva[/b]
PyroHunter Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Постовете на totenkopf ме накараха отново да започна да играя на играта. Реших да почна нова игра по сценарии, в който са включени всички федерации, но ECW и WCW не са купени от Винс и още съществуват. От файл едитора направих нова федерация, която е на 0% Backyard и няма никакви кечисти или staff. Успях да наема повечето от необходимия staff и 6 кечиста, които имат харизма и braw. Не намерих нито един рефер, но какво пък толкова ще се оправям и без рефери!!! Намерих един спонсор да ми дава по 10 000 на шоу и съм доволен. Риск левела ми е на 100% и сега ще буквам първото си шоу. Не ви губя времето само за да ви кажа какви простотии върша, а за да ви уведомя, че не бях сложил собственик на федерацията и като започнах нямаше такъв. След няколко дни игра се появи съобщение, че шефа на федерацията е Джими Снука!!! Обещава да бъде интересно, така че ще ви държа в течение от време на време стига Снука да не ме уволни като загубим малко пари! EDIT: Red Alert was attended by 6 people! We made $60 from ticket sales. Първия ми ивент не беше от най успешните, но вече съм с 3% публик имидж! :) [img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img] [b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b]
nWoHulkster Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Току-що проведах най-голямото си шоу за тази година - GrandSlam 2011 - и то имаше разочароващият 92 overall (исках да си подобря рекорда - 95 - но... ). Що се отнася до WWE, те загубиха и трите си тв шоута, станаха федерация номер 7 и паднаха до 40 National. Междувременно получих това: Копелетата имали повече пари отколкото си мислих, даже повече от мен (но това е защото аз многократно дарявах пари на по-малки федерации, за да не фалират). Хубавото е че съвсем скоро бизнеса ще влезе в криза и изобщо не ги виждам без тв шоута и т.н. . WWE is fucked up ;t
Martin[AngLe] Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Заега коефициента ми е 76% [url="http://wwe-bg.net"][img]http://img147.imageshack.us/img147/1308/dgeneraionx4by.jpg[/img][/url]
Jericho Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Интересен Факт - БИЛ СЪМ В ЕДНА Е-ФЕДКА ЗАЕДНО С АДАМ РИЛАНД!!!!!!
BORKO_10 Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Имам един проблем и искам съвет.Започнах вражда между Triple X и The Naturals за титлите по двойки,когато я завърших бях направо шокиран,на загубилия враждата отбор му взе по 12 over,а толкова много градих.Сега имам такава между Christian и Aj Styles(AJ е хийл) и се страхувам да я завършва,искам съвет.ПЛС! :)
Jericho Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Имам един проблем и искам съвет.Започнах вражда между Triple X и The Naturals за титлите по двойки' date='когато я завърших бях направо шокиран,на загубилия враждата отбор му взе по 12 over,а толкова много градих.Сега имам такава между Christian и Aj Styles(AJ е хийл) и се страхувам да я завършва,искам съвет.ПЛС! [/quote'] Имаш 2 избора - 1.Престашаваш се и я завършваш 2.Ей Джей и Крисчън враждуват до живот! :D
nWoHulkster Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Просто гледай да направиш добра вражда, която да издигне и двата отбора, просто и ясно .
BORKO_10 Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Значи,ако я продължа добре и е добра няма да им земе over накрая!
Loop Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Интересен Факт - БИЛ СЪМ В ЕДНА Е-ФЕДКА ЗАЕДНО С АДАМ РИЛАНД!!!!!!Браво, браво - свестен човек е. ;)
totenkopf Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Току що си букнах най-добрия Импакт 83% в цялата игра досега,публик имиджа ми се вдигна с 2% и съм доста обнадежден относно предстоящия Bound For Glory.А и плюс това си направих най-добрия тв рейтинг Интересното е, че не използвах почти никой от големите звезди заради високите им финансови изискавания.Междувременно slump-a тече с пълна сила и WWE паднаха до 95 ;t ЕДИТ: Ако може някой да ми каже какво точно иска да каже Софи с тва The industry is at steady state? Инглиша ми не е много ндобър :) [b] tvoite rimi na bokluka, toten kato pika kliuka Borko e paraliq, she si namaja s med i maslo az filiq ViChiX za pari ubiva, Phil e sliva mirizliva[/b]
CarN Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Вижте каква глупост ми натресе EWR-то днеска сутринта: Кой знае каква глупост ще стане сега :D [img]http://www.virginmedia.com/music/pictures/weirdestbands/pix/xome.jpg[/img] [size=7][color="#FF0000"][font="Lucida Console"][b]HARSH NOISE <3[/b][/font][/color][/size]
Jericho Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Как да си направа Buck Naked Match мама му стара... Риска ми е на 100 купих си едни кечиски с 3-4 овер и кога ги пуснем...YOU ARE A SICK BASTARD или нещо от тоя сорт...
nWoHulkster Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Направо се откажи да правиш подобен мач . Трябват ти divas с много ниски over, behaviour и attitude, а такава едва ли ще намериш ;)
Jericho Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Направо се откажи да правиш подобен мач . Трябват ти divas с много ниски over' date=' behaviour и attitude, а такава едва ли ще намериш [/quote'] Ми тогава с мъже!!! П.С - Имаше ли смърт в ЕВР или тя беше само ТЕУ онли?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.